Jump to content

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από εμένα στην παρέα! Αγόρασα την ταμπλέτα από τη γνωστή προσφορά, αλλά έχω το εξής πρόβλημα: δεν μπορώ να δω σειρές online (είτε πχ από το web tv του αντ1 είτε ξένες σειρές από διάφορα αντίστοιχα sites. Είναι θέμα flash player; Αν ναι, υπάρχει κάτι αντίστοιχο να κατεβάσω;

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κι από εμένα στην παρέα! Αγόρασα την ταμπλέτα από τη γνωστή προσφορά, αλλά έχω το εξής πρόβλημα: δεν μπορώ να δω σειρές online (είτε πχ από το web tv του αντ1 είτε ξένες σειρές από διάφορα αντίστοιχα sites. Είναι θέμα flash player; Αν ναι, υπάρχει κάτι αντίστοιχο να κατεβάσω;

Αν δεν έχεις το flashplayer κατέβασε το από εδώ http://db.tt/2KrXSF5p

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε μου υπαρχει καπου η διαδικασια να βαλω την4.1.1 στο 5100 εστω αλλης χωρας δεν με νοιαζει.και αλλη μια ερωτηση θα ειναι πληρως λειτουργικο;ευχαριστω.

Αν δεν έχεις το flashplayer κατέβασε το από εδώ http://db.tt/2KrXSF5p

Σ'ευχαριστώ πολύ!! Το εγκατέστησα, αλλά και πάλι δεν μπορώ να δω. Ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να φταίει;

Σ'ευχαριστώ πολύ!! Το εγκατέστησα, αλλά και πάλι δεν μπορώ να δω. Ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να φταίει;

Δοκίμασε να τρέξεις την εφαρμογή που κατέβασες και να το ενεργοποιήσεις. Με ποιο browser προσπαθείς να δεις τις σειρές;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασε να τρέξεις την εφαρμογή που κατέβασες και να το ενεργοποιήσεις. Με ποιο browser προσπαθείς να δεις τις σειρές;

Την έτρεξα και λογικά το ενεργοποίησα, εκτός κι αν θέλει κάτι παραπάνω που δεν ξέρω. Με τον Chrome προσπαθώ, λες να φταίει που ο Chrome είναι διαθέσιμος από την έκδοση ICS που πλέον είχε μείνει εκτός ο flash player? Όταν πάω σπίτι, θα δοκιμάσω και με κανέναν Opera.

Την έτρεξα και λογικά το ενεργοποίησα, εκτός κι αν θέλει κάτι παραπάνω που δεν ξέρω. Με τον Chrome προσπαθώ, λες να φταίει που ο Chrome είναι διαθέσιμος από την έκδοση ICS που πλέον είχε μείνει εκτός ο flash player? Όταν πάω σπίτι, θα δοκιμάσω και με κανέναν Opera.

Ο chrome δεν υποστηρίζει flash. Δες με τον opera που λες κι εσύ ή με τον stock ο οποίος στην 4.0.4 είναι πολύ καλός

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο chrome δεν υποστηρίζει flash, τζάμπα παιδεύεσαι..

- Alex

Ρε παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το bs player στο tablet; Δε μου κατεβάζει υπότιτλους με τίποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνδεσα το Usb με το tab αλλα δεν το διαβαζει.Χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση για να το δει ? Εχετε να προτεινετε καποια αλλη λυση οικονομικη ,που να εχει δουλεψει στο συγκεκριμενο tab 2 p5110 ? Usb otg υπαρχουν πολλα σε ebay κλπ, αλλα σκοπος ειναι να βρεθει καποιο φτηνο και αξιοπιστο.

Συνδεσα το Usb με το tab αλλα δεν το διαβαζει.Χρειαζεται να κανω καποια ρυθμιση για να το δει ? Εχετε να προτεινετε καποια αλλη λυση οικονομικη ,που να εχει δουλεψει στο συγκεκριμενο tab 2 p5110 ? Usb otg υπαρχουν πολλα σε ebay κλπ, αλλα σκοπος ειναι να βρεθει καποιο φτηνο και αξιοπιστο.

Τι USB συνεδεσες; Τα στικακια μου έχουν δουλέψει όλα. Ένας σκληρός χωρίς εξωτερική τροφοδοσία δε μου δούλεψε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν είναι ntfs θέλει κάποιο πρόγραμμα και ρουτ για να δουλέψει.

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Ρε παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το bs player στο tablet; Δε μου κατεβάζει υπότιτλους με τίποτα

Σε εμένα λειτουργεί κανονικά.

Αν είναι ntfs θέλει κάποιο πρόγραμμα και ρουτ για να δουλέψει.

Συνδεσα usb ανταπτορα θυληκο σε θυληκο http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17666&cat=616&page=1 στο καλωδιο που ειχε η συσκευασια, αλλα δεν δουλεψαν τα usb με ntfs και FAT32 format.:(

Συνδεσα usb ανταπτορα θυληκο σε θυληκο http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17666&cat=616&page=1 στο καλωδιο που ειχε η συσκευασια, αλλα δεν δουλεψαν τα usb με ntfs και FAT32 format.:(

Πρέπει να πάρεις ανταπτορα USB otg (on the go). Ψάξ' το έτσι και θα το βρεις. Συνήθως πωλείται σαν ξεχωριστό καλώδιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χανεται η εγγυηση αν το κανω αυτο?

Αν δεν έχεις αγγλική συσκευή ναι χάνεται.

- Alex

Γεια σας πηρα πριν καμια βδομαδα πηρα το tabletaki απο ηλεκτρονικη με 245 ευρω.Ειδα οτι εξωτερικο εχει βγει σε καπιους η εκδοση 4,1,1.Μπορω να την βαλω στο ταμπλετ χωρης να χαθουν η εφαρμογες και τα αρχεια.Επισης κατι ειδα οτι πρεπει να την περασεις με odin πως το κανουμε αυτο ??

Ευχαριστω

Καλησπερα σε ολους κ χρονια πολλα! Ειμαι κ γω κατοχος εδω κ 2 μερες του tab 2 wifi μοντελου 10.1. Αγορασα κ μια 16gb sd κ ολη τη μερα παλευω για μεταφορα apps απο ταμπλετα στην καρτα . Επειδη εως τωρα μονο με app store της apple εχω ασχοληθει κ ειμαι πρωταρης σε android υπαρχει τροπος μεταφορας εφαρμογων στην καρτα μνημης ή τζαμπα παλευω? Ευχαριστω για οποια βοηθεια!:happy:
Don't give up! :!:

Καλησπερα σε ολους κ χρονια πολλα! Ειμαι κ γω κατοχος εδω κ 2 μερες του tab 2 wifi μοντελου 10.1. Αγορασα κ μια 16gb sd κ ολη τη μερα παλευω για μεταφορα apps απο ταμπλετα στην καρτα . Επειδη εως τωρα μονο με app store της apple εχω ασχοληθει κ ειμαι πρωταρης σε android υπαρχει τροπος μεταφορας εφαρμογων στην καρτα μνημης ή τζαμπα παλευω? Ευχαριστω για οποια βοηθεια!:happy:

Δοκίμασε απτό play store την εφαρμογή app2sd

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100 / P5110)