Jump to content

Samsung Galaxy S Duos (S7562)

cayman84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γνωστά καταστήματα εννοεί τα πλαίσιο, κωτσόβολο, public και ηλεκτρονική...

Η wind δεν είναι στο skroutz φίλε μου… και εν πάση περιπτώσει το πρόβλημα με την wind είναι ότι έχει τρομερά προβλήματα διαθεσιμότητας… 20 μέρες τώρα αναζητώ ένα S Duos σε πάνω από 30 καταστήματα σε 6 διαφορετικές πόλεις και όλοι τους απλά επιβεβαιώνουν την ανεπαρκή διαθεσιμότητα…

πάντως εάν το κινητό είναι παρεισαγωγής από ευρωπαϊκό κράτος καλύπτεται 100% από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Πάντως 300 ευρώ από τα επώνυμα καταστήματα είναι τραγικά ακριβό.. μας πιάνουν κότσο κοινός… και 200 ευρώ για έμενα ακριβό είναι αλλά εξαρτάτε πόσο το χρειάζεσαι και πόσο μπορείς να περιμένεις να πέσει λίγο ακόμη…

Ρε παιδιά τι σημαίνει παραεισαγωγής???Εχει δηλαδή κατώτερη ποιότητα κατασκευής απο κάποιο άλλο ίδιο με αυτό ή μόνο η τιμή αλλάζει???Κια στην τελική η Samsung μία εταιρία δεν είναι???

Ρε παιδιά τι σημαίνει παραεισαγωγής???Εχει δηλαδή κατώτερη ποιότητα κατασκευής απο κάποιο άλλο ίδιο με αυτό ή μόνο η τιμή αλλάζει???Κια στην τελική η Samsung μία εταιρία δεν είναι???

Παραεισαγωγής σημαίνει εισαγωγής από άλλη χώρα και πώληση από Ελληνικό κατάστημα. Ουσιαστικά το κατάστημα εισάγει μία ποσότητα από ξένη χώρα (π.χ. Βουλγαρία λόγω τιμής) και τα εισάγει στην Ελλάδα. Για παράδειγμα το S Duos μου είναι παραεισαγωγή από Ρουμανία.

Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε...

Άστα να πάνε παιδια!!!! Βρισκόμουν Αλεξανδρούπολη και ρώτησα στα δύο καταστήματα της Wind. Στο ένα δεν ξέραν πότε θα έρθει (αν και είχαν ένα για επίδειξη) στο δεύτερο ήρθαν δύο και είπαν ότι είχαν άλλα 18 παραγγελία!!!!! Δεν ξέρουν πραγματικά αν θα μπορέσουν να καλύψουν την ζήτηση. Στην Δράμα τώρα, που έχω παραγγείλει ήδη, πήγα να ρωτήσω και άρχισαν να λένε ότι έχει παγώσει το θέμα κια δεν ξέρουν πότε θα "ξεκλειδώσει" πάλι η παραγγελία (΄αυτό τον ορισμό χρησιμοποίησε!). Αυτά! ... μάλλον από Wind τζίφος! :(

Παραεισαγωγής σημαίνει εισαγωγής από άλλη χώρα και πώληση από Ελληνικό κατάστημα. Ουσιαστικά το κατάστημα εισάγει μία ποσότητα από ξένη χώρα (π.χ. Βουλγαρία λόγω τιμής) και τα εισάγει στην Ελλάδα. Για παράδειγμα το S Duos μου είναι παραεισαγωγή από Ρουμανία.

Υστερεί κάπου ας πούμε ή είναι μόνο θέμα εγγύησης απο την εταιρία;;;;Είσαι ευχαριστημένος γενικά απο το κινητό,γιατί σκέφτομαι να το πάρω αλλά δεν θέλω να δώσω και 300 euro!!!!!

Δλδ εσει τωρα δεν εχεις εγγυηση τωρα? απο που το πειρες?

Δλδ εσει τωρα δεν εχεις εγγυηση τωρα? απο που το πειρες?

Έχει κανονική εγγύηση αφού η ρουμάνια είναι ευρωπαϊκή χώρα

Απλά στο firmware μέσα στο κινητό και στις οδηγίες χρήσης. Ουσιαστική διαφορά με τα υπόλοιπα δεν έχει. Το πήρα από vnp.
Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε...

Γιατι το ψαχνετε απο wind αφου στο σκρουτζ το βρισκεις 209? Για το 10αρικο αγχωνεστε? Σιγα την διαφορα
Same Sh..t , Different Day

καλησπερα!!στη wind το σιγκεκριμενο τηλεφωνο βλεπω οτι εχει 199 ευρω σκετη συσκευη.προκειται για το s7562 η για καποιο αλλο κινητο λετε?
kountouraN

καλησπερα!!στη wind το σιγκεκριμενο τηλεφωνο βλεπω οτι εχει 199 ευρω σκετη συσκευη.προκειται για το s7562 η για καποιο αλλο κινητο λετε?

Ναι πρόκειται για το Samsung Galaxy S Duos S7562.

Ναι πρόκειται για το Samsung Galaxy S Duos S7562.

οκ ευχαριστω !ρωτησα γιατι μου εκανε εντυπωση που ειναι ποιο φθηνο και απο skroutζομαγαζα.

kountouraN

Καλησπερα σε ολους θα μπορουσε καποιος-καποιοι που γνωριζουν παρα πολυ καλα αυτο το τηλεφωνο να μας πει καποια tweaks καποια πραγματα που δεν φαινονται με την πρωτη ματια τι να προσεξουμε τι να βαλουμε και τι οχι για να τρεχει το τηλ οσο το δυνατον καλυτερα?Ευχαριστω πολυ! Edited by stef31nos

οκ ευχαριστω !ρωτησα γιατι μου εκανε εντυπωση που ειναι ποιο φθηνο και απο skroutζομαγαζα.

Αυτο λεγαμε με τον φιλο πιο πανω.Οτι το εχουν φθηνοτερα αλλα δεν το εχουν στα μαγαζια για να στο πουλησουν.Καποια καταστηματα λενε οτι δεν δεχονται ουτε παραγγελιες.Αν σε ενδιαφερει καλυτερα να κοιταξεις αλλου.Μπορει ομως να εισαι τυχερος και να το βρεις δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις πρωτα.

Σορυ για το συνεχομενο ποστ.Ας το φτιαξει καποιος μοντ.

Same Sh..t , Different Day

Καλησπέρα!

Μήπως γνωρίζουμε από που μπορώ να προμηθευτώ το καπάκι της μπαταρίας (original) ;

Μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν βρήκα πουθενά (στα ελληνικά μαγαζιά)....

Αν γνωρίζουμε κάτι και ειδικά για το κόστος ενημερώστε με! (ψάχνω για μπλε-μαύρο)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Για ψαξε μια και προς ebay μερια..

Μα το θέμα είναι να το έπαιρνα άμεσα... ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Προσπαθώ να κατεβασω εφαρμογές απο το play store και μου βγάζει σφάλμα δεν υπάρχει αποθηκευτικός χώρος ενω έχει χώρο η συσκευή..που κολλάει?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά τι γίνεται με την διαθεσιμότητα της Wind? Κάλεσα σε όλα τα καταστήματα της Κρήτης και δεν υπάρχει πουθενά (δεν τους έχουν καν δώσει ημερομηνία, το περιμένουν 1 μήνα και δεν το βλέπουν να έρχεται, ισχυρίζονται πως ο κωδικός είναι κλειδωμένος). Κάλεσα στο κεντρικό κατάστημα Αμαρουσίου, μία απο τα ίδια. Ξέρει κανείς κάτι διαφορετικό?

Παιδιά τι γίνεται με την διαθεσιμότητα της Wind? Κάλεσα σε όλα τα καταστήματα της Κρήτης και δεν υπάρχει πουθενά (δεν τους έχουν καν δώσει ημερομηνία, το περιμένουν 1 μήνα και δεν το βλέπουν να έρχεται, ισχυρίζονται πως ο κωδικός είναι κλειδωμένος). Κάλεσα στο κεντρικό κατάστημα Αμαρουσίου, μία απο τα ίδια. Ξέρει κανείς κάτι διαφορετικό?

το ίδο και στην Δράμα! (πήγα ξανά χθες) ενώ και στην Αλεξανδρούπολη που ρώτησα λένε κλειδωμένο και κατά πάσα πιθανότητα τελειωμένο!!! :wacko:

Εσύ που είσαι από Κρήτη γιατι δεν δοκιμάζεις στο eshop του digitalmaster; είναι από Χανιά και το έχει 207 Ευρώ , δεν είναι και καμμιά φοβερή διαφορά! αφού σκέφτομαι να το παραγγείλω από εκεί!

το ίδο και στην Δράμα! (πήγα ξανά χθες) ενώ και στην Αλεξανδρούπολη που ρώτησα λένε κλειδωμένο και κατά πάσα πιθανότητα τελειωμένο!!! :wacko:

Εσύ που είσαι από Κρήτη γιατι δεν δοκιμάζεις στο eshop του digitalmaster; είναι από Χανιά και το έχει 207 Ευρώ , δεν είναι και καμμιά φοβερή διαφορά! αφού σκέφτομαι να το παραγγείλω από εκεί!

Ναι το είχα δει... αλλά είναι ψιλομούφα μην νομίζεις καθώς δεν έχουν απόθεμα. Το φυσικό κατάστημα που έχουν είναι σε όροφο, μία τρύπα. Τα πέρνουν όλα απέξω. Είχα παραγγείλει πρόσφατα ένα κινητό για την φίλη μου και έκαναν 2 εβδομάδες να μου το φέρουν.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Duos (S7562)