minasc Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 ίσως να είναι άσχετο με το θέμα αυτό που θα ρωτήσω αλλά δεν βρήκα σχετικό θέμα αλλού. οι οδηγοί root υπάρχουν μόνο ως το S4; γιατί ψάχνω οδηγό για S5 και κυρίως για Α5 (2016) και δεν βρίσκω πουθενά στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 ίσως να είναι άσχετο με το θέμα αυτό που θα ρωτήσω αλλά δεν βρήκα σχετικό θέμα αλλού. οι οδηγοί root υπάρχουν μόνο ως το S4; γιατί ψάχνω οδηγό για S5 και κυρίως για Α5 (2016) και δεν βρίσκω πουθενά στο forum. Κοίταξε εδώ ;) 1 Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chania1989 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλημέρα. Πρόσφατα πέρασα το ClockworkMod Recovery 6.0.4.4. Χθες σε επαναφορά που έκανα μάλλον έσβησα κάποιο αρχείο και τώρα ενεργοποιώντας την συσκευή μου (Galaxy S3) παραμένει στην αρχή με το λογότυπο. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλημέρα. Πρόσφατα πέρασα το ClockworkMod Recovery 6.0.4.4. Χθες σε επαναφορά που έκανα μάλλον έσβησα κάποιο αρχείο και τώρα ενεργοποιώντας την συσκευή μου (Galaxy S3) παραμένει στην αρχή με το λογότυπο. :O Κάνε wipe data ,factory reset μέσα από το cwm. Αν δε φτιάξει ξαναβάλε μια ρομ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeclipse Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 (edited) Αντι να μου βγαλει την εικονα που εχει στον οδηγο οταν το ανοιγω σε recovery mode μου βγαζει την απο πανω και δεν την εντοπιζει την συσκευη στο odin... Ξερετε καμια λυση για cosmote S3? Edited November 27, 2018 by Billeclipse 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts