Jump to content

Sony Ericsson K700i


gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος millis ( 9 Ιούλ. 2004 , 09:52)

 

Orismenes partides prepei na exoun akoma ena bug to opio fortizei mexri na gemisei to eikonidio tis mpatarias (pou logo tou proanaferthentos bug deb simenei oti fortistike pliros)kai meta stamata.

 

Υπάρχει και μια άλλη υποψία (προσωπική) για διαφορετικές παρτίδες.

Εξηγούμαι!

Στην πρώτη συσκευή που είχα για 24 ώρες το πλήκτρο 2 δεν κολούσε όσο και αν το προσπάθησα να το κανω. Μετά το πρόβλημα με την κάμερα (το είχα αναφέρει στο forum) το επέστρεψα και στην νέα συσκευή το πλήκτρο κολάει. Να σημειώσω οτι έχω την μπαταρία της πρώτης συσκευής που με αρκετή χρήση (upload/download, games, radio, fotos)

καρατάει 1,5 μέρα (2 αλλα το βράδυ κλειστό). Επίσης έχουν αναφέρει πως μετά απο την ολοκλήρωση της φόρτισης (πάνω απο 4 ώρες) ο φωτισμός του κινητού σβήνει (όντας απενεργοποιημένο και στη εξοικονόμιση ενέργειας).

Μοιπως κατα κάποιο σατανικό τρόπο όλα αυτα συνδιάζονται?

 

Συνοψίζοντας, θα ήθελα να κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ.

Αρχίζω!

 

*Το πλήκτο 2 κολαει!

*Μετα την φόρτιση δεν σβήνει φωτισμός

*Διάρκεια 1,5 μέρες

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα μου κολάνε (δεν δουλεύουν καν) τα πλαινά πλήκτρα της άμεσης φωτογράφισης και το +!!!

 

Διάρκεια: 2,5 μέρες τουλάχιστον σε Cosmote!

 

Συγχρονισμός μόνο μαζί με το XTDN Connect PC που χρησιμοποιούσα για το παλιό t39m. Δηλαδή έχω εγκατεστημένο και το XTDN Connect PC και το Sync Station από το CD του Κ700. Όταν απεγκατέστησα το XTDN Connect PC έκανε restart το κινητό!

Link to comment
Share on other sites

Βρε παιδιά, εντάξει με την ανάλυση για την μπαταρία, δεν πηγαίνουμε κάθε μέρα ταξίδι, το βράδυ γυρνάμε σπίτι και τσούπ.... στον φορτιστή. Αλλα σας ρωτάνε συνέχεια για τους ήχους κλήσεις. wav παίζει; Ειναι σημαντικό. Και μια δική μου ερώτηση, αν και ξαναρωτήθηκε σε προηγούμενη σελίδα. Υπέρυθρες ξεκλείδωτες έχουν της vodafone;
Link to comment
Share on other sites

Οχι δέν παίζει wav για ringtone. Τουλάχιστον στο δικό μου είναι θαμπή η επιλογή "χρήση" και δεν έχω live έκδοση. Αλλα... γιατί να βάλεις wav για ήχο? Βάζεις mp3.

 

Και κάτι άλλο. Wav ήχους υποστηρίζει μόνο όταν είναι 8bit 16KHz. Αυτό συμαίνει ψιλοχάλια ποιότητα. 1000 φορές mp3 (ίδιο περίπου μέγεθος, κορυφαία ποιότητα)

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer ( 9 Ιούλ. 2004 , 10:54)

 

Βρε παιδιά, εντάξει με την ανάλυση για την μπαταρία, δεν πηγαίνουμε κάθε μέρα ταξίδι, το βράδυ γυρνάμε σπίτι και τσούπ.... στον φορτιστή. Αλλα σας ρωτάνε συνέχεια για τους ήχους κλήσεις. wav παίζει; Ειναι σημαντικό.

 

 

1)Wav δεν δεχεται για ηχους κλησεις.Το κανονικο σιγουρα αρα υποθετω ουτε το live.... ;)

2)Εγω διαφωνω με την μπαταρια...Δεν σημαινει οτι επειδη δεν ταξιδευουμε καθημερινα , πρεπει να το βαζουμε καθε βραδυ στην πριζα!!! :mad: Ειναι απαραδεκτο για την SE!!! 5 κινητα SE εχω αλλαξει αυτο με την μπαταρια ειναι πρωτογνωρο.... :worry:

Ας ελπισουμε (αν και δεν το πιστευω!!) οτι με την αναβαθμιση τον Αυγουστο θα φτιαξει... :)

Live and let live...
Link to comment
Share on other sites

Εμενα ευτυχως δεν κολλαει τιποτα. Η μπαταρια κρατει 2,5 με 3 μερες και το φορτιζω γυρω στις 3-4 ωρες. Κατι αλλο, μου εστειλαν καποια αρχεια amr. αλλα ακουγονται πολυ σιγα, καμια σχεση με τα mp3 και τα midi. Ενω απο το κινητο που τα εστειλαν (νοκια 3200) ακουγονται δυνατα.
Link to comment
Share on other sites

Μα φυσικά και ειναι καλύτερα να παίζει MP3. Ομως το έχουν αποκλείσει τα παιδιά πιο πάνω. Τελικά παίζει ήχους κλήσεις mp3; Μπουρδουκλωθήκαμε. Και ας απαντήσει κάποιος για το κλείδωμα της voda εαν υφίστατε, διοτι σε λίγο θα πάω εκεί να το παραγγείλω. Φυσικά εαν ρωτήσω τους ίδιους, μάλλον δεν θα ξέρουν τι τους γίνετε, η θα μου πούν ότι με ευχαριστήσει, για να μου το πουλήσουν.
Link to comment
Share on other sites

Μάλλον μόνος σου μοπυρδουκλώθηκες!

Σε απλή συσκευή πάιζει γα ringtone mp3 ήχους!

Σε live ειναι κλειδωμένο!

Σε καμία απο τις 2 δεν παίζει wav!

 

Τώρα?

:)

Link to comment
Share on other sites

File Saki kathe xristis kinitou exei kai diaforetikes anages opote na sevese tis dikes mas kai emeis tis dikes sou.An den eine simantiko i mpataria tote ti eine? to thema me ta wav kai mp3 me vodafone eine xilioeipomeno.Eine klidomenes gia mp3 gia na agorazeis m...kies polyringtones apo aftous.
Link to comment
Share on other sites

Αληθεια γιατι στο My Gallery δεν εχει προστεθι η κατηγορια Κ700 να μπορουμε να ποσταρουμε τις φωτο μας?
Link to comment
Share on other sites

Φίλε μίλι, μην υπερβάλεις με φράσεις τύπου σεβασμός. Διοτι κανείς δεν έχει τέτοια πρόθεση. Απλά υπήρχε ενα κατεβατό μηνυμάτων, τα ίδια και τα ίδια, δίχως λόγο. Και που βγαίνει δηλαδή το συμπέρασμα πως δεν με ενδιαφέρει η μπαταρία; Και γιατι μιλλάς για ανάγκες; Τις δυνατότητες του κινητού συζητάμε. Εαν στις μέρρες μας δεν έχει τουλάχιστον ήχους wav το κινητό, το θεορώ "αδύναμο" τεχνολογικά. Στην βόντα, εαν ζητήσω δίχως λάιβ, προφανώς δεν θα έχουν, έτσι;
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer ( 9 Ιούλ. 2004 , 11:47)

Εαν στις μέρρες μας δεν έχει τουλάχιστον ήχους wav το κινητό, το θεορώ "αδύναμο" τεχνολογικά. Στην βόντα, εαν ζητήσω δίχως λάιβ, προφανώς δεν θα έχουν, έτσι;

 

Γιατί εχω την εντύπωση οτι μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαίνουμε? Αφού έχει mp3 τί το θες το wav. Αν μιλάς για live συσκευή τότε δεν είναι "αδύναμη τεχνολογικά συσκευή" αλλα "απεριόριστα ηλeθια εταιρία".

Όσο για το δεύτερο... μάλλον όχι. Αν ήταν έτσι δεν θα πουλούσε ούτε 1 live. Στα 20€ διαφοράς θα κολούσαμε?

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα χώρια καταλαβαίνουμε. Διοτι εγώ δεν μίλησα ειδικά για το Κ700. Είπα πως στις μέρρες μας εαν κάποιο κινητό δεν έχει wav ήχους κλπ. Δεν είπα το Κ700 οτι δεν έχει. Χαίρομαι που έχει mp3. Ομως έχω επιδότηση στην βόντα γμτ. Τι λέτε να κάνω;
Link to comment
Share on other sites

Nα κόψεις την συνδρομή σου με τη voda :eek: μια και καλή και να περάσεις σε άλλη εταιρία.Οκ θα αλλάξεις νούμερο αλλά είναι κίνηση υποδομής. :o
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg
Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορεις να πας στο Πλαισιο και να το παρεις κανονικο? Ή επειδη εχεις επιδοτηση πρεπει να πας αναγκαστικα σε Voda-shop?
Link to comment
Share on other sites

Εγώ τους είπα να την τοποθετήσουν βαθιά, εκεί που ξέρουν την επιδότηση που δικαιούμαι... (100-150 ευρώ)

 

Προκειμένου να έχω για ένα χρόνο ένα κινητό που θά το βλέπω και θα κλαίω...

 

Το πολύ πολύ να πάω να πάρω ένα κινητό από εκεί και να το πουλήσω μετά...

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, χθες το απόγευμα το αγόρασα και εγώ και έχω μείνει κατενθουσιασμένος.

Φοβερή ποιότητα κατασκευής, απίστευτη οθόνη και γενικά με ότι δοκίμασα ενθουσιάστικα. :D

 

Σήμερα το συνέδεσα και με το pc και ότι παιχνίδια κατέβασα παίζουν άψογα και πολύ γρήγορα. Επίσης με το συνχρονισμό κατέβασα τις επαφές μου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όσο για την μπαταρία που έχω διαβάσει δεν ξέρω, αλλά από σήμερα στις 8 το πρωί που το άνοιξα μετά την πρώτη φόρτιση και ασχολούμαι συνέχεια μαζί του, μόλις τώρα έπεσε μία μπάρα, κάτι που θεωρώ φυσιολογικό.

iPhone 3G user
Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν εγώ βρίσκομαι κάπου ενδιάμεσα ... Και εξηγούμαι . Με ΚΕΝΟ το ευρετήριο και τα μαμίσια προγράμματα(από CD) με σύνδεση Ir (MA 620) , κατέβασε με τη μία και ΠΟΛΥ γρήγορα (σε σχέση με SX1 , S55 ,SL45 ,N6600,T39) όλες (~150) τις επαφές ΑΨΟΓΑ . Μετά ΔΕΝ ξαναλειτούργησε τίποτα. Με Ir σύνδεση μου έκανε restart , με cable/USB σταματούσε αναφέροντας αποτυχία . Φυσικά κατέβασα ότι νεότερο υπάρχει στο site της ericsson αλλά ....

Μετά από παρατηρήσεις κατέληξα στο ότι πρόκειται για Bug και το κόλημα γίνεται ,όταν το ευρετήριο ΔΕΝ είναι κενό ,καθώς το Κ700 επιχειρεί να στείλει στοιχεία στο OUTLOOK (για να γίνει ο συγχρονισμός ).

Για να το επιβεβαιώσω έκανα το εξής : Διέγραψα (Με πόνο ψυχής) όλο το ευρετήριο , έκανα επαναφορά ρυθμίσεων (κατι σαν format είναι ) και το έβαλα στην Ir . Φυσικά όλα πήγαν ΑΨΟΓΑ (και η καρδιά μου στην θέση της ...)

Ανακεφαλαιωση : Win 2000 Prof SP4, MS Outlook 2000 SR1

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haki ( 9 Ιούλ. 2004 , 14:32)

 

Ρε παιδια, ξεχασατε οτι εδω και 3 μηνες εχουμε φορητοτητα αριθμων και μπορειτε να μεταφερετε ατοφιο τον αριθμο σας, μαζι με το προθεμα, απο μια εταιρεια στην αλλη???...... .......Σκεφτειτε το!!!

 

 

Σωστός....!!!!

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yiazoo ( 9 Ιούλ. 2004 , 12:45)

 

filarako glav mporeis na mas peis merikes leptomereies gia tis epafes pou katevases, pos kai me ti giati polloi edo mesa (kai ego) exoume psiloprovlimatakia...thanks

 

 

Τα γράφω με λεπτομέρειες γιατί δεν ξέρω ποια έχουν σημασία.

 

- Σύνδεση μέσω IrDa

 

- Τις επαφές μου στο pc μου τις έχω στο Outlook Express (.WAB file)

 

- Στο κινητό δεν είχα ούτε μία επαφή περασμένη.

 

- Στο Sync Station Settings του PC Suite στο Data Types άφησα τσεκαρισμένο το synchronise μόνο στο Contacts και το δήλωσα "Windows Address Book - Contacts"

 

- Έτρεξα το Syncronise του PC Suite και κατέβηκαν όλες οι επαφές και μάλιστα όλα τα πεδία χωρίς κανένα πρόβλημα

 

Αυτά και ελπίζω να βοήθησα. :)

iPhone 3G user
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazkal ( 9 Ιούλ. 2004 , 13:57)

 

Μετά από παρατηρήσεις κατέληξα στο ότι πρόκειται για Bug και το κόλημα γίνεται ,όταν το ευρετήριο ΔΕΝ είναι κενό ,καθώς το Κ700 επιχειρεί να στείλει στοιχεία στο OUTLOOK (για να γίνει ο συγχρονισμός ).

 

 

Μάλλον αυτή είναι λύση γιατί και το δικό μου ευρετήριο στο τηλέφωνο ήταν άδειο και όπως είπα όλα πήγαν καλά

iPhone 3G user
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Sony Ericsson K700i

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...