Jump to content

Nostalgia @ myphone.gr: Sony Ericsson K750i


Johny-B
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

+1000 περιμενα ποτε θα ερθει η σειρα του στην συγκεκριμενη στηλη για να σχολιασω θετικα. Ισως το καλυτερο -non smartphone- κινητο. Την εποχη του ειχε την καλυτερη καμερα, απο τις καλυτερες οθονες, απο τα πρωτα που επαιρναν μεγαλη καρτα μνημης,καλο ραδιοφωνο, παραμετροποιηση με θεματα, αξιοπρεπεστατη αναπαραγωγη video 3gp. Μπραβο για το αρθρο!
Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 52
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οταν το πηρα το 2006/07 αν θυμαμαι καλα με 250 ευρωπουλα απο τον κοτσωβολο του ειχα παρει και μια 512 memory stick και δεν ηθελα τιποτα αλλο..!! η καμερα του για μενα ηταν τοπ για 2 mp..!!το music player με τα handfree απαιχτο και ενα σωρο ακομα καλουδια..!! αυτο το κωλοjoystick να μην ειχε και να ηταν σαν του w810 θα το ειχα ακομα σαν δευτερο κινητο μου..!! βεβαια ακομα το εχω καπου στο σπιτι...! παντως η ειρωνεια ειναι παιδια οτι σημερα με τα ιδια λεφτα παιρνεις το sole που ειναι σαν μικρη φορητη ταμπλετα..!! :wacko: το 2015 να μας δω..!:p
Link to comment
Share on other sites

Τώρα χτύπησες ευαίσθητη χορδή φίλε μου... Το είχα παραγγείλει στη Vodafone τότε στις 25 Ιουλίου αν θυμάμαι καλά και το παρέλαβα στις 20 Αυγούστου πάνω στη στιγμή που πήγαινα να ακυρώσω την παραγγελία!! Είχα δώσει τότε με επιδότηση το ποσό των 380+ ευρώ και λόγω τεράστιας ζήτησης ήμουν σε σειρά προτεραιότητας. Τη συγκεκριμένη συσκευή την κράτησα γύρω στον 1,5 χρόνο και μονίμως μαλώναμε με ένα φίλο μου για το αν καλύτερο αυτό ή το 6280 που είχε... Τελικά παραδέχτηκε κάποια στιγμή οτι το Κ750 ήταν καλύτερο!!! Ωραίο κινητό, απο τα καλύτερα στην εποχή του με κάμερα που απείχε παρά σάγκας απο τον ανταγωνισμό. Βέβαια, μετά απο λίγο καιρό του άλλαξα λογισμικό, γιατί οι περιορισμοί και τα bugs της vodafone live! έκδοσης μου έσπασαν τα νεύρα και τελικά πέρασα στο λογισμικό του W800 μ'ένα σωρό μονταρίσματα για την κάμερα, το φλας, την ένταση των ακουστικών και χίλια δυο. Με το τζόιστικ ποτέ δεν είχα πρόβλημα όπως πάρα πολλοί, παρά μόνο μετά απο 1,5 χρόνου χρήσης που τελικά το άλλαξα με το Ν70 ΜΕ.

Εν τέλει, ένα απο τα καλύτερα κινητά που πέρασαν απο τα χέρια μου και πραγματικά μου άφησαν μεγάλες εντυπώσεις για το τι μπορεί να παράξει μια εταιρεία αν πραγματικά θέλει.

Μεγάλο μπράβο που το θυμήθηκες φίλε μου...

...everything can happen...
Link to comment
Share on other sites

παιδια η ιστορια μου με το τηλεφωνο ξεκιναει στις 29 Ιουλιου του 2005 οπου και αποκτω απο την vodafone το k750 φοβερο τηλεφωνο για την εποχη του το πρωτο με 2MP μαλιστα θυμαμαι επειδη ειναι φιλος αυτος που εχει το μαγαζι της vodafone εδω ειχαμε δωσει ραντεβου σε ενα πανυγηρι εδω για να παραλαβω το τηλεφωνο γιατι δεν τον προλαβαινα ανοικτο. Το τηλεφωνο ειχε φοβερο ηχειο μαλιστα ηταν απο τα πρωτα που ειχε και φακο. Ειχα και εγω προβλημα με το joystick επισης ειχα προβλημα γιατι μου χανοταν αρχεια απο την καρτα μνημης. Εκανα λαθος που το πηρα απο vodafone γιατι ηταν branded και δεν μπορουσα να βαλω mp3 ως ηχο κλησης. H συμβιωση μαζι του τελειωσε τον Φεβρουαριο του 2006 οταν πηρα με το ετσι θελω απο τον πατερα μου το Samsung D600 που μολις ειχε παρει για τον εαυτο του:rolleyes:. Το K750 επειτα το πηρε ο αδερφος μου και το διελυσε:cry: Παντως τα συναισθημ ατα που μου δημιουργησε το Κ750 δεν τα εχω νιωσει απο κανενα αλλο τηλεφωνο μεχρι τωρα Edited by dimitris15
υπογραφή εκτός ορίων
Link to comment
Share on other sites

είναι από τα λίγα κινητά που έχω κρατήσει!

ήταν άψογη κάμερα και άψογα κατασκευαστικά!

το πιο απίστευτο που είχε ήταν η καταγραφή συνομιλίας με το πάτημα του shortcut.

 

δεν κόλλωνε πουθενά και για τίποτα!

 

επίσης η κάμερα του ήταν η καλύτερη και από κινητά που πήρα μετά από 2 και 3 χρόνια!

Link to comment
Share on other sites

Όλα τα λεφτά ήταν το καπάκι της φωτογραφικής!!!Το τραβούσες στο πλάι και ήσουν έτοιμος!!!Ήταν το κινητό!!!:D
Link to comment
Share on other sites

Μαζί με το 1ο iPhone, νομίζω ότι είναι το καλύτερο κινητό που έχει βγει ποτέ - σε σχέση με την εποχή του, φυσικά!
Link to comment
Share on other sites

Μια συσκευή που μας έφερε σε επαφή με την εξέλιξη της τεχνολογίας, καθώς ήταν η στιγμή που καταλάβαμε πως ένα κινητό μπορεί να κάνει και άλλα πολλά πέρα της αποστολής μηνυμάτων και πραγματοποίηση κλήσεων. Συνεχώς περνούσαμε νέα θέματα, προσπαθούσαμε να βρούμε λύση για να ενημερώνουμε το λογισμικό του και βγάζαμε πολλές μα πολλές φωτογραφίες όπου και εάν βρισκόμασταν, είχε όσα χρειαζόσουν για εκείνη την εποχή και το έβλεπες παντού. Δεν θεωρώ ότι υπήρξε κάτι καλύτερο από πλευράς Sony Ericsson που να είχε πουλήσει τόσο πολύ. To αρνητικό που είχε ήταν το joystik, αλλά εάν το πρόσεχες και δεν ήσουν ιδιαίτερα "βίαιος" μαζί του, δεν υπήρχε μεγάλο πρόβλημα και ανταποκρινόταν σωστά. Επίσης, το ηχείου του ήταν πολύ καλό και μπορούσες άνετα να βάζεις μουσική και να το αφήνεις να παίζει με τις ώρες, ήταν δυνατό σε αυτόν τον τομέα και όχι μόνο. Ολοκληρωμένη συσκευή με τα όλα της. Το είχα πάρει λίγο ακριβούτσικα, αλλά ήθελα να το αποκτήσω νωρίς-νωρίς. Edited by Nagata

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή συσκευή από την SE.. Το μόνο πρόβλημα της, το joystick.. Αλλά κατά τα άλλα ήταν φοβερό κινητό..
Link to comment
Share on other sites

εξαιρετικο κινητο με καλη αφη και εμφανιση.. στιβαρο και μαζεμενο. ασε δε οι φωτογραφιες του... πολυ καλο για την εποχη του και φοβερο design η πλατη του με το μεταλικο καπακι της καμερας..
Link to comment
Share on other sites

Πολυ καλο κινητο, το πηρα 3 μηνες μετα το κ700. Απο την στιγμη που το ειδα το ερωτευτικα :O Το 2005 εγινε δικο μου και γενικα δεν σταματησε να λειτουργει απο τοτε, εχω βγαλει 20.000+ φωτο με αυτο το κινητο αθανατο πραγματικα... η μπαταρια 7 μερες κραταει ακομα και σημερα, τωρα μου κανει αρκετα κολληματα το λειτουργικο του, αλλα δυστυχως δεν εχω βρει καπου να του κανω αναβαθμηση δωρεαν :(
Link to comment
Share on other sites

ένα από τα 2 αγαπημένα μου τηλέφωνα όλων των εποχών μαζί με το Siemens ΜΕ45 που παρουσιάστηκε ήδη.

αν έβγαιναν ακόμα τόσο ολοκληρωμένα feature phone που να είναι πάνω από όλα λειτουργικά τηλέφωνα ίσως και να μη χρειαζόμασταν πολλοί από εμάς smartphone....

Link to comment
Share on other sites

το ειχα και γω πριν μερικα χρονια (οταν ηταν μαλιστα το μονο κινητο με 2 μεγαπιξελ καμερα!)πραγματικα εξαιρετικο κινητο!

 

πολυ μπροστα απο καθε αλλο της εποχης του ,αλλα ειχε ενα μεγαλο προβλημα : κακη κατασκευη,δυο συσκευες μου παρουσιασαν προβλημα ,η μια στην οθονη και οταν αντικασταθηκε γτ ηταν εντος εγγυησης χαλασε η υποδοχη για τον φορτιστη(κλασικο σημειο για τα κινητα της εταιριας) μετα φυσικα το αφησα ,το εκανα βιδες πριν κανα δυο χρονια ,αλλα ακομα κραταω την memory card (1 gb παρακαλω πολυ!προκαλουσε τρομερο lag οταν ηταν φορτωμενη ολη!).

πολυ καλο κινητο και πολυ παραμετροποιησιμο ,το ειχα πραγματικα ξεζουμισει

Link to comment
Share on other sites

Το είχα παλιότερα αλλά το έδωσα κάποια στιγμή.

Παρόλα αυτά το είχα πάντα "αχτι" λόγω της πολύ καλής κάμερας αλλά και του βολικού σχήματος.

 

Το ξανά-αγόρασα καινούριο πριν 4 χρόνια από μαγαζί με κινητά το οποίο ήταν έτοιμο να κλείσει.

Από τότε το έχω ανοίξει 1 φορά και το έχω φυλαγμένο με τις ζελατίνες του στην ντουλάπα μου.

Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα...
Link to comment
Share on other sites

Το καλύτερο και πιο πρακτικό κινητό που είχα ποτέ! Το αγόρασα το καλοκαίρι του 2006 κι έκτοτε το χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα, χωρίς να μου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα! Την μπαταρία του δεν την έχω αντικαταστήσει ακόμη!!!
Link to comment
Share on other sites

Πωπω μνήμες μ'αυτό το κινητό! Ευχαριστούμε παιδιά για την mini παρουσίαση :)

Από τα αγαπημένα μου κινητά! Το έχω ακόμα σ'ένα συρτάρι και το χρησιμοποιώ που και που

Τhe end of an era...
Link to comment
Share on other sites

Eνταξει τι να λεμε τωρα!Το εχω ακομα και δουλευει μια χαρα ακομα κ το Joystick.Αθανατο κινητο εχει φαει ουκ ολιγες κλοτσιες και εχει πεσει απειρες φορες κατω χωρις να χαμπαριαζει.Πολυ καλη μπαταρια ,φοβερη καμερα για τα τοτε δεδομενα.
Δημήτρης
Link to comment
Share on other sites

Φοβερή συσκευή για την εποχή της... πέρασε από τα χέρια μου και αντικαταστάθηκε από το εξίσου καλό κατά τη γνώμη μου k800i.
Link to comment
Share on other sites

To είχα πάρει Σεπτέμβριο του 05 στα 200€ με σύνδεση από την τότε ΤΙΜ και ακόμα και τώρα το χω μπροστά μου!!! :D Όταν βγήκε ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να πάρει κανείς. Κάμερα 2ΜΡ, autofocus, φλας/φακός, ραδιόφωνο και μπαταρία με αναμονή που έφτανε τις 5-6 μέρες, μπορεί και παραπάνω.

Το 08 όταν πήγα σε smartphone το είχα ως 2ο κυρίως γιατί δεν ήθελα να το αποχωριστώ :lol: ενώ τώρα το χω για ξυπνητήρι και φακό.:p Το joystick εμφάνισε πρόβλημα μετά τα 2 χρόνια αλλά όχι κάτι σοβαρό . Kαι μια φωτό που βρήκα πρόχειρη από το μακρινό 06.

 

http://i46.tinypic.com/2dlp078.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

To πρώτο 2nd hand κινητό που αγόρασα ποτέ από ένα μαγαζί γνωστού στα Πετράλωνα ήταν ένα W700i.

Νομίζω ότι είναι αδερφάκια με το K750 και συγκεκριμένα κυκλοφόρησε λίγο ποιό μετά ως η walkman έκδοση του πρώτου.

 

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2006/04/W700_front_at_angle_with_headphones_titanium_gold.jpg

 

Πραγματικά πολύ ωραίο κινητό. :)

Edited by dpolal

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο και τελευταίο μου se και το τηλέφωνο που κράτησα λιγότερο απ'ολα! Μεσα σε αυτούς τους 8 μήνες κατοχής του, πέρασε περισσότερο χρόνο στο service παρά στα χέρια μου αλλάζοντας joystick (3 συνολικά!!) μέχρι που βαρέθηκα και πήρα ενα Ν73 που αποδείχθηκε σκυλί για τα επόμενα σχεδόν 3 χρόνια!!

 

Όντως καλό γενικώς αλλά αυτό το βασικότατο πρόβλημα δεν με άφησε ποτέ να το χαρώ...

Edited by and64

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...