Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια η μπαταρια του s3 i9300 με τη μπαταρια του s3 i9305 ειναι η ιδια ή αλλαζει?

Επισης η εξτρα μεγαλυτερη μπαταρια που εχει κυκλοφορησει η samsung για το s3 λεει τιποτα ή δεν αξιζει να την αγορασουμε?

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χαιρεται!!!μπορει να εχει απαντηθει, ηθελα να ρωτησω εχει την ιδια αυτονομια το 9300 με το 9305??( δουλευοντας το 9305 χωρις LTE)

Το 9300 έχει λίγο καλύτερη αυτονομία, λόγω "μισής" ram.

Το 9300 έχει λίγο καλύτερη αυτονομία, λόγω "μισής" ram.

Δεν είναι θέμα ram είναι θέμα lte. Το lte (4G) καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από το 3.5G του απλού S3

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• 2 weeks later...

Σήμερα πήρα και γω την SAMSUNG HIGH CAPACITY BATTERY KIT 3000MAH. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει.

Πόσες ώρες ανοιχτή οθόνη σας κραταει όταν η φωτεινότητα είναι στο αυτόματο;

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Δεν υπαρχει καλυτερη μπαταρια απο την 3000 . Λιωνω καθημερινα το τηλεφωνο και μου βγαζει 2 μερες με φουλ χρηση . Μετα απο 1-2 μηνες με το 9305 αγαπαω το τηλεφωνο μου. Προχτες δοκιμασα να βαλω την 2100 αλλα το μετανιωσα πικρα .
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Μια και έζησα και εγώ το κλασικό αργό φόρτωμα της μπαταρίας που συχνά κόλαγε και δεν τελείωνε πότε και που έλυσα με χρήση του φορτιστή του Lg μου, καθώς και το ότι ποτέ δεν εβγαζα 24ωρο αποφάσισα να αγοράσω την μπαταρία των 3000mah της Samsung.

Πρώτες εντυπώσεις: Κινητό βαρύτερο και παχύτερο κάτι που όμως γρήγορα συνηθίζεται και δεν ενοχλεί. Η αίσθηση του παραπάνω βάρους σε κάνει να το νιώθεις και πιο στιβαρό, αλλά όλα αυτά είναι υποκειμενικά. Αυτό που είναι ξεκάθαρο πλέον είναι ότι η μαμά μπαταρία είναι μάλλον ελαττωματική!

Και εξηγούμαι... πρώτη φορά είδα στην μπαταρία μου να γράφει χρόνος χρήσης 1 ημέρα και έχω ακόμα 53% υπόλοιπο! Έκανα τα ίδια πράγματα που κάνω 6 μήνες τώρα από τότε που το αγόρασα και είχα σχεδόν το 1/3 σε κατανάλωση. Αλλά το βασικότερο είναι ότι το κινητό λειτουργεί καλύτερα. Τα μενού ανοίγουν πιο γρήγορα και τα παντα είναι πιο ομαλά. Και όχι δεν είναι υποκειμενικό. Επίσης λύθηκαν τα προβλήματα που είχα με το Bluetooth. (Αποσυνδέσεις, επανεκινήσεις του κινητού κλπ) Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Finally fiber 100 :!:

Μια και έζησα και εγώ το κλασικό αργό φόρτωμα της μπαταρίας που συχνά κόλαγε και δεν τελείωνε πότε και που έλυσα με χρήση του φορτιστή του Lg μου, καθώς και το ότι ποτέ δεν εβγαζα 24ωρο αποφάσισα να αγοράσω την μπαταρία των 3000mah της Samsung.

Πρώτες εντυπώσεις: Κινητό βαρύτερο και παχύτερο κάτι που όμως γρήγορα συνηθίζεται και δεν ενοχλεί. Η αίσθηση του παραπάνω βάρους σε κάνει να το νιώθεις και πιο στιβαρό, αλλά όλα αυτά είναι υποκειμενικά. Αυτό που είναι ξεκάθαρο πλέον είναι ότι η μαμά μπαταρία είναι μάλλον ελαττωματική!

Και εξηγούμαι... πρώτη φορά είδα στην μπαταρία μου να γράφει χρόνος χρήσης 1 ημέρα και έχω ακόμα 53% υπόλοιπο! Έκανα τα ίδια πράγματα που κάνω 6 μήνες τώρα από τότε που το αγόρασα και είχα σχεδόν το 1/3 σε κατανάλωση. Αλλά το βασικότερο είναι ότι το κινητό λειτουργεί καλύτερα. Τα μενού ανοίγουν πιο γρήγορα και τα παντα είναι πιο ομαλά. Και όχι δεν είναι υποκειμενικό. Επίσης λύθηκαν τα προβλήματα που είχα με το Bluetooth. (Αποσυνδέσεις, επανεκινήσεις του κινητού κλπ) Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μπορούν αυτά που γράφεις γράφεις να οφείλονται στην μπαταρία? δεν είναι λιγο περιέργο δεν γίνεται αυτό από τεχνικής άποψης!

Μπορούν αυτά που γράφεις γράφεις να οφείλονται στην μπαταρία? δεν είναι λιγο περιέργο δεν γίνεται αυτό από τεχνικής άποψης!

Καθόλου αν η μπαταρία δεν βγάζει σταθερή τάση η όταν δεν αντέχει σε παραπάνω απαιτήσεις.

Άλλωστε δεν άλλαξα κάτι άλλο παρά μόνο την μπαταρία.

Finally fiber 100 :!:

Καλησπέρα θελω να ρωτήσω πως μπορει να μου δείχνει κατανάλωση μπαταρίας απο την οθόνη 68% οταν η φωτεινότητα μου ειναι 45% και ο χρόνος απενεργοποιησης 30".Υπάρχει και κάτι άλλο που να μπορώ να ρυθμίσω ώστε να πέσει το ποσοστό;

Πόσο πρέπει να είναι ένα φυσιολογικό ποσοστό;

Edited by timkos40

Καλησπέρα θελω να ρωτήσω πως μπορει να μου δείχνει κατανάλωση μπαταρίας απο την οθόνη 68% οταν η φωτεινότητα μου ειναι 45% και ο χρόνος απενεργοποιησης 30".Υπάρχει και κάτι άλλο που να μπορώ να ρυθμίσω ώστε να πέσει το ποσοστό;

Πόσο πρέπει να είναι ένα φυσιολογικό ποσοστό;

Είναι φυσιολογικό το ποσοστό. Πάντα η οθόνη τρώει την περισσότερη μπαταρία και είναι λογικό! Για να πέσει κι άλλο το ποσοστό πρέπει να μην χρησιμοποιείς καθόλου το κινητό:p

Edited by Sol_Ballads

Καλησπέρα εχει δοκιμάσει κανείς αυτο http://m.tinydeal.com/product/3200mah-external-battery-case-for-samsung-galaxy-s-iii-i9300-62644

Ειναι αξιόπιστο; Πρέπει να εχει καλύτερο value for money απο την μπαταρια που κοστίζει 35 €.γλυτώνεις 20αρικο και εχει και δωρεάν εξοδα αποστολής.

Παντως ας μας πει κάποιος την γνωμη του γιατί ψήνομαι να την παρω.Θα κανει και κανα μηνα να έρθει οπότε καταλαβαινετε.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα εχει δοκιμάσει κανείς αυτο http://m.tinydeal.com/product/3200mah-external-battery-case-for-samsung-galaxy-s-iii-i9300-62644

Ειναι αξιόπιστο; Πρέπει να εχει καλύτερο value for money απο την μπαταρια που κοστίζει 35 €.γλυτώνεις 20αρικο και εχει και δωρεάν εξοδα αποστολής.

Παντως ας μας πει κάποιος την γνωμη του γιατί ψήνομαι να την παρω.Θα κανει και κανα μηνα να έρθει οπότε καταλαβαινετε.

Ευχαριστώ

Κάποιος καμια άποψη παρακαλώ

γινεται λιγο κουμουτσα το τηλεφωνο με αυτο. μπορεις να εχεις δευτερη μπαταρια μαμα να βαζεις πανω η κατι σαν και αυτο

http://www.ebay.co.uk/itm/400456868544?var=670081337938&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

για εκτακτες περιπτωσεις . υπαρχουν και με μεγαλυτερες χωρητικοτητητες. εχω δει μεχρι 11000Μh.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά αυτό που μου προτείνεις ωραίο είναι εμφανισιακά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο πρακτικό είναι να κρέμεται δηλαδή κάθε φορά που θέλεις να πάρεις τηλέφωνο . Μάλλον θα χτυπήσω αυτό της tinydeals την Τρίτη γιατί και την μπαταρία που ειδα στο e-shop.gr το κανει λιγο κουμουτσα το τηλεφωνο εχει και ενα 30αρι που δεν μπορώ να διαθέσω αυτη τη στιγμή.

Πάντως αν το έχει δοκιμάσει κάποιος θα ήθελα εντυπώσεις.

Να ρωτήσω. Μάλλον μου έχει χαλάσει το καλώδιο του φορτιστή. Αυτό μπορώ να το αλλάξω με ένα οποιοδήποτε καλώδιο usb ή θέλει συγκεκριμένο?

Να ρωτήσω. Μάλλον μου έχει χαλάσει το καλώδιο του φορτιστή. Αυτό μπορώ να το αλλάξω με ένα οποιοδήποτε καλώδιο usb ή θέλει συγκεκριμένο?

Όλα κάνουν.

Πόσες ώρες χρειάζεται το s3 για μια πλήρη φόρτιση;

Νομίζω 2,5 ώρες περίπου, με 10-15% και ανοιχτό στην αναμονή.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Νομίζω 2,5 ώρες περίπου, με 10-15% και ανοιχτό στην αναμονή.

Περίπου το ίδιο από κλειστό.

Μια χαρά σε σχέση με τις 4 ώρες του S2.

4 ώρες κάνει όταν το φορτίζεις από τον υπολογιστή το S2.

Mε τον φορτιστή του κάνει λιγότερο από 3.

Αν του βάλεις μάλιστα τον φορτιστή του S3 δε κάνει ούτε 2.

Παίζει ρόλο η χωρητικότητα της μπαταρίας και το ρεύμα φόρτισης.

Αν βάλεις π.χ. μεγαλύτερη μπαταρία, θα μεγαλώσει ανάλογα και ο χρόνος.

Σε κάθε περίπτωση οι χρόνοι του S3 είναι φυσιολογικοί.

Καλησπέρα παιδιά, εδώ και λίγο καιρό το galaxy μου κάνει πολλές ώρες να φορτίσει και αδειάζει πιο γρήγορα απ'ότι πριν, πιστεύετε ότι είναι μπαταρία φορτιστής ή κάτι άλλο???

Καλησπέρα παιδιά, εδώ και λίγο καιρό το galaxy μου κάνει πολλές ώρες να φορτίσει και αδειάζει πιο γρήγορα απ'ότι πριν, πιστεύετε ότι είναι μπαταρία φορτιστής ή κάτι άλλο???

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αυτό.. Πόσο καιρό έχεις την συσκευή σου; Γιατί πιστεύεις οτί μπορεί να μην φταίει κάποια εφαρμογή; Έχεις δοκιμάσει με άλλη μπαταρία;

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

4 ώρες κάνει όταν το φορτίζεις από τον υπολογιστή το S2.

Mε τον φορτιστή του κάνει λιγότερο από 3.

Αν του βάλεις μάλιστα τον φορτιστή του S3 δε κάνει ούτε 2.

Παίζει ρόλο η χωρητικότητα της μπαταρίας και το ρεύμα φόρτισης.

Αν βάλεις π.χ. μεγαλύτερη μπαταρία, θα μεγαλώσει ανάλογα και ο χρόνος.

Σε κάθε περίπτωση οι χρόνοι του S3 είναι φυσιολογικοί.

Από το ρεύμα κάνει περίπου 3,5 ώρες.

Από το ρεύμα κάνει περίπου 3,5 ώρες.

Έχεις πρόβλημα.

Τσέκαρε το καλώδιο, αλλιώς καθάρισε τον usb connector του κινητού.

Αν επιθυμείς να το συνεχίσεις όμως, σε παρακαλώ στο αντίστοιχο θέμα του τηλεφώνου σου :)