Bayern7 Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Winamp 5 για Mp3s. Ο παράδεισος των Plugins. Και bsplayer για videos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Νόμιζα ότι μιλάμε για MP3 players! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Ναι και ξέχασα να το επισημάνω... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE ( 5 Ιούν. 2004 , 19:01) Νόμιζα ότι μιλάμε για MP3 players! sorry more de to egrafe pouthena sto proto minima!... kai pleon oloi oi players einai genika multiplayers... opote i sigrisi einai anapofekti... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy ( 5 Ιούν. 2004 , 21:52) sorry more de to egrafe pouthena sto proto minima!... kai pleon oloi oi players einai genika multiplayers... opote i sigrisi einai anapofekti... Το γράφει πάνω από τη δημοσκόπηση. Πάντως εγώ προτιμώ το Winamp για να παίζω τα mp3 μου ενώ για τα αρχεία βίντεο προτιμώ προγράμματα που έχουν δημιουργηθεί μόνο για αυτό. Γενικά δε νομίζω ότι τα all-in-one προγράμματα είναι καλή ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Windows media και ξερο ψωμι! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Εδώ και πολύ καιρό winamp 2.80 ! Δύσκολα θα το αλλάξω :) Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vanirov ( 5 Ιούν. 2004 , 17:06) basika ke to wmp ke to winamp 5 ine poli kala! psifisa wmp giati o ixos pou bgeni mou fenete poli pio kalos apo to winamp, asxeta pou mporis na dis divx dvd klp, wmp mou fente pantos kerou! Έχει πράγματι καλύτερο ήχο από το Winamp, το έχω προσέξει και εγώ! Ειδικά μετά την εγκατάσταση του DFX το wmp πετάει! Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mithrandir Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 iTunes 4.5, αλλά όχι για Windows :cool: Πάνω απ'όλα η ευχρηστία και η καλαισθησία ;) Παράθεση "So I have chosen! To make a world where human kind can create its own future from moment to moment... Free of one man's vision... Free from the perversions of the prophet's words. And free of future predetermined." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 winamp 2.95 , μια χαρα ειναι Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mithrandir ( 6 Ιούν. 2004 , 10:26) iTunes 4.5, αλλά όχι για Windows :cool: Μην στεναχωριέστε, η καλή η Microsoft σας σκέφτηκε και έβγαλε έκδοση του Media player και για Μac! :D :p :D :lol: Πάνω απ'όλα η ευχρηστία και η καλαισθησία ;) Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Windows media player σε mac; :eek: Προδοσία! :p :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 WMP 9 για την μεγαλύτερη ευχρηστία, επειδή τα κάνει όλα και γιατί είναι κατά τη γνώμη μου το πιο μαζεμένο απ'όλα... Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Windows Media Player... ( Τώρα που βγήκε και ο 10!! :) ) Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mithrandir Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Trobocop υποθέτω ότι γνωρίζεις πως το Windows Media βγαίνει για Mac OS εδω και αρκετά χρόνια. :p Απλά δεν έχει καμία σχέση ο player με το Windows counter-part. Oυσιαστικά υπάρχει μόνο για το plug-in του browser. Παράθεση "So I have chosen! To make a world where human kind can create its own future from moment to moment... Free of one man's vision... Free from the perversions of the prophet's words. And free of future predetermined." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Winamp 5 φυσικά Απορώ πως μερικοί βολεύεστε με την playlist του WMP που είναι άθλια σε σχέση με αυτή του Winamp. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Winamp 5 rulezzzzz(για την ακρίβεια χρησιμοποιώ την έκδοση 5.02 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος,δεν τον αλλάζω με τπτ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 winamp 2.91 ..... ελαφρότατος και εξυπηρετικότατος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 7 Ιούν. 2004 , 03:05) Winamp 5 φυσικά Απορώ πως μερικοί βολεύεστε με την playlist του WMP που είναι άθλια σε σχέση με αυτή του Winamp. :worry: Αυτό ξαναπέστο...πραγματικά η πλέον δύσχρηστη.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
indigo Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 wmp... κυρίως για το χρηστικότατο library του... το οποίο με την πρώτη επαφή φοβίζει αλλά δουλεύοντας το καταλαβαίνεις την αξία του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 7 Ιούν. 2004 , 03:05) Winamp 5 φυσικά Απορώ πως μερικοί βολεύεστε με την playlist του WMP που είναι άθλια σε σχέση με αυτή του Winamp. :worry: Αν και επειδή έχω βολευτεί μια χαρά με τον WMP δεν χρησιμοποιώ το Winamp πολύ, νομίζω ότι η library του WMP είναι πολύ πιο εύχρηστη και καλύτερα δομημένη... Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 winamp5 με μια καλύτερη κάρτα ίσως και foobar2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Borg Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 εχω το Windows Media Player 10 και ειναι πολυ καλο Παράθεση Λέγε πάντα ελεύθερα τη γνώμη σου και ο τιποτένιος θα σε αποφεύγει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 το Windows Media Player 10 είναι ακομα Βετα και δεν αναβαθμίζεται online Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Borg Δημ. June 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2004 Είναι μεν beta αλλά το καλό είναι δεν με περιορίζει σε διάφορες λειτουργίες Ως beta βέβαια έχει κάτι bugs αλλά ασήμαντα θα έλεγα για εμένα Παράθεση Λέγε πάντα ελεύθερα τη γνώμη σου και ο τιποτένιος θα σε αποφεύγει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts