AntwnisSt Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 καλησπερα πιστευετε αξιζει ανταλλαγη του εν λογω tablet με το note 1? Εξαρταται φιλε μου. Εγω θα το εδινα να παρω το note 1 εαν δεν ειχα καλο κινητο. Αλλα αν ειχα για κινητο το note 1 δεν θα το έδινα για να παρω το ταμπλετακι. Προσωπικη μ αποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Επισης ρε παιδια παιζει καποιος να εχει συνδεσει controler με το ταμπλετακι μας? Αν ναι ποιο γιατι το xbox360 που εχω για το pc μου το βαζω και ενω αναβει το κετρικο φωτακι του δεν το αναγνωριζει. δεν κανει τπτ. Αν ξερει καποιος ας βοηθισει παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Παιδιά το εχει προσφορά το e-shop 219€ Ειναι καλή τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Παιδιά το εχει προσφορά το e-shop 219€ Ειναι καλή τιμή; Ακόμα και το μη 3g να είναι, είναι super τιμή!! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Ειναι το απλό, 16gb white Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Παιδιά το εχει προσφορά το e-shop 219€ Ειναι καλή τιμή; Πολλά είναι για κάτι τόσο παλιό και με τέτοια ανάλυση οθόνης....... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Από εχθές το 16άρι παίζει στα €199 στα περισσότερα γνωστά μαγαζιά. Το χορό τον άνοιξε το MediaMarkt και ακολούθησε Πλαίσιο, Electroworld και Κωτσόβολος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 καλησπέρα δεν πήρα το 3g γιατί πίστευα πως θα βλέπει σαν hot spot το nokia N8 με το πρόγραμμα Jukebox αλλά τελικά δεν βλέπει το tab το δίκτυο ad hoc υπαρχή καμιά λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 το πηρα κι εγω προχτές απο μίντια μαρκτ με την προσφορά των 199. πολυ καλο μου φαίνεται.επειδή είμαι πρωταρης στο androidκαι δεν ξερω , εγκαθιστούμε αφοβα ενα καρο εφαρμογες η πάνε και καθονται στη βασικη μνημη της συσκευης και κολλαει? Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 το πηρα κι εγω προχτές απο μίντια μαρκτ με την προσφορά των 199. πολυ καλο μου φαίνεται.επειδή είμαι πρωταρης στο androidκαι δεν ξερω , εγκαθιστούμε αφοβα ενα καρο εφαρμογες η πάνε και καθονται στη βασικη μνημη της συσκευης και κολλαει? και εγω 199!!βλέπω και εσύ νοκια ν8 έχεις ε? εγώ αναγκαστικά θα πάρω 2 κινητό για να βλέπει το tab το hotspot του κινητού βρήκα αυτό http://www.kaizershop.gr/samsung_galaxy_pocket και κάπως έτσι σχεδόν έπιασα την τιμή του 3g υπαρχή τρόπος τελικά για να δει και το hotspot του nokia n8 αλλά το tab πρέπει να rootαριστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 έβγαλα άκρη πως θα συνδέσουμε το tablet με το νοκια ν8 ανοίγουμε το παρακάτω link από το tabet https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bluevpn&hl=el και κατεβάζουμε το blueVPN το κάνουμε εγκατάσταση(δεν χρειάζεται να είναι το tablet root) και μετά πάμε στης ρύθμισης του bluetooth και ψάχνουμε το n8 μας εννοείται πώς ανοίξαμε και στο κινητό το bluetooth !!! κάνουμε από το tablet δημιουργία ζεύγους πατάμε και ok sto n8 μετά ανοίγουμε το bluevpn και βλέπουμε ότι βλέπει το ν8 μας(αν δεν το βλέπει δεν έγινε ζεύγος)μετα πηγαίνουμε στης ρύθμισης του προγράμματος(πάνω δεξιά) και βάζουμε ακριβός αυτές της ρύθμισης Auto-Resume Yes Modem Compatibility No Insecure Socket No LCP Compatibility No Phone Number *99***1# Access Point mobile.o2.co.uk UserName web Password password Primary DNS 0.0.0.0 Secondary DNS 0.0.0.0 Turn off BT Yes Enable Logger No και πατάμε οκ μετά πατάμε σύνδεση και πατάμε οκ και στο ν8(το ν8 χρειάζεται σύνδεση δεδομένων ανοιχτή)και όταν συνδεθεί απολαμβάνουμε το 3g ιντερνέτ στο tablet μας πληροφοριακά το tabletμου έχει την 4.1.1 και το κινητό sybian anna ελπίζω να φάνηκα χρήσιμος ότι απορία σε πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 παιδια ψανω ενα τετοιο για μονιμη χρηση στο αυτοκινητο. κατα προτιμηση το 3g. το πουλαει κανεις μηπως σε καλη τιμη μεταχειρισμενο??? δεν με απασχολουν γρατζουνιες κτλ αρκει να ειναι λειτουργικα απροβληματιστο Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Παιδια ενας φιλος πηρε το συγκεκρημενο ταμπλετ με το android 4.1.1 και του εδωσαν μαζι ενα ανταπτορα απο την υποδοχη που εχει σε usb και οταν βαζουμε ενα φλασακι 8gb fat32 το βλεπει μια χαρα αλλα αν το φλασακι ειναι φορμαρισμενο σε ntfs το βλεπει ή σαν αδειο ή σαν μη επαρκη χωρο και στο "τα αρχεια μου" δεν το δειχνει καν. Μπορειτε να μου πειτε γιατι συμβαινει κατι τετοιο? Πως θα το κανουμε να μπορει να δει ανετα οποιοδηποτε φλασακι ή εξωτερικο δισκο usb που ειναι σε ntfs συστημα αρχειων? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Δυστυχώς βλέπει μόνο FAT32. NTFS με stock rom δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Αυτο δεν ειναι *********** ρε φιλε ομως? Δηλαδη αν θελεις να περασεις στο οποιοδηποτε φλασακι ή δισκο μια hd movie που ειναι πανω απο 4gb δεν μπορεις γιατι το fat32 εχει περιορισμο στα αρχεια σαν μεγιστο επιτρεπτο μεγεθως ανα αρχειο τα 4gb οποτε με ποιο τροπο μπορουμε να το κανουμε να δει αρχεια ανω των 4gb? Και δεν εννοω να περναμε το καθε αρχειο στην εσωτερικη μνημη των 16gb μεσω wifi ετσι. ** AΠΟ Ο.Δ.: Εκφράσου καλύτερα σε παρακαλώ :!: ** Edited March 14, 2013 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Απλά χρησιμοποιείς microSDHC card 16άρα ή 32άρα με NTFS format και την τοποθετείς στο slot που διαθέτει το Tablet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Και σε αυτες δηλαδη γιατι αναγνωριζει κανονικα το ntfs συστημα αρχειων? Και ειναι δηλαδη ποιο πρακτικο να μπαινοβγαζω της sdcards απο απλα να μπαινωβγαζω ενα φλασακι???? Τι να πω ωραια, χρυση η samsung αλλα σε καποια θεματα ειναι αιωνες πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Χωρίς SIM Slot όμως. Με SIM Slot, 400 :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos71 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Μπορείς να συνδέσεις flash stick με NTFS και να το "βλέπει" κανονικά, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσεις καλώδιο USB OTG π.χ. http://www.ebay.com/itm/USB-Host-OTG-Adapter-Cable-for-Samsung-Galaxy-Tab-2-7-0-7-GT-P3113-10-1-P5100-/300701824535 Σε αυτό το καλώδιο μπορείς επίσης να συνδέσεις πληκτρολόγιο ή ποντίκι. Εξωτερικός σκληρός 2,5" (που δεν έχει δική του τροφοδοσία) απ'όσο ξέρω δεν υποστηρίζεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Πριν 3 μέρες το πήρα κι εγώ από mediamarkt με την προσφορα.’Aψογη σισκεβουλα.Περιμένω και otg που παράγγειλα.Έχω ακούσει ότι με το otg μπορείς να συνδέσεις usb δεκτη tv επάνω και να παίξει.Ισχύει κάτι τέτοιο? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Εσείς που έχετε την έκδοση με 3G σας ήρθε η αναβάθμιση; Αγορασμένο από το Πλαίσιο το έχω εδώ και 8 μήνες αλλά τίποτε. Τι παίζει ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Εσείς που έχετε την έκδοση με 3G σας ήρθε η αναβάθμιση; Αγορασμένο από το Πλαίσιο το έχω εδώ και 8 μήνες αλλά τίποτε. Τι παίζει ξέρει κανείς; Το ίδιο και εγώ. Πλαίσιο, unbranded, κανένα update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Εσείς που έχετε την έκδοση με 3G σας ήρθε η αναβάθμιση; Αγορασμένο από το Πλαίσιο το έχω εδώ και 8 μήνες αλλά τίποτε. Τι παίζει ξέρει κανείς; Και σε μας το ίδιο... :mad: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Εσείς που έχετε την έκδοση με 3G σας ήρθε η αναβάθμιση; Αγορασμένο από το Πλαίσιο το έχω εδώ και 8 μήνες αλλά τίποτε. Τι παίζει ξέρει κανείς; Το ίδιο και εγώ. Πλαίσιο, unbranded, κανένα update. Και σε μας το ίδιο... Παιδιά, η έκδοση της vodafone που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα, δεν μπορεί να μπει; Το download αναφέρεται αποκλειστικά σε vodafone branded συσκευές; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Μπορείς να συνδέσεις flash stick με NTFS και να το "βλέπει" κανονικά, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσεις καλώδιο USB OTG π.χ. http://www.ebay.com/itm/USB-Host-OTG-Adapter-Cable-for-Samsung-Galaxy-Tab-2-7-0-7-GT-P3113-10-1-P5100-/300701824535 Σε αυτό το καλώδιο μπορείς επίσης να συνδέσεις πληκτρολόγιο ή ποντίκι. Εξωτερικός σκληρός 2,5" (που δεν έχει δική του τροφοδοσία) απ'όσο ξέρω δεν υποστηρίζεται.. Εννοείται πως θα χρησιμοποιήσεις USB Host adapter για να συνδέσεις flashάκι στο tablet. Πως αλλιώς να γίνει δηλαδή αφού δεν διαθέτει stock usb host slot. Επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ υποστηρίζει flashάκια ή σκληρούς σε NTFS format (Δεν βλέπει τα περιεχόμενά τους) . Μόνο FAT32. Καλό θα ήταν να μην γράφουμε πράγματα χωρίς να είμαστε σίγουροι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts