Djdeltavita Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Παιδια υπαρχει κανενας εναλακτικος server γιατι αυτοι σερνονται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Παιδια υπαρχει κανενας εναλακτικος server γιατι αυτοι σερνονται ?Κατέβασέ τη μέσω torrent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polil91 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 παιδες εχουμε θεμα, περασα την 7,0 εκανα factory defaults και τα αλλα 2 restore που λενε στα βιντεο την περασα, εβαλα τιτανιουμ εκανα restore απο εκει τα παντα, ολα οκ ως εδω, μονο που μετα απο οταν περασα τη ρομ που ανοιξε η συσκευη, εβγαλε οπως παντα να βαλουμε ονομα κατοχου, ε εκει μου ειχε το swype και δεν ειχε ελληνικα, μονο αγγλικα και ισμανικα και το αφησα κενο, τωρα δεν μπορω να το αλλαξω απο πουθενα το ονομα ιδιοκτητη? η πρεπει παλι να την περασω τη ρομ και να το βαλω στα αγγλικα, και ακτι αλλο μηπως δεν επρεπε να κανω factory reset? γιατι πριν λιγο ενα παλικαρι μ πε εδω οτι δεν χανεται τπτ ενω ολα χαθηκαν και τα εβαλα παλι με restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Πολύ καλή η νέα ROM. Πέρα από το μέγεθος, η αλλαγή από S2 σε S3 πραγματικά αξίζει. Αξιζει τα μαλα..... Αν το ειχαν κανει και με 2giga Ram θα αλλαζαμε παλι τηλ σε 4 χρονια..... Αλλα πως θα μας τα παιρνουν καθε χρονο........ Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 παιδες εχουμε θεμα, περασα την 7,0 εκανα factory defaults και τα αλλα 2 restore που λενε στα βιντεο την περασα, εβαλα τιτανιουμ εκανα restore απο εκει τα παντα, ολα οκ ως εδω, μονο που μετα απο οταν περασα τη ρομ που ανοιξε η συσκευη, εβγαλε οπως παντα να βαλουμε ονομα κατοχου, ε εκει μου ειχε το swype και δεν ειχε ελληνικα, μονο αγγλικα και ισμανικα και το αφησα κενο, τωρα δεν μπορω να το αλλαξω απο πουθενα το ονομα ιδιοκτητη? η πρεπει παλι να την περασω τη ρομ και να το βαλω στα αγγλικα, και ακτι αλλο μηπως δεν επρεπε να κανω factory reset? γιατι πριν λιγο ενα παλικαρι μ πε εδω οτι δεν χανεται τπτ ενω ολα χαθηκαν και τα εβαλα παλι με restoreΘα πας στις Ρυθμίσεις - Ασφάλεια - Πληροφορίες κατόχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polil91 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 ευχαριστω για την απαντηση τωρα θα το κοιταξω, κατι αλλο οταν κανουμε update απο omega σε omega σιγουρα παλι θελει τα 3 wipe? γιατι καπου νομιζω πηρε το ματι μου οτι απλα κανουμε κατευθειαν install zip from sd και τιποτα αλλο, απλα να γνωριζω μελλοντικα (android newcomer) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Δοκίμασε κανεις την v7??? Για πειτε εντυπωσεις??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polil91 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 την περασα εγω, πολυ καλη σαν την 6 με 2-3 παραπανω tweaks, τιποτα σουπερ ουαου να πω την αληθεια αλλα ειναι χρησιμες οι λειτουργιες, πχ το tweak που αλλαζεις/ταξινομεις τα toogle στη πανω μπαρα, αυτο λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Για πείτε κανένα καλό μόντεμ να περάσω ρε παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Για πείτε κανένα καλό μόντεμ να περάσω ρε παιδιά LF5 Ειναι μια χαρά... Βαλτο αφοβα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Συμφωνώ για το LF5. Γενικά στο S3 έχω καλύτερη ποιότητα ήχου στις κλήσεις σε σχέση με το S2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Παιδια πως θα απενεργοποιησω το scrolling στο wallpaper ? θελω να ειναι σταθερο οπως στο stock...καμια ιδεα ? Επισης η μπαταρια τωρα δεν χρειαζεται καλιμπραρισμα ? Με ποιο προγραμμα να το κανω ? Ευχαριστω !!! ΠΟλλη καλη δουλεια...μπραβο Γιαννη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 (edited) παιδες εχουμε θεμα, περασα την 7,0 εκανα factory defaults και τα αλλα 2 restore που λενε στα βιντεο την περασα, εβαλα τιτανιουμ εκανα restore απο εκει τα παντα, ολα οκ ως εδω, μονο που μετα απο οταν περασα τη ρομ που ανοιξε η συσκευη, εβγαλε οπως παντα να βαλουμε ονομα κατοχου, ε εκει μου ειχε το swype και δεν ειχε ελληνικα, μονο αγγλικα και ισμανικα και το αφησα κενο, τωρα δεν μπορω να το αλλαξω απο πουθενα το ονομα ιδιοκτητη? η πρεπει παλι να την περασω τη ρομ και να το βαλω στα αγγλικα, και ακτι αλλο μηπως δεν επρεπε να κανω factory reset? γιατι πριν λιγο ενα παλικαρι μ πε εδω οτι δεν χανεται τπτ ενω ολα χαθηκαν και τα εβαλα παλι με restore ευχαριστω για την απαντηση τωρα θα το κοιταξω, κατι αλλο οταν κανουμε update απο omega σε omega σιγουρα παλι θελει τα 3 wipe? γιατι καπου νομιζω πηρε το ματι μου οτι απλα κανουμε κατευθειαν install zip from sd και τιποτα αλλο, απλα να γνωριζω μελλοντικα (android newcomer) στο post 4 (πρώτη σελίδα) λέει περίπου : αν προερχόμαστε από την μαμά rom ή κάποια άλλη εκτός από omega , μεταξύ των άλλων κάνουμε 1.Wipe data / factory reset (χάνονται οι εφαρμογές και έρχονται αυτόματα από το pay store η χειροκίνητα από titanium backup) 2.Wipe cache 3.Wipe dalvik cache 4.Flash Omega Αν είμαστε με omega , τα κάνουμε όλα εκτός από το 1. , δεν χάνονται οι εφαρμογές μπορούσες να αλλάξεις το swype με το πληκτρολόγιο της Samsung , αριστερά από ρυθμίσεις για να έχεις Ελληνικά Ελληνικό swype https://www.dropbox.com/s/zitflo5ed3ys4lu/s3swype.apk Παιδια πως θα απενεργοποιησω το scrolling στο wallpaper ? θελω να ειναι σταθερο οπως στο stock...καμια ιδεα ? Επισης η μπαταρια τωρα δεν χρειαζεται καλιμπραρισμα ? Με ποιο προγραμμα να το κανω ? Ευχαριστω !!! ΠΟλλη καλη δουλεια...μπραβο Γιαννη Από τα mods στην κουζίνα Batterycalibration, νομίζω δεν χρειάζεται Edited June 29, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Δεν το βρισκω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 (edited) Δεν το βρισκω :( εφαρμογή omega Files χαμηλά , κάτω /omega 7.00/mods/disable scoling cache Edited June 29, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Ευχαριστω για την απαντηση....αυτο το ετρεξα αλλα δεν εκανε τιποτα...συνεχιζει και γυρναει το wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Ευχαριστω για την απαντηση....αυτο το ετρεξα αλλα δεν εκανε τιποτα...συνεχιζει και γυρναει το wallpaper Κανε ενα reboot περασε το πάλι και αν δεν σου κατσει κανε ενα full wipe πάλι την ρομ... Εγω προσωπικά οταν αλλάζω firmware κάνω πάντα full wipe... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Κανε ενα reboot περασε το πάλι και αν δεν σου κατσει κανε ενα full wipe πάλι την ρομ... Εγω προσωπικά οταν αλλάζω firmware κάνω πάντα full wipe... Κι εγώ συνήθως έτσι κάνω αλλά αυτή την φορά είπα να κάνω μόνο cache/dalvik από v6 σε v7 κι έκατσε μια χαρά..νομίζω βέβαια ότι η φωτεινότητα είναι λίγο πιο χαμηλά από ότι ήταν πριν στην αυτόματη πάντα ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 νομίζω βέβαια ότι η φωτεινότητα είναι λίγο πιο χαμηλά από ότι ήταν πριν στην αυτόματη πάντα ρύθμισηΜπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Ναι ετσι ειναι ....ειναι πιο χαμηλη απο οτι του οριζεις εσυ ! κανενα νεο με το μετακινουμενο σπαστικο φωντο εχουμε ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Ναι ετσι ειναι ....ειναι πιο χαμηλη απο οτι του οριζεις εσυ ! κανενα νεο με το μετακινουμενο σπαστικο φωντο εχουμε ? :( Μου το ειπανε απο το xda ...φλασαρεις τον stock luncher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Φοβερη η ω7 η πιο smooth ever παρα πολυ καλη δουλεια μπραβο στον Γιαννη και την ομαδα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Μετά από 10ήμερες διακοπές επέστρεψα κι από την 5 βρέθηκα στην 7. Αισθητά βελτιωμένη η ROM και πολύ ευχάριστη η προσθήκη του kalagas theme. Έχω όμως και μία απορία. Στην lock screen έχω επιλέξει να εμφανίζει τον καιρό. Είμαι όμως σίγουρος ότι δεν τον ανανεώνει ποτέ. Έχει κανείς άλλος αντίστοιχο πρόβλημα; Τι μπορεί να πηγαίνει στραβά; Το πρόβλημα δεν μου το έκανε τώρα η 7. Το είχα από πριν στην 5 και απλά συνεχίζει να υφίσταται. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 (edited) Μετά από 10ήμερες διακοπές επέστρεψα κι από την 5 βρέθηκα στην 7. Αισθητά βελτιωμένη η ROM και πολύ ευχάριστη η προσθήκη του kalagas theme. Έχω όμως και μία απορία. Στην lock screen έχω επιλέξει να εμφανίζει τον καιρό. Είμαι όμως σίγουρος ότι δεν τον ανανεώνει ποτέ. Έχει κανείς άλλος αντίστοιχο πρόβλημα; Τι μπορεί να πηγαίνει στραβά; Το πρόβλημα δεν μου το έκανε τώρα η 7. Το είχα από πριν στην 5 και απλά συνεχίζει να υφίσταται. Όταν ανανεώνεται στην screen , ανανεώνεται και στην lock screen (με επιλογή αυτόματα η χειροκίνητα) , έκανα δοκιμή χειροκίνητα και ανανεώθηκαν και τα δύο , screen και lock screen για να ανανεώνεται ο καιρός αυτόματα θα πρέπει από τις ρυθμίσεις του καιρού να επιλέξουμε κάθε πότε να ανανεώνεται , το λιγότερο είναι 1 ώρα , μετά από μία ώρα θα σου πω. πιστεύω ότι ανανεώνεται , εκτός αν έκανες δοκιμή είναι λειτουργία της εφαρμογής όχι της rom . Συμφωνώ για την rom ότι πετάει Edited June 30, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Κι εγώ συνήθως έτσι κάνω αλλά αυτή την φορά είπα να κάνω μόνο cache/dalvik από v6 σε v7 κι έκατσε μια χαρά..νομίζω βέβαια ότι η φωτεινότητα είναι λίγο πιο χαμηλά από ότι ήταν πριν στην αυτόματη πάντα ρύθμιση Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό; :worry: Ναι έχετε δίκαιο, το εχω γράψει και στο πρωτο ποστ, πρέπει να βάλετε το Mod για να διορθωθεί η φωτεινότητα από το Omega Files. Φοβερη η ω7 η πιο smooth ever παρα πολυ καλη δουλεια μπραβο στον Γιαννη και την ομαδα του Χαίρομε που σου αρέσει :) Μετά από 10ήμερες διακοπές επέστρεψα κι από την 5 βρέθηκα στην 7. Αισθητά βελτιωμένη η ROM και πολύ ευχάριστη η προσθήκη του kalagas theme. Έχω όμως και μία απορία. Στην lock screen έχω επιλέξει να εμφανίζει τον καιρό. Είμαι όμως σίγουρος ότι δεν τον ανανεώνει ποτέ. Έχει κανείς άλλος αντίστοιχο πρόβλημα; Τι μπορεί να πηγαίνει στραβά; Το πρόβλημα δεν μου το έκανε τώρα η 7. Το είχα από πριν στην 5 και απλά συνεχίζει να υφίσταται. Δοκίμασε να βάλεις το Omega Files το Samsung apps > Accuweather Widget, μήπως και δεν το έχεις. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts