Jump to content

Galaxy S III : Πλήρης οδηγός για root

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγκατέστησα το ExynosAbuse κανονικά το τρέχω αλλά όταν πατάω Root device μου βγάζει ένα μηνυμα:

FAILURE: Could not root device

Καμιά ιδέα??

Ευχαρηστώ.

Δεν δουλεύει στην 4.1.2 .

Samsung galaxy s21+

Δεν δουλεύει στην 4.1.2 .

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το ρουτάρω με αυτήν την έκδοση η να γυρίσω στην προηγούνη ??

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το ρουτάρω με αυτήν την έκδοση η να γυρίσω στην προηγούνη ??

Στην πρώτη σελίδα υπάρχει οδηγός χρησιμοποιώντας τον cf-auto root και odin .

Samsung galaxy s21+

Στην πρώτη σελίδα υπάρχει οδηγός χρησιμοποιώντας τον cf-auto root και odin .

Ακολουθώ κανονικά την διαδικασία και το Odin μου βγάζει FAIL! :(

Ακολουθώ κανονικά την διαδικασία και το Odin μου βγάζει FAIL! :(

Πολλά μπορεί να φταίνε για αυτό .

Έχεις ενεργοποιημένο το USB debugging ??

Κλείσε το kies , αν το εχεις ανοιχτό .

Άλλαξε θύρα

Δοκίμασε ξανά .

Samsung galaxy s21+

Έγινα ροοτ όλα οκ, θέλω να περάσω την OMEGA αλλά δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο clockworkmod recovery. Στο βίντεο της αρχικής σελίδας: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059485 κάνει απλά μια επανεκκίνηση και μπένει κατευθείαν στο cwm. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ακριβώς θα γίνει αυτο το βήμα, γιατι πιάνω πρώτη φορά στα χέρια μου android; :confused:

Ευχαρηστώ.

Έγινα ροοτ όλα οκ, θέλω να περάσω την OMEGA αλλά δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο clockworkmod recovery. Στο βίντεο της αρχικής σελίδας: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059485 κάνει απλά μια επανεκκίνηση και μπένει κατευθείαν στο cwm. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ακριβώς θα γίνει αυτο το βήμα, γιατι πιάνω πρώτη φορά στα χέρια μου android; :confused:

Ευχαρηστώ.

Έχεις περάσει το cusom recovery στο τηλέφωνο ???

Αν ναι... πατάς vol up/home/power και εισαι στο cwm.

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα, προσπάθησα να περάσω και εγώ το clockworkMod recovery

Πέρασα όμως το αρχείο recovery-cwmtouch-6.0.2.7-GTI9300.tar, όχι το

recovery-cwm-touch-6.0.1.2-i9300.tar. Ποιό είναι είναι το σωστό;

Γιατί δεν βλέπω το install zip from sd card.

Μετά πέρασα από πάνω το δεύτερο αλλά δεν άλλαξε τίποτε.

Ξέρει κανείς τι παίζει;

Καλησπέρα, προσπάθησα να περάσω και εγώ το clockworkMod recovery

Πέρασα όμως το αρχείο recovery-cwmtouch-6.0.2.7-GTI9300.tar, όχι το

recovery-cwm-touch-6.0.1.2-i9300.tar. Ποιό είναι είναι το σωστό;

Γιατί δεν βλέπω το install zip from sd card.

Μετά πέρασα από πάνω το δεύτερο αλλά δεν άλλαξε τίποτε.

Ξέρει κανείς τι παίζει;

Στην πρώτη σελίδα εχει link για να κατεβάσεις το ClockworkMod Touch Recovery 6.0.2.7 .

Samsung galaxy s21+

Ευχαρηστώ.

Με ποιο εκανες τελικα ρουτ?

Καλησπέρα.

Επιτέλους κατάφερα να περάσω την OMEGA v39, αλλά βλέπω πως κάθε 5-6 μέρες βγαίνει καινούργιο version(v40). Μπορώ να κάνω update αυτοματα η κάθε φορα πρέπει να ακολουθώ όλη τη διαδικασια? backup με το clockworkmod klp...

Ευχαρηστώ.

Καλησπέρα.

Επιτέλους κατάφερα να περάσω την OMEGA v39, αλλά βλέπω πως κάθε 5-6 μέρες βγαίνει καινούργιο version(v40). Μπορώ να κάνω update αυτοματα η κάθε φορα πρέπει να ακολουθώ όλη τη διαδικασια? backup με το clockworkmod klp...

Ευχαρηστώ.

Το nadroid backup το κάνεις σε όποια rom θέλεις....αν θέλεις ,ώστε αν κάτι δεν πάει καλά να γυρίσεις πίσω στην προηγούμενη εκδοσή .

Το αν κάποιο καινούργιο update της rom που έχει βγει χρειαζεται full wipe ή οχι για να περαστεί αυτό θα το ρωτήσεις στο θέμα της Omega .

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα στην κοινοτητα σας :)

Τελικα root στην 4.1.2 με την διαδικασια που περιγραφεται στο αρχικο ποστ κανατε οσοι εχετε αυτην την εκδοση?Αν οχι,τοτε πως?

Επισης,χρειαστηκε κανεις να χρησιμοποιησει την εγγυηση του ενω ηταν rooted?

Και αν ναι,το εκανε unroot πρωτα,η δεν ειχε προβλημα και ας ηταν rooted?

Καλησπερα στην κοινοτητα σας :)

Τελικα root στην 4.1.2 με την διαδικασια που περιγραφεται στο αρχικο ποστ κανατε οσοι εχετε αυτην την εκδοση?Αν οχι,τοτε πως?

Επισης,χρειαστηκε κανεις να χρησιμοποιησει την εγγυηση του ενω ηταν rooted?

Και αν ναι,το εκανε unroot πρωτα,η δεν ειχε προβλημα και ας ηταν rooted?

Καλησπέρα.

Root στην 4.1.2 μπορείς να κάνεις με τον cf-auto -root ,οδηγίες υπαρχουν στην πρώτη σελίδα .

Ή με τον παραδοσιακό CF-Root 6.4 .

Εννοείτε οτι το τηλέφωνο πρέπει να είναι unroot ,με official rom και μηδενισμένο counter ,ώστε να ισχύει η εγγύηση .

Samsung galaxy s21+

Καλημερα..Θελω να κανω μια ερωτηση ισως και χαζη αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα περασω custom rom και θελω να ειμαι σιγουρος!

Πριν περασω τη rom κανω wipe cache , wipe data/factory reset, wipe dalvic.

Σε αυτη τη περιπτωση οτι εχω μεσα στο φακελο /storage/sdcard θα σβηστουν ολα?

Οταν θα κανω μετα back up απο το titanium θα περαστουν ολες οι εφαρμογες, οι φωτογραφιες που ειχα τα βιντεο κτλ?

Ρωταω γιατι ειναι ο μονος φοβος μου επειδη εχω πολλες του μωρου κτλ. ναι μεν εχω και αλλου back up αλλα θα ηθελα να μπορω να τη γλιτωσω πιο ευκολα.

Επισης το restore from titanium θα το κανω οταν τελειωσω και εχω περασει τη ρομ μεσα απο το recovery?

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Καλημερα..Θελω να κανω μια ερωτηση ισως και χαζη αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα περασω custom rom και θελω να ειμαι σιγουρος!

Πριν περασω τη rom κανω wipe cache , wipe data/factory reset, wipe dalvic.

Σε αυτη τη περιπτωση οτι εχω μεσα στο φακελο /storage/sdcard θα σβηστουν ολα?

Οταν θα κανω μετα back up απο το titanium θα περαστουν ολες οι εφαρμογες, οι φωτογραφιες που ειχα τα βιντεο κτλ?

Ρωταω γιατι ειναι ο μονος φοβος μου επειδη εχω πολλες του μωρου κτλ. ναι μεν εχω και αλλου back up αλλα θα ηθελα να μπορω να τη γλιτωσω πιο ευκολα.

Επισης το restore from titanium θα το κανω οταν τελειωσω και εχω περασει τη ρομ μεσα απο το recovery?

Με το wipe data/factory χάνεις οτιδήποτε εχεις αποθήκευση στην εσωτερική sd (εφαρμογές -mms-sms- επαφές κ.τ.λ)

Αν τα βίντεο και τις φωτογραφίες τα εχεις στην εσωτερική μνήμη αντέγραψε τα στο pc και τα περνάς πάλι μετά την διαδικασία . .

Το restore απο το tiatnium το κάνεις μετά που θα τελειώσεις την εγκατάσταση της rom ,μέσα απο την ίδια την εφαρμογη .

Samsung galaxy s21+

Μολις εκανα root το s3 μου με τον δευτερο τροπο!Μπορω να πω πως το κινητο εγινε παρα πολυ γρηγορο!!!Εχω μια ερωτηση ομως.Δεν εχω καταλαβει τι ειναι το busybox.Το εκανα εγκατασταση βεβαια επειδη ελεγε πως χρησιμοποιει καποια commands απο linux και λογικα θα κανουν το κινητο ποιο γρηγορο αλλα θελω αν μπορει καποιος λεπτομερως τι κανει!

Ευχαριστω εκ των προτερων!:)

Μολις εκανα root το s3 μου με τον δευτερο τροπο!Μπορω να πω πως το κινητο εγινε παρα πολυ γρηγορο!!!Εχω μια ερωτηση ομως.Δεν εχω καταλαβει τι ειναι το busybox.Το εκανα εγκατασταση βεβαια επειδη ελεγε πως χρησιμοποιει καποια commands απο linux και λογικα θα κανουν το κινητο ποιο γρηγορο αλλα θελω αν μπορει καποιος λεπτομερως τι κανει!

Ευχαριστω εκ των προτερων!:)

Δεν αλλάζει η λειτουργία του τηλεφώνου κάνοντας το root ,απλά αποκτάς δικαιώματα διαχειριστή στην συσκευή σου .

BusyBox

Samsung galaxy s21+

Λοιπόν παιδιά, είχα ροοτ στο κιν και CWM kai κάποια άλλα mod. Θέλω να μηδενίσω τον μετρητή και να φέρω το κιν στην εργοστασιακή κατάσταση. Ακολούθησα όλα τα βήματα στην αρχική σελίδα, όλα έγιναν εκτός του μετρητή που λέει 1(από 2 που ήταν πριν) Αν κατάλαβα καλά φταίει που είχα CWM. Άρα πρέπει να ξανατρέξω το tringle away. Όμως για να το τρέξω πρέπει να ξανακάνω ροοτ, να τρέξω το TA και μετά να ξαναφλασάρω την επίσημη. Τα λέω σωστά ή απλά θα αυξήσω τον μετρητή?

Λοιπόν παιδιά, είχα ροοτ στο κιν και CWM kai κάποια άλλα mod. Θέλω να μηδενίσω τον μετρητή και να φέρω το κιν στην εργοστασιακή κατάσταση. Ακολούθησα όλα τα βήματα στην αρχική σελίδα, όλα έγιναν εκτός του μετρητή που λέει 1(από 2 που ήταν πριν) Αν κατάλαβα καλά φταίει που είχα CWM. Άρα πρέπει να ξανατρέξω το tringle away. Όμως για να το τρέξω πρέπει να ξανακάνω ροοτ, να τρέξω το TA και μετά να ξαναφλασάρω την επίσημη. Τα λέω σωστά ή απλά θα αυξήσω τον μετρητή?

Ποιο firmware εχεις ??

Ακολούθησες σωστά την διαδικασία ( wipes- βγάζεις/βάζεις μπαταρία )??

Γίνε root και προσπάθησε ξανά .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Μονο με το root είδες να πηγαίνει πιο γρήγορα η συσκσευη ? Χωρίς να περάσεις τίποτα αλλο ?

Ναι πραγματικα εχει γινει παρα πολυ γρηγορο!Τι προτεινεις να βαλω ακομα να το κανω ποιο γρηγορο?

@m7ixalis

Σε ευχαριστω για τις πληρογοριες!

Καλησπερα σε ολους. Ως νεος χρήστης android συσκευής θα ήθελα να ρωτήσω. Διαβαζα τις τελευταίες ώρες για το λεγόμενο root. Το κατάφερα πλέον να το κάνω. Θα ήθελα να περάσω την omega rom. Έχω Ελληνική αγορασμένη συσκευή με την 4.1.2 jb έκδοση. Αν θέλω να περάσω την omega 4.2.1 Θα γίνει ή θα έχω πρόβλημα με την συσκευή? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Η συσκευή μου ειναι το Galaxy S3.

Καλησπερα σε ολους. Ως νεος χρήστης android συσκευής θα ήθελα να ρωτήσω. Διαβαζα τις τελευταίες ώρες για το λεγόμενο root. Το κατάφερα πλέον να το κάνω. Θα ήθελα να περάσω την omega rom. Έχω Ελληνική αγορασμένη συσκευή με την 4.1.2 jb έκδοση. Αν θέλω να περάσω την omega 4.2.1 Θα γίνει ή θα έχω πρόβλημα με την συσκευή? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Η συσκευή μου ειναι το Galaxy S3.

Καλησπερα.

Δεν θα εχεις πρόβλημα ,πήγαινε στο επίσημο θέμα omega και ακολούθησε τις οδηγίες για εγκατάστασή που βρίσκονται στην πρώτη σελιδα ..

Samsung galaxy s21+