Stinger Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Να εφταιγε η Omega?? Η Ωμέγα σε συνδιασμό με κάποια εφαρμογή ίσως, το κακό με τις custom είναι πως δεν ξέρεις από πρώτο χέρι τι έχει πειράξει ο άλλος..άσε που όλοι περνάνε έτοιμα scripts/patches που έχει φτιάξει η σάρα και η μάρα στο xda χωρίς να ξέρουν ακριβώς τι αλλάζουν. Φυσικά δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε σίγουρα. Όχι. Μπορει να υπάρξει αυξημένη κατανάλωση σε μια custom, αλλα όχι σε τέτοια επίπεδα. Κώστα για τους λόγους που έγραψα ποιο πάνω μην είσαι τόσο απόλυτος.. Δεν μιλάμε για AOSP, ο καθένας κάνει ότι του κατέβει στις Custom ;) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Η Ωμέγα σε συνδιασμό με κάποια εφαρμογή ίσως, το κακό με τις custom είναι πως δεν ξέρεις από πρώτο χέρι τι έχει πειράξει ο άλλος..άσε που όλοι περνάνε έτοιμα scripts/patches που έχει φτιάξει η σάρα και η μάρα στο xda χωρίς να ξέρουν ακριβώς τι αλλάζουν. Φυσικά δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε σίγουρα. Κώστα για τους λόγους που έγραψα ποιο πάνω μην είσαι τόσο απόλυτος.. Δεν μιλάμε για AOSP, ο καθένας κάνει ότι του κατέβει στις Custom ;) Δεν αντιλέγω, όμως όταν εχω την ίδια ρομ για 2-3 μέρες δεν μπορει να φταίει αυτη. Μόνο σε συνάρτηση με κάποια εφαρμογη η κάποιο κόλλημα που θα κρατήσει την CPU η το gps σε χρήση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Δεν αντιλέγω, όμως όταν εχω την ίδια ρομ για 2-3 μέρες δεν μπορει να φταίει αυτη. Μόνο σε συνάρτηση με κάποια εφαρμογη η κάποιο κόλλημα που θα κρατήσει την CPU η το gps σε χρήση. Ναι αυτό έγραψα, ότι επειδή δεν ξέρεις τι έχει πειράξει ο άλλος (και άλλος δεν εννοώ τον μάγειρα, αλλά κυρίως τον δημιουργό των scripts/patches) ναι μεν μπορεί ξέρω γω να σου ανοίγει το call recording, αλλά τα libs που αλλάζει να χρειάζονται και κάπου αλλού, πχ στην ηχογράφηση λέμε τώρα. Έτσι πολύ εύκολα θα μπορούσε κάτι από αυτά που έχει προσθαφαιρεθεί σε συνάρτηση όπως λες με οποιαδήποτε εφαρμογή που χρειάζεται κάποιο από αυτά τα αρχεία να δημιουργήσει κολλήματα, drains κτλ. (Το παράδειγμα με το call recording είναι εντελώς random και υποθετικό) Επίσης υπάρχουν μερικά mods που γράφουν ακριβώς τι πειράζουν και πως, αλλά ο άπειρος χρήστης δεν θα κάτσει να ασχοληθεί. Άρα λοιπόν δεν μπορείς να πεις με σιγουριά πως δεν φταίει η custom, γι'αυτο σου λέω μην είσαι απόλυτος..σίγουρος μπορείς να είσαι μόνο με την στοκ. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Οχι, είναι αστικός μύθος, δεν υπάρχει. Το battery calibration το μονο που κάνει είναι σβηνει ένα txt αρχείο με την ιστορία, που χρησιμοποιείται μονο σαν log από κάποια προγράμματα. Δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την χρήση/διάρκεια της μπαταρίας. Δεν ισχύει αυτό που λες. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) Δεν ισχύει αυτό που λες. Εσύ έχεις κάποια απόδειξη γι'αυτό που πιστεύεις; Να πω κι εγώ ότι ξέρω ότι αν γυρίσεις 3 φορές δεξιόστροφα γύρω απ'τον εαυτό σου κρατώντας το κινητό στο αριστερό χέρι, η μπαταρία θα κρατήσει μια μέρα παραπάνω. Ισχύει; :p Με τον όρο battery calibration οι περισσότεροι εννοούν τη διαγραφή του batterystats.bin αρχείου, είτε μέσω cwm recovery είτε με κάποιο root explorer. To oποίο αρχείο, όπως είπε ο Tsaglis, απλά κρατάει στατιστικά, και ούτως ή άλλως διαγράφεται κατά την αναβάθμιση νέας rom κτλ. Παλιότερα πίστευαν πολλοί ότι έχει να κάνει με το πώς το κινητό καταλαβαίνει το επίπεδο της μπαταρίας, αλλά αυτός ο "αστικός μύθος" αποδείχθηκε ως τέτοιος εδώ και αρκετό καιρό: http://www.xda-developers.com/android/google-engineer-debunks-myth-wiping-battery-stats-does-not-improve-battery-life/ Ο όρος "calibration" μπορεί να έχει και άλλες έννοιες, π.χ. το να κάνεις το γνωστό charge bump, που το φορτίζεις ξανά και ξανά όταν το βγάλεις από την μπρίζα, που ενώ βοηθάει για λίγο, μειώνει τη ζωή της μπαταρίας. Αυτό δε γίνεται στο Galaxy S 3 γιατί κατεβάσανε τον 100% δείκτη εκεί που έπρεπε, και τώρα όταν το βγάζεις από το ρεύμα δε λέει 98% όπως γινόταν στο S 1. Οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με λογισμικό και πώς αυτό τρώει τη μπαταρία χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή, και δεν έχει τίποτα να κάνει με τη ζωή αυτής καθαυτής της μπαταρίας. Edited September 19, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Εσύ έχεις κάποια απόδειξη γι'αυτό που πιστεύεις; Να πω κι εγώ ότι ξέρω ότι αν γυρίσεις 3 φορές δεξιόστροφα γύρω απ'τον εαυτό σου κρατώντας το κινητό στο αριστερό χέρι, η μπαταρία θα κρατήσει μια μέρα παραπάνω. Ισχύει; :p Με τον όρο battery calibration οι περισσότεροι εννοούν τη διαγραφή του batterystats.bin αρχείου, είτε μέσω cwm recovery είτε με κάποιο root explorer. To oποίο αρχείο, όπως είπε ο Tsaglis, απλά κρατάει στατιστικά, και ούτως ή άλλως διαγράφεται κατά την αναβάθμιση νέας rom κτλ. Παλιότερα πίστευαν πολλοί ότι έχει να κάνει με το πώς το κινητό καταλαβαίνει το επίπεδο της μπαταρίας, αλλά αυτός ο "αστικός μύθος" αποδείχθηκε ως τέτοιος εδώ και αρκετό καιρό: http://www.xda-developers.com/android/google-engineer-debunks-myth-wiping-battery-stats-does-not-improve-battery-life/ Ο όρος "calibration" μπορεί να έχει και άλλες έννοιες, π.χ. το να κάνεις το γνωστό charge bump, που το φορτίζεις ξανά και ξανά όταν το βγάλεις από την μπρίζα, που ενώ βοηθάει για λίγο, μειώνει τη ζωή της μπαταρίας. Αυτό δε γίνεται στο Galaxy S 3 γιατί κατεβάσανε τον 100% δείκτη εκεί που έπρεπε, και τώρα όταν το βγάζεις από το ρεύμα δε λέει 98% όπως γινόταν στο S 1. Οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με λογισμικό και πώς αυτό τρώει τη μπαταρία χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή, και δεν έχει τίποτα να κάνει με τη ζωή αυτής καθαυτής της μπαταρίας. Οταν λέμε battery calibration δεν εννοούμε μόνο τη διαγραφή του αρχείου που ανέφερε ο φίλος , αλλά όλη τη διαδικασία (που και εσυ αναφέρεις και θα μου επιτρέψεις να μην επαναλάβω). Οταν είπα ότι δεν ισχύει αυτο που ειπε, αυτό ακριβώς εννοουσα. Ειμαι πιο κατανοητός ; μήπως ; :lol: Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Εν ολίγοις, κάνοντας 2-3 φορτίσεις/αποφορτίσεις μετά από update/flashαρισμα "καλιμπράρεται" η μπαταρία. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Οταν λέμε battery calibration δεν εννοούμε μόνο τη διαγραφή του αρχείου που ανέφερε ο φίλος , αλλά όλη τη διαδικασία (που και εσυ αναφέρεις και θα μου επιτρέψεις να μην επαναλάβω). Οταν είπα ότι δεν ισχύει αυτο που ειπε, αυτό ακριβώς εννοουσα. Ειμαι πιο κατανοητός ; μήπως ; :lol: Είδες οι super-λακωνικές απαντήσεις καμιά φορά παρεξηγούνται, σαν χρησμοί της Πυθίας :) Anyway, ο όρος "battery calibration" είναι από μόνος του τελείως λάθος, δε γίνεται να 'καλιμπράρεις' μια μπαταρία.... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Οταν λέμε battery calibration δεν εννοούμε μόνο τη διαγραφή του αρχείου που ανέφερε ο φίλος , αλλά όλη τη διαδικασία (που και εσυ αναφέρεις και θα μου επιτρέψεις να μην επαναλάβω). Οταν είπα ότι δεν ισχύει αυτο που ειπε, αυτό ακριβώς εννοουσα. Ειμαι πιο κατανοητός ; μήπως ; :lol: Αυτό το battery calibration όπως το εκτελουν ολα τα σχετικα προγράμματα είναι αστικος μυθος. Αν θέλεις να στρώσεις ή πουσαρης την μπαταρία, αυτο μπορεί, σε μερικες περιπτώσεις, να γίνει, αλλά αφορά μόνο μπαταρίες πεσμενες ή κακά στρωμενες και είναι hardware διαδικασία (δεν την συνιστώ αν δεν ξέρεις ακριβώς τι κάνεις γιατί μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα). Δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την αλλαγή rom όπως πολλοί λανθασμενα πιστεύουν. Αν η μπαταρία σου δουλεύει με μια rom σωστά, το ίδιο θα δουλέψει και με την επόμενη, αν όχι, ειναι θέμα υπερκαταναλωσης ενέργειας της νέας rom και δεν θα διορθωθεί με κανένα battery calibration. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Αυτό το battery calibration όπως το εκτελουν ολα τα σχετικα προγράμματα είναι αστικος μυθος. Αν θέλεις να στρώσεις ή πουσαρης την μπαταρία, αυτο μπορεί, σε μερικες περιπτώσεις, να γίνει, αλλά αφορά μόνο μπαταρίες πεσμενες ή κακά στρωμενες και είναι hardware διαδικασία (δεν την συνιστώ αν δεν ξέρεις ακριβώς τι κάνεις γιατί μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα). Δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την αλλαγή rom όπως πολλοί λανθασμενα πιστεύουν. Αν η μπαταρία σου δουλεύει με μια rom σωστά, το ίδιο θα δουλέψει και με την επόμενη, αν όχι, ειναι θέμα υπερκαταναλωσης ενέργειας της νέας rom και δεν θα διορθωθεί με κανένα battery calibration. Εκ πείρας συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Λοιπον νεα δεδομενα με το προβλημα μου. Αφησα τη μπαταρια στο ελεος μεχρι να σβησει το τηλεφωνο και μετα το εβαλα στη μπριζα με τον φορτιστη του. Δεν ανοιγε καν, ουτε εδειχνε οτι φορτιζε... Συνδεω το καλωδιο του S3 με τον φορτιστη του iPad και αρχισε κανονικα να φορτιζει. Μολις φτανει στο 10% ειπα να δοκιμασω να δω αν φορτισει με τον μανισιο φορτιστη και φορτιζε. Τι σκ@τα συμβαινει εχει χαλασει ο φορτιστης η ειναι φυσιολογικο αυτο; Φανταζομαι καλυπτομαι απο εγγυηση, που πρεπει να απευθυνθω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Λοιπον νεα δεδομενα με το προβλημα μου. Αφησα τη μπαταρια στο ελεος μεχρι να σβησει το τηλεφωνο και μετα το εβαλα στη μπριζα με τον φορτιστη του. Δεν ανοιγε καν, ουτε εδειχνε οτι φορτιζε... Συνδεω το καλωδιο του S3 με τον φορτιστη του iPad και αρχισε κανονικα να φορτιζει. Μολις φτανει στο 10% ειπα να δοκιμασω να δω αν φορτισει με τον μανισιο φορτιστη και φορτιζε. Τι σκ@τα συμβαινει εχει χαλασει ο φορτιστης η ειναι φυσιολογικο αυτο; Φανταζομαι καλυπτομαι απο εγγυηση, που πρεπει να απευθυνθω; Όταν στραγγίζει η μπαταρία κάνει μερικά λεπτά να ανοίξει ξανά... Ακόμα και όταν το βάλεις να φορτίσει. Αν το άφηνες λίγο ακόμα θα άναβε. Εσύ του έδωσες απλά περισσότερο ρεύμα με τον φορτιστή του ipad (2Α η 2,5 πόσο είναι;) γιαυτό και ξύπνησε με την μία. Σου προτείνω να μην το ξανακάνεις αν αγαπάς την μπαταρία σου ;-) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Όταν στραγγίζει η μπαταρία κάνει μερικά λεπτά να ανοίξει ξανά... Ακόμα και όταν το βάλεις να φορτίσει. Αν το άφηνες λίγο ακόμα θα άναβε. Εσύ του έδωσες απλά περισσότερο ρεύμα με τον φορτιστή του ipad (2Α η 2,5 πόσο είναι;) γιαυτό και ξύπνησε με την μία. Σου προτείνω να μην το ξανακάνεις αν αγαπάς την μπαταρία σου ;-) Ενα τεταρτο περιμενα, ωσπου αρχισε να με εκνευριζει. Οσον αφορα τα αμπερ του φορτιστη του ipad εχω την εντυπωση πως το galaxy παιρνει οσα χρειαζεται, δεν πα να το φορτιζεις και με 10 αμπερ φορτιστη. Ολες οι συσκευες του κοσμου ανοιγουν αμεσως, το galaxy s3 θελει το μισαωρακι του να ανοιξει, δεν το καταλαβαινω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ενα τεταρτο περιμενα, ωσπου αρχισε να με εκνευριζει. Οσον αφορα τα αμπερ του φορτιστη του ipad εχω την εντυπωση πως το galaxy παιρνει οσα χρειαζεται, δεν πα να το φορτιζεις και με 10 αμπερ φορτιστη. Ολες οι συσκευες του κοσμου ανοιγουν αμεσως, το galaxy s3 θελει το μισαωρακι του να ανοιξει, δεν το καταλαβαινω... Ασχετως με το τι παιζει με την μπαταρια σου και το s2 μου αργουσε να ξυπνησει και να δειξει οτι φορτιζει οταν ειχε στραγγιξει και το 3gs μου μετα που εγινε jailbereak. Ειδικα το 3gs το θυμαμαι πολυ χαρακτηριστικα γιατι ειχε τυχει να θελω να παρω τηλεφωνο αμεσα μια φορα και ειχα παθει τιλτ περιμενοντας. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ενα τεταρτο περιμενα, ωσπου αρχισε να με εκνευριζει. Οσον αφορα τα αμπερ του φορτιστη του ipad εχω την εντυπωση πως το galaxy παιρνει οσα χρειαζεται, δεν πα να το φορτιζεις και με 10 αμπερ φορτιστη. Ολες οι συσκευες του κοσμου ανοιγουν αμεσως, το galaxy s3 θελει το μισαωρακι του να ανοιξει, δεν το καταλαβαινω... Όλη η σειρά galaxy έχουν την ίδια συμπεριφορά σε αυτό το θέμα. Επίσης δεν είναι ότι καλύτερο να στραγγίζει έτσι η μπαταρία.. Όσο για το πόσο τραβάει στην φόρτιση, όσο είναι ανοιχτό το περιορίζει ο κερνελ όταν είναι σβηστό όμως... Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ποιος κερνελ; Σιγουρα ηλεκτρικα κυκλωματα θα ελεγχουν αυτα τα πραγματα. Οντως οι i-συσκευες κανουν 2-3 λεπτακια να αναψουν αλλα και ο γαλαξιας δεν ειχε καμια μα καμια ενδειξη οτι φορτιζει. Ουτε με του ipad ανοιξε αμεσως ηθελε 5 λεπτακια. Ετσι ειναι φυσιολογικο αλλα με τον μανισιο να μην κανει τπτ μαλλον κατι παιζει. Στην cosmote πρεπει να το παω για να το δουν και να το αντικαταστησουν; (Απο κει ειναι αγορασμενο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ποιος κερνελ; Σιγουρα ηλεκτρικα κυκλωματα θα ελεγχουν αυτα τα πραγματα. Οντως οι i-συσκευες κανουν 2-3 λεπτακια να αναψουν αλλα και ο γαλαξιας δεν ειχε καμια μα καμια ενδειξη οτι φορτιζει. Ουτε με του ipad ανοιξε αμεσως ηθελε 5 λεπτακια. Ετσι ειναι φυσιολογικο αλλα με τον μανισιο να μην κανει τπτ μαλλον κατι παιζει. Στην cosmote πρεπει να το παω για να το δουν και να το αντικαταστησουν; (Απο κει ειναι αγορασμενο) Δεν είναι απίθανο να Μαρία ο φορτιστής. Θυμάμαι στο ipad 1 από την στιγμή που τον έβγαλα από το κουτί του δεν δούλευε. Δεν ξέρω αν καλύπτεται από την εγγύηση. Εγώ τότε δεν επεχείρησα γιατί το είχα φέρει από Αμερική και δεν είχε εγγύηση στην Ελλάδα αφού δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Ποιος κερνελ; Σιγουρα ηλεκτρικα κυκλωματα θα ελεγχουν αυτα τα πραγματα. Οντως οι i-συσκευες κανουν 2-3 λεπτακια να αναψουν αλλα και ο γαλαξιας δεν ειχε καμια μα καμια ενδειξη οτι φορτιζει. Ουτε με του ipad ανοιξε αμεσως ηθελε 5 λεπτακια. Ετσι ειναι φυσιολογικο αλλα με τον μανισιο να μην κανει τπτ μαλλον κατι παιζει. Στην cosmote πρεπει να το παω για να το δουν και να το αντικαταστησουν; (Απο κει ειναι αγορασμενο) Αν δεν είσαι έτοιμος να δεχθείς διαφορετική απάντηση από αυτή που πιστεύεις την κάνεις την ερώτηση τότε? :mad: Στον κερνελ καθορίζεται πόσα mA θα τραβήξει η συσκευή. Πιθανώς να υπάρχει και hardware κύκλωμα για την περίπτωση της υπέρτασης αλλά αυτό δεν το ξέρουμε εμείς. Και στο ξαναλέω, GS1, GS2 είχαν την ίδια συμπεριφορά (αν το άφηνες να σβήσει από μπαταρία ήταν νεκρό μέχρι να φορτίσει ως ένα ποσοστό). Αυτό πιθανότατα να γίνεται γιατί κατά την διάρκεια του boot ΔΕΝ φορτίζει η συσκευή, άρα εάν δεν φτάσει σε ένα συγκεκριμένο ποσοστό η μπαταρία πριν ανοίξει καταλαβαίνεις ότι θα πέσει σε bootloop. Δεν λέω ότι είναι απίθανο να φταίει ο φορτιστής. Αλλά έτσι όπως το περιγράφεις οι πιθανότητες να φταίει είναι ελάχιστες. Παρακολούθησε το γιατί εάν πας για αλλαγή και φορτίζει δεν πρόκειται να στον αλλάξουν. Over and out Edited September 20, 2012 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Οκ δεν το ηξερα οτι ΠΡΕΠΕΙ ειναι νεκρο για κανα 20λεπτο+ το τηλεφωνο, αλλα μου φαινεται μεγαλη βλακεια της Samsung να συμβαινει αυτο, γιατι μπορει εκεινη τη στιγμη να καιγομαι για καποια επειγουσα κλιση. Ωστοσο, με αλλο φορτιστη τουλαχιστον αναψε το ledακι οτι φορτιζε και ανοιξε το τηλεφωνο οταν πηγε στο 3-4%, κατι που ειναι φυσιολογικο. Εχω την εντυπωση παρ'ολα αυτα οτι και 1 ωρα να το αφηνα με τον μανισιο φορτιστη δεν θα εκανε τπτ, ουτε led ουτε τπτ. Την επομενη φορα θα το δοκιμασω παντως. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Οκ δεν το ηξερα οτι ΠΡΕΠΕΙ ειναι νεκρο για κανα 20λεπτο+ το τηλεφωνο, αλλα μου φαινεται μεγαλη βλακεια της Samsung να συμβαινει αυτο, γιατι μπορει εκεινη τη στιγμη να καιγομαι για καποια επειγουσα κλιση. Ωστοσο, με αλλο φορτιστη τουλαχιστον αναψε το ledακι οτι φορτιζε και ανοιξε το τηλεφωνο οταν πηγε στο 3-4%, κατι που ειναι φυσιολογικο. Εχω την εντυπωση παρ'ολα αυτα οτι και 1 ωρα να το αφηνα με τον μανισιο φορτιστη δεν θα εκανε τπτ, ουτε led ουτε τπτ. Την επομενη φορα θα το δοκιμασω παντως. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Καλύτερα αν θέλεις να σου κρατήσει η μπαταρία να μην υπάρξει επόμενη φορά.. δεν κάνει καλό αυτό στις μπαταρίες λιθίου. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Οκ δεν το ηξερα οτι ΠΡΕΠΕΙ ειναι νεκρο για κανα 20λεπτο+ το τηλεφωνο, αλλα μου φαινεται μεγαλη βλακεια της Samsung να συμβαινει αυτο, γιατι μπορει εκεινη τη στιγμη να καιγομαι για καποια επειγουσα κλιση. Ωστοσο, με αλλο φορτιστη τουλαχιστον αναψε το ledακι οτι φορτιζε και ανοιξε το τηλεφωνο οταν πηγε στο 3-4%, κατι που ειναι φυσιολογικο. Εχω την εντυπωση παρ'ολα αυτα οτι και 1 ωρα να το αφηνα με τον μανισιο φορτιστη δεν θα εκανε τπτ, ουτε led ουτε τπτ. Την επομενη φορα θα το δοκιμασω παντως. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Δεν συμβαίνει στα galaxy μόνο αυτό. Όταν πήρα το hox δεν άνοιγε, το έβαλα στην φόρτιση και έκανε ένα τέταρτο για να ανοίξει (ούτε το λεντ δεν άναβε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Παιδιά δεν συμβαίνει σε κανένα galaxy ή hox μόνο. Είναι φαινόμενο όλων των κινητών. Ένα Motorola Razor που είχα ξεχασμένο έκανε μια φορά σχεδόν 1 ώρα για να ξυπνήσει... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Παιδιά δεν συμβαίνει σε κανένα galaxy ή hox μόνο. Είναι φαινόμενο όλων των κινητών. Ένα Motorola Razor που είχα ξεχασμένο έκανε μια φορά σχεδόν 1 ώρα για να ξυπνήσει... :lol: Τι λες ρε συ, το 3310 μου άνοιγε αμέσως... :lol::lol: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Παντως για πρωτη φορα στον ενα μηνα που εχω περιπου το τηλεφωνο, ειμαι στις 17 ωρες και ειναι στο 80% κι εκανα πολυ λιγη χρηση. Ανετα παει 4 μερες! LOL :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Παντως για πρωτη φορα στον ενα μηνα που εχω περιπου το τηλεφωνο, ειμαι στις 17 ωρες και ειναι στο 80% κι εκανα πολυ λιγη χρηση. Ανετα παει 4 μερες! LOL :lol::lol: Ναι με χρήση βιτρίνας πάει!!:p Πιστεύω μια νορμάλ χρήση βγάζει 2ημερο και χρήση smartphone με ανοιχτά όλα όλη την μέρα θα βγάλει την μέρα άνετα.. Το βράδυ πρίζα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts