Jump to content

Samsung Galaxy S Duos (S7562)

cayman84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γινεται μονο σε περιπτωση που ειχες συνδεσει παλαιοτερα αλλο κινητο android, με το δικο σου email, στο royter σου, βαζωντας κ παλι το gmail σου, κανει restore τα παντα ακομα κ κωδικους wifi. ετσι ακριβως συνδεθηκε το δικο μου καινουριο galaxy προχθες.

Μαλιστα,αυτο δεν το ειχα σκεφτει οτι μπορει να γινεται.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλε μου καλησπερα.Νομιζω πως το Να ειναι κλειδωμενο και να συνδεθηκε αυτοματα χωρις να σου ζητησει κωδικο,δεν γινεται.Η' το router δεν ειναι κλειδωμενο η' το samsung συνδεθηκε με το ξεκλειδωτο router του γειτονα.. :O

Λυπάμαι αλλά ούτε το ένα ούτε το άλλο συμβαίνει γι' αυτό με παραξενεύει.

Κωδικός υπάρχει καθώς σε άλλο κινητό τον ζήτησε.

Κανένας γείτονας δεν έχει ίδιο router καθώς στην αναζήτηση βγαίνει σαν Tomson μόνο το δικό μου.

Επίσης δεν μπήκε με τη χρήση δικτύου της Wind καθώς ακολούθησα τις οδηγίες του οδηγού για μη χρεώσεις και έχω απενργοποιημένο από τις ρυθμίσεις -- χρήση δεομένων -- Δεδομένα κινητής συσκευής

Edited by George1966

Λυπάμαι αλλά ούτε το ένα ούτε το άλλο συμβαίνει γι' αυτό με παραξενεύει.

Κωδικός υπάρχει καθώς σε άλλο κινητό τον ζήτησε.

Κανένας γείτονας δεν έχει ίδιο router καθώς στην αναζήτηση βγαίνει σαν Tomson μόνο το δικό μου.

Επίσης δεν μπήκε με τη χρήση δικτύου της Wind καθώς ακολούθησα τις οδηγίες του οδηγού για μη χρεώσεις και έχω απενργοποιημένο από τις ρυθμίσεις -- χρήση δεομένων -- Δεδομένα κινητής συσκευής

Τοτε συμβαινει αυτο που λεει παραπανω ο Thou Bou..

Καλώς ήρθα στην οικογένεια Samsung Galaxy S Duos.

Από χτές (αφού έχω διαβάσει όλα στο forum) είμαι κάτοχος της συσκευής ...

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές καθώς το προηγούμενο κινητό ήταν άλλου επιπέδου (Νοκια 6300). Μόνη μέχρι στιγμής παρατήρηση ότι καμιά φορά κολλάει η αυτόματη περιστροφή της οθόνης. (μήπως γνωρίζει κάποιος τρόπο βελτίωσης???)

Ακολούθησα πιστά τους οδηγούς android και τις συμβουλές στο forum και έστησα πιστεύω καλά το κινητό.

Έχω όμως μια απορία.

Ενεργοποίησα το Wifi και συνδέθηκα στο Internet του σπιτιού από το ασύρματο router Tomson της Forthnet. Όμως δεν μου ζήτησε τον κωδικό και συνδέθηκε μόνο του μόλις το βρήκε, λες και το router ήταν ξεκλείδωτο.

Μου κάνει απίστευτη εντύπωση καθώς το router έχει κωδικό και μάλιστα δύσκολο.

Ξέρει κανείς τί μπορεί να συμβαίνει ????????

Συνήθως τα Thomson έχουν ένα κουμπί που αναβοσβήνει μπροστά σε πορτοκαλί λαμπάκι. Αν το είχες πατήσει και συνδέθηκε το κινητό στο ρούτερ είναι φυσιολογικό γιατί είναι λειτουργία του ρούτερ.

Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε...

Πως εννεργοποιηουμε ρε guys και τις δυο καρτες ωστε οταν θελω να παω να καλεσω καποιον να μου λεει απο ποια sim θελετε να καλεσετε γιατι αυτο απαξ και καλεσεις μια φορα καποιον απο μια sim μετα δεν με αφηνει να καλεσω το ιδιο ατομο απο την αλλη sim

Καμια ιδεα, στο γιατι δεν μπορω να στειλω sms ? τα χω τσεκαρει ολα αλλα sms δεν μπορω να στειλω..

Έγραψα παραπάνω για το τηλέφωνο, από το οποίο είμαι γενικά ικανοποιημένος.

Για το θέμα όμως του lag και των κολλημάτων, πρέπει να πούμε ότι δυστυχώς είναι αλήθεια.

Το τηλέφωνο κολλάει πολλές φορές, σε εφαρμογές όπως το skype, το FB και άλλες.

Το navigator λειτουργεί καλά.

Το FB κολλάει και βγάζει μήνυμα για restart, ενώ και για το σκρολάρισμα μέσα στην εφαρμογή χρειάζεται πολλές φορές να περιμένεις. Επίσης αργεί και στη μετάβαση από το ένα μενού ή εφαρμογή στο άλλο.

Δεν έχω καταλάβει αν φταίει ο επεξεργαστής (δεν χρησιμοποιώ την εξοικονόμηση ενέργειας, που "κατεβάζει στροφές") ή η μνήμη (τα προγράμματα διαχείρισης δεν μου φάνηκε να κάνουν κάποια διαφορά).

Υπήρξε πάντως επιδείνωση από τον πρώτο καιρό, όταν δεν είχα πολλές εφαρμογές, χωρίς και τώρα να είναι υπερφορτωμένο.

Αυτά. :)

Αδέλφια καλησπέρα και καλή αποκριά!

Ερώτηση αν και προφανώς θα έχει απαντηθεί, μην βαρέσετε πολύ που θα ξαναρωτήσω....

Όταν έχουμε data use από την SIM 1 πχ και μας πάρουν τηλέφωνο στην SIM 2, θα χτυπήσει κανονικά το τηλεφώνημα στη SIM 2 ή θα προωθήσει την κλήση στην SIM 1 ( αν έχουμε ενεργοποιήσει την λειτουργία αυτή) που ήδη είναι συνδεδεμένη για data ?

Δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά για να γίνει κατανοητό ..... ;)

btw διάβασα και αυτό ..... Samsung Galaxy S III Duos with dual-mode CDMA+GSM connectivity announced in China

Edited by greg1982
συμπλήρωση
To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.

Εχω εδω και μια εβδομαδα που μου κολαει απιστευτα οταν παρακολουθω τις φωτογραφιες οταν παει απ την μια στην αλλη και οταν παω να κανω ΖΟΟΜ και οταν μενει κολλημενο για πανω απο 3 περιπου δευτερολεπτα με πεταει εξω απ τισ φωτογραφιες. Μπορει να μου πει καποιος γτ συμβαινει αυτο και γιατι τωρα?? Εχω το τηλεφωνο 2 μηνες περιπου και λαγκαρει την τελευταια βδομαδα:(:(:(

Πήρα κ εγω το S Duos, μετά από πολλή σκέψη κ διάβασμα του φόρουμ.. Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό τηλέφωνο (χωρίς υπερβολές και ακρότητες). Ωστόσο έχει ένα θέμα η μπαταρία, με ελάχιστη χρήση, πασχιζω να βγάλω τη μέρα.. Κατεβασα το battery doctor, έκλεισα κάποιες εφαρμογές που έτρεχαν στο παρασκήνιο, αλλα ουσιαστική διάφορα ως πρός την μπαταρία δεν είδα! Έχετε κάτι να προτείνετε;; Είδα παραπάνω ότι. Κάποιος πρότεινε το powersave αλλα δν το βρήκα στο play store.

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω κ για το 3G δίκτυο που υποτίθεται υποστηρίζει. Οι δυο κάρτες δεν μπορούν να είναι σε λειτουργία 3G, αλλά 7 μέρες που το έχω, δεν έχει βγει στο στατους μπαρ το εικονίδιο του 3G, εμφανίζεται μόνο το Η. Σημειωτέον ότι την κάρτα sim που έχω Ίντερνετ την έχω τοποθετημένη στην 1η υποδοχή (slot) του κινητού κ ενεργοποιημένη για χρήση Ίντερνετ κ επιλεγμένη την επιλογή GSM/WCDMA(αυτόματη λειτουργία).

Μήπως ξέρει κανεις τι γίνεται;

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Τελικά ρε παιδιά για καποιον που θέλει ενα καλό δίκαρτο κινητό και δεν είχε πριν επαφή με androind συσκευές αξίζει τα λεφτά του το τηλέφωνο ή να πάω προς κάτι ποιό οικονομικό;;;;Eγώ θέλω ενα κινητό που να βγάζει ωραίες φωτό και να σερφάρω στο internet ,fb και τέτοια...

Μεχρι εκει καλα εισαι.Αν αρχισεις ομως και γλυκαθεις με το ανδροιντ και λες αντε να βαλω κι αυτο κι εκεινο θα καταληξεις με ενα κινητο που θα σερνεται.Για λιγα πραγματα ειναι καλο αν το φορτωσεις με παιχνιδακια και προγραματακια αρχιζει και βογκαει..
Same Sh..t , Different Day

το Η ειναι πιο γρηγορο απο το 3G θα επρεπε να χαιρεσαι..

Αν είναι πιο γρήγορο, γτ μετρώντας την ταχύτητα μου βγάζει 89 Kbps με ένδειξη το H ενώ σε ένα άλλο κινητό που έχω με την ένδειξη 3G μου βγάζει 3 Mbps? Οι μετρήσεις έγιναν στο ίδιο σημείο με τη χρήση του ίδιου app.

Καλησπέρα Παιδιά....

Λοιπόν... ερώτηση... Γιατί όταν είμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ όπως (fb) το κινητο δεν δεχεται sms...?

καλά να πάθουμε αφού θέλουμε να μας κοροϊδεύουν!!!:devil::kill::rocket:

δείτε στην ιστοσελίδα της wind : http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=464

299 ευρώ και να χαιρόμαστε!!!!! :cry:

"Δεν το είχαν" και μας κορόιδευαν; τώρα το έχουν με 100 ευρώ παραπάνω;

ευχαριστώ δεν θα πάρω!!!! :X

Καλησπέρα και β ο ή θ ε ι α ....

Έχω ενεργοποιήσει και τις δύο κάρτες sim (sim1: Wind sim2: What'up).

Παλιά όταν είχα ένα κινητό (μόνο Wind) και για κάποιο λόγο δεν είχε σήμα ή ήταν κλειστό τότε μου έστελνε μήνυμα και έβλεπα ποιος πήρε ή έπεφτε ο τηλεφωνητής της Wind.

Τώρα στις παραπάνω περιπτώσεις η sim1 (Wind) κάνει (από λάθος μου) προώθηση στη sim2 (what's up) και δεν μου έρχεται μήνυμα από τη Wind.

Εγώ θέλω να έχω προώθηση ΜΟΝΟ από τη sim2 (What's up) προς τη sim1 (Wind).

Πώς μπορώ να διορθώσω το λάθος που προφανώς έκανα με τις προωθήσεις ????

Καλησπέρα!

Υπάρχει τρόπος οι φωτογραφίες από εφαρμογές στυλ instagram, paper camera, picsart κτλ να αποθηκεύονται κατευθείαν στην εξωτερική κάρτα μνήμης?

Μετα απο τοσα πολλα χρονια Symbian , ειπα να παρω android , και πηρα το συγκεκριμενο τηλεφωνο ! Και τα προβληματα ξεκινανε με το καλημερα ! Πειτε μου σας παρακαλω πως μπαινει το πραγμα αυτο στο googleplay ? γιατι με παιδευει ετσι ?

Μπαινει ιντερνετ , μου αναγνωριζει το gmail κανονικα , και οταν παω να μπω googleplay μου βγαζει το μηνυμα

" Το χρονικο οριο της συνδεσης εληξε "

και μπαινω απο WI-FI , σας παρακαλω παιδια πειτε μου κατι καθησυχαστικο γιατι πριν λιγες ωρες το πηρα και με εχει φαει η στενοχωρια

Μετα απο τοσα πολλα χρονια Symbian , ειπα να παρω android , και πηρα το συγκεκριμενο τηλεφωνο ! Και τα προβληματα ξεκινανε με το καλημερα ! Πειτε μου σας παρακαλω πως μπαινει το πραγμα αυτο στο googleplay ? γιατι με παιδευει ετσι ?

Μπαινει ιντερνετ , μου αναγνωριζει το gmail κανονικα , και οταν παω να μπω googleplay μου βγαζει το μηνυμα

" Το χρονικο οριο της συνδεσης εληξε "

και μπαινω απο WI-FI , σας παρακαλω παιδια πειτε μου κατι καθησυχαστικο γιατι πριν λιγες ωρες το πηρα και με εχει φαει η στενοχωρια

Καμία επανεκκίνηση δοκίμασες?

Καμία επανεκκίνηση δοκίμασες?

Εκανα και επανεκκινηση , εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων , και τιποτα. Δε μπορω να καταλαβω το λογο και ειμαι πολυ απογοητευμενος καθως το τηλεφωνο το εχω λιγες ωρες. Θα συνδεθω με υπολογιστη να δω μηπως υπαρχει καμια αναβαθμιση και φταιει αυτο , αλλα πολυ χλωμο!

Εκανα και επανεκκινηση , εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων , και τιποτα. Δε μπορω να καταλαβω το λογο και ειμαι πολυ απογοητευμενος καθως το τηλεφωνο το εχω λιγες ωρες. Θα συνδεθω με υπολογιστη να δω μηπως υπαρχει καμια αναβαθμιση και φταιει αυτο , αλλα πολυ χλωμο!

Κατεβασε οντιν στον υπολογιστη και απο sammobile κατεβασε το τελευταιο φιρμ.

Βαλε σε download mode το κινητο μετα συνδεσε το στο πισι και κανε την αναβαθμιση.Αν δεν στρωσει πισω στο σερβις με την αποδειξη.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Duos (S7562)