Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Η 32 είναι πολλή καλή και αρκετά καλύτερη από την προηγούμενη. μπράβο στους δημιουργούς. Έως τώρα είχα μόνο δοκιμάσει την 31 και την 311. Με τη 32 το κινητό έγινε πιο ομαλό και ποιο σωστό στην ανταπόκρισητης αφής. Ανάμεσα στης 3 αυτές ρομ η 32 λειτουργεί ποιο ομαλά πιο όμορφα. Edited by agriniopk

Εισαι σιγουρος για το αρκετα καλυτερη;

Απο οτι βλεπω μονο kernel Και Modem εχουν αλλαχτει.

Υπαρχει καποια αλλη αλλαγη;

Επισης στο gallery πως κανουμε ταξινομηση στους φακελους;

Edited by sothoms

Έβαλα την v32. Εχτές το έκανα root και πριν λίγο την πέρασα. Είχα jelly bean πριν από αυτή. Μπορώ να πω ότι τρέχει άψογα.. :D Πολύ καλή δουλειά παιδιά. :up:
Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus

Δοκιμαζω ακομα rom και εχω αποριες.

Με την 31.1 εχετε κανενα θεμα με το 3g;

Εδω που βρισκομαι στο χαλανδρι διπλα απο την vodafone ημουν καρφωνος στο H+ με το S2.

Με το S3 πανω απο Ε δεν μου πηγαινει.

Διπλα-διπλα ειναι τωρα τα τηλεφωνα (και στα 2 εχω κανει disable to fast dormacy) κι εχω αυτην την διαφορα

Edit: Απο default το τηλεφωνο μετα το περασμα της rom ηταν δηλωμενο gsm. Το αλλαξα σε αυτοματο και ολα ειναι οκ !!!

Edited by sothoms

Δοκιμαζω ακομα rom και εχω αποριες.

Με την 31.1 εχετε κανενα θεμα με το 3g;

Εδω που βρισκομαι στο χαλανδρι διπλα απο την vodafone ημουν καρφωνος στο H+ με το S2.

Με το S3 πανω απο Ε δεν μου πηγαινει.

Διπλα-διπλα ειναι τωρα τα τηλεφωνα (και στα 2 εχω κανει disable to fast dormacy) κι εχω αυτην την διαφορα

Edit: Απο default το τηλεφωνο μετα το περασμα της rom ηταν δηλωμενο gsm. Το αλλαξα σε αυτοματο και ολα ειναι οκ !!!

Με την 31.1 είχα πρόβλημα με το wifi γενικά. Για εμένα βάλε την 32. Από πάνω, δεν θα χάσεις τίποτε από δεδομένα.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την 32. Κάνει reboot το κινητό κανά 2 φορές την μέρα...

στην 31.1 δεν είχα κανένα θέμα, πέρασα την 32 από πάνω κάνοντας πρωτα wipe cache kai dalvik.

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Πρώτο πέρασμα ROM, με επιτυχία!!!

Έβαλα την v32. Από τις πρώτες εντυπώσεις μου είναι ότι έχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.

Ξέρει κανείς πως μπορώ όταν βάλω φωτογραφία ως ταπετσαρία να μην ''κουνιέται'' στην αλλαγή των κεντρικών σελίδων?

Edited by npalavras

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την 32. Κάνει reboot το κινητό κανά 2 φορές την μέρα...

στην 31.1 δεν είχα κανένα θέμα, πέρασα την 32 από πάνω κάνοντας πρωτα wipe cache kai dalvik.

δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα , φλάσαρε πάλι την 32

με την 32 έχω προβληματα και εγώ.

τρώει πολύ μπαταρία και θέματα αστάθιας...

σε μένα η αυτονομία της μπαταρίας είναι καλή , οθόνη μιάμιση ώρα , κλίσεις 50 λεπτά , sygic 10 λεπτά , wifi πάντα ανοιχτό , είμαι στο 67% , και το ξυπνάει κάποια εφαρμογή (την ψάχνω)

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

:!:Γκάλοπ!!!!!!!!!:!:

Ποια έκδοση πιστεύετε μέχρι στιγμής σας έχει φανεί η πιο αξιόπιστη αλλά και με την πιο καλή αυτονομία μπαταρίας έως και την v32 ...?

Μόνο σε εμένα δουλεύει μπαμ ρε παιδιά? Περίεργο:blink: Εγώ ακολούθησα ακριβώς τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 και όλα καλά. Edited by Sirlas
Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus

Ποια έκδοση πιστεύετε μέχρι στιγμής σας έχει φανεί η πιο αξιόπιστη αλλά και με την πιο καλή αυτονομία μπαταρίας έως και την v32 ...?

Χμμμ εγω βλεπω πολυ καλα αποτελεσματα με την v31. Τις εχω δοκιμασει όλες απο v28-v31 και εμεινα στην 31!

Και ενα ευχαριστο!!! http://www.sammobile.com/2012/11/12/samsung-to-update-the-galaxy-s-iii-to-android-4-1-2-soon/ :D

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Μετα το περασμα της ρομ, κανετε ξανα κανενα απο τα 3 wipe;

αν την έβαλες με full wipe , καλό είναι να τα κάνεις πάλι πριν σετάρεις το κινητό σου για να φύγουν έστω και τα λίγα υπολείμματα από την προηγούμενη rom

Δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα, απλα ρωταω για να ξερω γενικα

Εκανα τα 3 wipe και εγκατεστησα την rom. Μετα εκανα ξανα τα 3 wipe, αλλα μου σβηστηκαν καποιες εφαρμογες που ειχε η rom (το Wipe data/factory reset τις εσβησε πχ fast dormancy)

Αρα μηπως δεν πρπει να κανουμε το συγκεκριμενο wipe;

Δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα, απλα ρωταω για να ξερω γενικα

Εκανα τα 3 wipe και εγκατεστησα την rom. Μετα εκανα ξανα τα 3 wipe, αλλα μου σβηστηκαν καποιες εφαρμογες που ειχε η rom (το Wipe data/factory reset τις εσβησε πχ fast dormancy)

Αρα μηπως δεν πρπει να κανουμε το συγκεκριμενο wipe;

το Wipe data/factory reset , σβήνει όλες τις εφαρμογές (αν φλασάρουμε σε μια προηγούμενη omega , δεν το κάνουμε )

Με μπερδεψες.

Κανω τα 3 wipe πριν περασω την rom

Wipe data/factory reset

Wipe cache partition

Wipe Dalvik cache

Περναω την rom

Αμεσως μετα την εγκατασταση, αν κανω παλι τα παραπανω wipe, τοτε μου σβηνονται καποιες εφαρμογες (λογω του Wipe data/factory reset ).

Αυτο πρεπει να γινεται;

Τις έχω δοκιμάσει αν όχι όλες, τότε σχεδόν όλες.

Νομίζω η 27 μου άφησε την καλύτερη εντύπωση.

Τώρα έχω την 31 και δεν την αλλάζω (προς το παρών τουλάχιστον)...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Με μπερδεψες.

Κανω τα 3 wipe πριν περασω την rom

Wipe data/factory reset

Wipe cache partition

Wipe Dalvik cache

Περναω την rom

Αμεσως μετα την εγκατασταση, αν κανω παλι τα παραπανω wipe, τοτε μου σβηνονται καποιες εφαρμογες (λογω του Wipe data/factory reset ).

Αυτο πρεπει να γινεται;

την πρώτη φορά που κάνεις Wipe data/factory reset σβήνονται είπαμε όλες οι εφαρμογές σου , και οι ρυθμίσεις

στο δεύτερο Wipe data/factory reset ,δεν έχει εφαρμογές να σβήσει , το κάνεις αν θέλεις προληπτικά

Edited by tora33

Ισως δεν εγινα κατανοητος. Κι ομως μου σβηνει καποιες εφαρμογες που εχει η rom, οπως το fast dormancy στην προκειμενη περιπτωση.

Δεν εχω περασει πολλες rom αλλα και με το s2 η καθε omega που περνουσα ειχε και καποιες εφαρμογες.

Καθε φορα που εκανα μετα την εγκατασταση Wipe data/factory reset, μου εσβηνε αυτες τις extra εφαρμογες γι αυτο και σταματησα να το κανω.

Καπου διαβασα ομως οτι ειναι καλο να το κανεις οπως μου το ανεφερες κι εσυ.

Ισως δεν εγινα κατανοητος. Κι ομως μου σβηνει καποιες εφαρμογες που εχει η rom, οπως το fast dormancy στην προκειμενη περιπτωση.

Δεν εχω περασει πολλες rom αλλα και με το s2 η καθε omega που περνουσα ειχε και καποιες εφαρμογες.

Καθε φορα που εκανα μετα την εγκατασταση Wipe data/factory reset, μου εσβηνε αυτες τις extra εφαρμογες γι αυτο και σταματησα να το κανω.

Καπου διαβασα ομως οτι ειναι καλο να το κανεις οπως μου το ανεφερες κι εσυ.

προ εγκατεστημένες εφαρμογές της rom δεν πρέπει να "σβήνονται" , αν ναι , περνάς πάλι την rom χωρίς wipe