phos Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Χρονια Πολλα σε ολους. Εχω το Galaxy tab P1000 ,το πρωτο,με hardware keyboard και HDMI dock.Ετοιμαζομαι να παρω το 3100 .θα δουλευουν τα εξαρτηματα που εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Παιδια καλημερα!!! Μολις ηρθε αναβαθμηση για το 3110!!! Τωρα την κανω,μεσω kies,μαλλον η 4.1.2 ειναι....σε λιγο περισοτερα..:) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antsir Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 (edited) Ήλθε η αναβάθμιση για το 3110 http://www.sammobile.com/firmwares/ Firmwares The latest firmware for your device. SEARCH RESULT Model Country/Carrier Date Version GT-P3110 Open Austria 2013 May 4.1.2 P3110XXDMC2 P3110ATODMD1 GT-P3110 Hungary (T-mobile) 2013 May 4.1.2 P3110XXDMC2 P3110TMHDMD1 GT-P3110 France 2013 May 4.1.2 P3110XXDMC2 P3110XEFDMD1 GT-P3110 Hungary 2013 May 4.1.2 P3110XXDMC2 P3110OXXDMC1 GT-P3110 Baltic 2013 May 4.1.2 P3110XXDMC2 P3110OXXDMC1 GT-P3110 Greece 2013 May 4.1.2 P3110XXDMC2 P3110OXXDMC1 GT-P3110 Romania (Cosmote) 2013 April 4.1.2 P3110XXDMC2 P3110OXXDMC1 Edited May 7, 2013 by antsir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Χρονια Πολλα σε ολους. Εχω το Galaxy tab P1000 ,το πρωτο,με hardware keyboard και HDMI dock.Ετοιμαζομαι να παρω το 3100 .θα δουλευουν τα εξαρτηματα που εχω? Το HDMI Dock δεν δουλεύει γιατί δεν υποστηρίζεται video out στο P3100. To keyboard μέσω του 30πινου αντάπτορα λογικά δεν θα έχει πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Παιδια καλημερα!!! Μολις ηρθε αναβαθμηση για το 3110!!! Τωρα την κανω,μεσω kies,μαλλον η 4.1.2 ειναι....σε λιγο περισοτερα..:) Μεγειές, μεγειές! Αναμένουμε εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimran47 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Μολις τελειωσε και σε μενα ΟΤΑ. Ειναι η 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimran47 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Μεγειές Μεγειές.... τι λέει; Καλή η αναβάθμιση; Εντυπώσεις; Με πολυ λίγη χρηση, να σου πω δεν εχω καταλαβει διαφορά. Ο χρονος θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Στις Επαφές παραμένει το αγγλικό αλφάβητο στην άκρη για την γρήγορη εύρεση ή το έκανε ελληνικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimran47 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Στις Επαφές παραμένει το αγγλικό αλφάβητο στην άκρη για την γρήγορη εύρεση ή το έκανε ελληνικό? Παραμένει το λατινικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Τhanks! Απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω καθώς στην αντίστοιχη αναβάθμιση του P3100 τα παιδιά είχαν πει ότι το μετέτρεψε σε ελληνικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Καλησπέρα παιδιά...Επειδή ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο ταμπλετ τώρα που έχει πέσει και κάτω από τα 160 ευρω, θα ήθελα να ρωτήσω αν υποστηρίζεται διαμοιρασμός σύνδεσης 3g από άλλο κίνητο. Ο τυχεράκιας (φίλε σε ξανασυναντώ απο το thread του galaxy s) ανέφερε πως δεν γίνεται μέσω bluetooth...Μέσω wifi μεταξυ κινητού και ταμπλέτας ομως; (Tethering νομίζω λέγεται, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν γινεται μεσω bt η wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 H Vodafone πάντως στην διαφήμιση προσφοράς για το P3110 υποστηρίζει ότι λειτουργεί με το 3G stickάκι της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimran47 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Καλησπέρα παιδιά...Επειδή ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο ταμπλετ τώρα που έχει πέσει και κάτω από τα 160 ευρω, θα ήθελα να ρωτήσω αν υποστηρίζεται διαμοιρασμός σύνδεσης 3g από άλλο κίνητο. Ο τυχεράκιας (φίλε σε ξανασυναντώ απο το thread του galaxy s) ανέφερε πως δεν γίνεται μέσω bluetooth...Μέσω wifi μεταξυ κινητού και ταμπλέτας ομως; (Tethering νομίζω λέγεται, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν γινεται μεσω bt η wifi Κανονικότατα μεσω wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 H Vodafone πάντως στην διαφήμιση προσφοράς για το P3110 υποστηρίζει ότι λειτουργεί με το 3G stickάκι της... Δηλαδη εχει ιντερνετ απο 3G,ή μηπως γινεται και τηλεφωνο???:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 Internet από 3G. Δεν νομίζω να το δίνουν χωρίς να υποστηρίζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. May 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 βασικα το tethering ήταν αυτό που ζητούσα, για να γλυτώσω τα εξτρα χρήματα που ζητάει το 3g. Από τη στιγμή που υπάρχει ιντερνετ στο κινητό και μπορεί να μοιραστεί, τοτε όλα καλά. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα, χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα απο το play store? Δουλεύει με όλα τα ανδροειδη που διαθέτουν wifi? Αν ειναι έτσι μπορεί να το τσιμπήσω να μπω αν και καθυστερημένα στην παρέα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2013 βασικα το tethering ήταν αυτό που ζητούσα, για να γλυτώσω τα εξτρα χρήματα που ζητάει το 3g. Από τη στιγμή που υπάρχει ιντερνετ στο κινητό και μπορεί να μοιραστεί, τοτε όλα καλά. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα, χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα απο το play store? Δουλεύει με όλα τα ανδροειδη που διαθέτουν wifi? Αν ειναι έτσι μπορεί να το τσιμπήσω να μπω αν και καθυστερημένα στην παρέα σας Κανονικά δουλεύει το tethering Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Καλησπέρα παιδιά...Επειδή ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο ταμπλετ τώρα που έχει πέσει και κάτω από τα 160 ευρω, θα ήθελα να ρωτήσω αν υποστηρίζεται διαμοιρασμός σύνδεσης 3g από άλλο κίνητο. Ο τυχεράκιας (φίλε σε ξανασυναντώ απο το thread του galaxy s) ανέφερε πως δεν γίνεται μέσω bluetooth...Μέσω wifi μεταξυ κινητού και ταμπλέτας ομως; (Tethering νομίζω λέγεται, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν γινεται μεσω bt η wifi ρε παιδιά ψάχνω την προσφορά της vodafone με 160 ευρώ. έχετε το λινκ; Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Η τιμη των 160 ευρω ειναι με συνδεση ή χωρις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Με σύνδεση και να προσέχετε τη διάρκεια τους πριν υπογράψετε! Ουτε εγω το βρήκα στο side της Vodafone. . . :confused: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 πάντως έβγαλε και ο κωτσόβολος το 8GB 159 http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/121837-samsung-tab-ii-7.0-wi-fi-p3110-8gb Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάποια εμφανή διαφορά με την 4.1.2. Έχω την εντύπωση πάντως πως το αρχικό bootάρισμα διαρκεί περισσότερο και το lagάρισμα που κάνει στην εναλλαγή των οθονών αμέσως μετά το initial start είναι μεγαλύτερο σε σχέση πάντα με την 4.1.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CONCEICAO Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 ρε παιδια ποσα mb ηταν η αναβαθμιση σας?εμενα γυρω στα 180mb.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Nαι, περίπου τόσα ήταν. Μην μπερδεύεσαι με τα μεγαλύτερα αρχεία που περιλαμβάνουν ολόκληρο το λειτουργικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Καλησπέρα σε όλους,πρώτη φορά γράφω στο συγκεκριμενο thread, καθώς σήμερα πήρα το tabletάκι (wifi).Η αγορά έγινε απο την προσφορά της vodafone στα 159 euro χωρίς πρόγραμμα σύνδεσης.Έχει δοκιμάσει κανείς αν η ταμπλέτα μπορει να δει και να διαβάσει αρχεία (π.χ.ταινίες) απο εξωτερικό σκληρό,αν ναι και πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts