Themos3 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Στην φτηνη εκδοση χωρις 3g μπορουμε να συνδεσουμε usb modem της vodafone και να κανει την ιδια δουλεια με την 3g εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benn1_gr Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) ουτε και σε μενα εχει ερθει.αντε να δουμε ποτε.μια ερωτηση να κανω. Οταν εχω ανοιχτο το 3g και ανοιγω βιντεο δεν μου το τρεχει. Μηπως ξερει κανεις κατι?ενω με το wifi τρεχει κανονικα.για το 3100 μιλαω.και κατι ακομα.τελικα υπαρχει usb adaptor που να διαβαζει φλασακια και σκληρους ntfs? Edited March 23, 2013 by benn1_gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Και σε μας το ίδιο... :mad: Υποψιάζομαι ότι όσες συσκευές έχουν αυτό το version, δεν θα πάρουν update, επειδή προχθές που ένας φίλος πήρε ένα Ρ3100 με διαφορετικό version, έκανε αμέσως update σε4.1.1. Μήπως όσοι πήραμε το Ρ3100 από Πλαίσιο, ΔΕΝ παίρνουμε update;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Υποψιάζομαι ότι όσες συσκευές έχουν αυτό το version, δεν θα πάρουν update, επειδή προχθές που ένας φίλος πήρε ένα Ρ3100 με διαφορετικό version, έκανε αμέσως update σε4.1.1. Μήπως όσοι πήραμε το Ρ3100 από Πλαίσιο, ΔΕΝ παίρνουμε update;;; Κι εγω που εχω τα ιδια στοιχεια και το εχω παρει απο Κωτσοβολο,δεν εχω παρει ακομα την αναβαθμιση!:rolleyes: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Κι εγω που εχω τα ιδια στοιχεια και το εχω παρει απο Κωτσοβολο,δεν εχω παρει ακομα την αναβαθμιση!:rolleyes: Άρα μια συγκεκριμένη έκδοση δεν κάνει update :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Άρα μια συγκεκριμένη έκδοση δεν κάνει update :mad: Και ειμαστε τοσο τυχεροι,που πεσαμε πανω στην συγκεκριμενη!:(:wacko: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Και ειμαστε τοσο τυχεροι,που πεσαμε πανω στην συγκεκριμενη!:(:wacko: Αν δω ότι δεν γίνεται τίποτα, θα περάσω την 4.1.1 που έβγαλαν για Vodafone. :mad::banghead: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Μη "τρελαίνεστε"!! Δεν εχει δωθεί ακομα για μας και απο οσω θυμάμαι δεν εχει και καποια τρελή διαφορά! Ειχα τις Vodafone με περασμένη την 4.1 και δε τρελάθηκα απο τη διαφορά. . . Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Μη "τρελαίνεστε"!! Δεν εχει δωθεί ακομα για μας και απο οσω θυμάμαι δεν εχει και καποια τρελή διαφορά! Ειχα τις Vodafone με περασμένη την 4.1 και δε τρελάθηκα απο τη διαφορά. . . Η απορια ειναι εαν θα μας δοθει η οχι!:blink: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Η απορια ειναι εαν θα μας δοθει η οχι!:blink: Για να μην έχει βγει ως τώρα, μάλλον χλωμό το κόβω. Αύριο τηλ στη Samsung και βλέπουμε. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Για να μην έχει βγει ως τώρα, μάλλον χλωμό το κόβω. Αύριο τηλ στη Samsung και βλέπουμε. ;-) Εαν εχεις την καλοσυνη ενημερωσε για να δουμε τι σου ειπανε!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Εαν εχεις την καλοσυνη ενημερωσε για να δουμε τι σου ειπανε!;) Ναι, θα ενημερώσω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ναι, θα ενημερώσω! :) Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Σήμερα μίλησα με την Samsung Hellas και με ενημέρωσαν ότι "Οι αναβαθμίσεις γίνονται διαδοχικά, σύμφωνα με τα ΙΜΕΙ και τους σειριακούς αριθμούς τους, σταδιακά θα γίνει και στη δική σας συσκευή αναβάθμιση" Μιλάμε πάντα για Jelly Bean 4.1.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 παιδια αν παιζετε ενα παιχνιδι και κανει αναβαθμησεις απο το play store κρεμαει? γενικα κρεμαει ευκολα? μπαταρια ποσο σας κραταει με full χρηση? Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Σήμερα μίλησα με την Samsung Hellas και με ενημέρωσαν ότι "Οι αναβαθμίσεις γίνονται διαδοχικά, σύμφωνα με τα ΙΜΕΙ και τους σειριακούς αριθμούς τους, σταδιακά θα γίνει και στη δική σας συσκευή αναβάθμιση" Μιλάμε πάντα για Jelly Bean 4.1.1. Ωραίος φίλε πολύ καλά έκανες και ενημέρωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benn1_gr Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 ουτε και σε μενα εχει ερθει.αντε να δουμε ποτε.μια ερωτηση να κανω. Οταν εχω ανοιχτο το 3g και ανοιγω βιντεο δεν μου το τρεχει. Μηπως ξερει κανεις κατι?ενω με το wifi τρεχει κανονικα.για το 3100 μιλαω.και κατι ακομα.τελικα υπαρχει usb adaptor που να διαβαζει φλασακια και σκληρους ntfs? γι'αυτα γνωριζει κανενας κατι?επειδη οσο αφορα τα youtube videos συμβαινει και σε αλλους γνωστους μου που εχουν το ιδιο tablet. υπαρχει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καλημέρα σε όλους τους φίλους.Ε Σήμερα μίλησα με την Samsung Hellas και με ενημέρωσαν ότι "Οι αναβαθμίσεις γίνονται διαδοχικά, σύμφωνα με τα ΙΜΕΙ και τους σειριακούς αριθμούς τους, σταδιακά θα γίνει και στη δική σας συσκευή αναβάθμιση" Μιλάμε πάντα για Jelly Bean 4.1.1. Ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση,εισουνα ακρως κατατοπιστικος,οποτε ειναι θεμα χρονου πια να ερθει και σε μας η ενημερωση πια! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Να 'σαστε όλοι καλά. Χαίρομαι που, έστω κι έτσι, βοήθησα την παρέα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 καμια απαντηση για μενα? :( Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Παιδιά έχει χρησιμοποιήσει κανείς tv tuner στο ταμπλετάκι μας ή αν γνωρίζει εάν έχει την δυνατότητα να βλέπουμε τηλεόραση από αυτό με κάποιο αξεσουάρ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Παιδιά έχει χρησιμοποιήσει κανείς tv tuner στο ταμπλετάκι μας ή αν γνωρίζει εάν έχει την δυνατότητα να βλέπουμε τηλεόραση από αυτό με κάποιο αξεσουάρ; Ακριβώς την ίδια απορία έχω κι εγώ. Αν έχει δοκιμάσει κάποιος ας μας πει. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Ακριβώς την ίδια απορία έχω κι εγώ. Αν έχει δοκιμάσει κάποιος ας μας πει. Κανονικά παιδιά. Ρίξτε μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=355753 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Για tv tuner αυτό νομίζω ταιριάζει στο τάμπλετ. http://www.insomnia.gr/?app=classifieds&module=classifieds§ion=ads&do=show&classifiedid=129795 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Καλημέρα παιδιά... Προσπάθησα χθες να κάνω update το firmware με βάση μια ενημέρωση που μου έβγαλε, αλλά που πέταξε μήνυμα ότι δεν μπορούσε να το κανει και να το κάνω συνδέοντας το tablet με το PC (update μέσω Kies). Κατέβασε κάτι package το Kies αλλά και εκεί κόλλαγε και δεν έκανε τπτ. Έχεις κανείς καμιά ιδέα. Παραθέτω και ένα screenshoot με πληροφορίες της συσκευής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kater Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Καλημέρα παιδιά... Προσπάθησα χθες να κάνω update το firmware με βάση μια ενημέρωση που μου έβγαλε, αλλά που πέταξε μήνυμα ότι δεν μπορούσε να το κανει και να το κάνω συνδέοντας το tablet με το PC (update μέσω Kies). Κατέβασε κάτι package το Kies αλλά και εκεί κόλλαγε και δεν έκανε τπτ. Έχεις κανείς καμιά ιδέα. Παραθέτω και ένα screenshoot με πληροφορίες της συσκευής. Restart έκανες; Αν και από την εικόνα φαίνεται ότι το update έχει γίνει...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts