OculatusAbis Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Ίσως αλλά όχι μεγάλη. Η μπαταριά είναι πολύ καλύτερη από το sg2, με το sg3 βγάζω την μέρα με μια μπαταριά ενώ με το sg2 και με λιγότερα φλασσαρισματα δεν την έβγαζα.Όταν λες "λιγότερα φλασαρίσματα" τι εννοείς; Λιγότερα πάνω στη συσκευή συνολικά ή ημερησίως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Μολις το εκανα αλλαξα τημ ρομ με μαμα κ δεν κανει τιποτα ολα αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antilonely Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Για να βοηθήσω κ εγώ με μαμά unrooted ROM (ΧΧALEF) και με απενεργοποιημενους είτε ενεργοποιημένους τους ήχους κλειδώματος κτλ., δεν έχω κανένα θέμα με τον ήχο κατά τις κλήσεις. Το μόνο που αντιμετώπισα είναι κάποιες φορές να με ακούν από το υπερπέραν...!! Κλασσικά όπως και στο SGS2, απενεργοποιησα το noise reduction και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Για να βοηθήσω κ εγώ με μαμά unrooted ROM (ΧΧALEF) και με απενεργοποιημενους είτε ενεργοποιημένους τους ήχους κλειδώματος κτλ., δεν έχω κανένα θέμα με τον ήχο κατά τις κλήσεις. Το μόνο που αντιμετώπισα είναι κάποιες φορές να με ακούν από το υπερπέραν...!! Κλασσικά όπως και στο SGS2, απενεργοποιησα το noise reduction και όλα καλά. Ευχαριστώ για την βοήθεια :) Μολις το εκανα αλλαξα τημ ρομ με μαμα κ δεν κανει τιποτα ολα αψογα. Πριν από λίγο το δοκίμασα με Omega v6.0 και δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Αν διαβάσεις στο xda, το πρόβλημα αυτό έχει να κάνει με τον Κερνελ (άλλαξες κερνελ??? ) ή αν στην εγκατάσταση δεν έκανες wipe cache + davlik cache. Κανε wipe cache + davlik cache και δοκίμασε το και πάλι. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Εκανα ολα τα wipe kernel δεν αλλαξα ποιον να βαλω. Επαναλαμβανω οτι το προβλημα το κανει οταν απενεργοποιησω ολους τους ηχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Ευχαριστώ για την βοήθεια :) Πριν από λίγο το δοκίμασα με Omega v6.0 και δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Αν διαβάσεις στο xda, το πρόβλημα αυτό έχει να κάνει με τον Κερνελ (άλλαξες κερνελ??? ) ή αν στην εγκατάσταση δεν έκανες wipe cache + davlik cache. Κανε wipe cache + davlik cache και δοκίμασε το και πάλι. για να πω και εγώ...κάνοντας όλα τα wipe και χωρίς να αλλάξω κερνέλ,είχα το ίδιο πρόβλημα...με μαμά ρομ,δεν είχα κανένα και δοκιμάζοντας πάλι,κάνοντας και πάλι όλα τα wipe κλπ,πάλι το ίδιο πρόβλημα. Από ήχουν έχω ενεργοποιημένο μόνο τον ήχο κλειδώματος/ξεκλειδώματος....δοκίμασα να τους ενεργοποιήσω όλους,έκανα reboot,δούλεψε για λίγο,μετά πάλι τα ίδια!! Προφανώς δεν το έχουν όλοι το "πρόβλημα"αυτό... Δοκίμασα και άλλες 2 ρομ να δω τι γίνεται και δεν υπήρχε το συγκεκριμένο θέμα,πρός το παρόν είμαι με "μαμά" και βλέπουμε! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Κερνελ με mobile odin αλλαζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Κερνελ με mobile odin αλλαζω; αναλογα... αν ειναι .tar αρχειο τοτε με odin αν ειναι flashable .zip τοτε μεσω cwm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Εκανα ολα τα wipe kernel δεν αλλαξα ποιον να βαλω. Επαναλαμβανω οτι το προβλημα το κανει οταν απενεργοποιησω ολους τους ηχους. Και εγώ έτσι έκανα τον έλεγχο και δεν έχω πρόβλημα. Παράξενα πράγματα :lol: Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Και εγώ έτσι έκανα τον έλεγχο και δεν έχω πρόβλημα. Παράξενα πράγματα :lol: γιαννη το προβλημα εμφανιζεται οταν απενεργοποιησεις ολους τους 3 ηχους συστηματος και κανεις ρεσταρτ... μετα το restart δεν ακους τιποτα κατα τη διαρκεια της κλησης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Θεωρώ οτι ο στοκ κερνελ μαζι με τον niphetamine είναι οτι καλυτερο στην v6... Για πειτε και εσεις τις πατατηρήσεις σας... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) Αλλαξα κερνελ κ ολα οκ μεχρι στιγμης με τον ηχο. Ο στοκ κερνελ ποιος ειναι; σε περιπτωση που θελω να αλλαξω παλι. Κοιταξα στο omega files αλλα εχει αρκετους Edited June 23, 2012 by akizaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Αλλαξα κερνελ κ ολα οκ μεχρι στιγμης με τον ηχο. Ο στοκ κερνελ ποιος ειναι; σε περιπτωση που θελω να αλλαξω παλι. Κοιταξα στο omega files αλλα εχει αρκετους θα πας στα insecure stock kernels και δοκίμασε τον πρώτο, εγώ αυτόν χρησιμοποιώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) Πολύ καλή η ρομ την κατεβάζω τώρα θα την περάσω σύντομα... επίσης έιδα ότι ο Γιάννης έχει κάνει θέμα και για το s3 νόμισα ήταν μόνο για το note...ωραία!!! Απλά για το θέμα της φωτεινότητας, τι mod είναι αυτό??? τι fix έχει γίνει, τώρα δηλαδή δουλεύει καλα με υψηλότερες τιμές σε κλειστούς χώρους? Κάτι ακόμα, τα toggles στο notification bar μπορούμε να τα αλλάξουμε στην Ω? Την σειρά τους?Επίσης διαβάζω πίσω για την μπαταρία και σε σχέση με το S2...καμία σχέση, η μέρα με την νύχτα η διαφορά! Εδώ είναι καλύτερη κι από του note! ευχαριστώ! Edited June 23, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Αλλαξα κερνελ κ ολα οκ μεχρι στιγμης με τον ηχο. Ο στοκ κερνελ ποιος ειναι; σε περιπτωση που θελω να αλλαξω παλι. Κοιταξα στο omega files αλλα εχει αρκετους ποιον κερνελ εβαλες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Κερνελ με mobile odin αλλαζω; αν κατεβασεις το mobile odin pro ( ειναι με πληρωμη ) κανεις τα παντα μεσα απο το κινητο. μεχρι και μαμα ρομ φλασαρεις και φυσικα κερνελ σε αρχειο tar Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Ευχαριστω. Οταν αλλαζεις κερνελ ιελει η μπαταρια καποια διαδικασια αποφπρτισης; Niphetamine καπως ετσι ειναι μεσα στο omega files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 αν κατεβασεις το mobile odin pro ( ειναι με πληρωμη ) κανεις τα παντα μεσα απο το κινητο. μεχρι και μαμα ρομ φλασαρεις και φυσικα κερνελ σε αρχειο tar Sharing is love... http://db.tt/K5GyMLMJ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 γιαννη το προβλημα εμφανιζεται οταν απενεργοποιησεις ολους τους 3 ηχους συστηματος και κανεις ρεσταρτ... μετα το restart δεν ακους τιποτα κατα τη διαρκεια της κλησης Έτσι το δοκίμασα αρκετές φορές δεν έχω κανένα πρόβλημα, ακούω κανονικά αυτόν που μιλάει :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Πολύ καλή η ρομ την κατεβάζω τώρα θα την περάσω σύντομα... επίσης έιδα ότι ο Γιάννης έχει κάνει θέμα και για το s3 νόμισα ήταν μόνο για το note...ωραία!!! Απλά για το θέμα της φωτεινότητας, τι mod είναι αυτό??? τι fix έχει γίνει, τώρα δηλαδή δουλεύει καλα με υψηλότερες τιμές σε κλειστούς χώρους? Κάτι ακόμα, τα toggles στο notification bar μπορούμε να τα αλλάξουμε στην Ω? Την σειρά τους?Επίσης διαβάζω πίσω για την μπαταρία και σε σχέση με το S2...καμία σχέση, η μέρα με την νύχτα η διαφορά! Εδώ είναι καλύτερη κι από του note! ευχαριστώ! Βρε καλώς το παιδί... Θα τα λέμε και εδώ τώρα??? Άντε με γεια την συσκευή και καλοτάξιδη... Ελπίζω να μην φλασάρεις με τους ίδιους ρυθμούς που φλάσαρες και το Note... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antilonely Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Να ενημερώσω κ γω πως μολις περασα την v6.0 και ολα λειτουργουν αψογα..!! Ηχος κατα την διαρκεια κλησης μια χαρα! Ευ γε ioathe!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Sharing is love... http://db.tt/K5GyMLMJ Παρε και το πιο καινουργιο https://www.dropbox.com/s/qe98th067q1cv5s/mobile%20odin%20pro%20245.apk Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) Βρε καλώς το παιδί... Θα τα λέμε και εδώ τώρα??? Άντε με γεια την συσκευή και καλοτάξιδη... Ελπίζω να μην φλασάρεις με τους ίδιους ρυθμούς που φλάσαρες και το Note... Χάχα καλώς σε βρήκα ευχαριστώ, τώρα θα φέρω και Ηλία σύντομα :D Όχι θα περάσω την Ω και το θέμα σου και θα αραξω.. Άλλαξα τηλέφωνο οπότε έχω κάτι καινούργιο by default, θα αρχίσω να φλασαρω παλι από Σεπτέμβρη και βλέπουμε .. Τελικά η συσκευή είναι πολύ καλή πραγματικά σε όλα τα επίπεδα.. Παιδιά μόλις πέρασα την Omega και είναι πραγματικά πολύ καλή και μου αρέσει ότι είναι close to stock look.. Όλα λειτουργούν ρολόι και μου άρεσε πολύ το Aroma Installer.. Επίσης έπαθα πλάκα με όλα τα αρχεία του kitchen δεν ξέρω τι να πρώτο περάσω!! Επίσης βρήκα επιτέλους τον tw launcher 5x5 Edited June 24, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Μέχρι ο Γιάννης να αναναιώσει τα Posts του Kalagas Mixed & Grayscale Theme, δοκιμάστε το καινούργιο update: http://i1107.photobucket.com/albums/h394/kalagas/Galaxy_Note_Screenshots/SmallBarsPresantation/Titles_General_sm.png Downloads for Omega ICS ROMs with TouchWiz: Full Kalagas Mixed Theme 1) Full Kalagas_Mixed_Theme_Omega_v6.0_XXALF6_v2 [24/06/2012 - compatible with Omega ROM v6.0]. ***Corrected progress bar conflict (i hope so - thanks ::indie::), Added Themed SecContacts and SecPhone MD5: 0E354CDF790F330221579BD73AD29A69 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://i1107.photobucket.com/albums/h394/kalagas/Galaxy_Note_Screenshots/SmallBarsPresantation/Titles_General_sm_gray.png Downloads for Omega ICS ROMs with TouchWiz: Full Kalagas Grayscale Theme 1) Full Kalagas_Grayscale_Theme_Omega_v6.0_XXALF6_v2 [24/06/2012 - compatible with Omega ROM v6.0]. ***Corrected progress bar conflict (i hope so - thanks ::indie::), Added Themed SecContacts and SecPhone MD5: 251AAAAE14ED218093D755BF95C0D4C0 Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Δοκίμασε κανείς το καινούριο modem LF5??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts