Jump to content

[ROM] Omega Rom και Omega Files

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παω να φλασαρω την 40, εχοντας κανει full wipe κανονικα, ελεγμενο το md5, με μπαταρια στο 66%, και ειμαι στις επιλογες για custom installation. Ξετσεκαρω αυτα που δεν θελω,και εχει κολλησει στο scroll λιγο πριν παει κατω κατω, και δεν κανει τιποτα, ουτε πατιεται το next. Τι κανω τωρα? Κλεινω και ξαναρχιζω απο την αρχη?

Edit: Εβγαλα μπαταρια, μπηκα σε download με πατημενα τα τρια κουμπια. Recovery πως μπαινω?

Edited by Billys_RR

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παω να φλασαρω την 40, εχοντας κανει full wipe κανονικα, ελεγμενο το md5, με μπαταρια στο 66%, και ειμαι στις επιλογες για custom installation. Ξετσεκαρω αυτα που δεν θελω,και εχει κολλησει στο scroll λιγο πριν παει κατω κατω, και δεν κανει τιποτα, ουτε πατιεται το next. Τι κανω τωρα? Κλεινω και ξαναρχιζω απο την αρχη?

Κρατα πατημένο για 5 με 10 δεύτερα το power button και θα κανει reboot στο recovery και ξανα απ την αρχή

Κρατα πατημένο για 5 με 10 δεύτερα το power button και θα κανει reboot στο recovery και ξανα απ την αρχή

Ολα ok ευχαριστω φιλε μου, δουλεψε και στην οθονη που βρισκομουν τελικα.

Όταν πατάς το menu button συνέχεια κλείνει η τρέχουσα εφαρμογή,

είναι το ίδιο στην v38 + v39 + v40, δεν έχω αλλάξει κάτι.

TO V6 SUPERCHARGER επηρεαζει την καταναλωση μπαταριας ειτε την διακρεια ζωης της?

Γενικως το προτεινεις?

Καλησπέρα! Μόλις πέρασα την 40 πολύ καλή έως τώρα κανένα πρόβλημα!

Έχω μια ερώτηση, στο samsung πληκτρολόγιο δεν μπορώ να βγάλω τα κεφαλαία στα ελληνικά με κανένα τρόπο απενεργοποίησα ακόμα κ το auto capitalization που λέει αλλά τίποτα..:(

Άκυρο το βρήκα! select input mode στης ρυθμίσεις των μηνυμάτων και μετά επέλεξα automatic!

Edited by Venisk

Yπαρχει καποιο mod να αλλαξουμε το lockscreen?

Να γινει πχ"το λουκετο στη μεση που το σερνεις εσυ αναλογα τι θελεις να κανεις?"?

Edited by m4rvel

Yπαρχει καποιο mod να αλλαξουμε το lockscreen?

Να γινει πχ"το λουκετο στη μεση που το σερνεις εσυ αναλογα τι θελεις να κανεις?"?

Δες εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1807819

Και εδω: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dwidgetlocker

γιατι στην omega v40 οταν με καλει μια επαφη δεν εμφανιζεται το ονομα παρα μονο το νουμερο?ευχαριστω προκαταβολικα

Απ'οτι ξερω διαγραφεις τον λογαριασμό google και ξανα συνδέεσαι..

Καλησπέρα.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι με v39 ή v40 λειτουργεί το allshare Cast? Ενώ αρχικά με συνδέει με τη συσκευή allshaerdongle και πριν μου δείξει την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση, μου γράφει στο κινητό ότι η σύνδεση διακόπηκε (ή θα διακοπεί) ....

Συσκευή που χρησιμοποιώ

allshareCast: EAD-T10EDEGSTD

OMEGA ROM V39 (XXELLA bootloaed ,stock rom, fullwipe install, custom install) Το μόνο που έχω αλλάξει είναι ο bootloader.... Παίζει να μου δημιουργεί πρόβλημα αυτό και να μην συνδέεται με το allshare Cast sto Dongle?

Με το note 10.1 (n8010) παίζει κανονικά.... οπότε κάποιο λάκκο έχει φάβα με το s3....

Aν παίζει κανονικά σε εσάς υπάρχει κάποια ποιο ήπια λύση πριν το full wipe και πέρασμα v40?

1. Να περάσω από πάνω ξανά την v39? Edit: Πέρασα από πάνω την 39 ξανά και δεν έφτιαξε

2. Να περάσω χωρίς full wipe την v40?

Edit : Άλλαξα διάφορους kernel (Siyah, perseus, stokc) και πάλι τίποτα....

Edited by sirgab
Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Δες εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1807819

Και εδω: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dwidgetlocker

Απ'οτι ξερω διαγραφεις τον λογαριασμό google και ξανα συνδέεσαι..

Με αυτο το mod file moy toy jkay ναι μεν εχω το lockscreen που θελω αλλα χανω το status bar οπως ειναι στην omega v40 (τα μπλε χρωματα και το διαφορετικο στυλ)..οπως και το wallpaper της omega ..κατι που δεν θα ειναι δυσκολο λογικα να βρω..Αλλα το status bar....??

edit:βρηκα λυση ευχαριστω οπως και να εχει

να ρωτησω με αυτο το mod το διαγραφεται το jkay ετσι?

XXEMA2 restore file (direct link) ?

Edited by m4rvel

Κατεβασα το holo locker που κανει ακριβως αυτο που περιεγραψα βγαζοντας τελειως το jkay

Πως μπορω να βρω παλι το wallpaper της ομεγα το κλασικο που εχει οταν την φλασαρουμε? Γιατι αλλαξα καταλαθος και το εχασα.Αυτα που εχει στο xda ειναι αναλυσης 1280χ1280 οποτε οταν το αποθηκευω στο κινητο και το βαζω wallpaper δεν εχει πολυ καλη αναλυση ειναι λιγο θωλο σε σχεση με το κλασικο που εχει οπο μονη της η ρομ. Τι μπορω να κανω εκτος απο το να την ξανα φλασαρω την ρομ? Γιατι θελω ετσι κ αλλιως το wall αυτο να το εχω ωστε να μπορω να το βαλω οποια στιγμη θελω.Ευχαριστω.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καλησπέρα.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι με v39 ή v40 λειτουργεί το allshare Cast? Ενώ αρχικά με συνδέει με τη συσκευή allshaerdongle και πριν μου δείξει την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση, μου γράφει στο κινητό ότι η σύνδεση διακόπηκε (ή θα διακοπεί) ....

Συσκευή που χρησιμοποιώ

allshareCast: EAD-T10EDEGSTD

OMEGA ROM V39 (XXELLA bootloaed ,stock rom, fullwipe install, custom install) Το μόνο που έχω αλλάξει είναι ο bootloader.... Παίζει να μου δημιουργεί πρόβλημα αυτό και να μην συνδέεται με το allshare Cast sto Dongle?

Με το note 10.1 (n8010) παίζει κανονικά.... οπότε κάποιο λάκκο έχει φάβα με το s3....

Aν παίζει κανονικά σε εσάς υπάρχει κάποια ποιο ήπια λύση πριν το full wipe και πέρασμα v40?

1. Να περάσω από πάνω ξανά την v39? Edit: Πέρασα από πάνω την 39 ξανά και δεν έφτιαξε

2. Να περάσω χωρίς full wipe την v40?

Edit : Άλλαξα διάφορους kernel (Siyah, perseus, stokc) και πάλι τίποτα....

Καλημέρα. Το πρόβλημα λύθηκε. Οφειλόταν (λογικά) από όσο είδα στο xda στο γεγονός ότι πριν συνδεθεί το Dongle με το s3, τσεκάρει το σύστημα τον counter (αυτό που μηδενίζει με το triangleaway). Αφού το μηδένισα, έπαιξε.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Πως μπορω να βρω παλι το wallpaper της ομεγα το κλασικο που εχει οταν την φλασαρουμε? Γιατι αλλαξα καταλαθος και το εχασα.Αυτα που εχει στο xda ειναι αναλυσης 1280χ1280 οποτε οταν το αποθηκευω στο κινητο και το βαζω wallpaper δεν εχει πολυ καλη αναλυση ειναι λιγο θωλο σε σχεση με το κλασικο που εχει οπο μονη της η ρομ. Τι μπορω να κανω εκτος απο το να την ξανα φλασαρω την ρομ? Γιατι θελω ετσι κ αλλιως το wall αυτο να το εχω ωστε να μπορω να το βαλω οποια στιγμη θελω.Ευχαριστω.

και αυτο που εχει μεσα η rom 1280χ1280 ειναι. αν λες αυτα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35464464 εμενα δειχνουν κανονικα δεν ειναι θωλα μονο στην οθονη κλειδωματος ειναι θωλα αλλα αυτο ειναι λειτουργια του συστηματος να τα δειχνει ποιο θωλα εκει

Εμενα ξαφνικα σημερα,ενω με ακουν οταν με καλουν εγω δεν ακουω τιποτα απο το ακουστικο..Εχω την 40,αλλα λογω του προβληματος ξαναγυρναω στην 39...
Poco X3 nfc 6/128

Εμενα ξαφνικα σημερα,ενω με ακουν οταν με καλουν εγω δεν ακουω τιποτα απο το ακουστικο..Εχω την 40,αλλα λογω του προβληματος ξαναγυρναω στην 39...

δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, δεν φταίει η rom , έσβησες τα δεδομένα ..? , η full wipe

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Όταν πατάς το menu button συνέχεια κλείνει η τρέχουσα εφαρμογή,

είναι το ίδιο στην v38 + v39 + v40, δεν έχω αλλάξει κάτι.

Ειναι εφικτο να εχουμε την επιλογη να το κανει με το κουμπι back? Γιατι καθε φορα που το κανω με το menu παρατεταμενα, με το που επιστρεφω στον Go launcher, βγαινει κατευθειαν το μενου του, κ πρεπει να το ξανακλεινω καθε φορα.

Καλησπέρα!

Εγκατέστησα το omega 39 και στην αρχική οθόνη το widget του accuweather μου εμφανίζεται διάφανο :/

H Ελλάδα είναι ο Παράδεισος…

Καλησπέρα!

Εγκατέστησα το omega 39 και στην αρχική οθόνη το widget του accuweather μου εμφανίζεται διάφανο :/

κατεβασε απο το omega files το stock accuweather widget και φλασαρε το με ClockworkMod

Καλημερα..

Σκεφτομαι να κανω την πρωτη μου αποπειρα και να περασω custom rom..

εχω ομως 2-3 ερωτησεις..

1) οταν θα κανω full wipe οτι εχω μεσα στο φακελο storage/sd card θα χαθει?

2) ειμαι καλλυμενος με το titanium back up η πρεπει να κανω backup και μεσω clockworkmod?

3) Οταν περασει η rom μετα θα ξαναμπω σε recovery και θα παρω restore from titanium ωστε να περαστουν παλι ολες οι εφαρμογες μου, φωτογραφιες μου κτλ?

Αυτο που ουσιαστικα εχω κολλησει και δεν εχω καταλαβει ειναι αν με το full wipe σου σβηνει οτι εχεις μεσα στο storage/sd ...γτ αν τα σβηνει μετα θεωρω οτι δεν θα βρισκεις το back up κτλ.

ισως και να λεω βλακειες!!!

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Καλημερα..

Σκεφτομαι να κανω την πρωτη μου αποπειρα και να περασω custom rom..

εχω ομως 2-3 ερωτησεις..

1) οταν θα κανω full wipe οτι εχω μεσα στο φακελο storage/sd card θα χαθει?

2) ειμαι καλλυμενος με το titanium back up η πρεπει να κανω backup και μεσω clockworkmod?

3) Οταν περασει η rom μετα θα ξαναμπω σε recovery και θα παρω restore from titanium ωστε να περαστουν παλι ολες οι εφαρμογες μου, φωτογραφιες μου κτλ?

Αυτο που ουσιαστικα εχω κολλησει και δεν εχω καταλαβει ειναι αν με το full wipe σου σβηνει οτι εχεις μεσα στο storage/sd ...γτ αν τα σβηνει μετα θεωρω οτι δεν θα βρισκεις το back up κτλ.

ισως και να λεω βλακειες!!!

1. ΟΧΙ

2. Με το clockworkmod κανεις backup και τη rom

3. Θα εγκαταστησεις το titanium και θα κανεις restore τις εφαρμογες και τα data τους που εχεις περασει ΕΣΥ

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

@ puzzle21 , αν και απαντήθηκε

1.από την καρτούλα , δεν θα χαθεί τίποτα ,

από την sdcard του τηλεφώνου θα χαθούν τα προγράμματα και οι ρυθμίσεις ...... (τα προγράμματα ,επαναφορά με το titanium backup)

διάβασε εδώ την διαδικασία (είναι για το s2 ,μόνο το root δεν ισχύει)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982

2. πριν περάσεις την omega αν θέλεις να κάνεις backup την rom που έχεις , το κάνεις σε recovery

3.όχι , όταν περάσεις την rom , κάνεις εγκατάσταση το titanium , και επαναφέρεις τις εφαρμογές σου ,

οι φωτογραφίες δεν θα σβηστούν με full wipe μιας και οι φάκελοί σου δεν θα πειραχτούν

Edited by tora33

Σας ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας.

Εχω κανει backup με titanium τα παντα που ειχα μεσα και προγραμματα και data και τα εχω κρατησει και με zip στο pc.

Επισης μεσω clockworkmod εκανα back up και τη κρατησα και αυτην στον υπολογιστη μπας και συμβει κατι.

Οταν λεω sdcard εννοω του τηλεφωνου..εγω δεν εχω βαλει εξωτερικη micro sd.

Αρα απο τι καταλαβα ειμαι ετοιμος.

Εχω κατεβασει και περασει στην sd του τηλεφωνου σε zip την omega.

Επισης ενα φιλος που δοκιμαζει πολλες ρομ μου προτεινε την παρακατω:

http://darksideagent.com/romxxema127-janaromaota-%E2%97%8Fcodecrom-10-4%E2%97%8F-black-edition/

Τη αποψη εχετε? μηπως καλυτερα να ξεκινησω με την omega? με ενδιαφερει να ειναι smooth χωρις κολληματα και λιγο καλυτερη αυτονομια της μπαταριας?

Αν περασω την omega να την αφησω με τον κερνελ που εχει η να περασω καποιον αλλο που εχει μεσα η omega αν καταλαβα καλα?

Συγγνωμη για το ζαλισμα..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

@ puzzle21 , Βάλε αν θέλεις την omega , και κάνε backup από recovery

Δοκίμασέ την χωρίς εφαρμογές ,

βάλε και την άλλη που λες , και κρατάς όποια σου αρέσει

Αν θέλεις στην omega ,να αλλάξεις kernel , κ.λ.π. το κάνεις από την εφαρμογή omega files , υπάρχει και η εφαρμογή Omega Settings (περισσότερα στην πρώτη σελίδα)

Εμένα μ αρέσουν οι omega , για το s2 , το s3 , το note2 και για το Nexus 7