tora33 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 η 41 είναι γρήγορη , πάρα πολύ καλή , περισσότερο smooth από την 40..... από μπαταρία ίσως λίγο καλύτερη από την 40 (και τα επίπεδα της 40 ήταν άψογα στην κατανάλωση) μ αρέσει περισσότερο από την 40 (δεν άλλαξα kernel) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Οκ την περασα και εγω!πριν ειχα τον Perseus kernel! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Και τωρα μπορεις να τον βαλεις.. Εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Οποιος βγαλει το supercharger θα δει πολυ πιο ομαλη λειτουργια στις σελιδες του κινητου οπως και στο πατημα του home button που λαγκαρε.. Προσωπικα αλλαξε η συμπεριφορα του πολυ προς το καλυτερο! πως βγαινει το supercharger ? και τι ειναι αυτο ??? (νεος χρηστης android προερχομενος απο iOS) επισης οταν παταω το εικονιδιο ''επαφες'' και το εικονιδιο ''τηλεφωνο'' χρειαζονται περιπου απο 1 εως δυο 2 δευτερολεπτα για να ανοιξουν !! γιατι συμβαινει αυτο ? κανω κατι λαθος ? Edited February 8, 2013 by mger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Οχι τπτ δεν κανεις λαθος εμενα κανει 2-3 δευτερολεπτα . οπως και στα μηνυματα.. Κατεβασε το exdialer και το Go sms pro και χρησιμοποιησε αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 πως βγαινει το supercharger ? και τι ειναι αυτο ??? (νεος χρηστης android προερχομενος απο iOS) επισης οταν παταω το εικονιδιο ''επαφες'' και το εικονιδιο ''τηλεφωνο'' χρειαζονται περιπου απο 1 εως δυο 2 δευτερολεπτα για να ανοιξουν !! γιατι συμβαινει αυτο ? κανω κατι λαθος ? απο omega files/Mods , σε μένα δουλεύει πολύ καλά , για το 1 με 2 δευτερόλεπτα δεν με χαλάει Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Το πιο σπαστικο πραγμα ειναι για ενα τετοιο κινητο να αργουν τοσο αυτες ειδικα οι εφαρμογες που χρησιμοποιεις συνεχεια Edited February 8, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 παιδια ο perseus εκανε καμια μοντια ωστε να φορτιζει πιο γρηγορα η μπαταρια? Εχει παρει ο αδερφος μου το Allshare cast αλλα δεν μπορω να συνδεθω πρεπει να εχω το Allshare? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Βλεπω οτι η 41 εχει το ιδιο modem με την 36-37 και επειδη ειμαι περισσοτερο ευχαριστημενος με το modem της 40 λεω να μεινω ακομα στην 40 με perseus και 1.6MHz :happy: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Πιστευω οτι με overclocking φθειρεται ο επεξεργαστης εν καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Πιστευω οτι με overclocking φθειρεται ο επεξεργαστης εν καιρο Το σκεπτικό του να το πάω 1.6 είναι επειδή είναι ο ίδιος επεξεργαστής με του ΝΟΤΕ ΙΙ που τρέχει 1.6. τώρα θα δείξει!!! (αν φυσικά απευθύνεται σε μένα το μήνυμα :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) Οχι φιλε μου γενικος το λεω. ;) Απο οτι διαβασα στο xda ειναι ιδιος με το Note II αρα σε εμας τι εχουν κανει undervolting?Αν ναι το εκαναν για οικονομια μπαταριας? Edited February 9, 2013 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apollwn_7 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Με την 41 που εβαλα δεν δουλευει η φωτογραφια της οθονης με την παλαμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Οντως ουτε εμενα δουλευει η αποτυπωση φωτογραφιας στιγμιοτυπου με την παλαμη στην 41.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bisba10 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Εδώ και μια ώρα με την 41 και εγώ.Δοκίμασα την αποτύπωση με τη παλάμη και δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) Με την 41 που εβαλα δεν δουλευει η φωτογραφια της οθονης με την παλαμη δουλεύει , τώρα το έλεγξα , edit : menu/ρυθμίσεις/κίνηση/κιν.παλάμης για λύψ.εικ. Edited February 10, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npalavras Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Εχει παρει ο αδερφος μου το Allshare cast αλλα δεν μπορω να συνδεθω πρεπει να εχω το Allshare? Πρέπει να είναι μηδενισμένος ο flash counter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Παιδια το κοκκινο μικρο θαυμαστικο που βγαζει οταν εγκαθιστας custom kernel πως αφερειται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepapadogkonas Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλημέρα παιδιά ειμαι με ν41 ειχα το ιδιο θεμα και με ν40 και οι δυο ρομ μπηκαν με full wipe οταν παω να κατεβασω ενα αρχειο μου δειχνει η ληψη απετυχε οταν παταω πανω στο αρχείο βγαζει "Δεν ειναι δυνατη η ληψη ανεπαρκης μνημη" εσωτερικη μνήμη έχω 6γιγα ελεύθερη .καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Καλημέρα παιδιά ειμαι με ν41 ειχα το ιδιο θεμα και με ν40 και οι δυο ρομ μπηκαν με full wipe οταν παω να κατεβασω ενα αρχειο μου δειχνει η ληψη απετυχε οταν παταω πανω στο αρχείο βγαζει "Δεν ειναι δυνατη η ληψη ανεπαρκης μνημη" εσωτερικη μνήμη έχω 6γιγα ελεύθερη .καμια ιδεα; θέμα της εφαρμογής με root explorer μπες στο data/app και σβήσε το "εφαρμογή".odex , π.χ. com.keramidas.odex =titanium backup Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepapadogkonas Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Στο data\app δεν εχω καμια εφαρμογή φιλε μου που να καταλήγει σε odex ολες ειναι apk μηπως παιζει τιποτα άλλο να δοκιμασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 εννοείς να κατεβάσεις αρχείο με κάποιο browser ? σβήσε τα δεδομένα του, άλλαξε browser , σε recovery τα 2 wipe και permissions .... Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Κάπου είδα 4.2.1 ισχύει κάτι τέτοιο άραγε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Απο αποψη μπαταριας η 41 ειναι καλυτερη απο την 40 με στοκ κερνελ η με τον περσεους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Απο αποψη μπαταριας η 41 ειναι καλυτερη απο την 40 με στοκ κερνελ η με τον περσεους? Αυτο θα ηθελα να το μαθω και εγω. Βεβαια τωρα με v39 και siyah, δεν έχω παραπονο καλα παει. Αλλα θα ήθελα να κανω update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts