Fick Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Να είσαι καλά! Σε ευχαριστώ! Κατά τα άλλα δουλεύει απροβλημάτιστα από την πρώτη στιγμή! Αυτό είναι που μετράει :) Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Παιδια , καλησπερα, πριν λιγες μερες αποκτησα και εγω το samsung tab 2 .Συγχωρεστε με αν κανω ακυρες ερωτησεις αλλα ειμαι καινουριος στα android.Eχω ενα θεμα λοιπον και θα ηθελα μια βοηθεια.Δεν μπορω να προσθεσω ενα λογαριασμο google στην συσκευη, με αποτελεσμα γενικοτερα να μην μπορω να χρησιμοποιησω και το google play store.Καμια ιδεα κανεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Παιδια , καλησπερα, πριν λιγες μερες αποκτησα και εγω το samsung tab 2 .Συγχωρεστε με αν κανω ακυρες ερωτησεις αλλα ειμαι καινουριος στα android.Eχω ενα θεμα λοιπον και θα ηθελα μια βοηθεια.Δεν μπορω να προσθεσω ενα λογαριασμο google στην συσκευη, με αποτελεσμα γενικοτερα να μην μπορω να χρησιμοποιησω και το google play store.Καμια ιδεα κανεις? Τι εννοείς ακριβώς; Πώς πας να προσθέσεις λογαριασμό Google; Τι έχεις προσπαθήσει να κάνεις; Αν πας στις Ρυθμίσεις , στους Λογαριασμούς και επιλέξεις να προσθέσεις λογαριασμό Google, δεν σε αφήνει; Προσπαθείς μήπως με ήδη υπάρχων λογαριασμό; Αν δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα καινούργιο; Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulkas Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΑΒ SAMSUNG GALAXY TAB 2 10.1 ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΝΗΜΗ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΠΩ ΣΤΟ RESET FACTORY ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ. Χωρις να το φορτωνω σχεδον καθολου γινετε αυτο. Ανοιγοντας το μου λεει να κανω ενημερωση λογισμικου παω να κανω μου βγαζει αντιστοιχηση συσκευης και μετα απο λιγο αποτυχια συνδεσης και δεν κανει την ενημερωση λογισμικου αυτα αν μπορει καποιος να βοηθησει...... Edited August 20, 2014 by boulkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boulkas Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Αυτο παθαίνει και το δικό μου το εκανα reset factory και ξανα παλι μετα απο κανα δυο μερες τρεις εκανε παλι το ιδιο μου εβγαλε μνημη πληρης και κολησε στο λογότυπο της Samsung ας μας απαντησει καποιος το τι μπορουμε να κανουμε ευχαριστω..... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά σήμερα ξαφνικά το tablet έκανε reboot και κόλλησε στην οθόνη με το logo της Samsung.Τώρα έχω την εντύπωση ότι έxει μείνει από μπαταρία αλλά το έχω στην φόρτηση και δεν ανοίγει καθόλου...!!!Καμιά ιδέα?:!: Αυτο παθαίνει και το δικό μου το εκανα reset factory και ξανα παλι μετα απο κανα δυο μερες τρεις εκανε παλι το ιδιο μου εβγαλε μνημη πληρης και κολησε στο λογότυπο της Samsung ας μας απαντησει καποιος το τι μπορουμε να κανουμε ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Τι εννοείς ακριβώς; Πώς πας να προσθέσεις λογαριασμό Google; Τι έχεις προσπαθήσει να κάνεις; Αν πας στις Ρυθμίσεις , στους Λογαριασμούς και επιλέξεις να προσθέσεις λογαριασμό Google, δεν σε αφήνει; Προσπαθείς μήπως με ήδη υπάρχων λογαριασμό; Αν δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα καινούργιο; Γεια σου φιλε μου! Κανω ακριβως την διαδικασια που μου περιγραφεις και δεν με αφηνει να προσθεσω λογαριασμο ουτε υπαρχων ουτε καινουριο..μου βγαζει συνεχεια το εξης μηνυμα:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ... ΑΥΤΟ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η Η ΣΥΣΚΕΥΗ ANDROID ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΥΠΗΡ.ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Γεια σου φιλε μου! Κανω ακριβως την διαδικασια που μου περιγραφεις και δεν με αφηνει να προσθεσω λογαριασμο ουτε υπαρχων ουτε καινουριο..μου βγαζει συνεχεια το εξης μηνυμα:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ... ΑΥΤΟ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η Η ΣΥΣΚΕΥΗ ANDROID ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΥΠΗΡ.ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Internet έχεις; Είναι ανοιχτό το WiFi; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Internet έχεις; Είναι ανοιχτό το WiFi; Ναι, κανονικα ολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ναι, κανονικα ολα. Έχεις δοκιμάσει από άλλο WiFi; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 ναι και απο αλλο wifi και απο δικτυο cosmote αλλα τιποτα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 ναι και απο αλλο wifi και απο δικτυο cosmote αλλα τιποτα.. Είναι καινούριο; Μήπως να έκανες μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Καλησπέρα Έπεσε το Tab2 μιας φίλης μου και διαλύθηκε το τζαμί. Η οθόνη άθικτη ευτυχώς Ξέρεις κάποιος πόσο στοιχίζει η αλλαγή και που μπορώ να το αλλάξω; Στα public της είπαν 200 :p Ευχαριστώ :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis08 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 http://www.amazon.co.uk/SAMSUNG-GALAXY-P5100-DIGITIZER-SCREEN/dp/B008NHLLGE/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1408788784&sr=8-3&keywords=p5110+touch Οχι original και την αλλάζεις μόνο σου, αμάπιάνουν λιγο τα χέριασου. Γνήσια γύρω στα 200 αλλά δεν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Και το έχει μόλις 2 εβδομάδες σκέψου.. Δεν πιάνουν ιδιαίτερα, ειδικά αν είναι δύσκολη η αλλαγή, θα δω κάποιο βιντεάκι, αλλιώς σε κάποιο μαγαζάκι φαντάζομαι... Ευχαριστώ :) Αν έχεις υπόψη σου καλό μαγαζί στην Αθήνα η καλύτερα Πειραιά, θα το δεχτώ :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Είναι καινούριο; Μήπως να έκανες μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Φίλε μου δεν είναι καινούριο, μου το χάρισαν και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων το οποίο δεν μου έλυσε το πρόβλημα.. . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Φίλε μου δεν είναι καινούριο, μου το χάρισαν και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων το οποίο δεν μου έλυσε το πρόβλημα.. . Μπορείς να το συνδέσεις με το pc και να δεις τι μπορείς να κάνεις με το πρόγραμμα της Samsung. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Μπορείς να το συνδέσεις με το pc και να δεις τι μπορείς να κάνεις με το πρόγραμμα της Samsung. Ποιο ειναι αυτο το προγραμμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Ποιο ειναι αυτο το προγραμμα? λέγεται Kies Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 λέγεται Kies Ενταξει φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα το προσπαθήσω και θα σου πω πάλι αν τα κατάφερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) Γεια σας παιδια εχω και εγω την ιδια ταμλετα και εχω την έκδοση 4.1.1 official και τωρα θελω να παω στην πιο καινουργια εκδοση αλλα δεν θυμαμαι πως το κανουμε σας παρακαλω μπορει καποιος να μου δωσει τις οδηγεις το site το προγραμμα και κ.λ.π Σας ευχαριστω πολυ.! Edited August 27, 2014 by dbalaba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Έβαλα να δοκιμάσω την SlimKat 4.4.4, η ROM είναι πολύ γρήγορη αλλά έχει τρελό battery drain (διαβάζω ότι το ίδιο πρόβλημα έχουν όλες οι KitKat roms) Θέλω να γυρίσω στην stock rom αλλά το KIES δέν το βλέπει το tablet...τι γίνεται στην περίπτωση που πατήσω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο tablet? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Εγώ έβαλα την cyanogenmod 11 και πετάει το tablet σου προτείνω να κανεις το ίδιο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2571498. αυτήν εβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 @johnnyar θα την δοκιμάσω αλλά στο link για τα minimal gapps δέν έχει τίποτα... θα έχω πρόβλημα άν φλασάρω άλλη έκδοση gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλημέρα σας, Φίλος έχει το ταβλετ Ρ5100, ειναι παρεισαγωγή, Πως μπορεί να το αναβαθμιση??? Έχει την 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 @johnnyar θα την δοκιμάσω αλλά στο link για τα minimal gapps δέν έχει τίποτα... θα έχω πρόβλημα άν φλασάρω άλλη έκδοση gapps? την ίδια απορία είχα κι εγω και μου πρότειναν απο το φόρουμ να κατεβάσω τα gapps της cm εδώ το link http://wiki.cyanogenmod.org/w/Gapps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts