dimfil Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) λοιπον με το που εκανα την εγκατασταση εβαλα ενα προγραμμα (Root Uninstaller Pro) και μου εδειξε 200 εγαρμογες περιπου.εχω αρχισει να σβηνω και να ξανασβηνω μεχρι που τωρα εχει γυρω στης 100,παρολαυτα με το που παρει το μηχανακι μπροστα βλεπω και τρωει αρκετη μνημη 440mb/811mb.βλεπω επισης στης "διεργασιες μνημης cache" και τρεχει πολυ πραμα... μια λυση ειναι να της κλεισω ολες μαζι με την επιλογη "διαχειριση εργασιων" αλλα θα ηθελα να μου πειτε εαν υπαρχει καποιο προγραμμα να επιλεγω πια προγραμματα θα ανοιγουν αυτοματα η να τα κομπλαρω.δοκιμασα στο (Root Uninstaller Pro) την επιλογη "παγωμα" αλλα αυτο κανει την εφαρμογη να μην υπαρχει καθολου,κατι σαν απεγκατασταση δλδ. υπαρχει κατι τετοιο?startup manager νομιζω τα λενε? Φίλε μου, τα περισσότερα προβλήματα στη stock rom τα δημιουργεί το ίδιο το touchwiz το οποίο σαν γραφικό περιβάλλον είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Γνώμη μου είναι απλά να "παγώσεις" τις εφαρμογές της Samsung που δεν χρησιμοποιείς με το titanium backup. Το να μπεις στη διαδικασία να τις αφαιρέσεις δεν έχει πραγματικό όφελος... Θα το έλεγα περισσότερο "placebo effect"... Πραγματική βελτίωση και διαφορά στην ταχύτητα βλέπεις μόνο σε custom roms... Το 1ο post του οδηγού ενημερώθηκε με μικροδιορθώσεις και links section που περιέχει συνδέσμους για τις τελευταίες εκδόσεις των σημαντικότερων πακέτων. Ελπίζω τώρα να είναι ακόμα πιο χρήσιμος σε όσους ενδιαφέρονται να "πειράξουν" το αγαπημένο μας tab... Edited September 10, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Το 1ο post του οδηγού ενημερώθηκε με μικροδιορθώσεις και links section που περιέχει συνδέσμους για τις τελευταίες εκδόσεις των σημαντικότερων πακέτων. Ελπίζω τώρα να είναι ακόμα πιο χρήσιμος σε όσους ενδιαφέρονται να "πειράξουν" το αγαπημένο μας tab... Απίθανος γι'ακόμα μια φορά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 ευχαριστουμε!θα το λιωσω παλι στα φορματ :lol: 814mb η Slimbean 4.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 ευχαριστουμε!θα το λιωσω παλι στα φορματ :lol: 814mb η Slimbean 4.3? Ναι... Ο δικος τους kernel είναι πολύ καλός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 το μονο που δεν μαρεσει σε αυτες της ρομ και το βλεπω μονο στης stock ειναι η ωραια μπαρα οταν σερνεις που ανοιγεις-κλεινεις το wifi κτλ. μπορει να βρεθει σαν προγραμμα να το κατεβασω?ολες η κουστομ ρομ εχουν αλλα ειναι μικρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) Χαίρεται! Γνωρίζει κανείς αν το tablet δέχεται κάρτα μνήμης 64gb? Σκέφτομαι να πάρω αυτήν που είναι κ Samsung http://www.aliexpress.com/item/1pcs-lot-Best-quality-class10-8GB-16GB-32GB-64GB-micro-sd-card-memory-card-TF-card/1113515967.html Επίσης, αρκετές φορές ο browser κλείνει από μόνος του (είτε ο επίσημος είτε ο dolphin). Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Και κάτι τελευταίο. Είχα βάλει flash player με το apk στην κάρτα sd. Μετά την αναβάθμιση πλέον δεν παίζει. Έχω Android 4.1.1 Edited September 10, 2013 by myrsine22 Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Επίσης, αρκετές φορές ο browser κλείνει από μόνος του (είτε ο επίσημος είτε ο dolphin). Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Ναί συμβαίνει τό είχα αναφέρει πρίν μιά βδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Χαίρεται! Γνωρίζει κανείς αν το tablet δέχεται κάρτα μνήμης 64gb? Σκέφτομαι να πάρω αυτήν που είναι κ Samsung http://www.aliexpress.com/item/1pcs-lot-Best-quality-class10-8GB-16GB-32GB-64GB-micro-sd-card-memory-card-TF-card/1113515967.html Απ'οσο ξέρω δε παίρνει.. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) Ναί συμβαίνει τό είχα αναφέρει πρίν μιά βδομάδα Άρα είναι κάποιο bug της Samsung? Πως θα το λύσουμε? Απ'οσο ξέρω δε παίρνει.. Ευχαριστώ! Edited September 11, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CYB3RPHR33K Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Ρε παιδια, αυτο το tablet δεν εχει υποστηριξη για στυλους; Εχω δοκιμασει 2 διαφορετικους (ενα νοκια και ενα noname) σε 2 tab2 7". Το ενα ειναι stock και το αλλο CM 10.1. Και στις 2 περιπτωσεις οι γραμμες σε διαφορα σχεδιαστικα βγαινουν διακεκομμενες ή στραβες. Κανω κατι λαθος ή ειναι "φυσιολογικο"; Οι 2 πενες στο S3 μου δουλευουν αψογα. Παράθεση 1610> GA628> 3110> GF788e> CD920> V2288> T200> T65> 3410> T310> 6600> P800> K500i> 6630> N70> N82> X10 mini> Desire> Desire S> S3 > Note 3 > Note 8 > Note 9 > Note 20 Ultra... ΟΥΦ! :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Ούτε στο δικό μου "δουλεύει" το στυλό. Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Ρε παιδια, αυτο το tablet δεν εχει υποστηριξη για στυλους; Εχω δοκιμασει 2 διαφορετικους (ενα νοκια και ενα noname) σε 2 tab2 7". Το ενα ειναι stock και το αλλο CM 10.1. Και στις 2 περιπτωσεις οι γραμμες σε διαφορα σχεδιαστικα βγαινουν διακεκομμενες ή στραβες. Κανω κατι λαθος ή ειναι "φυσιολογικο"; Οι 2 πενες στο S3 μου δουλευουν αψογα. αγόρασα 2 πακέτα με θήκες, στυλό κλπ από ebay. στο ένα στυλό το τάμπλετ αποκρίνεται άψογα στο άλλο έτσι και έτσι. δεν είσαι ο μόνος. βασικά ας μην μπερδευόμαστε, δεν έχουμε note. Ευτυχώς το android δεν είναι Windows Mobile που χρειάζεται οπωσδήποτε στυλό. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 παιδιά γειά σας εύχομαι καλό φθινόπωρο σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 παιδια καλημερα και απο μενα... αγορασα χθες το ταμπλετακι...πολυ καλο για τα λεφτα του.... εχω μια ερωτηση.πως μπορω να σβησω απο την συλλογη μου φακελους με τις φωτο μου??τις τσεκαρω και δεν βρησκω επιλογη διαγραφη....παρακαλω τα φωτα σας.....!!!!! ευχαριστω Κων/νος Λαρισα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TBAL Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλησπέρα, εχω το samsung tab 2 7.0 P3110 και στο σπιτι μου δεν εχω wifi, ξέρει κανεις αν μπορω να συνδεθω μεσω ενός usb-lan adapter π.χ (http://www.ebay.com/itm/New-Ethernet-USB-to-Lan-RJ45-Network-Card-Adapter-10-100-Mbps-for-Laptop-PC-/180900388101). Εχει δοκιμασει κανεις κατι τετοιο? Θα δουλέψει? Και πως μπορω να συνδέσω στο tablet ενα usb stick? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufoulis Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 καλησπερα στην παρεα να σας ρωτησο πως μπορω να προαθεσω καρτελα στο ταμπλετ 3100 μου δινει μονο 7 και θελω να προσθεσω κι'αλλες γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Καλησπέρα, εχω το samsung tab 2 7.0 P3110 και στο σπιτι μου δεν εχω wifi, ξέρει κανεις αν μπορω να συνδεθω μεσω ενός usb-lan adapter π.χ (http://www.ebay.com/itm/New-Ethernet-USB-to-Lan-RJ45-Network-Card-Adapter-10-100-Mbps-for-Laptop-PC-/180900388101). Εχει δοκιμασει κανεις κατι τετοιο? Θα δουλέψει? Και πως μπορω να συνδέσω στο tablet ενα usb stick? και για τα 2 προϊόντα θα χρειαστείς ένα OTG ανταπτοράκι, είναι πολύ φτηνά απο ebay και φτηνά στην ελλάδα. Στην ελλάδα δεν έιναι τόσο εύκολα να τα βρεις. δεν δουλεύουν όλα τα OTG ανταπτοράκια που κυκλοφορούν. για το τάμπλετ έχω ποσοστό επιτυχία 1/2 και για το κινητό 2/3. καλησπερα στην παρεα να σας ρωτησο πως μπορω να προαθεσω καρτελα στο ταμπλετ 3100 μου δινει μονο 7 και θελω να προσθεσω κι'αλλες γινετε? δεν έχω ακούσει ξανά άνθρωπο να λέει πως δεν του φτάνουν τα 7 home screens. βάλε άλλο launcher, πχ adw, go, nova, spb, και όποιο άλλο σου γυαλίσει Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TBAL Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ευχαριστω airtim για την απάντηση σου, βρήκα αυτό το OTG ανταπτορα http://www.mobiletrade.gr/tablet/adapters-tablet?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v9.tpl&product_id=1187&category_id=251 , θα κάνει? όσο για αντάπτορα usb-lan,ξερεις κάποιο που μπορει να δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ευχαριστω airtim για την απάντηση σου, βρήκα αυτό το OTG ανταπτορα http://www.mobiletrade.gr/tablet/adapters-tablet?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v9.tpl&product_id=1187&category_id=251 , θα κάνει? όσο για αντάπτορα usb-lan,ξερεις κάποιο που μπορει να δουλευει? φαινομενικά κάνει το otg adaptor που βρήκες, θα είσαι σίγουρος αν δοκιμάσεις. για usb lan δεν έχω ιδέα. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδιά το τάμπλετ δεν δέχεται usb στικάκια για 3g σύνδεση στο ίντερνετ, έχει ειπωθεί πολλές φορές. Αυτό που μπορεί κανείς να κάνει είναι να συνδεθεί στο ίντερνετ με tethering από το smartphone ή μέσω της αγοράς μιας συσκευής mi-fi αν δεν έχει smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 παιδια καλημερα και απο μενα... αγορασα χθες το ταμπλετακι...πολυ καλο για τα λεφτα του.... εχω μια ερωτηση.πως μπορω να σβησω απο την συλλογη μου φακελους με τις φωτο μου??τις τσεκαρω και δεν βρησκω επιλογη διαγραφη....παρακαλω τα φωτα σας.....!!!!! ευχαριστω Κων/νος Λαρισα... Μήπως είναι φωτογραφίες από picasa? Σ αυτή την περίπτωση πρέπει να βγάλεις τον συγχρονισμό από τις ρυθμίσεις. Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Μήπως είναι φωτογραφίες από picasa? Σ αυτή την περίπτωση πρέπει να βγάλεις τον συγχρονισμό από τις ρυθμίσεις. Λογικά γι'αυτές πρόκειται, έχουν και το χαρακτηριστικό εικονίδιο του picasa όταν τις κοιτάς απ' τη συλλογή. Ο μόνος τρόπος για να σβήσουν νομίζω ότι είναι να τις σβήσει κάποιος απ' το picasa web και να κάνει ξανά συγχρονισμό στο gmail του απ' το κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gik0 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλησπερα....αγορασα πριν λιγες ημερες το tab 2 gt-p3110 και θελω να μου πειτε αν γινεται να διαβαζει τον εξωτερικο σκληρο δισκο που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλησπερα....αγορασα πριν λιγες ημερες το tab 2 gt-p3110 και θελω να μου πειτε αν γινεται να διαβαζει τον εξωτερικο σκληρο δισκο που εχω. Απ' όσο ξέρω διαβάζοντας εδώ μέσα διαβάζει δίσκους μεχρι 3,5 ιντσών νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadimitris29 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλησπέρα παιδια. Αγορασα και εγω χθες το tablet και παρατηρησα οτι οταν χαμηλώνει η φωτηνοτητα η οθονη τρεμοσβηνει. Ειναι φυσιολογικο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts