Jump to content

Miasoda

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Miasoda

  • Ημ. Γέννησης 15/11/1989

Miasoda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Miasoda

    help!

    Nomizw pws prepei na beis sto kopo na deis ti periexei to link pou edosa sto proigoumeno mou post :alien:
  2. Miasoda

    help!

    http://invision.therevolver.net/index.php?showtopic=25 Και πες αντίο στα spyware!
  3. Πέρα από τη πλάκα τα νέα Vero Case είναι φοβερά. Όσοι τα έχουν καταλαβαίνουν :cool:
  4. Distixos prox8es dextike epi8esh apo hacker o server tou noobwars :( kai diagraftikan ola ta accounts. Oi administrators epaneferan xana ta accounts alla prospa8oun na lisoun to problhma ayto etsi oste na min iparxoun sto mellon alla tetoia gegonota :alien: Twra gia ayto pou les file, den eimaste n00bzzz xeroume pws 8a paroume grigora lvls.
  5. Κοιτάξτε, εγώ παίζω φανατικά στον Noobwars server (mu.noobwars.gr) που εκεί για λίγο καιρό ακόμη θα έχει 120x από 80x που ήταν πριν γιατί έκαναν ένα roll-back 4 μερών. Έχω BK lvl 347 και πάω για το πρώτο μου reset (όσοι δεν ξέρουν τι είναι reset: Χρειάζεσαι 350 lvl και 50m zen. Το reset λοιπόν, ξανά πηγαίνει τον char σου lvl 1 αλλα ξεκινάς με 350 points. Στο δεύτερο reset ξεκινάς με +350 points ακόμα. Δηλαδή ξεκινάς με 700 points και πάει λέγοντας. Μπορείς να κανεις μέχρι και 40 resets). Αν είσαι lvl από 300 και πάνω, παρα πολύ δύσκολα παίρνεις νέα lvls. Αρκεί να έχεις κάνει σωστό party στην arena/stadium. Το παιχνίδι είναι φοβερό και δεν συγκρίνετε ούτε με Diablo 2 ούτε με κανένα άλλο. Αρκεί να καταφέρεις να μπεις στο "ζουμί" του. Edit: Αμάν, το ανάστησα το θέμα :P Δεν ήξερα ποτε έγινε επειδή μπήκα σε αυτό μέσο google.
  6. Κι εγώ είχα αυτό το πρόβλημα. Κατέβασε τον Avant Browser και θα λυθεί άμεσα :) http://www.avantbrowser.com
  7. Xm, ali8eia? Koitaxa alla den to eida.. sorry :o
  8. Και επειδή κανεις δεν κατάφερε να βρει το πρόβλημα, εδώ είμαι εγώ! Λοιπόν, φίλε μου, πήγαινε στον Πίνακα Ελέγχου, Σύστημα Εκεί πήγαινε στην τέταρτη καρτέλα (Advanced είναι στα Αγγλικά XP... φαντάζομαι θα λέει "για προχωρημένους") Πήγαινε κάτω δεξιά στο κουμπί "Ρυθμίσεις" του Startup and Recovery (το τελευταίο είναι). Εκεί ξετσέκαρε το "Αυτόματη επανεκκίνηση" Αυτό ήταν, και δεν πρόκεται να σου ξανακάνει restart ;)
  9. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Το διαστημόπλοιο πρέπει να έχει τις σωστές συντεταγμένες για να αντέχει την τριβή και την ατμόσφαιρα του διαστήματος. Καθόλου εύκολο να φτιαχτεί...
  10. Χμ, αυτό το πρόβλημα το έχει ο IE.. Προσπάθησε να γραφεις με αυτόν (avant browser) :alien:
  11. αν βαριέσαι τρελα να γράψεις στα ελληνικά πήγαινε εδώ ! Νομίζω όλοι σας το ξέρετε, αλλα Anyway :p :p
  12. xm, borei na itan kapoios ka8reftismos... i kati tetio :alien:
  13. Φυσικά και υπάρχουν. Είναι απίστευτο να είμαστε οι μονοι σε όλο το σύμπαν. Τουλάχιστον, αν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν, τότε θα υπήρχαν παλιά.
  14. Έλεος πια με τα Windows. Πάντως αν μπορούσα θα έβαζα Linux...
  15. Και αυτό, απλά κάποιος αν δεν έχει κανένα σοβαρό πρόβλημα και κάνει πλαστική το κάνει μόνο και μόνο επειδή θέλει να αγγίξει το τέλειο!!
×
×
  • Create New...