Jump to content

[Galaxy S] 4.1 Jelly Bean

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν περάσω το 4.1.2 γίνεται ταυτόχρονα και root?

ναι είναι απο τη "μάνα" του root :lol:

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 483
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Και κάτι τελευταίο έχει ελληνική γλώσσα?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Και κάτι τελευταίο έχει ελληνική γλώσσα?

εννοείται :)

Αν περάσω το 4.1.2 γίνεται ταυτόχρονα και root?

Απλά νομίζω πως αν δεν είσαι root ούτως ή άλλως δεν μπορείς να περάσεις άλλη έκδοση:)

Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s

Slimbean version 3.1.0

~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~

Αλλαγή ROM δεν προϋποθέτει root.

Προϋποθέτει kernel με CWM recovery.

Απλά ανάλογα τον kernel, με το που flashαριστεί(ο kernel) μπορεί αυτόματα να γίνει root στο τηλέφωνο.

Αλλιώς το κάνεις root μέσω του ίδιου του kernel(CWM recovery).

Ναι εννοειται αλλα δε μπορω να πιστεψω πως καποιος που θα φτιαξει κερνελ με custom recovery δε θα βαλει και τα δυο τρεια αρχεια για ροοτ. Ειναι κουλο :p

Για το GPS θα ακούσεις πολλές απόψεις. Εμένα δουλεύει μια χαρά με την CM10.

.

Εμενα παλι μετα απο 14 μηνες και καμια 10ρια Ρομ πρωτη φορα δεν εχω GPS και ημουν και σε ταξιδι. Εβαλα την stable αλλα θα δκιμασω και μια nightly για να δω μηπως στρωσει. Ποια CM10 σου δουλεψε σωστα?

Εγκατεστησα το spirit ul και δεν μου δουλευει.ειμαι με slim 3.1.καμμια ιδεα ?

Βάλε Semaphore 2.6s και το πρόβλημα θα λυθεί.

Εμενα παλι μετα απο 14 μηνες και καμια 10ρια Ρομ πρωτη φορα δεν εχω GPS και ημουν και σε ταξιδι. Εβαλα την stable αλλα θα δκιμασω και μια nightly για να δω μηπως στρωσει. Ποια CM10 σου δουλεψε σωστα?

Είναι γνωστό οτι το τηλέφωνο παρουσιάζει πρόβλημα με τη λήψη σήματος GPS μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Είναι πρόβλημα HARDWARE και οι λύσεις είναι δύο και έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα μηνύματα.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Είναι γνωστό οτι το τηλέφωνο παρουσιάζει πρόβλημα με τη λήψη σήματος GPS μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Είναι πρόβλημα HARDWARE και οι λύσεις είναι δύο και έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα μηνύματα.

To εχω διαβασει το θεμα με το λαμακι αλλα δεν πιστευω να ειναι αυτο. Το κινητο ειχε παντα gps, με οποια ρομ και αν το δουλεβα, απο τοτε που εβαλα CM10 πιανει χαλια, πολυ χειροτερα απο την Cm9 ή αλλες ρομ που ειχα. Μπορει να μην επιανε γρηγορα στο παρελθον αλλα επιανε και το εχω δουλεψει αρκετα.

• 2 weeks later...
καλημέρα. Αυριο λέω να παίξω λίγο μετά απο ΠΟΛΥ καιρό με το τηλ. Έχω πάνω την 2.3.4 την Ολλανδική όταν πρωτοβγήκε. Πώς θα παώ στην 4? Επειδή δεν θυμάμαι και πολλά απο τις διαδικασίες κατατοπίστε με λίγο. Τα αρχεία μου να φανταστώ πως θα χαθούν αλλά με τις επαφές? Ευχαριστώ πού και καλές γιορτές.

καλημέρα. Αυριο λέω να παίξω λίγο μετά απο ΠΟΛΥ καιρό με το τηλ. Έχω πάνω την 2.3.4 την Ολλανδική όταν πρωτοβγήκε. Πώς θα παώ στην 4? Επειδή δεν θυμάμαι και πολλά απο τις διαδικασίες κατατοπίστε με λίγο. Τα αρχεία μου να φανταστώ πως θα χαθούν αλλά με τις επαφές? Ευχαριστώ πού και καλές γιορτές.

Μάλλον αναφέρεσαι στην έκδοση 4.1.2 σωστά;

Υπάρχουν 2 οδηγοί (για τις πιο γνωστές εκδόσεις αυτή την στιγμή εδώ και εδώ) με αναλυτικές οδηγίες για το πως να μεταφέρεις το κινητό σου από gingerbread σε jellybean.

Τα αρχεία μου να φανταστώ πως θα χαθούν αλλά με τις επαφές? Ευχαριστώ πού και καλές γιορτές.

Όσο για τα αρχεία σου πρέπει να κάνεις τα απαραίτητα backup (είτε να τα μεταφέρεις σε υπολογιστή είτε στην εξωτερική κάρτα μνήμης).

Για τις επαφές η πιο εύκολη λύση είναι να τις συγχρονίσεις με τις επαφές του gmail και μετά την εγκατάσταση να τις ξαναπεράσεις απο το gmail.

Ελπίζω να βοήθησα

Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s

Slimbean version 3.1.0

~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~

Φαντάζομαι ότι δεν θα πειράζει αλλά θα σου συνιστούσα να περάσεις την Stock Gingerbread (υπόθεση δύο λεπτών είναι). Αν είχες CM7 ή CM9 θα σου έλεγα να συνεχίσεις κανονικά αλλά από άλλη Custom ROM δεν έχω δοκιμάσει για να απαντήσω με σιγουριά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• 4 weeks later...

Λέτε τελικά να μην χρειαστώ καινούργιο γαλαξία!!!

Samsung Galaxy S me Jelly Bean????? Μπορεί... θα δοκιμάσω σίγουρα και θα δούμε!!!

JIAYU S3 Advanced

LG Optimus G E975

"ΓΙΩΡΓΟΣ"

• 2 weeks later...
σήμερα μου ήρθε ένα update του cyanomod το οποίο και εκτέλεσα. Δεν μου αναγνώριζε την sim οπότε και έκανα factory setting - wipe data. Το τηλ χάζεψε. Έκανε πράγματα μόνο του χωρίς να το ακουμπάω οπότε δοκίμασα να κάνω restore. Πλέον δεν ανοίγει. Τί μπορώ να κάνω? Κολάει στην αρχική οθόνη samsung. To clockwork recovery δουλεύει άλλα θα περιμένω μια απάντηση πριν κάνω κάτι για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Τελικά είναι χειρότερα τα πράγματα. Οτι και να κάνω στο CWM βγάζει unknown path ή can't mount. Επίσης το odin δεν βλέπει το τηλ. Κανείς? Είναι για πέταμα το τηλ? Edited by gotthard

Έχω καιρό να ασχοληθώ με το φλασάρισμα στο γαλαξία μου και για αυτό μετά από πόσο καιρό σε 2.3.6 custom rom και από ένα γρήγορο πέρασμα σε ICS, ήρθε ο καιρός να περάσω σε JB.

Με μια γρήγορη ματιά στο xda διαπίστωσα ότι πλέον όλες οι ROMs έχουν βάση JB. Ποια ROM προτείνετε;

ΥΓ. το ραδιόφωνο λειτουργεί σε JB;

Έχω καιρό να ασχοληθώ με το φλασάρισμα στο γαλαξία μου και για αυτό μετά από πόσο καιρό σε 2.3.6 custom rom και από ένα γρήγορο πέρασμα σε ICS, ήρθε ο καιρός να περάσω σε JB.

Με μια γρήγορη ματιά στο xda διαπίστωσα ότι πλέον όλες οι ROMs έχουν βάση JB. Ποια ROM προτείνετε;

προσωπικά θα πρότεινα τη slimbean 3.1 που φοράω εδώ και τουλάχιστον 2-3 μήνες και λειτουργεί ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ

το fm radio δε λειτουργεί, εκτός άμα βάλεις τρίτη εφαρμογή, το spirit fm

το fm radio δε λειτουργεί, εκτός άμα βάλεις τρίτη εφαρμογή, το spirit fm

Δε λειτουργεί προς το παρόν [http://review.cyanogenmod.org/#/c/30655/] ;)

Εγώ έχω περάσει jb slim bean 4.2.1 Rc1. Οτι καλύτερο έχω βάλει μέχρι τωρα

Προβλημα, εχω ενα samsung galaxy s plus και του εκανα root και μπηκα σε clockworkmod recovery για να κανω την διαδικασια να βαλω μια rom. Δυστηχως οποιο κουμπι και να πατησω απλα παει πανω κατω χωρις να κανει καμμια επιλογη.

Μπορει καποιος να βοηθησει? γιατι δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω.

NEXUS 4

Προβλημα, εχω ενα samsung galaxy s plus και του εκανα root και μπηκα σε clockworkmod recovery για να κανω την διαδικασια να βαλω μια rom. Δυστηχως οποιο κουμπι και να πατησω απλα παει πανω κατω χωρις να κανει καμμια επιλογη.

Μπορει καποιος να βοηθησει? γιατι δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313869

• The title was changed to [Galaxy S] 4.1 Jelly Bean