mger Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 να σαι καλά φίλε μου αλλά δεν γίνεται να αγοράσω από Ελλάδα έτσι μου λεει κανε login... στο ebay.co.uk εγω την εχω στη κατοχη μου τη συγκεκριμενη θηκη εδω κ 2 εβδομαδες περιπου.....απο τον ιδιο πωλητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 κοιτα την φώτο η κάρτα μνήμης είναι εκεί που λέει extsdcard και η εσωτερική εκεί που λέει sdcard0 όταν κατευαζω κάτι πάει στην εσωτερικη δηλαδη sdcard0 το recovery δεν βλέπει την sd και για να καταλαβεις η κανονικη sd πρέπει να εμφανίζεται σαν sd και όχι η εσωτερική σαν sd.. Και να μη χρειάζεται να τα περνάω όλα μέσα με το χέρι Συμβαίνει ότι και με τις εφαρμογές από την ICS και μετά: Δεν μπορείς να μεταφέρεις τις εφαρμογές στην εξωτερική SD. Έτσι γίνεται και με τα downloads: Δεν μπορείς να ορίσεις path για να κατεβαίνουν στην εξωτερική SD... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Στο xperia μου με 4.0 και 4.1 4.2 γιατί δεν είναι έτσι? Την εσωτερική την εμφανίζει σαν εσωτερική και την sd sd κανε login... στο ebay.co.uk εγω την εχω στη κατοχη μου τη συγκεκριμενη θηκη εδω κ 2 εβδομαδες περιπου.....απο τον ιδιο πωλητη να σαι καλά φίλεμου, πηγα εκεί που λες δεν έχει register μόνο login αν είσαι θεσσαλονικη ίσως μπορουσες να μου παραγγείλεις εσύ μια? Edited June 19, 2013 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 να σαι καλά φίλεμου, πηγα εκεί που λες δεν έχει register μόνο login αν είσαι θεσσαλονικη ίσως μπορουσες να μου παραγγείλεις εσύ μια? δυστηχως δεν ειμαι Θεσ/νικη, δοκιμασε το λινκ για register https://scgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?RegisterEnterInfo&siteid=3&UsingSSL=1&co_partnerId=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Στο xperia μου με 4.0 και 4.1 4.2 γιατί δεν είναι έτσι? Την εσωτερική την εμφανίζει σαν εσωτερική και την sd sd Απλά τις χαρακτηρίζει αλλιώς. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 παιδιά έβαλα κάρτα μνήμης και την εμφανίζει σαν extsd.card πάω να κάνω ένα backup και το περναει στην εσωτερική. . Την έκανα φορματ μεσω του tablet τίποτα όμως, τι μπορώ να κάνω χωρίς ολική διαγραφή των αρχείων μου? Τι εννοείς backup; Από που; Με ποιο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) από cwm τη μαμά rom τελωσπαντων για να μη σας κουραζω και ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια από ότι καταλαβα ότι και να κατευασεις οτι και να θες να κάνεις το περνάει στην εσωτερικη και το περνάς μετά στην κάρτα οκ απλά είναι μπελάς σε κανένα άλλο ανδροιδ μου δεν είναι έτσι. Απλά τις χαρακτηρίζει αλλιώς. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... καμιά σχέση σε αλλα Android η εσωτερική είναι εσωτερική και η sd sd και έτσι τις εμφανίζει παντού. . απο recovery αμέσως τα backup πάνε στην sd εδω πάνε στην μανησια και μετά από τον file manager τα μετακινεις εσυ...ολα ολα φωτο θα κατευασεις απο τον browser video music όλα στην εσωτερικη που την ανάφερει σε όλες τις τρίτες εφαρμογές σαν sdcard.. Edited June 19, 2013 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Αυτην ακριβως τη στιγμη διαπιστωσα αυτο που λετε.με ckw εκανα back up και το περασε στην sd του κινητο.με copy paste τοβαλα στην ext sd Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 αυτό είναι το θέμα γιατί να κάνεις copy κτλπ αμέσως στην sd πρέπει να μπαίνει η έστω να χει επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 από cwm τη μαμά rom τελωσπαντων για να μη σας κουραζω και ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια από ότι καταλαβα ότι και να κατευασεις οτι και να θες να κάνεις το περνάει στην εσωτερικη και το περνάς μετά στην κάρτα οκ απλά είναι μπελάς σε κανένα άλλο ανδροιδ μου δεν είναι έτσι. Το cwm έχει επιλογή backup to external sdcard. Αυτή επέλεξε και το backup σου θα πάει σε φάκελο clockworkmod της κάρτας κατευθείαν χωρίς να χρειαστεί κανένα copy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Παιδιά καλησπέρα, είμαι και εγώ κάτοχος του p-3110 και σας παρακολουθώ από καιρό και με έχετε βοηθήσει πολύ!!! Μου συμβαίνει το εξής.Κατά την φόρτηση η μπαταρία του φτάνει έως 99% ,ενώ δείχνει οτι έχει φορτίσει 100% όταν το φορτίζω με κλειστή την συσκευή. Οταν το ενεργοποιήσω πηγαίνει στο 100% αλλά δεν κρατάει σχεδον καθόλου μόνο για 3-4 λεπτά και ξαναπέφτει στο 99% και ξεφορτίζει κανονικά.Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο το ίδιο?Υπάρχει κάποια λύση? Το κινήτό μου π.χ.φορτίζει στο 100% και κρατάει τουλάχιστον για 20 λεπτά!!! (εννοείται πως έχω κάνει battery calibration) ευχαριστώ πολλύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Παιδιά καλησπέρα, είμαι και εγώ κάτοχος του p-3110 και σας παρακολουθώ από καιρό και με έχετε βοηθήσει πολύ!!! Μου συμβαίνει το εξής.Κατά την φόρτηση η μπαταρία του φτάνει έως 99% ,ενώ δείχνει οτι έχει φορτίσει 100% όταν το φορτίζω με κλειστή την συσκευή. Οταν το ενεργοποιήσω πηγαίνει στο 100% αλλά δεν κρατάει σχεδον καθόλου μόνο για 3-4 λεπτά και ξαναπέφτει στο 99% και ξεφορτίζει κανονικά.Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο το ίδιο?Υπάρχει κάποια λύση? Το κινήτό μου π.χ.φορτίζει στο 100% και κρατάει τουλάχιστον για 20 λεπτά!!! (εννοείται πως έχω κάνει battery calibration) ευχαριστώ πολλύ!!! Καλησπερα. Εμενα ειτε κλειστο ειτε ανοικτο φορτιζει εως 100% και μολις το βγαλω απτην πριζα σε 3 λεπτα (αντε 4...) πεφτει στο 99% και σε αλλα 5 λεπτα στο 98%. Δε νομιζω οτι ειναι κατι... Το battery calibration παντως λενε οτι δεν κανει τιποτα...δεν προσφερει κατι δηλαδη... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Ευχαριστω dimfil εχθες εκανα φορματ και πηγα σε αλλη ρομ και ειναι τωρα οπως λες ολα καλα Pasgr εδω και 2 μερες και μενα ειναι ετσι ενω στην αρχη πηγαινε 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Καλημέρα σε όλη την παρέα. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Ένας γνωστός μου έχει το P3100 (με το 3G), και φλάσαρα χθες μια ρομ 4.1.2, από το sammobile για P3100(3G+WIFI), ενώ τα έκανα όλα σωστά, δεν δουλεύει το 3g καθόλου. Δεν ανοίγει. Μήπως έκανα λάθος στη rom και τελικά ήταν rom μόνο για wifi ;. Έχει φλασάρει κανείς 4.1.2 αλλά σε 3g ταμπλέτα ;. Μπορείτε να μου στείλετε site να κατεβάσω τη σωστή rom ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Άκυρο. Είχαν μπερδευτεί τα APN από την Vodafone. Edited June 19, 2013 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) διάβασα από την 20 σελίδα μέχρι το ποστ μου, βρήκα μικρή αναφορά στο πρόβλημα μου και προχωρώ σε περιγραφή: έχω ανταπτοράκι ΟΤG που δουλεύει σίγουρα (βλέπει φλασάκια δηλαδή) όταν όμως του βάζω το στικ της βόντα μου βγάζει την ειδοποίηση "high power usb device" με αποτέλεσμα η ταμπλέτα να μην μπορεί να αξιοποιήσει το στικ. Προχωρώ, έψαξα στο νετ και έπεσα πάνω σε βίντεο που δείχνει πως αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μέσω εξωτερικής μπαταρίας. Συμπτωματικά έχω ένα external energy bank το οποίο χρησιμοποιώ όπως δείχνει το βίντεο. Για να έχω πρόσβαση στο νετ μέσω του στικ της βόντα χρειάζονται ρυθμίσεις τις οποίες δεν μπορώ να βρω πουθενά, ούτε καν η voda μπορεί να μου δώσει τηλεφωνικώς. Καμία ιδέα κάποιος με το φλασάκι της βόντα ή με τις ρυθμίσεις μέσω εξωτερικής μπαταρίας??? thanks in advance Edited June 20, 2013 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 διάβασα από την 20 σελίδα μέχρι το ποστ μου, βρήκα μικρή αναφορά στο πρόβλημα μου και προχωρώ σε περιγραφή: έχω ανταπτοράκι ΟΤG που δουλεύει σίγουρα (βλέπει φλασάκια δηλαδή) όταν όμως του βάζω το στικ της βόντα μου βγάζει την ειδοποίηση "high power usb device" με αποτέλεσμα η ταμπλέτα να μην μπορεί να αξιοποιήσει το στικ. Προχωρώ, έψαξα στο νετ και έπεσα πάνω σε βίντεο που δείχνει πως αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί μέσω εξωτερικής μπαταρίας. Συμπτωματικά έχω ένα external energy bank το οποίο χρησιμοποιώ όπως δείχνει το βίντεο. Για να έχω πρόσβαση στο νετ μέσω του στικ της βόντα χρειάζονται ρυθμίσεις τις οποίες δεν μπορώ να βρω πουθενά, ούτε καν η voda μπορεί να μου δώσει τηλεφωνικώς. Καμία ιδέα κάποιος με το φλασάκι της βόντα ή με τις ρυθμίσεις μέσω εξωτερικής μπαταρίας??? thanks in advance Τσιμπησα απ τον Κωτσοβολο σημερα το ταμπλετακι στα 159Ε , τιμη σκοτωμα για αυτα που προσφερει.. Το απλο το wifi ειναι μονο σε προσφορα !!!:):D Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Τσιμπησα απ τον Κωτσοβολο σημερα το ταμπλετακι στα 159Ε , τιμη σκοτωμα για αυτα που προσφερει.. Το απλο το wifi ειναι μονο σε προσφορα !!!:):D Τρελλο value for money.θα το καταφχαριστηθεις φιλε.το σεπτεμβρη τοχα παρει με 250... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) Αλλος ενας ακομα κατοχος του συγκεκριμενου tablet GT - P3110 απο χτες , πολυτιμο το thread το διαβασα ολο, περασα το abobe flash player και βλεπει σελιδες με flash, εκανα και το up date σε 4.1.2 αποτην εκδοση 4.1.1 που ειχε απο την μανα του, δεν ξερω τι αλλαγες ειχε η νεα εκδοση γιατι το εκανα το up date με το που το ανοιξα.Αρκετα γρηγορο, για τα λεφτα του 159 ευρω οντως το καλυτερο value for money.Το σημα GPS ειναι πολυ καλυτερο απο το smartphone Galaxy S Advance που εχω, κλειδωνει δορυφορους 12 και μεσα στο σπιτι σε ελαχιστο χρονο, ενω με το κινητο κλειδωνει μονο 6 δορυφορους μεσα στο σπιτι κοντα σε παραθυρο παντα.Το σημα WiFi και αυτο ειναι λιγο καλυτερο απο το κινητο. Edited June 21, 2013 by weather1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karne Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) καλησπερα παιδια!!μολισ αγορασα απο το ebay αυτο το καλωδιο http://www.ebay.co.uk/itm/280922846994?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649.το προβλημα μου ομωσ ειναι οτι δεν διαβαζει τις usb που βαζω.μηπωσ χρειαζεται καποια ειδικη ρυθμιση? Βασικα μολισ πηρα την απαντηση μου απο ενα παλιο post.Επειδη δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο το fat32,μπορω να αγορασω τετοιο φλασακι απο το ιντερνετ και να το χρησιμοποιω απο υπολογιστη στο ταμπλετ κανονικα? Edited June 21, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 καλησπερα παιδια!!μολισ αγορασα απο το ebay αυτο το καλωδιο http://www.ebay.co.uk/itm/280922846994?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649.το προβλημα μου ομωσ ειναι οτι δεν διαβαζει τις usb που βαζω.μηπωσ χρειαζεται καποια ειδικη ρυθμιση? Δηλαδή συνδέεις φλασάκια και δεν τα διαβάζει το τάμπλετ?? εννοώ φλασάκια για δεδομένα. Συνδέεις φλασάκι και δεν δείχνει τίποτα το τάμπλετ? αν συμβαίνει αυτό τότε απλά πήρες ανταπτοράκι που δεν δουλεύει. Συμβαίνει, για το συγκεκριμένο τάμπλετ έχω πάρει 2 ανταπτοράκια και δουλεύει το ένα ΕΥΤΥΧΏΣ. Επιτυχία 50% είναι καλά. Σκέψου πως για το κινητό έχω πάρει 3 ανταπτοράκια και δούλεψαν τα 2. Απο τα ανταπτοράκια που κυκλοφορούν στην ελλάδα δεν δουλεύουν όλα Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Όπως τα λέει ο airtim. Σύνδεσε σκέτο το adaptorάκι στο tablet (χωρίς να έχει flashάκι συνδεδεμένο) και δες αν σου βγάζει πάνω αριστερά την ένδειξη του USB... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 ...Το σημα GPS ειναι πολυ καλυτερο απο το smartphone Galaxy S Advance που εχω, κλειδωνει δορυφορους 12 και μεσα στο σπιτι σε ελαχιστο χρονο, ενω με το κινητο κλειδωνει μονο 6 δορυφορους μεσα στο σπιτι κοντα σε παραθυρο παντα..... Προφανώς, το ταχύτερο κλείδωμα δορυφόρων συμβαίνει επειδή το ταμπλετ έχει πέραν του GPS και υποστήριξη GLONASS ενώ το Galaxy S Advance μόνο GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Προφανώς, το ταχύτερο κλείδωμα δορυφόρων συμβαίνει επειδή το ταμπλετ έχει πέραν του GPS και υποστήριξη GLONASS ενώ το Galaxy S Advance μόνο GPS. Πολυ σωστος, μετα ειδα οτι εχει συστημα Glonass γιαυτο πιανει διπλασιο αριθμο δορυφορων απο το κινητο. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4671&idPhone2=4469 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Τι ακριβώς κάνει το GLONASS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 παιδιά ευχαριστώ όλους όσους ασχοληθικαν για να βρω θήκη τελικά βρήκα ένα ελληνικό ιντερνετικο μαγαζί απίστευτο μισή τιμή όλα full body δέρματινη θήκη 9.90 usb otg 3.50 και πάει λέγοντας μπειτε και δείτε http://www.mobiletrade.gr/tablet/gadgets-tablet-aksesouar http://www.mobiletrade.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v9.tpl&product_id=1213&category_id=227&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts