Jump to content

Samsung Galaxy S Duos (S7562)

cayman84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μια χαζη ερώτηση . Διάβασα πιο πισω ότι δεν σώζονται οι εφαρμογές στην κάρτα . Ποιος ο λόγος να βάλω κάρτα τότε?

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους παραγγειλα το εν λογο κινητο και το αναμενω σε λιγες μερες Ελληνικης αντιπροσωπιας στα 199 ευρω θα ηθελα να μου πειτε καταρχιν αν εκανα καλα που το πηρα και τι θα πρεπει να προσεξω κατα το ανοιγμα του ευχαριστω πολυ....Επισεις θα ηθελα να ρωτησω αν η εφαρμογη bobsled λειτουργει κανονικα σαυτο το κινητο γιατι σε ενα galaxy pocket που εχω δεν την υποστηριζει.... Edited by stef31nos

Παιδια μια χαζη ερώτηση . Διάβασα πιο πισω ότι δεν σώζονται οι εφαρμογές στην κάρτα . Ποιος ο λόγος να βάλω κάρτα τότε?

Φωτογραφίες...

Βίντεο...

Μουσική....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλησπερα σε ολους παραγγειλα το εν λογο κινητο και το αναμενω σε λιγες μερες Ελληνικης αντιπροσωπιας στα 199 ευρω θα ηθελα να μου πειτε καταρχιν αν εκανα καλα που το πηρα και τι θα πρεπει να προσεξω κατα το ανοιγμα του ευχαριστω πολυ....Επισεις θα ηθελα να ρωτησω αν η εφαρμογη bobsled λειτουργει κανονικα σαυτο το κινητο γιατι σε ενα galaxy pocket που εχω δεν την υποστηριζει....

Το Bobsled calling που χρησιμοποιώ λειτουργεί κανονικά.

Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε...

Το Bobsled calling που χρησιμοποιώ λειτουργεί κανονικά.

Εισαι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες απο αυτο το τηλεφωνο?Βασικα πουλησα Iphone 5 που ειχα κ επιδει εχω δυο γραμμες στραφικα σαυτο και γενικως στα android.....

Το κινητό κάνει ότι λέει. Σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείς 2 Sim, με καλή διάρκεια μπαταρίας και καλή απόκριση σε εφαρμογές αλλά δεν είναι για gaming.
Nokia 5210 -> Ericsson T20e -> Sony Ericsson K300i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W595 -> Sony Ericsson Elm -> Sony Ericsson Xperia X10 mini -> Samsung Galaxy S DUOS -> Sony Xperia SP -> Elephone P3000 -> Huawei P8 lite -> Huawei Honor 8 και συνεχίζουμε...

Ξερει κανενας καποιο καλο site να αγορασω μια θηκη για το κινιτο σε καλη τιμη χωρις πολλα μεταφορικα και να μην κανει εναν αιωνα να ερθει??? Γιατι εδω σφαζουν... Edited by Yaggi318

Καλησπέρα,

Από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος τις συγκεκριμένης συσκευής και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικές... Δεν έχω ασχοληθεί λόγω έλλειψης χρόνου πολύ μαζί της αλλά εύκολα παρατήρησα το πρόβλημα που αναφέρει και ο Yaggi318

Εμένα η συσκευή συνδέεται κανονικότατα στο wifi του σπιτιού μου, χωρίς κανένα πρόβλημα... Όμως κάποιες φορές κατά την διάρκεια της πλοήγησης στο ίντερνετ (Opera, play market κτλ) χάνει την σύνδεση... Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του wifi βγάζει την ένδειξη "Παρουσιάστηκε σφάλμα πιστοποίησης" σαν σχόλιο στο wifi μου και πατώντας πάνω του επιλέγω "σύνδεση" και συνδέεται κανονικά χωρίς να μου ζητήσει τον κωδικό του... Επίσης αν κλείσω και ανοίξω ξανά το wifi του κινητού θα συνδεθεί μια χαρά...

Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά τι του φταίει???

Για την ιστορία σας λέω ότι του έχω κάνει 2 φορές "επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων" και ότι η συσκευή είναι Ελληνική...

Ευχαριστω πολυ! Oταν κλεινω και ξανα ανοιγω το wifi τοτε συνδεεται αυτοματα κανονικα μπαινει. Απλα δεν ξερω γιατι ολα αυτα αρχισαν οταν κατεβασαν το aplication tou facebook στο κινιτο μου, εχει να κανει? γιατι παρατηρω οτι ενω ξανασυνδεεται μετα το reload που θα κανω στο wifi οταν μπενω στο facebook φωρτωνει για ωρα και με πεταει και μου λεει "παρουσιαστικε σφαλμα πιστοποιησης. Υπαρχει περιπτωση να φταιει το facebook?

Ξερει κανενας καποιο καλο site να αγορασω μια θηκη για το κινιτο σε καλη τιμη χωρις πολλα μεταφορικα και να μην κανει εναν αιωνα να ερθει??? Γιατι εδω σφαζουν...

http://www.ebay.com/itm/261138506129?var=560172981091&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Την έχω πάρει και ειναι πολύ καλή

Ξερει κανενας καποιο καλο site να αγορασω μια θηκη για το κινιτο σε καλη τιμη χωρις πολλα μεταφορικα και να μην κανει εναν αιωνα να ερθει??? Γιατι εδω σφαζουν...

Εδώ ;)

http://www.extreme-mobile.gr/search?q=Samsung+S7562+Galaxy+S+Duos

Φιλε μου αυτες που προτεινεις ειναι πολυ ακριβες σε σχεση με ebay k amazon 3 φορες η τιμη πανω.....

Απο Αγγλια για πιο γρηγορα....

http://www.ebay.co.uk/itm/Flip-Case-Battery-Back-Cover-For-Samsung-Galaxy-S-Duos-S7562-Screen-Protector-/130839392886?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item1e76a2b276

http://www.ebay.co.uk/itm/BROWN-PULL-TAB-LEATHER-POUCH-CASE-SKIN-COVER-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S-Duos-S7562-/370695657291?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item564f2ed74b

http://www.ebay.co.uk/itm/BLUE-GLITTER-EFFECTS-PROTECTIVE-SILICONE-CASE-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S-DUOS-S7562-/400378231991?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item5d3866fcb7

http://www.amazon.co.uk/Original-Favory-Samsung-Genuine-Leather/dp/B00902UNF6/ref=sr_1_28?ie=UTF8&qid=1359120396&sr=8-28

http://www.amazon.co.uk/Original-Suncase-Samsung-Genuine-Grain-White/dp/B0090GQHUC/ref=sr_1_47?ie=UTF8&qid=1359120449&sr=8-47

http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-S7562-leather-cover/dp/B008VGLSFQ/ref=sr_1_68?ie=UTF8&qid=1359120587&sr=8-68

Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Sol_Ballads

http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW-COW-LEATHER-WALLET-CARD-POUCH-CASE-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S-DUOS-S7562-BLACK/360546036917/item?transId=354004677023

Για μένα η καλύτερη και πιο φτηνή!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξουμε τα εικονιδεια sto πανω μερος της μπαρας (μπαταρια -bluetooth - gsm κλπ)

Έπαθα πλάκα όταν το είδα. Το παρήγγειλα από την Αυστρία στα 229 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών) τις ίδιες μέρες που έριχνε την τιμή η Γουίντ και νόμιζα ότι το πήρα φτηνά. Μπράβο στη Γουίντ. Δεν μπορούσαν να το κάνουν μια εβδομάδα νωρίτερα οι άτιμοι;

Τελοσπάντων, το κινητό είναι καταπληκτικό. Δεν καταλαβαίνω τί ψεγάδια του βρίσκετε, με εξαίρεση αυτούς που πραγματικά τους χρειάζεται η υπολογιστική ισχύς του Σ ΙΙΙ.

Αφελής απορία ίσως, μια και είμαι πρωτάρης στα Αντρόιντ. Πορφανώς μπορώ να συγχρονίσω από Σκάιπ, και με δεδομένο ότι στο σκάιπ αλλάζει κανείς το πώς εμφανίζονται τα ονόματα των φίλων του, μπορεί να καταλήξει σε έναν συγκροτημένο και δυνατό κατάλογο καταχωρήσεων. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω το ίδιο και από το φέισμπουκ, μια και τα ονόματα εκεί δεν αλλάζουν. Υπάρχει λοιπόν τρόπος να συγχωνεύσω επαφές (ουσιαστικά: την ίδια επαφή, μία με το ονοματεπώνυμο όπως θέλω να το βλέπω εγώ και μία όπως το βάζει ο χρήστης στο φβ), κρατώντας το όνομα πουθ έλω εγώ και όχι αυτού που εμφανίζεται στο φέισμπουκ;

Ευχαριστω πολυ! Oταν κλεινω και ξανα ανοιγω το wifi τοτε συνδεεται αυτοματα κανονικα μπαινει. Απλα δεν ξερω γιατι ολα αυτα αρχισαν οταν κατεβασαν το aplication tou facebook στο κινιτο μου, εχει να κανει? γιατι παρατηρω οτι ενω ξανασυνδεεται μετα το reload που θα κανω στο wifi οταν μπενω στο facebook φωρτωνει για ωρα και με πεταει και μου λεει "παρουσιαστικε σφαλμα πιστοποιησης. Υπαρχει περιπτωση να φταιει το facebook?

δοκιμασε να αλλαξεις channel στις ρυθμισεις wifi του router σου

Σήμερα εγκατέστησα τους χάρτες (DON'T panic viaGPS 4.0- ginius DRIVER) που δίνει το Πλαίσιο με την αγορά του τηλεφώνου... Όλα καλά με την εγκατάσταση και με το πρόγραμμα, αλλά μετά το κλείσιμο του, αφήνει το εικονίδιο της εφαρμογής στο "Notification bar" της συσκευής το οποίο δεν φεύγει παρά μόνο με επανεκκίνηση... Το κλείνω το πρόγραμμα και από το "task manager" αλλά κάνω και "διαγραφή" της RAM αλλά τίποτα!!!

Υπάρχει κανείς που να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή να έχει κάποια λύση??? Όχι ότι προκαλεί κάτι στο κινητό, αλλά είναι ενοχλητικό!!!

Αφελής απορία ίσως, μια και είμαι πρωτάρης στα Αντρόιντ. Πορφανώς μπορώ να συγχρονίσω από Σκάιπ, και με δεδομένο ότι στο σκάιπ αλλάζει κανείς το πώς εμφανίζονται τα ονόματα των φίλων του, μπορεί να καταλήξει σε έναν συγκροτημένο και δυνατό κατάλογο καταχωρήσεων. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω το ίδιο και από το φέισμπουκ, μια και τα ονόματα εκεί δεν αλλάζουν. Υπάρχει λοιπόν τρόπος να συγχωνεύσω επαφές (ουσιαστικά: την ίδια επαφή, μία με το ονοματεπώνυμο όπως θέλω να το βλέπω εγώ και μία όπως το βάζει ο χρήστης στο φβ), κρατώντας το όνομα πουθ έλω εγώ και όχι αυτού που εμφανίζεται στο φέισμπουκ;

Δοκίμασε να κάνεις σύνδεση επαφής. Πάτα το κουμπί αριστερά από το κεντρικό όταν έχεις ανοίξει μια επαφή.

Δοκίμασε να κάνεις σύνδεση επαφής. Πάτα το κουμπί αριστερά από το κεντρικό όταν έχεις ανοίξει μια επαφή.
Σε ευχαριστώ θερμότατα!

Υπάρχουν δυστυχώς πολλές λειτουργίες που σε κάποιον καινούργιο στο αντρόιντ δεν είναι διόλου προφανείς, ούτε το τί αφορούν, ούτε το πώς λειτουργούν. Κοίταξα στο γιούτιουμπ μπας και υπάρχουν βιντεοοδηγίες χρήσης του κινητού (πέρα από τα βλακώδη 'έτσι κάνεις κλήση, πάτα τα νουμεράκια και μετά το κουμπί με το ακουστικό') αλλά όλο πέφτω πάνω σε κριτικές. Αν κάποιος έχει κάτι να δείξει, τον ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σήμερα εγκατέστησα τους χάρτες (DON'T panic viaGPS 4.0- ginius DRIVER) που δίνει το Πλαίσιο με την αγορά του τηλεφώνου... Όλα καλά με την εγκατάσταση και με το πρόγραμμα, αλλά μετά το κλείσιμο του, αφήνει το εικονίδιο της εφαρμογής στο "Notification bar" της συσκευής το οποίο δεν φεύγει παρά μόνο με επανεκκίνηση... Το κλείνω το πρόγραμμα και από το "task manager" αλλά κάνω και "διαγραφή" της RAM αλλά τίποτα!!!

Υπάρχει κανείς που να έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα ή να έχει κάποια λύση??? Όχι ότι προκαλεί κάτι στο κινητό, αλλά είναι ενοχλητικό!!!

Το προγραμμα για να κλείσει πρέπει να το κλείσεις από το μενού του και όχι απλώς βγαίνοντας από την εφαρμογή.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Duos (S7562)