FalloutGR Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 παιδες καλησπερα, αυτη τη στιγμη το εχω με official 4.1.2. Απο official μερια εχουμε κατι πιο καινουργιο? Απο unofficial πλευρα μπορω να βαλω κατι καλυτερο απο αυτο που εχω τώρα? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 παιδες καλησπερα, αυτη τη στιγμη το εχω με official 4.1.2. Απο official μερια εχουμε κατι πιο καινουργιο? Απο unofficial πλευρα μπορω να βαλω κατι καλυτερο απο αυτο που εχω τώρα? Ευχαριστω Πόθεν έσχες; :) Ενα χρόνο και βάλε ψάχνω για ένα &&&&&&&&&& update και δε βρήκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FalloutGR Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 δεν πειράζει τότες.:p αλλη μια ερώτηση. Μπορώ να κάνω κλήσεις αλλά οταν με παιρνουν, χτυπάει σε αυτους μισο δευτερολεπτο και λεει οτι ειμαι κατηλημενος.Τι να κάνω? Προωθήσεις κτλ τα εχω κλειστα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FalloutGR Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 παιδια έχω αγανακτήσει με την συσκευη μου. Προσπάθησα να περάσω αλλη ρομ λογω οτι δε μπορω να δεχθω κλήσεις, αλλα κανει abort γιατί λεει signature verification failed.Πως το λύνω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebis19 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 τι sar εχει το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts