kater Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Φιλε μου αν εχεις cosmote internet on the go με κάρτα,ηθελα να σε ρωτησω ,λογικα θα μπορεις να μπαινεις στην σελιδα ciotgonrequest.cosmote μεσω browser και να κανεις αναννεωση χρονου και να βλεπεις και το υπολοιπο ετσι ? Για την μπαταρια δινουν 4 ωρες αυτονομια,για πες μας στην πραξη ισχυει ? Πολύ περισσότερο από αυτό, γιατί η οθονίτσα του είναι μικρή. Όλη η κατανάλωση είναι από την σύνδεση. Ναι, μπορείς να συνδεθείς κανονικά. Και μπορείς να το συνδέσεις και στο PC. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 καλησπέρα σ'ολους!!! για την μαμά ρομ ποιον kernel προτείνετε σαν καλύτερο? δοκίμασα τον PSN_AGNi_pureSTOCK_v2.0_4.1.2_P31xx_OC-signed και στα 1350 μου έκανε επανακίνηση! ο blackhawk-next-kernel-1.6-nooc-p31xx κάνει για την μαμά ή είναι μόνο για cm10.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 ο blackhawk-next-kernel-1.6-nooc-p31xx κάνει για την μαμά ή είναι μόνο για cm10.1? Κάνει και για την μαμά άλλα που ειδες την 1.6; Εδώ.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2302663 .. μέχρι την 1.5 έχει φτάσει.. πολύ καλός kernel πάντως, προτείνω ανεπιφύλακτα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 (edited) Κάνει και για την μαμά άλλα που ειδες την 1.6; Εδώ.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2302663 .. μέχρι την 1.5 έχει φτάσει.. πολύ καλός kernel πάντως, προτείνω ανεπιφύλακτα.:) Από δώ το κατέβασα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2285366 File Type: zip blackhawk-next-kernel-1.6-nooc-p31xx.zip Για δές τον μιας και έχεις δοκιμάσει τον 1.5 σε τι καλύτερος είναι ο 1.6 αναμένω νέα σου για να καταλήξω σε ποιόν από τους δύο? Edited July 21, 2013 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 και οι 2 μπορει να κάνουν restart στα 1350 ο agni δουλεύει καλύτερα σε μαμα είναι πιο smooth με πιο λίγα lag τα θεματα τους τα εχουν και οι 2 πάντως τώρα ο 1, 6 είναι σαφώς πιο βελτιώμενος απο τον 1.5 είναι λίγο πιο smooth αλλά ένας κερνελ που ειναι μονταρισμένος να δουλεύει σε 2 τελειως διαφορετικές ρομ δεν είναι ο σωστος ούτε για τη μία ούτε για την αλλη απλα κάνεις κάποιες υποχωρησεις για το dual boot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Κάνει και για την μαμά άλλα που ειδες την 1.6; Εδώ.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2302663 .. μέχρι την 1.5 έχει φτάσει.. πολύ καλός kernel πάντως, προτείνω ανεπιφύλακτα.:) Έχει ήδη βγει και ο 1.6.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Έχει ήδη βγει και ο 1.6.1... Μολις πριν λιγο τον ειδα κι εγω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) βάλτε όλοι τον 1.6.1 έχει μια ρύθμιση στο hotplug να κλείνει ο ένας πυρήνας όταν δεν χρειάζεται και βάλτε και αυτο το app http://db.tt/MewanQAA βγήκε ο 1.6.2 με 2 βελτίωσεις Edited July 22, 2013 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 βάλτε όλοι τον 1.6.1 έχει μια ρύθμιση στο hotplug να κλείνει ο ένας πυρήνας όταν δεν χρειάζεται και βάλτε και αυτο το app http://db.tt/MewanQAA βγήκε ο 1.6.2 με 2 βελτίωσεις Αυτό είναι δυνατότητα του ίδιου του hotplug governor. Δεν την προσθέτει ο kernel. Στην προηγούμενη έκδοση του kernel υπήρχε ένα προβληματάκι που δημιουργούσε κολλήματα με τον συγκεκριμένο governor, και το οποίο πλέον έχει λυθεί... Γενικότερα, ο kernel έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ακόμα και αν δεν ακολουθήσει κάποιος όλες τις επόμενες αναβαθμίσεις και πάλι μια χαρά θα είναι... Πριν κάνετε την αναβάθμιση, δείτε το changelog για πιθανές αλλαγές που σας ενδιαφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Γεια σας παιδια, ψαχνω πληροφοριες για εναν φιλο που ενδιαφερεται για το tablet και θα ηθελα να με βοηθησετε 1ον εαν ειναι καλη επιλογη το Samsung P3100 Galaxy Tab 2 7.0 3G 8GB στα 210 ευρω και 2ον επειδη δεν εχω ψαξει καθολου για tablet και τι παιζει, εαν μπορουμε να βαλουμε την καρτα sim και να βαζουμε κανονικα τα πακετα που εχει η voda ,επειδη τα φοιτητικα συνφερουν αρκετα, η πρεπει να γινει μια διαφορετικη συνδεση μονο για 3g στο tablet και 3ον εαν μπορει με καποιον τροπο να χρησιμοποιηθει και εως κινητο? Εαν εχουν απαντηθει καποιες απο τις ερωτησεις μου προηγουμενος συγχωρηστε με δεν εχω αρκετο χρονο να ψαξω τωρα θα το κανω αυριο η μεθαυριο, απλα για να ενημερωσω αμεσα τον φιλο που βιαζεται για την αγορα του. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) βάλτε όλοι τον 1.6.1 έχει μια ρύθμιση στο hotplug να κλείνει ο ένας πυρήνας όταν δεν χρειάζεται και βάλτε και αυτο το app http://db.tt/MewanQAA βγήκε ο 1.6.2 με 2 βελτίωσεις ο blackhawk-next-kernel-1.6.2-nooc-p51xx.zip κάνει για p3110? διότι βλέπω γράφει p51xx ακυρο βρήκα τον p31xx Edited July 22, 2013 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Γεια σας παιδια, ψαχνω πληροφοριες για εναν φιλο που ενδιαφερεται για το tablet και θα ηθελα να με βοηθησετε 1ον εαν ειναι καλη επιλογη το Samsung P3100 Galaxy Tab 2 7.0 3G 8GB στα 210 ευρω και 2ον επειδη δεν εχω ψαξει καθολου για tablet και τι παιζει, εαν μπορουμε να βαλουμε την καρτα sim και να βαζουμε κανονικα τα πακετα που εχει η voda ,επειδη τα φοιτητικα συνφερουν αρκετα, η πρεπει να γινει μια διαφορετικη συνδεση μονο για 3g στο tablet και 3ον εαν μπορει με καποιον τροπο να χρησιμοποιηθει και εως κινητο? Εαν εχουν απαντηθει καποιες απο τις ερωτησεις μου προηγουμενος συγχωρηστε με δεν εχω αρκετο χρονο να ψαξω τωρα θα το κανω αυριο η μεθαυριο, απλα για να ενημερωσω αμεσα τον φιλο που βιαζεται για την αγορα του. Ευχαριστω φίλε μου πες του φίλου μη τυχων το παρει βγηκε το 3 σε πολύ χαμηλή τιμή αλλά όχι το 7ιντζο το 8αρι εχουν διάφορα ένα 50αρικο 220 και 270 περιπου και το 8 έχει τρομερές αλλαγές και τρέχει 4.2.2 αν πάλι θελει αυτο δίνω το δικό μου με sd 8g ζελατίνα θήκη δερμα 1 μηνα 150 για το 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 καλημέρα, μου αρέσει που μιλάμε για custom kernel. ερώτηση σχετική: βάζω εγώ έναν custom kernel, αν θέλω να επιστρέψω στον stock kernel, που μπορώ να βρω τον stock kernel για να τον φλασάρω ξανά??? ξέρω πως υπάρχει πάντα η επιλογή του restore nandroid back up Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 καλημέρα, μου αρέσει που μιλάμε για custom kernel. ερώτηση σχετική: βάζω εγώ έναν custom kernel, αν θέλω να επιστρέψω στον stock kernel, που μπορώ να βρω τον stock kernel για να τον φλασάρω ξανά??? ξέρω πως υπάρχει πάντα η επιλογή του restore nandroid back up stock kernel kai firmeware εδώ http://live.samsung-updates.com/details/9566/Galaxy_Tab_2_7.0_WiFi/GT-P3110/EUR/P3110XXDMC2.html τον φλασάρεις με Odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 stock kernel kai firmeware εδώ http://live.samsung-updates.com/details/9566/Galaxy_Tab_2_7.0_WiFi/GT-P3110/EUR/P3110XXDMC2.html τον φλασάρεις με Odin ωραίος, σε ευχαριστώ Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js3000 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Καλημερα σας, πως γυρναμε σε στοκ λειτουργικο για να το στειλω σερβις εντος εγγυησης; Μην εχω θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkarako Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 φίλε μου πες του φίλου μη τυχων το παρει βγηκε το 3 σε πολύ χαμηλή τιμή αλλά όχι το 7ιντζο το 8αρι εχουν διάφορα ένα 50αρικο 220 και 270 περιπου και το 8 έχει τρομερές αλλαγές και τρέχει 4.2.2 αν πάλι θελει αυτο δίνω το δικό μου με sd 8g ζελατίνα θήκη δερμα 1 μηνα 150 για το 3 Φιλε ευχαριστω για την απαντηση το χτυπησε ηδη παντως. Πιστευω οτι θα μεινει αρκετα ικανοποιημενος γιατι εχει 3g που ηταν απο τις βασικες απαιτησεις και sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Καλημερα σας, πως γυρναμε σε στοκ λειτουργικο για να το στειλω σερβις εντος εγγυησης; Μην εχω θεματα. κατεβάζεις το firmware της χώρας σου απο το sammobile.com ή το link που θα βρεις στα αμέσως προηγούμενα ποστο από το δικό σου, συνδέεις την ταμπλέτα με υπολογιστή, τρέχεις το odin και το odin θα κάνει ότι την δουλειά. αν κοιτάξεις στο πρώτο ποστ αυτού του thread θα βρεις ακριβή οδηγό Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
js3000 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) κατεβάζεις το firmware της χώρας σου απο το sammobile.com ή το link που θα βρεις στα αμέσως προηγούμενα ποστο από το δικό σου, συνδέεις την ταμπλέτα με υπολογιστή, τρέχεις το odin και το odin θα κάνει ότι την δουλειά. αν κοιτάξεις στο πρώτο ποστ αυτού του thread θα βρεις ακριβή οδηγό Eβαλα το Eπίσημο ελληνικό firmware για το P3100. (4.0.3) (λινκ απο το πρωτο ποστ) μεσω odin (επιλογη pda) αλλα μου κολλαει στο boot animation της samsung... τι φταιει; ΥΓ: WIPE DATA ηθελε, τωρα οκ. Edited July 25, 2013 by js3000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Eβαλα το Eπίσημο ελληνικό firmware για το P3100. (4.0.3) (λινκ απο το πρωτο ποστ) μεσω odin (επιλογη pda) αλλα μου κολλαει στο boot animation της samsung... τι φταιει; ΥΓ: WIPE DATA ηθελε, τωρα οκ. Πάντα οταν φλασάρουμε με odin δεν αποσυνδέουμε το καλώδιο από τον υπολογηστή εως ότου ολοκληρώσουμε τις ρυθμίσεις Εναρξη κ.λ.π. διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να κολλάει στο dootanimation και όπως αναφέρει ο js3000 διορθώνετε με wipe data/factory reset !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) αν το αγορασει κανεις τωρα θα εχει jelly bean; αν δεν εχει η αναβαθμιση γινεται μεσω wifi; Νομίζω υποστηρίζει USB on the go; Edited July 31, 2013 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 αν το αγορασει κανεις τωρα θα εχει jelly bean; αν δεν εχει η αναβαθμιση γινεται μεσω wifi; Αν παρει το 3110 (μονο wifi) θα εχει 4.1.1 και αναβαθμιζεται αυτοματως (με wifi) σε 4.1.2. Το 3100 (3G και wifi) περιμενει ακομα σε 4.0.4 αν δεν κανω λαθος., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Αν παρει το 3110 (μονο wifi) θα εχει 4.1.1 και αναβαθμιζεται αυτοματως (με wifi) σε 4.1.2. Το 3100 (3G και wifi) περιμενει ακομα σε 4.0.4 αν δεν κανω λαθος., Ακριβως ετσι.εχω το 3110 με 4.1.2 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 αν το αγορασει κανεις τωρα θα εχει jelly bean; αν δεν εχει η αναβαθμιση γινεται μεσω wifi; Νομίζω υποστηρίζει USB on the go; αγόρασε ένα ανταπτοράκι εσύ, φλασάκια θα διαβάζει, μέχρι εκεί. 3g stick ή ηχεία για παράδειγμα δεν μπορεί να αξιοποιήσει, εκτός αν κάποιος έχει να προτείνει έναν τρόπο Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 ευχαριστω παιδια στο wifi αναφερομαι.. Να διαβαζει usb stick με δεδομένα χρειαζομαι. Κι αν ειναι δυνατον να διαχειριστει το walkman που κι αυτο σαν σκληρο το βλεπουν κινητα με OTG Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts