Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η 41 είναι γρήγορη , πάρα πολύ καλή , περισσότερο smooth από την 40..... από μπαταρία ίσως λίγο καλύτερη από την 40 (και τα επίπεδα της 40 ήταν άψογα στην κατανάλωση)

μ αρέσει περισσότερο από την 40 (δεν άλλαξα kernel)

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οποιος βγαλει το supercharger θα δει πολυ πιο ομαλη λειτουργια στις σελιδες του κινητου οπως και στο πατημα του home button που λαγκαρε..

Προσωπικα αλλαξε η συμπεριφορα του πολυ προς το καλυτερο!

πως βγαινει το supercharger ? και τι ειναι αυτο ??? (νεος χρηστης android προερχομενος απο iOS)

επισης οταν παταω το εικονιδιο ''επαφες'' και το εικονιδιο ''τηλεφωνο'' χρειαζονται περιπου απο 1 εως δυο 2 δευτερολεπτα για να ανοιξουν !! γιατι συμβαινει αυτο ? κανω κατι λαθος ?

Edited by mger

Οχι τπτ δεν κανεις λαθος εμενα κανει 2-3 δευτερολεπτα . οπως και στα μηνυματα..

Κατεβασε το exdialer και το Go sms pro και χρησιμοποιησε αυτα.

πως βγαινει το supercharger ? και τι ειναι αυτο ??? (νεος χρηστης android προερχομενος απο iOS)

επισης οταν παταω το εικονιδιο ''επαφες'' και το εικονιδιο ''τηλεφωνο'' χρειαζονται περιπου απο 1 εως δυο 2 δευτερολεπτα για να ανοιξουν !! γιατι συμβαινει αυτο ? κανω κατι λαθος ?

απο omega files/Mods , σε μένα δουλεύει πολύ καλά ,

για το 1 με 2 δευτερόλεπτα δεν με χαλάει

Το πιο σπαστικο πραγμα ειναι για ενα τετοιο κινητο να αργουν τοσο αυτες ειδικα οι εφαρμογες που χρησιμοποιεις συνεχεια Edited by m4rvel

παιδια ο perseus εκανε καμια μοντια ωστε να φορτιζει πιο γρηγορα η μπαταρια? Εχει παρει ο αδερφος μου το Allshare cast αλλα δεν μπορω να συνδεθω πρεπει να εχω το Allshare?
υπογραφή εκτός ορίων

Βλεπω οτι η 41 εχει το ιδιο modem με την 36-37 και επειδη ειμαι περισσοτερο ευχαριστημενος με το modem της 40 λεω να μεινω ακομα στην 40 με perseus και 1.6MHz :happy: :D

Πιστευω οτι με overclocking φθειρεται ο επεξεργαστης εν καιρο

Το σκεπτικό του να το πάω 1.6 είναι επειδή είναι ο ίδιος επεξεργαστής με του ΝΟΤΕ ΙΙ που τρέχει 1.6. τώρα θα δείξει!!! (αν φυσικά απευθύνεται σε μένα το μήνυμα :) )

Οχι φιλε μου γενικος το λεω. ;)

Απο οτι διαβασα στο xda ειναι ιδιος με το Note II αρα σε εμας τι εχουν κανει undervolting?Αν ναι το εκαναν για οικονομια μπαταριας?

Edited by apsogos

Οντως ουτε εμενα δουλευει η αποτυπωση φωτογραφιας στιγμιοτυπου με την παλαμη στην 41....
Poco X3 nfc 6/128

Με την 41 που εβαλα δεν δουλευει η φωτογραφια της οθονης με την παλαμη

δουλεύει , τώρα το έλεγξα , edit : menu/ρυθμίσεις/κίνηση/κιν.παλάμης για λύψ.εικ.

Edited by tora33

Εχει παρει ο αδερφος μου το Allshare cast αλλα δεν μπορω να συνδεθω πρεπει να εχω το Allshare?

Πρέπει να είναι μηδενισμένος ο flash counter.

Καλημέρα παιδιά ειμαι με ν41 ειχα το ιδιο θεμα και με ν40 και οι δυο ρομ μπηκαν με full wipe οταν παω να κατεβασω ενα αρχειο μου δειχνει η ληψη απετυχε οταν παταω πανω στο αρχείο βγαζει "Δεν ειναι δυνατη η ληψη ανεπαρκης μνημη" εσωτερικη μνήμη έχω 6γιγα ελεύθερη .καμια ιδεα;

Καλημέρα παιδιά ειμαι με ν41 ειχα το ιδιο θεμα και με ν40 και οι δυο ρομ μπηκαν με full wipe οταν παω να κατεβασω ενα αρχειο μου δειχνει η ληψη απετυχε οταν παταω πανω στο αρχείο βγαζει "Δεν ειναι δυνατη η ληψη ανεπαρκης μνημη" εσωτερικη μνήμη έχω 6γιγα ελεύθερη .καμια ιδεα;

θέμα της εφαρμογής

με root explorer μπες στο data/app και σβήσε το "εφαρμογή".odex , π.χ. com.keramidas.odex =titanium backup

Στο data\app δεν εχω καμια εφαρμογή φιλε μου που να καταλήγει σε odex ολες ειναι apk μηπως παιζει τιποτα άλλο να δοκιμασω;

εννοείς να κατεβάσεις αρχείο με κάποιο browser ? σβήσε τα δεδομένα του, άλλαξε browser , σε recovery τα 2 wipe και permissions ....

Απο αποψη μπαταριας η 41 ειναι καλυτερη απο την 40 με στοκ κερνελ η με τον περσεους?

Αυτο θα ηθελα να το μαθω και εγω. Βεβαια τωρα με v39 και siyah, δεν έχω παραπονο καλα παει. Αλλα θα ήθελα να κανω update.