Jump to content

Restar χωρις λογο. Please help

Georgel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, έχω το έξεις προβλήματα με τον υπολογιστή μου.

εκεί που παίζω κάποιο παιχνίδι η γράφω DVD η CD ο υπολογιστής κάνει επανεκιση. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο?

Το σύστημα αποτελείτε από

AMD Athlon 64 3000

Motherboard MSI K8T Neo

ATI 9600pro 128

Sound blaster 5.1

Ram 1 GB (2*512)

2 HD έναν sata 120gb και έναν 80 απλο.

Τροφοδοτικό Q-TEC 550W.

Επίσης έχω περιφερειακές συσκευές scanner, εκτυπωτή, και κάμερα.

Τα αναφέρω όλα αυτά μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει.

Επίσης η θερμοκρασία δεν ξεπερνάει τους 55 με 57 βαθμούς σε 100%χρησει επεξεργαστή.

Τη μπορεί να φταίει? Είναι πιθανό να φταίει η κάρτα γραφικών? Αν κάνω format υπάρχει περίπτωση να λυθεί το πρόβλημα?

Επίσης ξέρει κανείς πως λειτουργεί το cool “n” quiet?

Το έχω ενεργοποιήσει από το Bios αλλά δεν βλέπω να υποχρονιζει τον επεξεργαστή σε κατάσταση ηρεμίας.

Οποίος ξερει ας μου πει την γνώμη του. Ευχαριστώ.

Μπορεί να φταίνε πολλά πράγματα γι αυτό, κοίτα για αρχή τις μνήμες σου.

Το Cool 'n quiet ΔΕΝ υποχρονίζει τον επεξεργαστή, ρίχνει τις στροφές του ανεμιστήρα όταν το CPU δεν είναι και πολύ ζεστό για να μην σου πέρνει τα αυτιά.

τι windows εχεις;

στα ΧΡ εχει βγει ενασ ιος που κανει restart καθε 60 secs.

οχι δεν μιλαω για τον mydoom.

alla apo thn allh mporei na einai conflict γιατι ο ιοσ δεν θα το εκανε μονο οταν καις σιντι.

κανε με το norton ghost ena image και μετα γραψε σε ενα dvd, και επειτα κανε format.

Πριν κάνεις όλα αυτά πρέπει να πας στον Event Viewer να δείς τι πρόβλημα σου βγάζει!

Δεξί κλικ στο My computer - Manage - System Tools - Event Viewer - System.

Μπορεί να υπάρχει κάποια συσκευή που κάνει conflict... :rolleyes: Θα το καταλάβεις απο το κόκκινο X που θα έχει... ;)

Σε εμένα όταν είχα στο σύστημα Win98 δουλευε κανονικά,όταν πέρασα σε Win XP και μπαίνω στο Internet καμιά φορά(μια στο τόσο) μου κάνει restart... :mad: Έχω δει ότι το λάθος που μου βγάζει είναι το 102 αλλά τι στο καλό είναι αυτό δεν ξέρω! Δεν τίθεται θέμα ιού ή πρόσβασης του υπολογιστή μου απο άλλους αφού προστατεύεται καλά.

Μήπως ξέρει κανείς που μπορούμε να δούμε την επεξήγηση των event logs στο net? :)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Κοίτα να δεις αν είναι ενεργοποιημένο το restart on crash και απενεργοποιησέ το (μάλλον θα έχεις βάλει κανα tweak πρόγραμμα). μετα δες το event viewer πιο πρόγραμμα σου κάνει τη ζημιά.
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murex (30 Μάι. 2004 , 15:34)

Κοίτα να δεις αν είναι ενεργοποιημένο το restart on crash και απενεργοποιησέ το (μάλλον θα έχεις βάλει κανα tweak πρόγραμμα). μετα δες το event viewer πιο πρόγραμμα σου κάνει τη ζημιά.

Φίλε μου αυτό το λες για τον Georgel ή για μένα; Πάντως θα το δοκιμάσω κι εγώ... :)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Georgel (29 Μάι. 2004 , 18:03)

Καλησπέρα σε όλους, έχω το έξεις προβλήματα με τον υπολογιστή μου.

εκεί που παίζω κάποιο παιχνίδι η γράφω DVD η CD ο υπολογιστής κάνει επανεκιση. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο?

Το σύστημα αποτελείτε από

AMD Athlon 64 3000

Motherboard MSI K8T Neo

ATI 9600pro 128

Sound blaster 5.1

Ram 1 GB (2*512)

2 HD έναν sata 120gb και έναν 80 απλο.

Τροφοδοτικό Q-TEC 550W.

Επίσης έχω περιφερειακές συσκευές scanner, εκτυπωτή, και κάμερα.

Τα αναφέρω όλα αυτά μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει.

Επίσης η θερμοκρασία δεν ξεπερνάει τους 55 με 57 βαθμούς σε 100%χρησει επεξεργαστή.

Τη μπορεί να φταίει? Είναι πιθανό να φταίει η κάρτα γραφικών? Αν κάνω format υπάρχει περίπτωση να λυθεί το πρόβλημα?

Επίσης ξέρει κανείς πως λειτουργεί το cool “n” quiet?

Το έχω ενεργοποιήσει από το Bios αλλά δεν βλέπω να υποχρονιζει τον επεξεργαστή σε κατάσταση ηρεμίας.

Οποίος ξερει ας μου πει την γνώμη του. Ευχαριστώ.

Έχεις Ati και δεν ξέρω με ποιούς οδηγούς τρέχει τώρα η κάρτα σου. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το "Fast Write" και το "VPU Recover" από τις ρυθμίσεις της οθόνης σου, στο control panel της Ati. Αν έχεις τσεκαρισμένο το Fast write, ξετσέκαρέ το ή κάνε το αντίθετο αν είναι ήδη τσεκαρισμένο. Επίσης βγάλε και το VPU Recover.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Έχω τους τελευταίους drivers της ΑΤΙ αλλά έχω εγκαταστήσει μόνο τους drivers κανένα άλλο πρόγαμα της ΑΤΙ.

Περη μπορείς να μου πεις πως θα βρω το Fast Write και το VPU Recover στης ρυθμίσεις οθόνης?

Και επειδή κανεις δεν κατάφερε να βρει το πρόβλημα, εδώ είμαι εγώ!

Λοιπόν, φίλε μου, πήγαινε στον Πίνακα Ελέγχου, Σύστημα

Εκεί πήγαινε στην τέταρτη καρτέλα (Advanced είναι στα Αγγλικά XP... φαντάζομαι θα λέει "για προχωρημένους")

Πήγαινε κάτω δεξιά στο κουμπί "Ρυθμίσεις" του Startup and Recovery (το τελευταίο είναι). Εκεί ξετσέκαρε το "Αυτόματη επανεκκίνηση"

Αυτό ήταν, και δεν πρόκεται να σου ξανακάνει restart ;)

Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ.

WebMaster --> http://www.Therevolver.net/

WNxMia][soda by the Clan Warrior Nation Network

Σας ευχαριστώ όλους έκανα ξανά εγκατάσταση τους drivers της κάρτας γραφικών και ξετσεκαρισα την Αυτόματη επανεκκίνηση από τον πίνακα Έλενου και μέχρι τώρα δεν έχω καμία επανεκκίνηση.

Επίσης για να μην ανοίγω άλλο θέμα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να δω το serial number του επεξεργαστή χωρίς να χρειαστεί να βγάλω την ψήκτρα. Ο λόγος που θέλω να το δω είναι γιατί το manual της MSI λέει ότι μερικοί επεξεργαστές δεν υποστηρίζουν το cool & quiet και μου λέει να δω αν το τελευταίο γράμμα του serial number είναι Ο

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac (31 Μάι. 2004 , 10:54)

ki omws miasoda to eipan ta paidia....

Xm, ali8eia? Koitaxa alla den to eida.. sorry :o

Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ.

WebMaster --> http://www.Therevolver.net/

WNxMia][soda by the Clan Warrior Nation Network