gthebest Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 αναλυτικός ο kalagas αν το .zip το εγκατέστησες με τα δυο wipe δεν θα έπρεπε να έχει πρόβλημα , εγώ θα έκανα εγκατάσταση πάλι την rom χωρίς wipe και το αρχειάκι , λίγα λεπτά είναι Δεν καταλαβαινω. Μα το αρχειακι το χρειαζεται γιατι με οποιον τροπο και να εγκαταστησω την v28 το αλφαβητο στις επαφες ειναι στα αγγλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Για να περασω ενα αλλο θεμα π.χ alexander το περναω στην sd και το επιλεγω με recovery mode?Γιατι νομιζω οτι ετσι γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Δεν καταλαβαινω. Μα το αρχειακι το χρειαζεται γιατι με οποιον τροπο και να εγκαταστησω την v28 το αλφαβητο στις επαφες ειναι στα αγγλικα. Δεν το έχω βάλει το συγκεκριμένο αρχείο γιατί για να βρω μια επαφή χρησιμοποιώ την search bar που έχει πάνω πάνω... Είναι πολύ πιο γρήγορο νομίζω... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Για να περασω ενα αλλο θεμα π.χ alexander το περναω στην sd και το επιλεγω με recovery mode?Γιατι νομιζω οτι ετσι γραφει. σε recovery : wipe cache, και wipe dalvik-cache και το κάνεις εγκατάσταση (είναι αρχείο .zip το κάνεις εγκατάσταση όπως την rom) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Δεν το έχω βάλει το συγκεκριμένο αρχείο γιατί για να βρω μια επαφή χρησιμοποιώ την search bar που έχει πάνω πάνω... Είναι πολύ πιο γρήγορο νομίζω... Τελικά αναγκαστικά να μην το εγκαταστήσω! Θα περιμένω την επόμενη αναβάθμιση μήπως και διορθωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω από χθες το κτηνάκι και με μεγάλη μου χαρά είδα ότι μία από τις πιο "δυνατές" ROM στο XDA είναι ελληνική. Επειδή έρχομαι από HD2 (με CM7 εδώ και 1+ χρόνο) θυμήθηκα τις παλιές καλές μέρες με τον sir sternas και τις Artemis ROM του για το HD2. Συγχαρητήρια για τη δουλειά στα παιδιά που ασχολούνται! Έχω 2-3 ερωτήσεις για τη ROM: 1) Μπορώ να προσθέσω περισσότερες γραμμές στη home screen (χωρίς να χρησιμοποιήσω άλλον Launcher, με το touchwiz); Είναι αμαρτία να πάει χαμένη η 1280x720 με τις 4 γραμμές, όταν στην ταπεινή 800x480 του HD2 χρησιμοποιούσα 5 (με Launcher βέβαια εκεί). Στα screenshot της ARHD πάντως φαίνεται με 5 γραμμές. 2) Εδώ είμαι σίγουρος ότι θα φάω άκυρο αλλά ας προσπαθήσω. Υπάρχει περίπτωση για ελληνικό T9 στον stock dialer; 3) Με τα modem να ψαχτώ καθόλου ή είμαι ΟΚ με το default της v28; Cosmote είμαι Αυτά για την ώρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω από χθες το κτηνάκι και με μεγάλη μου χαρά είδα ότι μία από τις πιο "δυνατές" ROM στο XDA είναι ελληνική. Επειδή έρχομαι από HD2 (με CM7 εδώ και 1+ χρόνο) θυμήθηκα τις παλιές καλές μέρες με τον sir sternas και τις Artemis ROM του για το HD2. Συγχαρητήρια για τη δουλειά στα παιδιά που ασχολούνται! Έχω 2-3 ερωτήσεις για τη ROM: 1) Μπορώ να προσθέσω περισσότερες γραμμές στη home screen (χωρίς να χρησιμοποιήσω άλλον Launcher, με το touchwiz); Είναι αμαρτία να πάει χαμένη η 1280x720 με τις 4 γραμμές, όταν στην ταπεινή 800x480 του HD2 χρησιμοποιούσα 5 (με Launcher βέβαια εκεί). Στα screenshot της ARHD πάντως φαίνεται με 5 γραμμές. 2) Εδώ είμαι σίγουρος ότι θα φάω άκυρο αλλά ας προσπαθήσω. Υπάρχει περίπτωση για ελληνικό T9 στον stock dialer; 3) Με τα modem να ψαχτώ καθόλου ή είμαι ΟΚ με το default της v28; Cosmote είμαι Αυτά για την ώρα :) Καλησπέρα και καλώς όρισες. Ναι. Θα πρέπει όμως να χρησιμοποιήσεις κάποιο mod όπως αυτό αφού πρώτα δεις ποια έκδοση φοράς. Για την v28 από ότι βλέπω κάνει Δεν είμαι και πολύ σίγουρος, χρησιμοποιώ το swiftkey και πραγματικά αξίζει τα χρήματα μέχρι και το τελευταίο λεπτό... Είμαι με stock v28 και είναι απίστευτη τόσο από αυτονομία όσο και από δίκτυα, σταθερότητα, αμεσότητα απόκρισης κ.λ.π. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Εξάλλου, αν δε σου αρέσει ξαναπέρνα το κανονικό... Λογικά είναι μέσα στο omega files Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Καλησπέρα και καλώς όρισες. Ναι. Θα πρέπει όμως να χρησιμοποιήσεις κάποιο mod όπως αυτό αφού πρώτα δεις ποια έκδοση φοράς. Για την v28 από ότι βλέπω κάνει Δεν είμαι και πολύ σίγουρος, χρησιμοποιώ το swiftkey και πραγματικά αξίζει τα χρήματα μέχρι και το τελευταίο λεπτό... Είμαι με stock v28 και είναι απίστευτη τόσο από αυτονομία όσο και από δίκτυα, σταθερότητα, αμεσότητα απόκρισης κ.λ.π. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Εξάλλου, αν δε σου αρέσει ξαναπέρνα το κανονικό... Λογικά είναι μέσα στο omega files Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Θα τα τσεκάρω αυτά που μου λες, απλά για το 2, κι εγώ με το swiftkey είμαι αλλά Τ9 για τον dialer θέλω (για το τηλέφωνο δλδ) όχι για το πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Θα τα τσεκάρω αυτά που μου λες, απλά για το 2, κι εγώ με το swiftkey είμαι αλλά Τ9 για τον dialer θέλω (για το τηλέφωνο δλδ) όχι για το πληκτρολόγιο. Για dialer χρησιμοποιώ τον Dialerone που υποστηρίζει και ελληνικό Τ9 .... Από εποχή Deisre (αθάνατο!!!!!) δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου, ενώ κάποια παιδιά λένε πολύ καλά λόγια για αξιοπιστία και παραμετροποίηση του DW Contacts απλά δε ξέρω αν εννοούν το free ή το επ' αμοιβή Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Για dialer χρησιμοποιώ τον Dialerone που υποστηρίζει και ελληνικό Τ9 .... Από εποχή Deisre (αθάνατο!!!!!) δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου, ενώ κάποια παιδιά λένε πολύ καλά λόγια για αξιοπιστία και παραμετροποίηση του DW Contacts απλά δε ξέρω αν εννοούν το free ή το επ' αμοιβή Το Dialer one ήθελα να αποφύγω βασικά (δοκιμάζω και το exDialer τώρα). Είχα ένα προβληματάκι με το Dialer one στο HD2, δεν έσβηνε τα notifications για τις αναπάντητες μερικές φορές. Σπάνια συνέβαινε δλδ αλλά έπρεπε να ανοίξω τον stock dialer για να φύγουν. Edited October 17, 2012 by mousi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Το Dialer one ήθελα να αποφύγω βασικά (δοκιμάζω και το exDialer τώρα). Είχα ένα προβληματάκι με το Dialer one στο HD2, δεν έσβηνε τα notifications για τις αναπάντητες μερικές φορές. Σπάνια συνέβενε δλδ αλλά έπρεπε να ανοίξω τον stock dialer για να φύγουν. Τώρα που λες, παρατηρώ ότι όταν από κλειστή οθόνη (μετά από αναπάντητη) Επιλέξω το dialerone στιγμιαία με πάει στο stock και μετά στο dialer one (η αναπάντητη φεύγει) Επιλέξω να τραβήξω το σήμα της αναπάντητης (στην κεντρική οθόνη) με πάει στο stock (η αναπάντητη φεύγει) Όταν απλά ξεκλειδώσω και επιλέξω το dialer one και πάλι με βγάζει στιγμιαία στο stock και μετά με στέλνει στο dialerone Σε κάθε περίπτωση τα notifications φεύγουν Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Τώρα που λες, παρατηρώ ότι όταν από κλειστή οθόνη (μετά από αναπάντητη) Επιλέξω το dialerone στιγμιαία με πάει στο stock και μετά στο dialer one (η αναπάντητη φεύγει) Επιλέξω να τραβήξω το σήμα της αναπάντητης (στην κεντρική οθόνη) με πάει στο stock (η αναπάντητη φεύγει) Όταν απλά ξεκλειδώσω και επιλέξω το dialer one και πάλι με βγάζει στιγμιαία στο stock και μετά με στέλνει στο dialerone Σε κάθε περίπτωση τα notifications φεύγουν Ναι αυτό που πάει στον stock στιγμιαία μου το κανε και μένα (έτσι δουλεύει για να τις σβήνει προφανώς). Γι αυτό είχα και το άλλο πρόβλημα που μου ήρθε τώρα: αν ο dialer one ήταν ανοιχτός και μου ερχόταν αναπάντητη, ακόμα και να καλούσα το νούμερο που μου έκανε την αναπάντητη δεν σβηνόταν το notification. Έπρεπε να κλέισω και να ξανανοίξω τον dialer one. Κάποια τέτοια θεματάκια είχα που φαντάζομαι δεν ήταν πρόβλημα του dialer one, λογικά και οι άλλοι dialers έτσι θα δουλεύουν γι αυτό ρωτάω για τον stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 σε recovery : wipe cache, και wipe dalvik-cache και το κάνεις εγκατάσταση (είναι αρχείο .zip το κάνεις εγκατάσταση όπως την rom)Για να καταλαβω πρεπει να ξανακανω παλι wipe cache, και wipe dalvik-cache, δεν φτανει που το εκανα μια φορα περνωντας τη ρομ?Συγνωμη που σας ζαλιζω αλλα δεν κατεχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Για να καταλαβω πρεπει να ξανακανω παλι wipe cache, και wipe dalvik-cache, δεν φτανει που το εκανα μια φορα περνωντας τη ρομ?Συγνωμη που σας ζαλιζω αλλα δεν κατεχω. δεν το κάνεις για την rom Όταν περνάμε μια rom , kernel , modem , οποιοδήποτε αρχείο με επέκταση .zip , κάνουμε τα δύο wipe . καθαρίζει την προσωρινή μνήμη και ίχνη κ.λ.π., αλλιώς θα έχουμε bootloop (όταν βάζουμε αναβάθμιση omega δεν χρειάζονται τα 2 wipe ,τα κάνει αυτόματα , εγώ τα κάνω δευτερόλεπτα είναι) Όταν καθαρίζουμε τη μνήμη cache Dalvik, θα δημιουργηθεί πάλι με την επανεκκίνηση εκκαθάριση Dalvik cache κάνουμε και όταν παρατηρούμε σοβαρά προβλήματα απόδοσης στο σύστημά μας…… Edited October 18, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Καλημερα. Το zip για Ελληνικο α-β στις επαφες δεν δουλευει..Το περασα και δεν δουλευε ο dialer και οι επαφες (σταματησε να λειτουργει).. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Χαιρετω την παρεα. Ηθελα να ρωτησω μιας και εχω και εγω το πολυαγαπημενο SGS3 :D Μολις χθες το εκανα root μεσω odin φυσικα, σε JELLY BEAN official που είχα περασει προσφατα. Για να περασω την OMEGA V28 την κατεβαζω και παω απλα στο CWM και κανοντας τα απαραιτητα WIPES περναω το intall απο το ZIP??? (τα λεω καλα ή γραφω χαζομαρες) Και σε περιπτωση που χρειαστω να γυρισω σε stock περναω παλι απο odin την jelly bean official και το κανω unroot??? Ευχαριστω προκαταβολικα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Χαιρετω την παρεα. Ηθελα να ρωτησω μιας και εχω και εγω το πολυαγαπημενο SGS3 :D Μολις χθες το εκανα root μεσω odin φυσικα, σε JELLY BEAN official που είχα περασει προσφατα. Για να περασω την OMEGA V28 την κατεβαζω και παω απλα στο CWM και κανοντας τα απαραιτητα WIPES περναω το intall απο το ZIP??? (τα λεω καλα ή γραφω χαζομαρες) Και σε περιπτωση που χρειαστω να γυρισω σε stock περναω παλι απο odin την jelly bean official και το κανω unroot??? Ευχαριστω προκαταβολικα :happy: Σχετικά με το πρώτο σκέλος, δύο σελίδες πριν ο χρήστης kalagas έχει γράψει αναλυτικότατο και πολύ σαφή τρόπο για το πως flasharουμε μια νέα rom (ειδικά για omega v28). είναι από τους πλεόν καλούς οδηγούς που έχω συναντήσει. Για το δεύτερο σκέλος λογικά θα πρέπει να ψάξεις κάπου εδώ φιλικά Γαβρίλης Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daliar82 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Σχετικά με το πρώτο σκέλος, δύο σελίδες πριν ο χρήστης kalagas έχει γράψει αναλυτικότατο και πολύ σαφή τρόπο για το πως flasharουμε μια νέα rom (ειδικά για omega v28). είναι από τους πλεόν καλούς οδηγούς που έχω συναντήσει. Για το δεύτερο σκέλος λογικά θα πρέπει να ψάξεις κάπου εδώ φιλικά Γαβρίλης Ευχαριστω πολυ και τους 2 σας... :) και φυσικα DONATE για την μεχρι τωρα δουλεια τους σε ολες τις roms, σε ολα τα μοντελα!!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Καλημερα. Το zip για Ελληνικο α-β στις επαφες δεν δουλευει..Το περασα και δεν δουλευε ο dialer και οι επαφες (σταματησε να λειτουργει).. Και πανω που ειπα οτι ειμαι ο μονος που το παρατηρησε! :p Φιλε μου περασε μια παλι την rom και απεφυγε το συγκεκριμενο αρχειο. Υπομονη μεχρι την επομενη Omega που ελπιζω να διορθωθει! Με αναζητηση επαφων θα βρισκεις ανετα οποια επαφη θελεις! Edited October 18, 2012 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VARADERISTAS Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Για να δείτε πόσο πίσω είμαστε... Μας πιάνουν κορόιδα εδώ παιδιά!! Παράθεση Live and let die!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Και πανω που ειπα οτι ειμαι ο μονος που το παρατηρησε! :p Φιλε μου περασε μια παλι την rom και απεφυγε το συγκεκριμενο αρχειο. Υπομονη μεχρι την επομενη Omega που ελπιζω να διορθωθει! Με αναζητηση επαφων θα βρισκεις ανετα οποια επαφη θελεις! Το έκανε και σε μένα αυτό με το ελληνικό zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παιδιά να ρωτήσω είχα περασμένη την 27.2 και είχα τρέλα προβλήματα με το να μην με ακούνε στις κλήσεις ,να μου λένε ότι με ακούνε απο μακρυά κλπ.Περασα και την 28 και το πρόβλημα παραμένει.εχει κανένας το ίδιο πρόβλημα; Προσπάθησα και ξανά πέρασα 2 φορές πάλι την 27.2 αλλά και την 28 αλλά παραμένει το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παιδιά να ρωτήσω είχα περασμένη την 27.2 και είχα τρέλα προβλήματα με το να μην με ακούνε στις κλήσεις ,να μου λένε ότι με ακούνε απο μακρυά κλπ.Περασα και την 28 και το πρόβλημα παραμένει.εχει κανένας το ίδιο πρόβλημα; Προσπάθησα και ξανά πέρασα 2 φορές πάλι την 27.2 αλλά και την 28 αλλά παραμένει το ίδιο πρόβλημα. Λογικά αυτό είναι πρόβλημα της συσκευής δλδ το μικροφώνου και όχι του λειτουργικού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Λογικά αυτό είναι πρόβλημα της συσκευής δλδ το μικροφώνου και όχι του λειτουργικού.. Γύρισα σε εργοστασιακή και έφτιαξε.θα κοιτάξω αύριο να περάσω πάλι την 28 να δώσει τι παίζει. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Γύρισα σε εργοστασιακή και έφτιαξε.θα κοιτάξω αύριο να περάσω πάλι την 28 να δώσει τι παίζει. η την 29 μόλις ανέβει http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325764&postcount=3 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts