iassael Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 mou eferan apo agglia ena 8010 alla einai kleidwmeno gia diktya ths orange mporei na 3ekleidwthei...gia na to doulepsw se ellhnika diktya?gnwrizei kaneis? Yparxei ena programma spv unlock psaxto sto google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Μια χάρη ρε παιδιά. Θέλω κάποιος να μου πει πως ακριβώς κάνω remove ένα πρόγραμμα που έχω περάσει στο κινητό. Να το βγάλω τελείως από το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 ..για όσους ενδιαφέρονται, το τελευταίο φυλλάδιο του Γερμανού έχει το Q-tek 8010 σε προσφορά, προς 219 ευρώ. Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να ρωτήσω πόσο καλά λειτουργεί o PocketSnes Smartphone emulator που βρίσκεται εδώ (http://www.surrealservices.dsl.pipex.com/pocketsnes.html) στο Qtek 8010. Bλέπω ότι η ιστοσελίδα αναφέρει The new Microsoft Smartphone 2003 version runs much more acceptably on the Orange C500 (200Mhz) device και απ'ότι ξέρω το Qtek 8010 είναι ουσιαστικά η ίδια συσκευή με το "Orange C500". Oπότε αν κάποιος εξυπηρετικός φίλος θα ήθελε να δοκιμάσει τον snes emulator και να μας πει τις εντυπώσεις του, θα ήταν ευπρόσδεκτος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 ..για όσους ενδιαφέρονται, το τελευταίο φυλλάδιο του Γερμανού έχει το Q-tek 8010 σε προσφορά, προς 219 ευρώ. H τιμή είναι σούπερ για τις δυνατότητες που προσφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο. Θα το σκεφτόμουν ανεπιφύλακτα αν ήμουν Ελλάδα - έχω μείνει ικανοποιημένος από το αντίστοιχο μοντέλο της Orange (SPV C500). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfadex50 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Καλησπέρα παιδια είμαι καινουργιος στο forum θέλω τη βοηθεια σας.Είμαι ανάμεσα στα σε 2 κινητα στο Qtek 8010 και στο Motorola MPX 220.Βεβαια θα μου πείτε συγκρίνουμε οικονομικά ανόμια πράγματα,έχουνε μια διαφορά γύρω στα 150 ευρο (είναι λεφτά).Απο χαρακτηριστικά είναι ακριβώς τα ίδια cpu,ram,rom κτλ.Η καμερα δε με πολυ ενδιαφέρει αυτονομία έχει.Είμαι κατα 90% προς το Qtek.Το υπόλοιπο 10% αφορά μόνο και μόνο την εμφάνιση.Βοήστε'με και δε θα χάσετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Μια χάρη ρε παιδιά. Θέλω κάποιος να μου πει πως ακριβώς κάνω remove ένα πρόγραμμα που έχω περάσει στο κινητό. Να το βγάλω τελείως από το κινητό. Ρυθμισεις και μετα αφαιρεση προγραμματων.:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Ρυθμισεις και μετα αφαιρεση προγραμματων.:) Σ'ευχαριστώ πολύ! Τελικά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το TriviaMachine γιατί το έχω σε trial version; Εκτός αν υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο παιχνιδάκι, στυλ trivial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Δεν ξερω κατι φιλε μου...!:rolleyes: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Παιδιά γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω το 8010 σε καλή τιμή; Ευχαριστώ. Υ.Γ. Κάτι είχα ακούσει ότι το πουλούσαν 200 ευρώ στο carefour και κάπου αλλού.. παίζει τώρα αυτή η περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Παιδιά γνωρίζει κανείς πού μπορώ να βρω το 8010 σε καλή τιμή; Ευχαριστώ. Υ.Γ. Κάτι είχα ακούσει ότι το πουλούσαν 200 ευρώ στο carefour και κάπου αλλού.. παίζει τώρα αυτή η περίπτωση; Σε φυλλάδιο του 'Γερμανού' που είχα δει προ 10 ημερών, το είχε 200-210 ευρώ... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anaplas_Junior Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Στο Carrefour το είδα σήμερα 149 ευρώ!!! Πρόκληση σκέτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Στο Carrefour το είδα σήμερα 149 ευρώ!!! Πρόκληση σκέτη! se pio carefour??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anaplas_Junior Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Ηρακλείου Κρήτης. Ρώτησα αν υπάρχουν ακόμη πολλά κομμάτια διαθέσιμα και μου λένε πως ΝΑΙ. Αλλά περίμενα να φανταστείς 20 λεπτά για να μου απαντήσουν (εξυπητέτηση καφενείου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Ηρακλείου Κρήτης. Ρώτησα αν υπάρχουν ακόμη πολλά κομμάτια διαθέσιμα και μου λένε πως ΝΑΙ. Αλλά περίμενα να φανταστείς 20 λεπτά για να μου απαντήσουν (εξυπητέτηση καφενείου). Στην Αθήνα πήρα σε 4 carefour και δε το έχει κανένας... Πρέπει να βρω μέσω στη Κρήτη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 219 ευρώ από τον Γερμανό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 παιδια εχω προβλημα. πηρα το motorola E770 και μου βγηκε προβληματικο. τωρα λεω να το αλλαξω με τι qtek 8010. εσεις τι μου προτεινετε???? αξιζει το 8010???? παρακαλω απαντηστε μοθ.. ευχαριστω Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 παιδια εχω προβλημα. πηρα το motorola E770 και μου βγηκε προβληματικο. τωρα λεω να το αλλαξω με τι qtek 8010. εσεις τι μου προτεινετε???? αξιζει το 8010???? παρακαλω απαντηστε μοθ.. ευχαριστω Φίλε αξίζει και με το παραπάνω αν δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα και να έχεις ένα πραγματικό Smartphone.. Θα σε δυσκολέψει στην αρχή το μενού και οι ρυθμίσεις για MMS και GPRS..Επίσης η κάμερα του είναι μέτρια.. Ρίξε και μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες..Θα σε βοηθήσει στην αποφασή σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Παιδια μπορει καποιος να κανει μια παλικαρια? Χρειαζομαι το ελληνικο rom της ACE και δεν εχω 8010 για να δωσω imei. Αν μπορει καποιος να μου δωσει το imei η να κατεβασει το rom και να μου το στειλει θα του ημουν υποχρεος... Μπορει να βοηθησει καποιος? Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Παιδια μηπως υπαρχει καμια τελευται αναβαθμιση και αν την εχει δοκιμασει καποιος απο εσας. Λεω να ρωτησουμε και για αναβαθμιση σε windows mobile 5.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Και μένα θα με ενδιέφερε αν υπήρχε η δυνατότητα αναβάθμισης σε Windows Mobile 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MatrozoC Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Μετά από υπόδειξη γράφω σ' αυτήν την ακτηγοράι την απορία μου! :P Πώς μπορώ να εγκαταστήσω την Ελληνική γλώσσα στο SPV c500; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MatrozoC Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Μάλλον δε θα υπάρχει τρόπος! :P Μια άλλη απορία: Πώς μπορώ να συνδέσω το SPV c500 με τον υπολογιστή μου έτσι ώστε να παίρνει σύνδεση από την σύνδεση του υπολογιστή και να μπορώ να σερφάρω ή να χρησιμοποιώ τα προγράμματα που χρειάζονται σύνδεση για να λειτουργήσουν -π.χ msn messenger-; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Μετά από υπόδειξη γράφω σ' αυτήν την ακτηγοράι την απορία μου! :P Πώς μπορώ να εγκαταστήσω την Ελληνική γλώσσα στο SPV c500; Για σένα φίλε μου υπάρχει η λύση π.χ. του Paragon Language Extender, Greek support. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Μάλλον δε θα υπάρχει τρόπος! :P Μια άλλη απορία: Πώς μπορώ να συνδέσω το SPV c500 με τον υπολογιστή μου έτσι ώστε να παίρνει σύνδεση από την σύνδεση του υπολογιστή και να μπορώ να σερφάρω ή να χρησιμοποιώ τα προγράμματα που χρειάζονται σύνδεση για να λειτουργήσουν -π.χ msn messenger-; Το κινητό αν το συνδέσεις μέσω του USB καλωδίου θα μπορείς λογικά να σερφάρεις από τον Internet Explorer χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MatrozoC Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Και όμως...Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts