Darkorigin Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 IVIetaCreatoR ayto pou exeis kanei post pao na xrisimopeiiso alla den leitourgei. h 8a mou grapsei "akyrh efarmogh" h mou lei "mnimi pliris " h mnhmi omos exei 5mb eley8era.aplos mou to grafei opote pao na peraso kapio programma mi simbato opos .sis arxeia h games apo series 60 ths nokia. sto t630 omos pou exo leitourgei kanonika.ti mportei na ftaiei exo to R2A041 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. July 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2004 Το Book Reader που έβαλε ο IVIetaCreatoR δουλεύει μια χαρά στο δικό μου κινητό ! Επίσης και εγώ , δεν έχω κάνει αναβάθμιση ακόμα . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Έχει αναφαρθεί ένα πρόβλημα στις σελιδες wap για την μη υποστήριξη των ελληνικών. Το ίδιο θέλω να προσθέσω οτι συμβαίνει και με τα mms καθώς ναι μεν έρχονται κανονικά, αλλα οταν αποθηκεύεις τα αρχεία που περιέχονται έχουν ονόματα κάθε άλλο παρά ελληνικά. πχ φεγγάρι.jpg -> jiujm.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Σήμερα το φορτίζω με τον φορτιστή του Τ20e ο οποίος δίνει 300mA αντί για 450 που δίνει ο CST 13. Aυτό σημαίνει οτι η φόρτιση θα ολοκληρωθεί σε 2 1/2 ώρες περίπου. Πάντως έχω ανεβεί στις 75 ώρες με 40 λεπτά ομιλία,7-8 sms και 4 email... Eυελπιστω με τον αργό φορτιστή να πάρω κάτι ακόμη... :p Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemilk Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ksessalonikios (12 Ιούλ. 2004 , 00:43) @NeTBoY Τελικά επαιζε μα***κια με τους drivers του bluetooth μου (ΜΑ-700) :( ,οταν έβαλα καποιους αλλους που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενη σελίδα έστρωσαν όλα Τhanks σε όσους ενδιαφέρθηκαν Μπορείς να μου πείς σε ποιούς drivers αναφέρεσαι γιατί έχω και εγώ το ΜΑ 700 και δεν δουλεύει με το Κ700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paokaras45 (27 Ιούλ. 2004 , 09:37) Έχει αναφαρθεί ένα πρόβλημα στις σελιδες wap για την μη υποστήριξη των ελληνικών. Το ίδιο θέλω να προσθέσω οτι συμβαίνει και με τα mms καθώς ναι μεν έρχονται κανονικά, αλλα οταν αποθηκεύεις τα αρχεία που περιέχονται έχουν ονόματα κάθε άλλο παρά ελληνικά. πχ φεγγάρι.jpg -> jiujm.jpg Φίλε paokara αν και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ κανείς εδώ και ενάμιση χρόνο πρέπει να φταίει το δίκτιο και η κωδικοποίηση των χαρακτήρων που χρησιμοποιεί. Θυμάμαι όταν ξεκίνησαν τα MMS και για 2-3 μήνες όλα δούλευαν θαυμάσια ακόμη και όταν έστελνες e-mail. Τότε είχα ένα Τ68ι και νόμιζα ότι έφταιγε το τηλέφωνο. Αν έχεις μια επαφή καταχωρημένη στα Ελληνικά η οποία έχει και e-mail δεν θα πάει ποτέ τουλάχιστο με Telestet, T68i kai T610 Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgemilk (27 Ιούλ. 2004 , 11:26) Μπορείς να μου πείς σε ποιούς drivers αναφέρεσαι γιατί έχω και εγώ το ΜΑ 700 και δεν δουλεύει με το Κ700. Φιλε μου, πηγαινε στο site της mobile action και κατεβασε το manager για το Κ700. Εμενα δουλευει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Darkorigin (27 Ιούλ. 2004 , 01:40) IVIetaCreatoR ayto pou exeis kanei post pao na xrisimopeiiso alla den leitourgei. h 8a mou grapsei "akyrh efarmogh" h mou lei "mnimi pliris " h mnhmi omos exei 5mb eley8era.aplos mou to grafei opote pao na peraso kapio programma mi simbato opos .sis arxeia h games apo series 60 ths nokia. sto t630 omos pou exo leitourgei kanonika.ti mportei na ftaiei exo to R2A041 'Iσως είναι πρόβλημα του κινητού σου τότε.Είχα δεί οτι και πολλά παιχνίδια απο to briefcase του didimou δεν σου τρέχουν.Για δοκίμασε να κάνεις την αναβάθμιση...Δές και εδώ : h**p://briefcase.pathfinder.gr/contentsl/brutus85/21999 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αυτό τελικά είναι κουφό ! Σε κάποια K700i εφαρμογές και games τρέχουν μια χαρά και σε κάποια άλλα όχι ; Γιατί αυτό ; Είναι δυνατόν ; :mad: Στο δικό μου ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα . Ούτε σε εφαρμογές , σε games ( όσο μεγάλα και εάν είναι ) αλλά ούτε και σε videos . Είμαι σε vodafone ( όχι Live ) version : R2A041 prgCXC 125821_EU_1_C Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Mhpws vre8hke lush gia to 8ema tou sugxrwnismou? Monimws kanei reboot otan paei na kanei synch. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Παιδιά sorry για την επανάληψη της ερώτησης αλλά αν ξέρει κάποιος κάτι ας απαντήσει... Έχει καταφέρει κάποιος να σβήσει αριθμό που βρίσκεται στους μη αποθηκευμένους αριθμούς ή τουλάχιστον ξέρει κάποιος αν γίνεται κάπως ??? (Νεα επαφή => Νέος αριθμός =>Εύρεση =>Επιλογές =>Μη αποθ.αριθμ.) Στο Ζ600 που είχα πριν με το C εσβηναν ενώ τώρα "αυξάνεστε και πληθύνεστε" Και αναρωτιέμαι εώς που θα φτάσουν τα νούμερα. Μέχρι τώρα υπάρχουν είδη καμιά 35αριά μέσα, έστω και αν υπάρχει επαφή με κάποιο απο αυτά και δεν μπορώ να βρω ποιο θέλω να αποθηκεύσω :( Κάποια ιδέα κάτι ???? Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος IVIetaCreatoR (26 Ιούλ. 2004 , 23:37) Δες τις ρυθμίσεις απο το site της voda. :cool: tzifos... :( simera etrexa apo vodafone shop se vodafone shop einai poli asxetoi re gamoto...ti tha kano me tis rithmiseis mms?tis exei kapoios i mporei na mou tis pei kapoios?tha me sosei.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Gia tous apo8ikeumenous ari8mous pou rotise kapoios koita prota to egxeiridio kai meta pes mas ti ekanes. alla koita prota an exei apouikeusei ari8mous kai allou.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Τελικα πηγα και το πηρα και εγω σημερα.Πολυ ομορφο κινητο καμια σχεση με το Τ-610, λιγο απογοητευμενος με την καμερα αλλα αν ηθελα κινητο μονο για φωτογραφιες θα επερνα κατι αλλο. Το μονο bug που βρηκα και ειναι κουφο ειναι οταν εισαι στην καμερα και πας να βγαλεις φωτογραφια και προσπαθεισης να χρησιμοποιησεις απο τα εφε το πλαισιο σου κανει ενα και γ***ω τα reboot. Εχει μεσα την εκδοση R2A041.Θα το παω αυριο στο service της SE μπας και με την καινουργια εκδοση διορθωθει. Σε κανεναν απο εσας το κανει αυτο ή ειμαι προτωπορος ; :wacko: :lol: Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glav Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Σε μένα δεν τον κάνει αυτό με τα πλαίσια. :) Βέβαια, δεν ξέρω αν το κάνει με κάποιο συγκεκριμένο πλαίσιο. Εγώ πάντως που έχω δοκιμάσει 4-5 δεν το κάνει. Παράθεση iPhone 3G user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemilk Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Viper (27 Ιούλ. 2004 , 12:33) Φιλε μου, πηγαινε στο site της mobile action και κατεβασε το manager για το Κ700. Εμενα δουλευει μια χαρα. Δεν το είχα προσέξει κάν. Thanks a lot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Ούτε σε μένα κάνει αυτό το κουφό με τα πλαίσια ! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Και ο Netboy είχε πρόβλημα με τα πλαίσια. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroseva Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Ας προσθέσω κι εγώ την εμπειρία μου,λοιπόν.... Ούτε κι εγώ έχω πρόβλημα με τα πλαίσια!!! Μάλιστα θα έλεγα πως δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα προβλημα από τότε που το έχω πάρει (έχω κλείσει ένα μήνα,ήδη)... Και καμιά φορά ξαφνιάζομαι δυσάρεστα με τα προβλήματα που αναφέρουν οι φίλοι εδώ... Και η χρήση που του κάνω,μερικές ημέρες μπορώ να πω, πως είναι υπερβολική....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος memix (28 Ιούλ. 2004 , 03:10) Τελικα πηγα και το πηρα και εγω σημερα.Πολυ ομορφο κινητο καμια σχεση με το Τ-610, λιγο απογοητευμενος με την καμερα αλλα αν ηθελα κινητο μονο για φωτογραφιες θα επερνα κατι αλλο. Το μονο bug που βρηκα και ειναι κουφο ειναι οταν εισαι στην καμερα και πας να βγαλεις φωτογραφια και προσπαθεισης να χρησιμοποιησεις απο τα εφε το πλαισιο σου κανει ενα και γ***ω τα reboot. Εχει μεσα την εκδοση R2A041.Θα το παω αυριο στο service της SE μπας και με την καινουργια εκδοση διορθωθει. Σε κανεναν απο εσας το κανει αυτο ή ειμαι προτωπορος ; :wacko: :lol: memix οταν λες οτι απογοητευτηκες απο την καμερα τι εννοεις?σε σχεση με την χαλια καμερα του τ610 πως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 21century (27 Ιούλ. 2004 , 22:50) Gia tous apo8ikeumenous ari8mous pou rotise kapoios koita prota to egxeiridio kai meta pes mas ti ekanes. alla koita prota an exei apouikeusei ari8mous kai allou.. Ευχαριστώ για την απάντηση, το έχω ψάξει το manual αλλά δεν βρήκα κάτι το σχετικό... τι να πω αφού απασχολεί μόνο εμένα θα το ξαναδώ. Όταν ομως λες να κοιτάξω για το αν έχει αποθηκέυσει αριθμούς και αλλού τι εννοείς ? πού αλλού ? Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitals Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Μια ερωτησούλα και απο εμένα που θέλω να ακούω ράδιο κατω απο το κράνος. Το έχει δοκιμάσει κανένας αν παίζει ράδιο με τα παλιά-καλά μονά ακουστικά ετσι ώστε να μήν χρειάζεται να κρέμεται το ένα ακουστικό έξω απο το κράνος!!! Οποιος το έχει παρακαλώ να το ελέγξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Καλησπέρα μετά απο πολλες μέρρες. Εχω πολλα νέα να σας γράψω. Πρωτα απ'όλα, κούρδισα τον κολλητό μου αλλα και τον αδελφό μου και πήραν το κινητάκι. Δεύτερον, γλείτωσα δόξα τον θεό απο το voda live πουλώντας το, και αγόρασα το free.:) Το κινητάκι κάθε μέρα, ολο και το ανακαλύπτω περισσότερο και με έχει ενθουσιάσει. Κανένα πρόβλημα απο τα προαναφερθέντα των διαφόρων φίλων που γράφουν σε προηγούμενα posts και στα 3 που έχουμε. Το μόνο που ψάχνω αυτές τις μέρρες ειναι κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να κόψω τα mp3 κομμάτια, σε διάρκειες που θέλω εγώ, ωστε να δημιουργήσω ήχους κλήσεων κομμένους και ραμμένους στο γούστο μου. "Αν ξέρει κανείς κάτι, ας μου γράψει". Τα προβλήματα των παιχνιδιών το έλυσα εύκολα τελικά. Φίλε didime, δείνεις τεράστια βοήθεια στους κατόχους, με τα προγράμματα και κυρίως με τα παιχνίδια. Μόνο που θα πρέπει όταν γράφεις π.χ.για 9 παιχνίδια νέα όπως πιο πάνω, να διευκρηνίζεις ποια ειναι, διοτι μπαίνει κάποιος στην σελίδα σου και χάνεται. Θέλω να προτείνω σε όσους σκέφτωνται για αγορά κινητού, να προχωρήσουν στην αγορά του Κ700 ανεπιφύλακτα. Βλέπωντας τον ανταγωνισμό, το κινητό αυτό, δείνει πολλά σε χαμηλή τιμή. Εχει και φανταστική φορητότητα συν τις άλλης. Και ακούγοντας στις ειδήσεις πάλι σήμερα για εκρήξεις εκ νέου κινητού της Νοκια, δεν ξέρω εαν θα πρέπει να σκεφτώμαστε σοβαρώτερα ακόμα και θέμα σωματικής ακεραιώτητας με την μάρκα αυτή, διοτι ειναι το πέμπτο περιστατικό εαν θυμάμαι καλά. Αυτά και τα λέμε πάλι. Να'στε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αν και έχει ειπωθεί πάμπολλες φορες: -Cool Edit -Nero Wave Editor ειναι δυο προγραμματα που κόβουν κομμάτια. Ειδικά το νερο είναι σχεδόν σιγουρο πως υπάρχει σε κάθε pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος digitals (28 Ιούλ. 2004 , 20:30) Μια ερωτησούλα και απο εμένα που θέλω να ακούω ράδιο κατω απο το κράνος. Το έχει δοκιμάσει κανένας αν παίζει ράδιο με τα παλιά-καλά μονά ακουστικά ετσι ώστε να μήν χρειάζεται να κρέμεται το ένα ακουστικό έξω απο το κράνος!!! Οποιος το έχει παρακαλώ να το ελέγξει... Παιζει κανονικα! Αυτο εξαλου ειναι και το νοημα του να εχει ενσωματομενο radio! Αν ηθελε μονο τα συγκεκριμενα, ποια θα ηταν η διαφορα του απο τα radio-hansfree? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts