venoos Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Καλησπερα σε ολους.γινεται το Ρ3110 πουχω να το δει το πισι σαν εξωτερικο σκληρο και οχι σαν mtp (και οχι μεσω kies) ?το συνδεω και μονο μεσω kies "το βρισκω". Ευχαριστω μαλλον δε γινεται.... http://www.galaxytabforums.net/forum/galaxy-tab-2-help/7989-cannot-connect-my-galaxy-2-tablet-my-pc-please-help.html Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demykou Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Καλησπέρα.Να κάνω μια ερώτηση μήπως φνωρίζει κάποιος να μου πει.Πήρα το tablet το συγκεκριμένο για την μικρή μου και κάθε φορά που κατεβάζω μια εφαρμογή ΄σπο το samsung apps ενω γίνεται η εγκατάσταση δεν φεύγει απο την επιφάνεια εργασίας πάνω δεξιά το σηματάκι της samsung με αποτέλεσμα ως τώρα να έχω 4 τέτοια εικονίδια δίπλα-δίπλα.Γνωρίζεται μήπως πως μπορώ να τα σβήσω? Eπίσης μήπως ξέρετε που θα μπορούσα να βάλω screen protector,αν υπάρχει κάποιο κατάστημα που να βάζει?Το πήρα απο πλαίσιο αλλά ξέχασα να ρωτήσω. Edited June 29, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panti82 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Η έκδοση του SYGIK που είναι δωρεάν πως θα την κάνω μόνιμη και όχι να έχω την trial έκδοση.Κανένα gps που να μην χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος στο internet γνωρίζετε? επίσης το SYGIK δεν έχει ελληνική γλώσσα στις οδηγίες για την οδήγηση? ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 demykou εχει ενα κουμπι εκαθαριση λεει και την ζελατινα την πηρα απο public 15 e στο net βρισκεις και με 5-6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Καλησπέρα.Να κάνω μια ερώτηση μήπως φνωρίζει κάποιος να μου πει.Πήρα το tablet το συγκεκριμένο για την μικρή μου και κάθε φορά που κατεβάζω μια εφαρμογή ΄σπο το samsung apps ενω γίνεται η εγκατάσταση δεν φεύγει απο την επιφάνεια εργασίας πάνω δεξιά το σηματάκι της samsung με αποτέλεσμα ως τώρα να έχω 4 τέτοια εικονίδια δίπλα-δίπλα.Γνωρίζεται μήπως πως μπορώ να τα σβήσω? Eπίσης μήπως ξέρετε που θα μπορούσα να βάλω screen protector,αν υπάρχει κάποιο κατάστημα που να βάζει?Το πήρα απο πλαίσιο αλλά ξέχασα να ρωτήσω. Kατέβασε την μπάρα ειδοποιήσεων και απλά πάτα το εικονίδιο,καντο αυτο 4 φορες οσα ειναι τα εικονιδια,και θα φυγουν με το που πατάς επάνω τους. Screen protector αν ψαξεις λιγο εχει πολλα και διαφορα,απλα δεν γνωριζω αν τα τοποθετουν κιόλας,αυτο θα πρεπει να το ρωτησεις. http://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?keyphrase=samsung+galaxy+tab Edited June 29, 2013 by weather1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demykou Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ωραία,το βρήκα παιδιά,ευχαριστώ.Για το screen protector θα το κοιτάξω.Να ρωτήσω κάτι ακόμα,πως βάζω όλες αυτες τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει σ'ενα φάκελο γιατί πατάω πάνω στην κάθε εφαρμογή να τη σύρω στο εικονίδιο του φακέλου που έχω δημιουργήσει και μου ανοίγειν κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 πρώτα πατάς οποίο app να ναι το σέρνεις πάνω που λέει δημιουργία φακέλου βάζεις όνομα έτοιμος μετά περνεις ένα άλλο app και το αφήνεις πάνω στον φάκελο και το ρουφάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Παιδιά καλησπέρα κάποιος να μου προτείνει από δική του προσωπική εμπειρία την καλύτερη custom rom. Σαν επιδώσεις αλλά και μπαταρία!!! ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Παιδιά καλησπέρα κάποιος να μου προτείνει από δική του προσωπική εμπειρία την καλύτερη custom rom. Σαν επιδώσεις αλλά και μπαταρία!!! ευχαριστώ! Πολυ καλα λογια διαβαζω για τη slimbean και τη cyanogen αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια προς το παρον..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 εγώ φοράω την slim και την μαμά η slim έχει μερικές πολύ καλές ρυθμίσεις αλλά η μαμά με άλλο launcher και κάνα Twick είναι πιο γρήγορη, σε μένα τουλάχιστον. . δοκίμασε cm η καλύτερα packman all in one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 nokisas δοκίμασα την packman all in one αλλά δεν με ικανοποίησε στην αρχική οθόνη!!! ποιόν launcher προτείνεις για την μαμά ρομ? ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 (edited) nokisas δοκίμασα την packman all in one αλλά δεν με ικανοποίησε στην αρχική οθόνη!!! ποιόν launcher προτείνεις για την μαμά ρομ? ευχαριστώ!! apex και στις δυο. Είναι ίδιος με τον 4.2 stock αλλά με αρκετές ρυθμίσεις και δεν κολλάει, βασικά δεν ξέρω τι σου αρέσει για να ξέρω τι να προτινω.. δοκίμασε τον Apex και πες. και αν δεν θες να περάσεις dual boot και να χεις 2 σε 1, περασε τουλάχιστον overcocked kennel και πήγαινε το μέχρι 1350, αν κολλήσει πρεπει να ανεβασεις τα volt..Με πατημένο το power για 10 δευτερόλεπτα κάνει reboot. και αν μπορείς πέρνα το super charger. αυτά τα ολίγα Edited June 30, 2013 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Παιδιά καλησπέρα κάποιος να μου προτείνει από δική του προσωπική εμπειρία την καλύτερη custom rom. Σαν επιδώσεις αλλά και μπαταρία!!! ευχαριστώ! CyanogenMod 10.1.0 stable σε συνδυασμό με τον Next Kernel 1.4.1 nooc... Σε αυτή την έκδοση, απλά ότι σταθερότερο, ελαφρύτερο και smooth κυκλοφορεί από custom rom. Μακράν πιο smooth και από τη stock, ότι και αν κάνεις σε αυτή... Slim, PAC και AOSPA 3.60 ακολουθούν, όλες εξαιρετικές αλλά καμία τους δεν φτάνει την αξιοπιστία της CM 10.1.0 final... Εγώ μέχρι προσφάτως ήμουν οπαδός της Slim, αλλά στην παρούσα φάση η CM έχει ξεπεράσει τους πάντες σε σταθερότητα και αξιοπιστία... Γενικότερα, δώσε χρόνο στη rom που θα βάλεις. Μην περιμένεις να την κρίνεις από την πρώτη κιόλας ημέρα. Χρησιμοποίησέ τη αρκετά και θα δεις ποια είναι αυτή που σου "κάθεται" καλύτερα. Δεν υπάρχει η "απόλυτη" rom. Αυτά που μπορεί να ζητάω εγώ ή κάποιος άλλος από μία rom μπορεί να αφήνουν εσένα αδιάφορο, και το αντίθετο... Επίσης, μη λαμβάνεις υπόψιν σου το Antutu για να μετρήσεις επιδόσεις. Μακράν ότι πιο αναξιόπιστο σε benchmarks. Κάνε μία δοκιμή στο δικό σου μηχάνημα και θα δεις ότι ακόμα και στο ίδιο σε διαδοχικές δοκιμές δείχνει σημαντικές διαφορές! Σε συμβουλεύω να κρατήσεις ως κριτήριο αποκλειστικά ό,τι βολεύει εσένα και σου φαίνεται smooth, με τη δική σου χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 nokisas δοκίμασα τον apex έμεινα πολύ ικανοποιημένος!!!Καθώς και slim και εκεί ικανοποιημένος!!!ευχαριστώ. Για dual boot δεν το έχω επιχειρήσει ακόμα ίσως κάποια στιγγμή όταν νιώσω έτοιμος γι'αυτό!!! Θα δοκιμάσω και την CyanogenMod 10.1.0 stable που προτείνει ο dimfil. Αν και με apex η μαμά μου άρεσε και θέλω να την δουλέψω λίγο. Παιδιά βοηθήστε με και σ'αυτό!!! Σήμερα μετά από επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και ολοκληρώνοντας τις αρχικές ρυθμίσεις, μου έβγαλε το εξής μήνυμα. Η διαδικασία android.process.media διακόπηκε. έδωσα οκ και δεν εμφανίστηκε πάλι.Μου το είχε κάνει και παλιότερα εμφανίστηκε από την στιγμή που πέρασα την αναβάθμηση 4.1.2 δεν είχα δώσει τότε σημασία αλλά τώρα μου το επανέλαβε.Με odin είχα κάνει την αναβαθμισει. Τι ακριβώς είναι αυτό το μηνυμα? Ξέρει κάτι κάποιος έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο, μήπως δεν έχω κάνει κάτι σωστά? ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 έχεις βάλει 2ο user στην slim? Αν ναι από αυτό πρέπει να ναι και μένα μου το βγάζει, με τη μάμα πότε, αν το κάνει μια φορά και σταματάει μην ασχολείσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 με την μαμά ρομ μου το έκανε και μάλιστα είχα κάνει και format sd card μέσω recovery μήπως γι'αυτό δεν ξέρω ίσως κάτι να γίνεται και με την εξωτερική κάρτα,λέω δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει επειδή το κάνει μία φορά και γι'αυτό δεν ενοχλεί!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) CyanogenMod 10.1.0 stable σε συνδυασμό με τον Next Kernel 1.4.1 nooc... Σε αυτή την έκδοση, απλά ότι σταθερότερο, ελαφρύτερο και smooth κυκλοφορεί από custom rom. Μακράν πιο smooth και από τη stock, ότι και αν κάνεις σε αυτή... Slim, PAC και AOSPA 3.60 ακολουθούν, όλες εξαιρετικές αλλά καμία τους δεν φτάνει την αξιοπιστία της CM 10.1.0 final... Εγώ μέχρι προσφάτως ήμουν οπαδός της Slim, αλλά στην παρούσα φάση η CM έχει ξεπεράσει τους πάντες σε σταθερότητα και αξιοπιστία... Μας εβαλες στην πριζα τωρα εσυ..κι απο κατι βιντεακια που ειδα -με την nightly μαλιστα- ετρεχε σαν δαιμονισμενο το "μικρο"..!:p Τι θα ελεγες σε καποιον που θα ηθελε να βαλει μονο τη cm και τα gapps αλλα οχι τον kernel, αξιζει; Edited July 2, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 παιδιά αυτή την ρομ BakedP3110v2.1 την εχει βάλει κανείς? τι λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 παιδιά αυτή την ρομ BakedP3110v2.1 την εχει βάλει κανείς? τι λέει? Απο χτες το βραδυ βρισκομαι σε cyanogenmod 10.1.0 stable, πραγματικα παιδια το ταμπλετακι πεταει! Μεχρι να το στησω ξημερωθηκα και μεχρι προ ολιγου κατεβασα και τις τελευταιες μου εφαρμογες, smoothness, παραμετροποιηση, ελλειψη κολληματων και μπαταρια απο αλλο πλανητη, αυτα εχω να πω μεχρι στιγμης..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Απο χτες το βραδυ βρισκομαι σε cyanogenmod 10.1.0 stable, πραγματικα παιδια το ταμπλετακι πεταει! Μεχρι να το στησω ξημερωθηκα και μεχρι προ ολιγου κατεβασα και τις τελευταιες μου εφαρμογες, smoothness, παραμετροποιηση, ελλειψη κολληματων και μπαταρια απο αλλο πλανητη, αυτα εχω να πω μεχρι στιγμης..:) αν έχεις την καλοσύνη βρε Μάκη πόσταρε λινκ της ρομ. α, και κάτι άλλο, έχεις την έκδοση του τάμπλετ με ή χωρίς 3g? αν είναι χωρίς θέλω να σε ρωτήσω αν το τάμπλετ βλέπει OTG 3g φλασάκι Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 αν έχεις την καλοσύνη βρε Μάκη πόσταρε λινκ της ρομ. α, και κάτι άλλο, έχεις την έκδοση του τάμπλετ με ή χωρίς 3g? αν είναι χωρίς θέλω να σε ρωτήσω αν το τάμπλετ βλέπει OTG 3g φλασάκι Μέσα απ το site της cyanogen την κατέβασα, πιο συγκεκριμενα απο εδώ: http://download.cyanogenmod.org/?type=stable&device=p3110 Αν ψηνεσαι μην ξεχάσεις και τα gapps (google apps δηλαδή) απο εδώ: http://wiki.cyanogenmod.org/w/Gapps Έχω το Ρ3110 (χωρίς 3G δηλαδή) άλλα αυτό που ζητάς δυστυχως δεν μπορω να το τσεκαρω αφού δεν έχω καλωδιο η ανταπτορα, οτι χρειάζεται τέλος πάντων μιας και δεν ξέρω από αυτά..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weather1967 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 α, και κάτι άλλο, έχεις την έκδοση του τάμπλετ με ή χωρίς 3g? αν είναι χωρίς θέλω να σε ρωτήσω αν το τάμπλετ βλέπει OTG 3g φλασάκι Χωρις να είμαι 100% σίγουρος ας επιβεβαιώση η όχι κάποιος φίλος,δεν νομίζω OTG 3g φλασάκι να λειτουργεί σε android. Αν έχεις κινητο smartphone που να εχει tethering,μπορεις κάλιστα να κανεις το κινητο σου wi-fi hotspot και έτσι να δώσεις internet στο tablet σου μέσω wi-fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 δοκιμάστε και την BakedP3110v2.1 - hotfile.com/dl/197328689/70004fa/BakedP3110v2.1.zip.html με gapps-jb-20130301-signed. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος με καλύτερα χαρακτηριστικά από cm-10.1.0-p3110 με restart με επιλογές σε recovery κ.λ.π. και το AnTuTu Benchmark μου έδωσε και λίγο καλύτερες επιδόσεις. Δείτε αναλυτικά για εγκατάσταση!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2210327 Update Galaxy Tab 2 7.0 P3110 to Android 4.2.2 Blackbean Jelly Bean Custom ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimfil Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 δοκιμάστε και την BakedP3110v2.1 - hotfile.com/dl/197328689/70004fa/BakedP3110v2.1.zip.html με gapps-jb-20130301-signed. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος με καλύτερα χαρακτηριστικά από cm-10.1.0-p3110 με restart με επιλογές σε recovery κ.λ.π. και το AnTuTu Benchmark μου έδωσε και λίγο καλύτερες επιδόσεις. Δείτε αναλυτικά για εγκατάσταση!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2210327 Update Galaxy Tab 2 7.0 P3110 to Android 4.2.2 Blackbean Jelly Bean Custom ROM Βασίζεται σε παλιότερες εκδόσεις cm και aokp. Έχουν προκύψει πολλές βελτιώσεις από τότε. Επίσης, τι εννοείς με το restart; Εαν εννοείς restart σε recovery αυτή τη δυνατότητα την έχει και η cm. Απλά πρέπει να ενεργοποιησεις την προηγμένη επανεκκίνηση στο developers options των ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Εαν εννοείς restart σε recovery αυτή τη δυνατότητα την έχει και η cm. Απλά πρέπει να ενεργοποιησεις την προηγμένη επανεκκίνηση στο developers options των ρυθμίσεων. Δεν βρίσκω το developers option στις ρυθμίσεις της cm 10.1, στραβωθηκα;:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts