Jump to content

dj_n3o

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dj_n3o

  1. dj_n3o

    Google Pixel 4 XL

    Γνωρίζετε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα που να έχει διαθέσιμα tempered glass (της προκοπής) για τη συσκευή μας; Αν έχετε κάποια πρόταση στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα.
  2. Προχώρησα σε ακυρωση στη vodafone. ελπίζω να μην μπλέξουμε... Πως μπορώ να έχω την ηχογράφηση;
  3. γενική εικόνα δεν έχω καλή μια και μετακόμισα πρόσφατα. Στο σημείο που θέλω να βάλω τη 2η sim η vodafone εχει καλυτερα νουμερα σε downloads. Παρ' ολα αυτα η γενική αίσθηση είναι να μείνω στην cosmote. Είμαι πολλά χρονια στην cosmote (> 15) με διαφορα συμβόλαια. Το τελευταίο είναι καρτοσυμβόλαιο (3gb / 500' για ολους / 1500' cosmote , 100sms ~23 το μήνα).
  4. Και εμένα με κάλεσαν από την cosmote πριν λίγο που τους πήγε το αίτημα για φορητότητα και μου έδωσαν το gigamax unlimited (unlimited internet + ομιλια, 2000sms) 28,92 το μήνα. Λέω να κάνω υπαναχώρηση από τη vodafone και να μείνω cosmote.
  5. Μίλησα σήμερα στο chat με το τμήμα συμβολαίων και ρώτησα αν υπάρχει η δυνατότητα internet 4 sharing sim για το unlimited ultra απο το black friday και αν μπορω να το παραγγειλω απο το chat/τηλέφωνο. Η απάντηση ήταν ότι υπάρχει η δυνατότητα αλλά πρέπει να πάω υποχρεωτικά σε κατάστημα για να την ενεργοποιήσουν και να παραλάβω τη sim, αφού πρώτα ενεργοποιηθεί η βασική sim. Ακριβώς το ίδιο μου είχαν πει και στο τηλέφωνο. Πλέον το έχω και γραπτά στο email μου από το αντίγραφο του chat. ----- Στο τοπικό μου κατάστημα που τηλεφώνησα μόλις μου είπαν οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάκεια του συμβολαίου πάω από εκεί και την βγάζουν με 3ευρώ το μήνα εφόσον δεν είμαι συνδρομητής σταθερής. Μήπως να δοκιμάσεις άλλο κάτάστημα αν έχεις αυτή τη δυνατότητα;
  6. Θα προσπαθήσω και εγώ να καλέσω στο τοπικό κατάστημα το απόγευμα. Αν έχεις νεότερα ενημέρωσε.
  7. Υπάρχει κάποιος που να ενεργοποιήθηκε με φορητότητα και να πηρε και internet 4 sharing κάρτα με χρέωση; Σε διπλανό φόρουμ γράφουν διάφορα περίεργα...
  8. Κάποιοι λένε ότι τους εμφανίστηκε στο My vodafone app με διαφορετικές τιμές στον καθένα.
  9. απ' οτι διαβάζω σε άλλο φόρουμ, αν τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών την δίνουν ακόμα
  10. Thanx! Επόμενη ερώτηση, γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο όριο στα gb στην internet 4 sharing κάρτα;
  11. Στην σελίδα των unlimited βλέπω αυτό και δεν αναφέρει κάτι (ή στραβώθηκα 😂) https://www.vodafone.gr/files/1490709239110-timokatalogos-VFVodafoneGigaUnlimited.pdf αν έχεις κάτι διαφορετικό...
  12. Έχει κάποιος το url για την extra Internet 4 Sharing sim με 3 ευρώ το μήνα (εφόσον δεν υπάρχει σταθερή). Ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρώ κάτι σχετικό.
  13. dj_n3o

    Google Pixel 4 XL

    TL;DR Αφήνει κενά στο πλάι, κακή εφαρμογή, ακόμα χειρότερο support Το έχω περίπου 1 εβδομάδα. Αφήνει 1-2 χιλιοστά κενό δεξιά και αριστερά στην οθόνη ενώ και η εφαρμογή του δεν είναι η καλύτερη καθώς έχει αφήσει "φουσκες" στο πλάι χωρίς να υπάρχει από κάτω σκουπίδι. Επικοινώνησα με το support της εταιρίας και η απάντηση (χωρίς να ζητήσουν φωτογραφίες) ήταν ότι το κενό είναι φυσιολογικό για να μην το σηκώνουν οι θήκες. Βέβαια η Spigen Liquid Air που έχω απέχει τουλάχιστον 4 χιλιοστά από κάθε πλευρά. Όταν έστειλα φωτογραφίες (αφού χρειάστηκε να ανεβάσω τους τόνους για να "ασχοληθούν" περισσότερο) η απάντηση ήταν οτι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα και αν θέλω να την επιστρέψω στο κατάστημα.
×
×
  • Create New...