Jump to content

Qtek 8010

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια, εχω και το MPX220...μπορω να κανω την αναβαθμιση και σε αυτο ή θα γινει κανα μακελειο στο software του κινητακίου και θα μας αφησει χρονους???????

παιδια, εχω και το MPX220...μπορω να κανω την αναβαθμιση και σε αυτο ή θα γινει κανα μακελειο στο software του κινητακίου και θα μας αφησει χρονους???????

Όχι φίλε δεν θα παίξει! Για την ακρίβεια δεν θα μπορέσεις να ξεκινήσεις καν την διαδικασία αναβάθμισης γιατί κάνει έλεγχου του κινητού-λειτουργικού.

δοκιμασα και εγω με το sprite back-up...δουλεψε αλλα αναγκαστηκα να κανω hard reset διοτι τα δεν μπορεις να κανεις uninstall τα προγραμματα που εχεις μεσα...οταν πας δηλαδη στο μενου Αφαιρεση Προγραμματων εμφανιζει μονο το sprite back-up...οποτε σβου...

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Υπαρχουν νεωτερα για την αναβαθμιση και φυσικα αν γινει τι επιπτωσεις θα εχει...αν σβηστουν ολα τα δεδομενα που ειναι περασμενα..

Η αναβάθμηση βγήκε, έδωσα και το link στο προηγούμενο post.

Θα σβηστούν όλα, γι'αυτό κάνε έναν συγχρονισμό για να μην χάσεις επαφές και ημερολόγιο. Μετά την αναβάθμηση που διαρκεί μόλις 3 λεπτά, θα πρέπει να ξαναπεράσεις ενα-ένα τα προγράμματα.

EDIT: Μας έβαλαν και τον ήχο της ΤΙΜ!

Γιώργος

Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει το νεο για firmware qtek 8010 σε Orange SPV-C500???

Το Orange SPV-C500 το εχω ξεκλειδωσει (με version 3 ξεκλειδωμα) και απο οτι εχω

δει αλλου (modaco) εχουν καταφερει να περασουν firmware απο ολλανδικες και σκανδιναβικες εταιριες σε ξεκλειδωμενο Orange SPV-C500..........

υπαρχει πουθενα αλλου (εκτως qtek) το νεο firmware για το qtek 8010 ???

επειδη το εχω αγορασει απο αγγλια δεν μου περνει το δικο μου ΙΜΕΙ.......

Ποιος ο λόγος να περάσεις το καινούργιο firmware της Ace-Hellas;; Αφού δεν έχει Ελληνικά στο πληκτρολόγιο το C500…άρα δεν υπάρχει και πρόβλημα στο tapping. Για τους ήχους midi δεν ξέρω αν υπάρχει το πρόβλημα που είχε το 8010.Αλλα και να την βρεις την αναβάθμιση νομίζω ότι δεν θα καταφέρεις να την περάσεις γιατί την κλειδώνει η ACE-Hellas (Και πολύ καλά κάνει!!!!!)
Γιώργος

Ο μονος λογος που θελω να βαλω το Firmware της qtek ειναι για να γραφω ελληνικους χαρακτηρες σε κανενα sms. Αν καταλαβα καλα απο το μηνυμα σου το qtek 8010 δεν μπορει να γραψει ελληνικους χαρακτηρες????

Ποιος ο λόγος να περάσεις το καινούργιο firmware της Ace-Hellas;; Αφού δεν έχει Ελληνικά στο πληκτρολόγιο το C500…άρα δεν υπάρχει και πρόβλημα στο tapping. Για τους ήχους midi δεν ξέρω αν υπάρχει το πρόβλημα που είχε το 8010.Αλλα και να την βρεις την αναβάθμιση νομίζω ότι δεν θα καταφέρεις να την περάσεις γιατί την κλειδώνει η ACE-Hellas (Και πολύ καλά κάνει!!!!!)

Το Qtek μου το αγόρασα απο το Πλαίσιο,μαγαζί που συνεργάζεται η Ace-Hellas(η εταιρία που έκανε την μετάφραση και πρόσθεσε τα Ελληνικά),εγώ μπορώ να γράψω Ελληνικά κανονικότατα!!! :D

Για να μην γεμίζει το thread με τις ίδιες απαντήσεις δές εδώ που είναι περίπου ίδια περίπτωση με σένα!!

Γιώργος

Πέρασα το νεο firmware και παρατήρησα διαφορά στον ήχο.

Είναι βέβαια πιο "smooth" αλλά και κατα λίγο πιο αδυνατος απο τον προηγούμενο.

Έχω βάλει την ένταση στο Δυνατό αλλά δεν ακούγεται το ίδιο δυνατά.

[ f i l i p p o s ]

Καλα λεω εγω να περιμενουμε απαντηση απο την εταιρεια...παιδια δεν μπορω με τιποτα να κανω ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ. Δοκιμασα με το BT SP προγραμμα που τρεχει στο 8010, επικοινωνει με το φορητο που εχει ενσωματωμενο ΒΤ, βρισκει την εικονικη θυρα αλλα οταν ψαχνει να βρει επικοινωνια λεει οτι δεν βρεθηκε καμια συσκευη. Τελικα τι να κανω? ΕΙμαι τοσο βλ...ή θελει κατι αλλο.

ΟΚ μπηκε μια χαρα το ελληνικο firmware (by qtek).

ουτε ΙΜΕΙ ουτε τιποτα, ολο το site της εταιριας ειναι ξεφραγο αμπελι,

λιγη προσπαθεια και κατεβαινουν τα παντα.

(και τελικα στη μιση τιμη απο οτι στην ελλαδα, στην αγγλια το περνεις με 220ευρω εδω θελει 469....)

ΟΚ μπηκε μια χαρα το ελληνικο firmware (by qtek).

ουτε ΙΜΕΙ ουτε τιποτα, ολο το site της εταιριας ειναι ξεφραγο αμπελι,

λιγη προσπαθεια και κατεβαινουν τα παντα.

(και τελικα στη μιση τιμη απο οτι στην ελλαδα, στην αγγλια το περνεις με 220ευρω εδω θελει 469....)

??!?!?!? :blink: :blink:

Mas douleueis ?!?pws to ekanes auto ?!

Winners Never Quit, Quitters Never Win...

ΤΟ 8010 διαθετει απειρες δυνατοτητες για συγχρονισμο ιδιως με τα εργαλεια Βοηθητικών προγραμματων όπως το serial active sync BT και πολλά αλλα. Ο φορητος εχει ενσωατωμενο ΒΤ, βλεπει σε καποια εικονικη θυρα το κινητο αλλα δεν γινεται τιποτα οταν διεξαγεται ανιχνευση. ΤΙ κανουμε λοιπον/ Πως γινεται ΑΚΡΙΒΩΣ ο συγχρονισμος με ΒΤ και απο τη πλευρα του υπολογιστη..

ΤΟ 8010 διαθετει απειρες δυνατοτητες για συγχρονισμο ιδιως με τα εργαλεια Βοηθητικών προγραμματων όπως το serial active sync BT και πολλά αλλα. Ο φορητος εχει ενσωατωμενο ΒΤ, βλεπει σε καποια εικονικη θυρα το κινητο αλλα δεν γινεται τιποτα οταν διεξαγεται ανιχνευση. ΤΙ κανουμε λοιπον/ Πως γινεται ΑΚΡΙΒΩΣ ο συγχρονισμος με ΒΤ και απο τη πλευρα του υπολογιστη..

Για να δουλέψει χρειάζεται να προσέξεις τα εξής:

1. Στο ActiveSync του PC, στο μενού File/Connection Settings να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "Allow Serial cable..." για να επιτρέπεται η ανταλλαγή δεδομένων μέσω "σειριακής"
  2. Να έχεις ήδη κάνει επιτυχημένη σύζευξη ανάμεσα σε κινητό και PC. Αυτό χρειάζεται να γίνει μία φορά μόνο. Χρειάζεται να θέσεις το bluetooth του κινητού σε "ανιχνεύσιμο" και να το αναζητήσεις από το PC. Θα χρειαστεί να πληκτρολογήσεις ένα password τόσο στο PC όσο και στο κινητό.
  3. Τόσο στο κινητό όσο και στο PC να είναι ανοιχτό (ενεργοποιημένο) το Bluetooth
  4. Στο κινητό, από το μενού "Έναρξη" να επιλέξεις το 5 που είναι το "ActiveSync", να πατήσεις το κουμπί "Μενού" και να επιλέξεις το 3 "Σύνδεση μέσω BT". Αμέσως θα δείς το ActiveSync στο PC να πρασινίζει, και τα υπόλοιπα λειτουργούν όπως ξέρεις. Αν δεν δουλέψει αμέσως, προσπάθησε μερικές φορές, πατώντας ξανά και ξανά την ίδια επιλογή.

Για να δουλέψει χρειάζεται να προσέξεις τα εξής:

1. Στο ActiveSync του PC, στο μενού File/Connection Settings να είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "Allow Serial cable..." για να επιτρέπεται η ανταλλαγή δεδομένων μέσω "σειριακής"
  2. Να έχεις ήδη κάνει επιτυχημένη σύζευξη ανάμεσα σε κινητό και PC. Αυτό χρειάζεται να γίνει μία φορά μόνο. Χρειάζεται να θέσεις το bluetooth του κινητού σε "ανιχνεύσιμο" και να το αναζητήσεις από το PC. Θα χρειαστεί να πληκτρολογήσεις ένα password τόσο στο PC όσο και στο κινητό.
  3. Τόσο στο κινητό όσο και στο PC να είναι ανοιχτό (ενεργοποιημένο) το Bluetooth
  4. Στο κινητό, από το μενού "Έναρξη" να επιλέξεις το 5 που είναι το "ActiveSync", να πατήσεις το κουμπί "Μενού" και να επιλέξεις το 3 "Σύνδεση μέσω BT". Αμέσως θα δείς το ActiveSync στο PC να πρασινίζει, και τα υπόλοιπα λειτουργούν όπως ξέρεις. Αν δεν δουλέψει αμέσως, προσπάθησε μερικές φορές, πατώντας ξανά και ξανά την ίδια επιλογή.

Egw exw dokimasei kai me tous drivers tis widcom kai me ton sp2, dokimasa ta panta kai den mou exei doulepsei akoma :(

Prepi ta com ports tis tou active sync na einai idia me auta tou BT, kai me tis siskeveis, dld PX:

Active sync serial port 6

BT incoming port 6

Qtek 8010/20 outgoing com port 6

Prepei ola auta na einai IDIA alliws den doulevei, toulaxiston etsi exw diavasei sto MODACO. Akoma den to exw kataferei distixws ta com ports allazoun sinexos i den exw mporesei akoma na ta petixw ola sto idio noumero, olo kati mou allazei teleutaia stigmi kai tsantizomai pou den mporw POLI! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε.

έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,

ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif

Kala bre akoma den apantise....den ginetai, ektos an kserei to akribes path tou download i kati allo...

...το οποίο, σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ., δε θέλουμε να διαβάσουμε εδώ :!:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif

MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα"

Παιδια η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη και θα το δοκιμασω, το λεω γιατι ο φορητος ειναι hp με αναβαθμισμενο το ΒΤ και ομολογω οτι τι ιδιο προβλημα ειχα πατνα με το pocket pc που ειχα παλιοτερα...σιγουρα κατι δεν εκανα σωστα ...στο φορητο εχω την κεδοση 7.1

Κατι πιστεύω πως κατάφερα με το BT Sync.

Το pc κάνει ζεύξη με το 8010 αλλά όταν προσπαθεί το Active Sync να συγχρονιστεί μου βγάζει μήνυμα πως δεν μπορεί να αναγνωρίσει την συσκευή.

Λέει πως μπορεί να μην ειναι Palm ή Smart phone.

Τι παράλειψα;

[ f i l i p p o s ]