Sirlas Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Μπορώ να την περάσω κατευθείαν απο πάνω τώρα που έχω την v32? Εννοώ την 33! Παράθεση Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Μπορώ να την περάσω κατευθείαν απο πάνω τώρα που έχω την v32? Εννοώ την 33! με full wipe (6. Flash v33 with Full Wipe) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34189667&postcount=32455 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sirlas Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 με full wipe (6. Flash v33 with Full Wipe) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34189667&postcount=32455 Το full wipe θα το κάνω μέσω cwm? Παράθεση Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Το τιτανιουμ δουλευει σε εσας; γιατι σε μενα δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Εχει περασει κανεις την v33 και εχει βρει προβλημα στο wifi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) Το full wipe θα το κάνω μέσω cwm? θα χαθούν ρυθμίσεις και εφαρμογές , όχι οι φάκελοι (τις εφαρμογές ,τις επαναφέρουμε με το titanium backup) σε Recovery με τα τρία κουμπιά : wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik-cache και στο Advanced : wipe battery stats Μετά στο mount and storage : format data, format cache, format system και format preload... και φλασάρεις την omega (στην εγκατάσταση της omega επέλεξα custom install και τα άφησα επιλεγμένα όλα) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325777&postcount=4 Το τιτανιουμ δουλευει σε εσας; γιατι σε μενα δεν... δουλεύει φυσικά Εχει περασει κανεις την v33 και εχει βρει προβλημα στο wifi??? δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , κλείσε-άνοιξε το ασύρματο router σου edit ρίχνουμε μια ματιά εδώ : Please read the following before flashing v33: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34189667&postcount=32455 Omega v33.1 , μεγάλα κέφια ο δημιουργός http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=34207921&postcount=32588 αν πατήσουμε παρατεταμένα το κουμπί επιστροφής κάτω δεξιά έχουμε μια νέα μπάρα από την μπάρα ρίχνουμε π.χ. τον browser και τα μηνύματα στην οθόνη , χωρίζει η οθόνη στα δύο , ωραίο και το paper artist... (γνωστά από το note 2) ,κοινή χρήση σε ομάδα , Online Nandroid backup.... Edited November 16, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sirlas Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) θα χαθούν ρυθμίσεις και εφαρμογές , όχι οι φάκελοι (τις επαφές ,τις επαναφέρουμε με το titanium backup) σε Recovery με τα τρία κουμπιά : wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik-cache και στο Advanced : wipe battery stats Μετά στο mount and storage : format data, format cache, format system και format preload... και φλασάρεις την omega (στην εγκατάσταση της omega επέλεξα custom install και τα άφησα επιλεγμένα όλα) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325777&postcount=4 Είσε θεός τέλος. Την πέρασα και πραγματικά τα σπάει! Για άλλη μια φορά τα σπάσατε μάγκες!;) Παιδιά δεν υπάρχει!! Η καλύτερη Rom που έχω δοκιμάσει!!:up: Edited November 16, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Παιδιά δεν υπάρχει!! Η καλύτερη Rom που έχω δοκιμάσει!!:up: Βασικα η ομαδα INDIE δεν υπαρχει.....!!!!!! :D:D:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwsifvitsos Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 στα μηνυματα μονο δεν εχω δονηση τι κανω σε αφτη τν φαση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 (edited) στα μηνυματα μονο δεν εχω δονηση τι κανω σε αφτη τν φαση??? από τις ρυθμίσεις τσέκαρα την δόνηση , έστειλα ένα sms από το κινητό μου στο κινητό μου και είχα δόνηση όταν ερχόταν το sms Edited November 16, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwsifvitsos Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 με ποια ρομ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 με ποια ρομ??? 33.1 , αν δεν το κάνει η 33 περίμενε μέχρι αύριο ίσως την έχουμε http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325764&postcount=3 Rom is No Full Wipe Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 33.1 , αν δεν το κάνει η 33 περίμενε μέχρι αύριο ίσως την έχουμε http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325764&postcount=3 Rom is No Full Wipe Την rom v33.1 θα μπορεσω να την περασω με full wipe ή θα πρεπει πρωτα να βαλω την v33??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Την rom v33.1 θα μπορεσω να την περασω με full wipe ή θα πρεπει πρωτα να βαλω την v33??? δεν χρειάζεται , αν κάνεις full wipe , όποια rom και να έχεις θα είσαι εντάξει Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sirlas Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Εμένα παιδιά μια χαρά μου δουλεύουν όλα. Δεν θα βάλω ακόμα την 33.1 θα περιμένω μέχρι να βγεί full. Παράθεση Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Δυστηχως δεν εχει φακο στην status bar (εχει βεβαια widjet αλλα εμενα με βολευε εκει) και επισης δεν δουλευει το press back to kill. Αν εξαιρεσεις αυτα, φαινεται πολυ καλη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Νεα εκδοση Omega v33.1 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Δυστηχως δεν εχει φακο στην status bar (εχει βεβαια widjet αλλα εμενα με βολευε εκει) και επισης δεν δουλευει το press back to kill. Αν εξαιρεσεις αυτα, φαινεται πολυ καλη rom. Γιατί, σε ποια omega δουλεύει το press back to kill? Ρωτάω γιατί το έψαχνα κ έβαλα ξεχωριστή εφαρμογή για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Γιατί, σε ποια omega δουλεύει το press back to kill? Ρωτάω γιατί το έψαχνα κ έβαλα ξεχωριστή εφαρμογή για αυτό. Νομιζω η v32 και v32.1 το ειχε οσο για την 4.1.2 δεν εχει back to kill γιατι εχει multi window :happy: To μονο θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να βαλεις εσυ τι εφαρμογες θελεις στην μπαρα του multi window :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioankas Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Το titanium και σε εμένα δεν δουλεύει..Γραφει Αιτηση προσβασης root και μενει ετσι.. Οταν παω πανω δεξια γραφει δεν πληρουνται οι απαιτησεις συστηματος. P.S Μετα απο 2 restart το titanium ειναι μια χαρα τωρα.. Edited November 17, 2012 by ioankas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sirlas Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Παιδιά το back to kill δουλεύει και στην v33 που έχω και εγώ! Ως στιγμής όλα λειτουργούν καλύτερα και απο την stock JB. Βασικά πολύ καλύτερα.:D Παράθεση Galaxy S3, Galaxy S6 Edge, Google Nexus 10, Galaxy Note 3, Galaxy Note 7, Galaxy S7 Edge, iPhone 7 Plus, Galaxy S8, Galaxy S9 Plus, Galaxy S10e, Galaxy Note 10 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Το multiview δεν δουλευει με το Nova launcher?Ειναι μονο για το Touchwiz? edit:Ακυρο... Απο την κουζινα ειναι ολα συμβατα με την 33.1? Edited November 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Εγω το μονο θεμα που εχω αντιμετωπισει ειναι οτι εβαλα ενα theme απο kalagas και δεν μου παιζει το ποσοστο της μπαταριας σωστα... Ξερεις κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Εγω το μονο θεμα που εχω αντιμετωπισει ειναι οτι εβαλα ενα theme απο kalagas και δεν μου παιζει το ποσοστο της μπαταριας σωστα... Ξερεις κανεις κατι? Παρε πρωτα ενα nandroid backup και μετα περνα αυτο:http://dl.dropbox.com/u/743033/Android/JB/SGS3/412/S3_JB_ST_mod.zip και στο καπακι το θεμα του kalagas. Θα λειτουργει κανονικα η μπαταρια. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npalavras Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Με την ν33 σταμάτησε να υπάρχει η εγγραφή κλήσης, και το crt off. Ξέρει κανείς πως διορθώνεται? Ποια Η διαφορά της με την ν33.1? Πάντως είναι γεγονός πως δουλεύει πολύ καλύτερα από την προηγούμενη. (ν32). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts