Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά. Πέρασα και 'γω όλες τις σελίδες και έχω μπερδευτεί λιγάκι ως προς τι είναι καλύτερο για το ταμπλετάκι μου. Να περάσω JB και παράλληλα να το rootάρω μετά? Κάποια CM? Αγγλικά, Σέρβικα...χάθηκα! Μου το φέρανε από Αυστραλία αν παίζει κάποιο ρόλο (ούτε εκεί άνοιξε η αναβάθμιση σε JB). Δεν θέλω να ταλαιπωρήσω κανέναν, κάποιο λινκ μονάχα με οδηγίες θα μου ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Σκέφτομαι να παλέψω να περάσω αυτήν: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2018386

Να το προχωρήσω ή υπάρχει καμιά καλύτερη ιδέα για να τρέχει ομαλά το ταμπλετ?

Edited by thodoris_9

Δημόσιος Υπάλληλος =

Πάρααα Πολύ Ελεύθερος Χρόνος!

Γι' αυτό στείλτε μήνυμα για οτιδήποτε!

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κι απο εμένα διατυπώνω την ιδια παράκληση με τον προηγούμενο φίλο !! Διαβαζοντας μπερδευτηκα ισως επειδη δεν υπαρχει μεγαλη εμπειρία απο flash σε ταμπλετες οποιος μπορεί ας βοηθήσει :)

Καλημέρα παιδιά. Πέρασα και 'γω όλες τις σελίδες και έχω μπερδευτεί λιγάκι ως προς τι είναι καλύτερο για το ταμπλετάκι μου. Να περάσω JB και παράλληλα να το rootάρω μετά? Κάποια CM? Αγγλικά, Σέρβικα...χάθηκα! Μου το φέρανε από Αυστραλία αν παίζει κάποιο ρόλο (ούτε εκεί άνοιξε η αναβάθμιση σε JB). Δεν θέλω να ταλαιπωρήσω κανέναν, κάποιο λινκ μονάχα με οδηγίες θα μου ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Ποστ 623 ειναι μια καλη λυση. Πρωτα θα ακολουθησεις το λινκ για ρουτ κ μετα το λινκ για cyanogen. Σε 15λεπτα θα χεις αναβαθμιστει, να θυμασαι πως πανε οι εφαρμογες κ οι ρυθμισεις σου...

Το μονο θεμα που ειχα ηταν οτι οι συνδυασμοι κουμπιων που λεει ο οδηγος δεν δουλευαν σε μενα, αλλα κανεις ενα γκουγκλαρισμα πχ για πως μπαινω σε ρικαβερι μοουντ στο ταμπ2 κ το βρισκεις στο λεπτο

Edited by shadowman1480

Στο post 595 δίνω το link για τη Σερβική που έχω βάλει εγώ και είμαι ικανοποιημένος. Αν θες cyanogen δες λίγο παραπάνω.

Edit: με πρόλαβε κι ο shadowman

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για τις απαντησεις . θα ακολουθησω το λινκ στο Post 623 μια τελευταια ερωτηση πριν αρχισω θα εχω το Play store κανονικα ? και Ελληνικό μενου ? συγνωμη αν σας κουρασα .

Ποστ 623 ειναι μια καλη λυση. Πρωτα θα ακολουθησεις το λινκ για ρουτ κ μετα το λινκ για cyanogen. Σε 15λεπτα θα χεις αναβαθμιστει, να θυμασαι πως πανε οι εφαρμογες κ οι ρυθμισεις σου...

Το μονο θεμα που ειχα ηταν οτι οι συνδυασμοι κουμπιων που λεει ο οδηγος δεν δουλευαν σε μενα, αλλα κανεις ενα γκουγκλαρισμα πχ για πως μπαινω σε ρικαβερι μοουντ στο ταμπ2 κ το βρισκεις στο λεπτο

Ξεκινάω λοιπόν πρώτα με το root και βλέπουμε...

Καινούριο το έχω, δεν έχω θέμα με εφαρμογές/ρυθμίσεις. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, θα επανέλθω μόλις τελειώσω για εντυπώσεις και ότι τυχόν άλλο προκύψει

Δημόσιος Υπάλληλος =

Ήταν εξαιρετικά εύκολο και γρήγορο το root και το CM. Τρέχω 4.3 πια και την CM 10.2-20130913-NIGHTLY-p5110. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, αλλά περιμένω να το δουλέψω αρκετά και για οτιδήποτε θα επανέλθω. Ακόμα και να μην περάσετε CM, το root το θεωρώ απολύτως απαραίτητο. Για το CM είχα βρει το ίδιο λινκ αλλά με το rootάρισμα είχα μπερδευτεί. Ευχαριστώ πολύ για το λινκ και όλη τη βοήθεια. Πάμε για αξεσουάρ τώρα ;)

Δημόσιος Υπάλληλος =

Ευχαριστώ για τις απαντησεις . θα ακολουθησω το λινκ στο Post 623 μια τελευταια ερωτηση πριν αρχισω θα εχω το Play store κανονικα ? και Ελληνικό μενου ? συγνωμη αν σας κουρασα .

Ακολουθησε κατα γραμμα το 623 κ θα εχεις απ ολα :D

Δυστυχώς δεν μπορω να περασω το play store εχει κανεις καποια λυση ? ευχαριστώ

Στον οδηγο ρουτ δεν κατεβασες κ ενα αρχειο gapps και το εγκατεστησες? Με μικρη επιφυλαξη νομιζω πως αυτο ευθυνεται. Αν εκανες βημα προς βημα τους οδηγους περιμενε καποιον πιο εμπειρο να σε βοηθησει. Φαινεται περιεγο ομως κ γω κ οι 2 αποπανω εχουμε το store

Edit: σορυ το gapps ειναι στα βηματα του οδηγου της cyanogen (και οχι του ρουτ που σου ειπα). Εκει ξαναδες

Edited by shadowman1480

Καλησπερα ! Εκανα αναβάθμιση λογισμικού σε 4.2.2 και διαπίστωσα ότι το εικονίδιο που σου δινει τη δυνατότητα να παρεις φωτογραφια την οθονη δεν υπαρχει .ξερεις μηπως κάποιος πως μπορει να τραβάει φώτο την οθονη ?? Δεν υπαρχει και ως επιλογη !

Καλησπερα ! Εκανα αναβάθμιση λογισμικού σε 4.2.2 και διαπίστωσα ότι το εικονίδιο που σου δινει τη δυνατότητα να παρεις φωτογραφια την οθονη δεν υπαρχει .ξερεις μηπως κάποιος πως μπορει να τραβάει φώτο την οθονη ?? Δεν υπαρχει και ως επιλογη !

Δοκίμασε να πατησεις μαζί το power button με το volume down

Υπογραφή....

Υπάρχει κάποιος οδηγός στα ελληνικά για αναβάθμιση μέσω kies να μην κάνω κάποιο λάθος; θέλω να περάσω την επίσημη 4.1.2 και μετά να το κάνω ροοτ.

Πήρα και εγώ το p5110 και έχω διαβάσει αρκετές σελίδες, όπως και το οδηγό για το root και το CM 10.2, αυτό που με έχει φρενάρει και δεν το έχω περάσει είναι αν χρειάζεται να πειράξεις το bootloader που γραφή ο οδηγός για το CM :confused:

JB Bootloaders:

Flash with Odin as PDA at your own risk!

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

Με cyanogen 10.2 εδω κ λιγες μερες οντως νιωθω σα να πεταει το ταπμλετ. Κ με την μπαταρια πανω κατ τα ιδια με την στοκ ρομ. Το μονο που θεωρω αρνητικο ειναι η καμερα, θεωρω οτι εχει κ πιο χαλια και πιο δυσχρηστη. Μεταξυ μας ομως αδιαφορω μιας κ δεν τη δουλευω σχεδον καθολου. Ασημαντη απωλεια λοιπον για μενα, μιας κ κερδισα σε ταχυτητα αποκρισης της συσκευης κ σε παραμετροποιηση αλλα κ σε ομορφια, μιας κ ειναι πιο μουρατο το ολο σκηνικο, αυτο το τελευταιο φυσικα ειναι εντελως υποκειμενικο.... Ευχαριστω το παλικαρι παραπανω που μου την προτεινε. Ελπιζω να παραμεινει ετσι το ταμπλετ για παντα

Καλημέρα μπορει καποιος φιλος να μου δωσει link η ποστ που να αναφερει τον τροπο επαναφορας σε stock rom σε περιπτωση που θελω (αχρειαστη να ειναι ) εγγυηση για το gt-p5100 ? Tωρα με την Custom το tab ειναι σουπερ αλλα μηπως !! ευχαριστώ .

Παιδιά θέλω να περάσω την τελευταία επίσημη ROM 4.2.2 !! Περνάω την γαλλική ή έχουμε κάτι καλύτερο? (δεν θέλω κάτι σε custom προς το παρόν...θέλω να κάνω μερικές δοκιμές σε επίσημη rom). Έχουμε κάτι σε deodexed official 4.2.2 να το περάσω με CWM γιατί στο xda δεν βρίσκω κάτι?? Ευχαριστώ!

Πέρασα και εγώ με επιτυχία την CM-10.2, ήτανε όντως πολύ απλό και το root και η rom, το μηχάνημα παίζει πολύ καλά και με πάρα πολλές ρυθμίσεις, στα αρνητικά του είναι η φωτογραφική που δεν έχει καμία ρύθμιση να κάνεις και χάνεται εντελώς και η μπροστινή (τουλάχιστον δεν βρήκα πως να δούλεψη) κατά τα άλλα πολύ ωραία με ενημερώσεις σχεδόν καθημερινά (σήμερα πέρασα 18/9/2013) :)

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

Παιδιά το P5110 έχει κάτι μέρες που μου κολλάει. έχτες είχα βάλει το ράδιο όταν ξάπλωσα και σήμερα το πρωί που ξύπνησα ακούγεται από το ηχείο η μουσική αλλά δεν ανοίγει η οθόνη..!!! Κόλλησε. Τι να κάνω help!!!

Παιδιά το P5110 έχει κάτι μέρες που μου κολλάει. έχτες είχα βάλει το ράδιο όταν ξάπλωσα και σήμερα το πρωί που ξύπνησα ακούγεται από το ηχείο η μουσική αλλά δεν ανοίγει η οθόνη..!!! Κόλλησε. Τι να κάνω help!!!

Αν πατήσεις παρατεταμένα το power button δεν κάνει restart;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα μπορει καποιος φιλος να μου δωσει link η ποστ που να αναφερει τον τροπο επαναφορας σε stock rom σε περιπτωση που θελω (αχρειαστη να ειναι ) εγγυηση για το gt-p5100 ? Tωρα με την Custom το tab ειναι σουπερ αλλα μηπως !! ευχαριστώ .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1856532

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)