manolis Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 διορθώνεται με κάποιο τρόπο? πχ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή αναβάθμιση από τη samsung?? ή είμαι καταδικασμένος λόγω της αρχικής επιλογής μου να το αγοράσω?? Με την επαναφορά δεν θα αλλάξει κάτι, δες μήπως έχει αναβάθμιση, δυστυχώς αν και η συσκευή είναι εξυπηρετικη για αυτο που κάνει είναι όμως πολύ πρόχειρα κατασκευασμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Πήρα από το πλαίσιο μεμβράνη για την οθόνη. Έχει όμως στη συσκευασία και αντιστατικό αυτοκόλλητο. Τι κάνουμε με αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Παιδιά γεια σας.αντιμετωπιζω ενα θέμα απο τοτε που αγορασα αυτο το τηλεφωνο.δεν μου έρχονται μηνύματα ειδοποιησης χαμένων κλήσεων.γνωριζει κανεις τι παίζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Το παράγγειλα χθες για την γυναίκα μου Ελληνικό λευκο στα 170 € απο extreme mobile. Απο όσα είδα στα διάφορα video reviews η συσκευή ειναι καλη για τα λεφτά της. Αν δεν την φορτώσεις με άχρηστες εφαρμογές και δεν περιμένεις να κανεις οτι και μ ενα Siii, δεν εχει πρόβλημα. Οι περισσότεροι νομίζουν οτι το hardware των φθηνών συσκευών μπορεί να κάνει οτι το αντίστοιχο των κορυφαιων. Είναι λάθος γιατί μπορεί με τα ιδια specs το 2010 να κάναμε τα πάντα, αλλα σήμερα οι εφαρμογές & τα games έχουν αλλάξει και είναι πολυ πιο απαιτητικές. Το ίδιο και το λειτουργικό. Όποιος θέλει να κρατήσει την συσκευή του smooth χωρίς lag, ας φροντίσει να βάλει μόνο τις απαραίτητες εφαρμογές και ελαφρά games. Στο android οι περισσότερες εφαρμογές ξεκινούν μονες τους με το boot. Μπορεί να τρέχουν μονο καποια apis εφόσον δεν τις χρησιμοποιεις, αλλά δεν παύουν να κρατουν 6-10 mb που σε κάποιες όπως το Facebook φθάνουν και τα 40. Αν τα πάρουμε αθροιστικά, βλέπουμε οτι οι εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιησουμε μια φορα τον μήνα κρατούν χρήσιμη ram που την χρειάζονται περισσότερο οι εφαρμογές που τρεχουμε καθημερινά. Απενεργοποιειστε μεσω των ρυθμίσεων οτι δεν χρειάζεστε και αν ξέρετε να το κάνετε root πετάξτε τα άχρηστα της samsung και οτι αλλο δεν μπορείτε να απενεργοποιεισετε απο τις ρυθμίσεις. Κατα τα αλλα η οθόνη φαίνεται να έχει ξεθοριασμενα χρώματα, η βιντεοσκόπιση ειναι φτωχή αλλα κανει την δουλειά της. Παραδόξως τα δείγματα της κάμερας ειναι αρκετά καλά σε φωτογραφίες σε εξωτερικούς χωρους. Νομίζω ότι είναι μια πολύ τίμια πρόταση και τρέχει πολυ καλυτερα απο τα διάφορα sony που έχουν παρομοια τιμη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 (edited) Στην εφαρμογή Συλλογή υπάρχουν κάτι άλμπουμ με φωτογραφίες με το εικονίδιο του picasa. Πως εμφανίστηκαν αυτά; Πως τα διαγράφω;; Οι φωτογραφίες που βγάζουμε όταν δεν έχουμε επιπλέον κάρτα που αποθηκευονται; Στη συλλογή; Edited April 23, 2013 by georgefocus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkalpakidis Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Δίνεται αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ σε αυτή την συσκευή σε 4.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manxania Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 καλησπέρα στην κοινότητα...ενας φιλος μου εχει το samsung s duos και θελει να βαζει τις εφαρμογες του-παιχνιδια στην καρτα μνημης του κινητου!!χωρις να ειναι ροοτ...υπαρχει λύση???...ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Στην εφαρμογή Συλλογή υπάρχουν κάτι άλμπουμ με φωτογραφίες με το εικονίδιο του picasa. Πως εμφανίστηκαν αυτά; Πως τα διαγράφω;; Οι φωτογραφίες που βγάζουμε όταν δεν έχουμε επιπλέον κάρτα που αποθηκευονται; Στη συλλογή; θα πας ρυθμίσεις/λογαριασμοί/Google και θα ξετικάρεις το picasa. Μετα θα πας στο διαχείριση εφαρμογών θα σκρολαρεις δεξιά εκεί στο tab που λέει όλες. Θα βρεις την εφαρμογή Συλλογή και θα κάνεις ταπ πάνω της. Στο μενού που θα σου βγάλει θα επιλεξεις διαγραφή cashe Μετά θα κάνεις ένα restart στην συσκευή σου και θα είσαι οκ. Όταν δεν εχεις sd card οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου που είναι 4gb από τα οποία τα 2 διαθέσιμα για σένα. Φαίνονται στην συλλογή και αποθηκεύονται στον φάκελο DCIM/ κάμερα. Δίνεται αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ σε αυτή την συσκευή σε 4.1? Δεν έχει δοθεί ακόμα αλλά έχει ανακοινωθεί οτι θα την πάρει. Λογικά θα δοθεί και OTA εκτός του kies. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Παιδιά γεια σας.αντιμετωπιζω ενα θέμα απο τοτε που αγορασα αυτο το τηλεφωνο.δεν μου έρχονται μηνύματα ειδοποιησης χαμένων κλήσεων σε αντιθεση με πριν πριν χρησιμοποιουσα αλλη συσκευη.γνωριζει κανεις τι παίζει ? Παιδιά κανεις με το ίδιο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 (edited) Δεν βλέπω πως μπορώ να ξετικάρω το Λέυκωμα Picasa; Ούτε π.χ στο συγχρονισμό google+, gmail , επαφές υπάρχει η επιλογή να ξετικάρω. Αυτό που γράφει σε όλα είναι '' Συγχρονισμός Λευκώματος '' και από κάτω ''πατήστε για άμεσο συγχρονισμό '' Και μια ερώτηση που ίσως να είναι γελοία. Όταν λέμε να κάνω ταπ πάνω στη συλλογή τι κάνουμε δηλαδή ;; Edited April 23, 2013 by georgefocus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarantosantonak Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 φίλε μου είναι θέμα συσκευής είναι κακής ποιότητος, το είχα και σε έμενα τα ίδια έκανε Ναι, κάπου το έχω ξανακοὐσει αυτὀ, προφανώς κυκλοφορούν ελαττωματικές παρτίδες ή κάτι τέτοιο... ο γνωστός μου που το είχε πάθει, μάλιστα, νομίζω ότι δεν το γλίτωνε το βουητό ούτε στη δεύτερη κλήση, θέλω να πω έπρεπε να προσπαθήσει κάμποσες φορές να συνομιλήσει. Επίσης, το βουητό το άκουγε και ο συνομιλητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gete Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 δεν υπάρχει λύση για αυτό δηλαδή, ε; ατυχία για όσους το έχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) Βαλτε αυτν την ρομ και θα τρεχει σφαιρα το κινιτο..μιλαμε εχει κανει πολυ καλη δουλεια ο ανθρωπος!!αργοτερα μπορειτε να προσθεσετε κ kernel που κανει αυτοματο overclock στα 1300ghz χωρις να ανεβαζει ουτε 1 βαθμο στν θερμοκρασια!!απλα ακολουθειστε τις οδιγιες και θα δειτε μεγαλη διαφορα και στν μπαταρια πιστεψτε με το τεσταρω μερες τωρα ολα τρεχουν ρολοι!!:Dhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087177 υπάρχουν πουθενά ελληνικές οδηγίες εγκατάστασης?η ρομ φαίνεται πολύ καλή Edited April 24, 2013 by panagos22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Εγκατέστησα το Kies.Υπάρχει η δυνατότητα με το που συνδέεις το κινητό να βλέπει ποιες είναι οι νέες φωτογραφίες και να τις αποθηκεύει σε νέο φάκελο; Δείτε λίγο τη φώτο που σας παραθέτω. Από το παράθυρον αυτό θα κάνω τη ρύθμιση που προανέφερα; http://i1322.photobucket.com/albums/u561/giorgosneromiloi/Kies_zps28d0a623.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Εχει κανεις προβλημα με το ξυπνητηρι; Το εχει η κοπελα μου το κινητο και το ξυπνητηρι πολλες φορες δε χτυπαει.. Επισης, το gps δε λειτουργει χωρις ιντερνετ. Γιατι; Και τελος, στη μια sim εχει δωρεαν mbs για ιντερνετ. Πως ακριβως θα επιλεγω την sim για το ιντερνετ, ωστε να μη χρεωνει την αλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Εχει κανεις προβλημα με το ξυπνητηρι; Το εχει η κοπελα μου το κινητο και το ξυπνητηρι πολλες φορες δε χτυπαει.. Αν το κινητό είναι κλειστό τότε δεν χτυπάει. Αν είναι ανοικτό, να προσέξει να το βάλει στη σωστή ημέρα. Αν δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω τότε ας δοκιμάσει άλλο ξυπνητήρι από το play store Επισης, το gps δε λειτουργει χωρις ιντερνετ. Γιατι; Χωρίς ιντερνετ δεν μπορεί να κλειδώσει γρήγορα, ίσως να κάνει και αρκετά λεπτά σε ανοικτό χώρο για να βρει στίγμα. Περιμένεις... Και τελος, στη μια sim εχει δωρεαν mbs για ιντερνετ. Πως ακριβως θα επιλεγω την sim για το ιντερνετ, ωστε να μη χρεωνει την αλλη; Ρυθμίσεις -> διαχείριση καρτών SIM -> Δίκτυο υπηρεσίας δεδομένων -> επιλέγεις το δίκτυο που επιθυμείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μια ερωτηση. Μπορω να επιλεγω απο ποια sim θα γινει η κληση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1966 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (μέσω Android) που να απενεργοποιεί όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο κινητό από την αρχή και να τις τρέχουμε μόνο όταν τις χρειαζόμαστε. Μήπως έτσι καταφέρουμε να γίνεται πιο γρήγορο το κινητό στην απόκρισή του ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Υπάρχει η δυνατότητα οι φωτογραφίες που βγάζουμε να αποθηκεύονται αυτόματα στην κάρτα micro sd;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Υπάρχει η δυνατότητα οι φωτογραφίες που βγάζουμε να αποθηκεύονται αυτόματα στην κάρτα micro sd;; Ανοίγεις την εφαρμογή της κάμερας, πας στις ρυθμίσεις και αν σκρολάρεις θα δεις κάπου στο τέλος "αποθήκευση" και τικάρεις "κάρτα μνήμης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 χανει σε κανεναν τον ηχο κλησης που εχεις επιλεξει; εμεκα το κανειβκαι δεν εχω καταλαβει μαλιστα ποτε το κανει..αν ξερει κανεις τι να κανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 χανει σε κανεναν τον ηχο κλησης που εχεις επιλεξει; εμεκα το κανειβκαι δεν εχω καταλαβει μαλιστα ποτε το κανει..αν ξερει κανεις τι να κανω.. Μια υπόθεση κάνω... Μήπως ο ήχος κλήσης είναι στην κάρτα SD, οπότε διαβάζοντας πρώτα την εσωτερική μνήμη και μετά την εξωτερική, δεν βρίσκει το αρχείο και βάζει κάποιο από αυτά της εσωτερικής μνήμης; Λογικά θα σου το κάνει μετά από κάθε επανεκκίνηση αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoslyr Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 εχει βγαλει κανεις ακρη για το θεμα με τα μηνυματα? χρησιμοποιω κ δοκιμασα πολλα προγραμματα (swiftkey,swype,go keybord) γραφουν ελληνικα αλλα πρεπει να χω ρυθμισμενο σε αυτοματο την εισαγωγη λειτουργειας κ ετσι οι χαρακτηρες γινοντε 70..to stock ειναι απτα χειροτερα πραγματικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 (edited) Μια υπόθεση κάνω... Μήπως ο ήχος κλήσης είναι στην κάρτα SD, οπότε διαβάζοντας πρώτα την εσωτερική μνήμη και μετά την εξωτερική, δεν βρίσκει το αρχείο και βάζει κάποιο από αυτά της εσωτερικής μνήμης; Λογικά θα σου το κάνει μετά από κάθε επανεκκίνηση αυτό... χμμμ...πρεπει να εχεις ενα δικιο...θα τα περασω στο τηλεφωνο να δω... ασχτετο τελειως...ετυχε να εχω στα χερια μου για λιγο σημερα ενα alcatel997d παρτε 2 φωτο να συγκρινετε s duos http://imageshack.us/a/img201/2508/20130427110145.jpg alcatel 997d http://imageshack.us/a/img534/4170/img20130427110015.jpg μας ριχνει νομιζω το alcatel....λογικο Edited April 27, 2013 by laziokos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 (edited) Διέγραψα το λογαριασμό μου ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ@gmail.com από το κινητό με την ελπίδα να φύγουν οι φωτογραφίες - άλμπουμ με το εικονίδιο picasa. Τίποτα δεν έγινε. Πως να τις βγάλω από το κινητό; Είναι στην εφαρμογή συλλογή. Ανοίγω τη συλλογή και πατάω τα κάτω αριστερά πλήκτρο ;; Oι φωτογραφίες αυτές εμφανίστηκαν στο κινητό μου από το blog που έχω με το όνομα μου. Edited April 27, 2013 by georgefocus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts