nikosdet Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Καλησπέρα κι από εμένα στην παρέα! Αγόρασα την ταμπλέτα από τη γνωστή προσφορά, αλλά έχω το εξής πρόβλημα: δεν μπορώ να δω σειρές online (είτε πχ από το web tv του αντ1 είτε ξένες σειρές από διάφορα αντίστοιχα sites. Είναι θέμα flash player; Αν ναι, υπάρχει κάτι αντίστοιχο να κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Καλησπέρα κι από εμένα στην παρέα! Αγόρασα την ταμπλέτα από τη γνωστή προσφορά, αλλά έχω το εξής πρόβλημα: δεν μπορώ να δω σειρές online (είτε πχ από το web tv του αντ1 είτε ξένες σειρές από διάφορα αντίστοιχα sites. Είναι θέμα flash player; Αν ναι, υπάρχει κάτι αντίστοιχο να κατεβάσω; Αν δεν έχεις το flashplayer κατέβασε το από εδώ http://db.tt/2KrXSF5p Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katharma1 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 φιλε μου υπαρχει καπου η διαδικασια να βαλω την4.1.1 στο 5100 εστω αλλης χωρας δεν με νοιαζει.και αλλη μια ερωτηση θα ειναι πληρως λειτουργικο;ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdet Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Αν δεν έχεις το flashplayer κατέβασε το από εδώ http://db.tt/2KrXSF5p Σ'ευχαριστώ πολύ!! Το εγκατέστησα, αλλά και πάλι δεν μπορώ να δω. Ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 κατέβασε από sammobile την αγγλική επίσημη 4.1.1 και περνα την με odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Σ'ευχαριστώ πολύ!! Το εγκατέστησα, αλλά και πάλι δεν μπορώ να δω. Ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να φταίει; Δοκίμασε να τρέξεις την εφαρμογή που κατέβασες και να το ενεργοποιήσεις. Με ποιο browser προσπαθείς να δεις τις σειρές; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgis1 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 dimitris74 Υπάρχει στο sammobile η αγγλική έκδοση 4.1.1. για το Ρ5100??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdet Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Δοκίμασε να τρέξεις την εφαρμογή που κατέβασες και να το ενεργοποιήσεις. Με ποιο browser προσπαθείς να δεις τις σειρές; Την έτρεξα και λογικά το ενεργοποίησα, εκτός κι αν θέλει κάτι παραπάνω που δεν ξέρω. Με τον Chrome προσπαθώ, λες να φταίει που ο Chrome είναι διαθέσιμος από την έκδοση ICS που πλέον είχε μείνει εκτός ο flash player? Όταν πάω σπίτι, θα δοκιμάσω και με κανέναν Opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Την έτρεξα και λογικά το ενεργοποίησα, εκτός κι αν θέλει κάτι παραπάνω που δεν ξέρω. Με τον Chrome προσπαθώ, λες να φταίει που ο Chrome είναι διαθέσιμος από την έκδοση ICS που πλέον είχε μείνει εκτός ο flash player? Όταν πάω σπίτι, θα δοκιμάσω και με κανέναν Opera. Ο chrome δεν υποστηρίζει flash. Δες με τον opera που λες κι εσύ ή με τον stock ο οποίος στην 4.0.4 είναι πολύ καλός Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Την έτρεξα και λογικά το ενεργοποίησα, εκτός κι αν θέλει κάτι παραπάνω που δεν ξέρω. Με τον Chrome προσπαθώ, λες να φταίει που ο Chrome είναι διαθέσιμος από την έκδοση ICS που πλέον είχε μείνει εκτός ο flash player? Όταν πάω σπίτι, θα δοκιμάσω και με κανέναν Opera. Ο chrome δεν υποστηρίζει flash, τζάμπα παιδεύεσαι.. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Η αγγλικη 4.1.2 έχει ελληνικά, ξέρει κανείς;αξίζει να την περάσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Ρε παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το bs player στο tablet; Δε μου κατεβάζει υπότιτλους με τίποτα Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Παιδιά έχω το μοντέλο με 3G, πως μπορώ να το αναβαθμίσω σε Jellybean; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick71 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Συνδεσα το Usb με το tab αλλα δεν το διαβαζει.Χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση για να το δει ? Εχετε να προτεινετε καποια αλλη λυση οικονομικη ,που να εχει δουλεψει στο συγκεκριμενο tab 2 p5110 ? Usb otg υπαρχουν πολλα σε ebay κλπ, αλλα σκοπος ειναι να βρεθει καποιο φτηνο και αξιοπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Συνδεσα το Usb με το tab αλλα δεν το διαβαζει.Χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση για να το δει ? Εχετε να προτεινετε καποια αλλη λυση οικονομικη ,που να εχει δουλεψει στο συγκεκριμενο tab 2 p5110 ? Usb otg υπαρχουν πολλα σε ebay κλπ, αλλα σκοπος ειναι να βρεθει καποιο φτηνο και αξιοπιστο. Τι USB συνεδεσες; Τα στικακια μου έχουν δουλέψει όλα. Ένας σκληρός χωρίς εξωτερική τροφοδοσία δε μου δούλεψε Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Συνδεσα το Usb με το tab αλλα δεν το διαβαζει.Χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση για να το δει ? Εχετε να προτεινετε καποια αλλη λυση οικονομικη ,που να εχει δουλεψει στο συγκεκριμενο tab 2 p5110 ? Usb otg υπαρχουν πολλα σε ebay κλπ, αλλα σκοπος ειναι να βρεθει καποιο φτηνο και αξιοπιστο. Αν είναι ntfs θέλει κάποιο πρόγραμμα και ρουτ για να δουλέψει. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Ρε παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το bs player στο tablet; Δε μου κατεβάζει υπότιτλους με τίποτα Σε εμένα λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick71 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Αν είναι ntfs θέλει κάποιο πρόγραμμα και ρουτ για να δουλέψει. Συνδεσα usb ανταπτορα θυληκο σε θυληκο http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17666&cat=616&page=1 στο καλωδιο που ειχε η συσκευασια, αλλα δεν δουλεψαν τα usb με ntfs και FAT32 format.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Συνδεσα usb ανταπτορα θυληκο σε θυληκο http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17666&cat=616&page=1 στο καλωδιο που ειχε η συσκευασια, αλλα δεν δουλεψαν τα usb με ntfs και FAT32 format.:( Πρέπει να πάρεις ανταπτορα USB otg (on the go). Ψάξ' το έτσι και θα το βρεις. Συνήθως πωλείται σαν ξεχωριστό καλώδιο. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 κατέβασε από sammobile την αγγλική επίσημη 4.1.1 και περνα την με odin Χανεται η εγγυηση αν το κανω αυτο? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Χανεται η εγγυηση αν το κανω αυτο? Αν δεν έχεις αγγλική συσκευή ναι χάνεται. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosss5 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Γεια σας πηρα πριν καμια βδομαδα πηρα το tabletaki απο ηλεκτρονικη με 245 ευρω.Ειδα οτι εξωτερικο εχει βγει σε καπιους η εκδοση 4,1,1.Μπορω να την βαλω στο ταμπλετ χωρης να χαθουν η εφαρμογες και τα αρχεια.Επισης κατι ειδα οτι πρεπει να την περασεις με odin πως το κανουμε αυτο ?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torter10 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Για το P5100 έχει βγει η Jellybean; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Καλησπερα σε ολους κ χρονια πολλα! Ειμαι κ γω κατοχος εδω κ 2 μερες του tab 2 wifi μοντελου 10.1. Αγορασα κ μια 16gb sd κ ολη τη μερα παλευω για μεταφορα apps απο ταμπλετα στην καρτα . Επειδη εως τωρα μονο με app store της apple εχω ασχοληθει κ ειμαι πρωταρης σε android υπαρχει τροπος μεταφορας εφαρμογων στην καρτα μνημης ή τζαμπα παλευω? Ευχαριστω για οποια βοηθεια!:happy: Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Καλησπερα σε ολους κ χρονια πολλα! Ειμαι κ γω κατοχος εδω κ 2 μερες του tab 2 wifi μοντελου 10.1. Αγορασα κ μια 16gb sd κ ολη τη μερα παλευω για μεταφορα apps απο ταμπλετα στην καρτα . Επειδη εως τωρα μονο με app store της apple εχω ασχοληθει κ ειμαι πρωταρης σε android υπαρχει τροπος μεταφορας εφαρμογων στην καρτα μνημης ή τζαμπα παλευω? Ευχαριστω για οποια βοηθεια!:happy: Δοκίμασε απτό play store την εφαρμογή app2sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts