lazman Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 ante to radio entaxi alla oi yperithres pragmatika einai kati pou tha lipi poli apto kinito/. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Κι ένα preview με μερικές φωτογραφίες εδώ! και εδώ! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. June 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 2 Ιούν. 2004 , 00:34) Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Και λέω και εγώ δεν θα σχολιάσει μπαααα. Και εμένα μου αρέσει πολύ το κινητάκι αυτή η τεχνολογία με τα φωτάκια είναι μοναδική, φοβερή, τέλεια, προτωποριακή μου αρέσει πολύ! Ανυπομονώ να το δώ στις προθήκες των μαζαγιών!! :) Εγώ ανυπομονώ να το δώ στην τσέπη μου!!! Θα το πάρω στάνταρ! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 ολα καλα σε οτι λετε -- αλλα εχω μια απορια . αυτα συνηθως τα εφφε τρωνε πολυ μπαταρια --αρα μηπως ολα αυτα ειναι σε βαρος της αυτονομιας -- αν ειναι ετσι οπως το λεω ποιος θα ειναι ο πραγματικος χρονο αναμονης ?--το βρισκω κατα αλλα πολυ καλο -- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Melkor Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Shmera eixa thn eukairia na to xanapiasw sta xeria mou.(a re ta kone mou LOL)Oso gia ta specs de tha pw polla(ram etc) afou einai pre production.Auto pou mou ekane entypwsh einai to oti to gadget me ta fwtakia einai entypwsiako(mou thymise kati paixnidia tetoia pou eixa mwro)alla kagouriko.(opws diapistwsame sto kafe)Allwste yparxoun polles thikes me fwtakia sto emporio kai mallon exei paraginei.Kata ta alla koryfaio gia 3ari kai ta lefta tou kai anabathmizei thn kathgoria. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alantin Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 re paidia to kinhto brisketai sthn agora h to perimenoume??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alantin (21 Ιούν. 2004 , 16:36) re paidia to kinhto brisketai sthn agora h to perimenoume??? Το κινητο αναμενεται φιλε μου :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alantin Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (21 Ιούν. 2004 , 16:51) Το κινητο αναμενεται φιλε μου :worry: kai pote me to kalo an gnwrizeis?? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Τα φωτάκια στο πλάι είναι μονόχρωμα ή αλλάζουν χρώματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2004 Ο Δίας να μας φυλάξει!!!!!!!! Το μεγαλύτερο δείγμα γυφτιάς και ψευτοεπιδειξιομανίας που έχω δει ποτέ μου, μετά φυσικά από τα underside neon lights για αυτοκίνητα :( *Υποθέτω* ότι το κινητό αυτό θα είναι κυρίως για μικρά παιδάκια, αφού μόνο σε αυτή τη ηλικιακή κατηγορία μπορώ να φανταστώ κάποιον να του αρέσει αυτό το πράγμα..... Εχοντας το Τ610 και λίαν συντόμως το 6230, μόνο άσχημα σχόλια μπορώ να κάνω για τέτοια κινητά όπως αυτό το "φωτορυθμικό".....γι'αυτό θα σταματήσω εδώ :whistle: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roborge Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Εξαρτάται από το lifestyle του κάθε ένα. Για εμένα προσωπικά είναι super. Θα μπορούσα να το πάρω μόνο και μόνο για τα λεντάκια και τα παιχνίδια ... αλλά αν δεν έχει υπέρυθρες και ραδιόφωνο, και τρώει και πολύ μπαταρία, τότε μάλλον θα πάρω ένα game boy advance με τα μισά χρήματα! :whistle: Ρε παιδιά, για την τιμή σίγουρα θα είναι 280€ ; Και για το 3200 έτσι έλεγαν και τελικά ξεκίνησε από 220 και έπεσε στα 100!Τώρα το δίνουν και σε διαγωνισμούς μπισκότων! Άντε και καλό μήνα να έχουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 KALIMERA...PAIDIA TO KINITO IRTHE STO PLAISIO VOULIAGMENIS KAI EXEI TELIKI TIMH 235 E!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος roborge ( 3 Αύγ. 2004 , 16:12) ρε παιδιά, για την τιμή σίγουρα θα είναι 280€ ; Και για το 3200 έτσι έλεγαν και τελικά ξεκίνησε από 220 και έπεσε στα 100!Τώρα το δίνουν και σε διαγωνισμούς μπισκότων! Άντε και καλό μήνα να έχουμε! Ποτε επεσε το 3200 στα 100 ευρω???Που το βρήκες τοσο να παω να παρω κι αλλο..Μαλλον 180 θα εννοεις.. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Γειά σας παιδιά! Εγώ είμαι από άλλο forum αλλά μια φίλη μου πήρε το 3220 και ψάχνουμε τις ρυθμίσεις για MMS (Vodafone). Η Vodafone λέει οτι δεν τις έχει ακόμα για τη συγκεκριμένη συσκευή. Μήπως δουλεύει αν βάλω τις ρυθμίσεις από κάποια άλλη συσκευή; Ευχαριστώ...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spaul (22 Αύγ. 2004 , 12:47) Γειά σας παιδιά! Εγώ είμαι από άλλο forum αλλά μια φίλη μου πήρε το 3220 και ψάχνουμε τις ρυθμίσεις για MMS (Vodafone). Η Vodafone λέει οτι δεν τις έχει ακόμα για τη συγκεκριμένη συσκευή. Μήπως δουλεύει αν βάλω τις ρυθμίσεις από κάποια άλλη συσκευή; Ευχαριστώ...!!! Για δες εδω φιλε μου http://www.nokia.com/nokia/0,6771,60689,00.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 Ευχαριστώ nervous. Σε αυτό το link βρήκα αυτό που έψαχνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Παιδια πατηστε εδω: http://www.nokia.com/nokia/0,8764,58035,00.html# Ειναι το demo του κινητου!!! Μπορεις να το περιστρεψεις, και να κανεις zoom in!!! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deminio Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ WAVE MESSAGING Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
repair Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 ναι ρε παιδια... πως δουλευει αυτος ο διαολος... Εδω και 6 ωρες ψαχνω.... Edit Δυστυχως θελει αλλο καλυμα απο οτι καταλαβα για να υποστηριζει την δυνατοτητα αυτη... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1_AtHoS Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 poli oreo kinito,alla liga elattomata(poli mikri mnimi) Episis tha ithela na rotiso an iparxoun iperi8res i Bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabriel7 Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Ρε παιδιά αξίζει το κινητό να το αγοράσω? Η κάμερα του είναι καλή?Να το προτιμήσω? Είμαι μεταξύ αυτού,του 6610i και του Sharp GX20.που παίζουν στα ίδια χρήματα... Ευχαριστώ και οποιαδήποτε γνώμη σας πολύτιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvrak Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 hi paides... mhpws kserete pou mporw na vrw tis diastaseis gia ti photo pou vazoume sto kapaki pisw;;; ki an einai eukolo akribws ti photo help me pls Παράθεση χάρισε μου έναν κόσμο μοναχά για μας... αν μ' αγαπάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvrak Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 epishs ematha pws exei kai themes to kinito(h filh mou to xei...) mhpws kserete pou mporw na vrw....???? thanx!!!! Παράθεση χάρισε μου έναν κόσμο μοναχά για μας... αν μ' αγαπάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johnvrak (10 Οκτ. 2004 , 00:02) epishs ematha pws exei kai themes to kinito(h filh mou to xei...) mhpws kserete pou mporw na vrw....???? thanx!!!! υπαρχει το nokia series 40 theme studio 1.1 για να φτιαχνεις μονο σου. μπορεις να το κατεβασεις στο forum της nokia. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabriel7 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Τα παιχνίδια στο 6230 πάνε πιό γρήγορα ή ιδέα μου είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts