Dimitris2k Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλημερα,επειδη ειμαι νεος στον κοσμο της ωμεγα μπορει να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να περασω την ν30?Εχω ηδη την ν29.Αξιζει να την περασω ή να μεινω με την ν29?Και αν τελικα ειναι να την περασω ποια ειναι η διαδικασια απο την στιγμη που ηδη εχω ωμεγα?Ευχαριστω και συγνωμη αν ρωταω κατι αυτονοητο ή κατι το οποιο ειναι πολυ γνωστο. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Καλημερα,επειδη ειμαι νεος στον κοσμο της ωμεγα μπορει να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να περασω την ν30?Εχω ηδη την ν29.Αξιζει να την περασω ή να μεινω με την ν29?Και αν τελικα ειναι να την περασω ποια ειναι η διαδικασια απο την στιγμη που ηδη εχω ωμεγα?Ευχαριστω και συγνωμη αν ρωταω κατι αυτονοητο ή κατι το οποιο ειναι πολυ γνωστο. Εγώ είμαι ακόμα με την 28 οπότε δε μπορώ να έχω άποψη Σχετικά με τον τρόπο flashαρίσματος, Εδώ τα γράφει πάρα πολύ αναλυτικά Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Τελικα συναντηθηκα με τον motomoto00 μετα απο δικη του προτροπη,οικειοθελως και μου περασε την ν30.Το παλικαρι ειναι ολα τα λεφτα.Προθυμος να βοηθησει χωρις κανενα ωφελος.Μου περασε και το θεμα του το οποιο ειναι πολυ ομορφο..1000 like στον motomoto00. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Εγώ πάντως μετά από ένα μήνα το κινητό χωρίς root αποφάσισα ότι είναι ώρα να το κάνω και βέβαια η πρώτη Ρομ που μπήκε πάνω είναι η ωμέγα! !:D απλά γοητευμενος από τη ρομ αλλα και από τον aroma installer όλα τα λεφτά... Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Παιδιά δώστε μας εντυπώσεις από την αυτονομία της νέας ν30. Συγκριτικά με τις προηγούμενες εκδόσεις πως τα πάει; Επίσης να ρωτήσω το εξής. Τώρα η ROM είναι η XXBLG8 4.0.4 και θέλω να περάσω την Ω που είναι JellyBean 4.1.1 Αν μετά θέλω να γυρίσω σε κάποια έκδοση ICS (4.0.4) πως το κάνω; - περνάω κατά τα γνωστά τη νέα custom ICS 4.0.4? - πρέπει πρώτα να περάσω μία official ROM ICS 4.0.4, να χάσω το root, να ξανακάνω root και μετά να περάσω μία custom 4.0.4 ICS? *σήμερα πήρα κι εγώ το Galaxy SIII σε μπλε! Το πρώτο πράγμα που έκανα πριν καν το φορτίσω ήταν... να του κάνω root! :lol: Edited October 23, 2012 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rogers Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Το gmail μου κρασάρει συνέχεια μόλις το ανοίγω στην v30! Την έκανα 3 φορές εγκατάσταση μήπως και στρώσει αλλά τίποτα! Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Rogers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Το gmail μου κρασάρει συνέχεια μόλις το ανοίγω στην v30! Την έκανα 3 φορές εγκατάσταση μήπως και στρώσει αλλά τίποτα! Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Μόλις το διάβασα και το δοκίμασα και έχω το ίδιο πρόβλημα.ΤΗ ν.30 την πέρασα χτες βράδι και δεν νομίζω να περάσω την ν. 29 πάλι, Παρακαλώ τους ειδικούς για μια βοήθεια.:!::!::!::!: Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους. Είμαι με v28 και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που παρατηρώ εδώ και πολύ: Βάζω το widget ρολόι (αναφέρομαι σε αυτά που έχει μέσα η rom, είτε ψηφιακό, είτε μοντέρνο είτε σύγχρονο) στο Home Screen. Δουλεύει όλα καλά... Αλλά όταν πατάω πάνω του δε μου ανοίγει το ρολόι ή το ξυπνητήρι π.χ.... Είναι φυσιολογικό αυτό (εννοώ το κάνει και σε άλλους default ή κάτι δεν πάει καλά? Γνωρίζω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι σε beautiful widget ή HD widget αλλά έχω πολλά partial wakelocks. Πληροφοριακά με τα πάντα ενεργά στο τηλέφωνο σε έξι ώρες χωρίς να το αγγίξω καθόλου (2g όλα κλειστά) έχασα 4% τα περισσότερα οφείλονται στο HD, ενώ με HD και maps, frozen από titanium σε 5 ώρες, αφήνοντας το τηλέφωνο πάντα στο ίδιο σημείο δηλαδή σήμα πάνω κάτω χωρίς μεταβολές και στην ίδια κατάσταση, έχασα 1% Edited October 24, 2012 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 τελικα περασα και την v29 με full wipe πολλες κλησεις συνεχιζουν να κοβονται, και δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Το gmail μου κρασάρει συνέχεια μόλις το ανοίγω στην v30! Την έκανα 3 φορές εγκατάσταση μήπως και στρώσει αλλά τίποτα! Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Μόλις το διάβασα και το δοκίμασα και έχω το ίδιο πρόβλημα.ΤΗ ν.30 την πέρασα χτες βράδι και δεν νομίζω να περάσω την ν. 29 πάλι, Παρακαλώ τους ειδικούς για μια βοήθεια.:!::!::!::!: Κάντε ενα Clear data και cache στο Gmail . Καντε του και ενα restart ,λογικά θα φτιάξει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Κάντε ενα Clear data και cache στο Gmail . Καντε του και ενα restart ,λογικά θα φτιάξει . Πολύ καλό Το πρόβλημα λυ΄θηκε:):) Κάντε ενα Clear data και cache στο Gmail . Καντε του και ενα restart ,λογικά θα φτιάξει . Έχω κάποιο παρόμοιο πρόβλημα από την στιγμή που είχα περάσει JB την ν,27 σε σχέση με την ICS. Το πρόβλημα είναι ότι είχα την εφαρμογή WINBAMK Mobile της Πειραιώς και έιχα E-Banking. Μόλις έβαλα την JB σε οποιαδήποτε έκδοση (ν.27-ν.27,2-ν.28-ν.29-ν.30) μόλις πάω να μπώ κρασάρει και μου βγάζει ότι το WINBAMK Mobile διακόπηκε.Αυτό το έκανε και στην ICS έκδοση σπάνια όμως και μετά έμπαινα. Μήπως έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?????;);):wacko: Edited October 24, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Έχω κάποιο παρόμοιο πρόβλημα από την στιγμή που είχα περάσει JB την ν,27 σε σχέση με την ICS. Το πρόβλημα είναι ότι είχα την εφαρμογή WINBAMK Mobile της Πειραιώς και έιχα E-Banking. Μόλις έβαλα την JB σε οποιαδήποτε έκδοση (ν.27-ν.27,2-ν.28-ν.29-ν.30) μόλις πάω να μπώ κρασάρει και μου βγάζει ότι το WINBAMK Mobile διακόπηκε.Αυτό το έκανε και στην ICS έκδοση σπάνια όμως και μετά έμπαινα. Μήπως έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?????;);):wacko: Δεν χρισημοποιω την συγκεκριμενη εφαρμογη, αλλα μαλλον δεν την εχουν αναβαθμισει ακομα να λειτουργει σε JB.. Edit: Μερικα σχολια απο το Play Store http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/screen.jpg Edited October 24, 2012 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 3η Συνάντηση Omega - Αθήνα 30 Οκτωβρίου 2012 Διαβάστε περισσότερα εδώ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Σταύρο ευχαριστώ:):):) ελπίζω να το φτιάξουν κανε update εχει γινει σημερα ;) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 κανε update εχει γινει σημερα ;) Σίγουρα για S3 γιατι το δοκίμασα και στο σαιτ είδα για κ[αποιο ταμπλετ Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j1miroquai Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Παιδιά η v30 υποστηρίζει flash player; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Παιδιά η v30 υποστηρίζει flash player; Ναι φιλε δουλευει κανονικα στον στοκ browser..Απλα πρεπει να τον κατεβασεις απο το google σε αρχειο .apk και να το περασεις χειροκινητα.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Εμενα μου βγαζει αυτο το μηνυμα μολις μπαινω CWM http://dl.dropbox.com/u/11025349/Screenshot_2012-10-25-09-40-02.png. Eχω την ΟΜΕGA 4.1.1 V28. Καπου διαβασα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1684535&page=57 για να flasharw το CF-Root-SGS3-v6.3.zip αλλα δεν μπορεσα μεσω CWM recovery να το περασω. Μου λεει aborted. Ξερει κανεις κατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Η v31 ετοιμάζεται... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325764&postcount=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Η v31 ετοιμάζεται... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325764&postcount=3Πότε κιόλας;;; :wacko: Πάντως παιδιά η αυτονομία στην ν30 δεν με ενθουσίασε. Θεωρώ πως η Gingerbread είναι ακόμα αξεπέραστη (και σε αυτό το θέμα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Πότε κιόλας;;; :wacko: Πάντως παιδιά η αυτονομία στην ν30 δεν με ενθουσίασε. Θεωρώ πως η Gingerbread είναι ακόμα αξεπέραστη (και σε αυτό το θέμα...) Υπάρχει Gingerbread για το S3? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Υπάρχει Gingerbread για το S3? Όχι, γενικά μιλάω για τις εκδόσεις του Android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Νεα έκδοση Omega v31 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 τι νεο υπαρχει ; στηριζεται στην επισημη πλεον για την Ελλαδα rom ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Πότε κιόλας;;; :wacko: Πάντως παιδιά η αυτονομία στην ν30 δεν με ενθουσίασε. Θεωρώ πως η Gingerbread είναι ακόμα αξεπέραστη (και σε αυτό το θέμα...) Ορίστε ??? :blink: η Gingerbread αξεπέραστη στην αυτονομία? Ούτε κατα διάνοια !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts