Jump to content

SGalaxyS3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SGalaxyS3

  1. Το θέμα ειναι οτι αυτον τον /0 δεν μπορω να τον δω ουτε απο το pc οταν το συνδεω ουτε απο το file manager στο κινητο. απο το Device storage με πάει κατευθειαν στο /storage/emulated/0
  2. Καλησπέρα, Τώρα τελευταία το κινητο μου εβγαζε συνεχως το μηνυμα και εικονιδιο οτι η εσωτερικη του μνημη ειναι γεματη ενω περιείχε φακέλους πολυ μικρους σε ογκο χωρητικοτητας. Ύστερα απο διάφορες προσπαθειες εσβησα τα πάντα από τον emulated φάκελο και κρατησα μονο τον android ο οποιος εχει μεγεθος 375kb. δοκίμασα να κάνω και full wipe/factory reset αλλα παλι τα ίδια.. Παρόλα αυτα μου λεει πως εχω διαθεσιμο χωρο μοναχα 4.95gb απο τα 16gb συνολικης μνημης. :wacko: :wacko: Πως μπορω να διορθώσω το συγκεκρημενο προβλημα..; Το κινητο ειναι root και φοραει omega v56 / 4.3 Ευχαρηστω.
  3. Καλησπέρα. Επιτέλους κατάφερα να περάσω την OMEGA v39, αλλά βλέπω πως κάθε 5-6 μέρες βγαίνει καινούργιο version(v40). Μπορώ να κάνω update αυτοματα η κάθε φορα πρέπει να ακολουθώ όλη τη διαδικασια? backup με το clockworkmod klp... Ευχαρηστώ.
  4. Έγινα ροοτ όλα οκ, θέλω να περάσω την OMEGA αλλά δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο clockworkmod recovery. Στο βίντεο της αρχικής σελίδας: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059485 κάνει απλά μια επανεκκίνηση και μπένει κατευθείαν στο cwm. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως ακριβώς θα γίνει αυτο το βήμα, γιατι πιάνω πρώτη φορά στα χέρια μου android; :confused: Ευχαρηστώ.
  5. Ακολουθώ κανονικά την διαδικασία και το Odin μου βγάζει FAIL! :(
  6. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το ρουτάρω με αυτήν την έκδοση η να γυρίσω στην προηγούνη ??
  7. Εγκατέστησα το ExynosAbuse κανονικά το τρέχω αλλά όταν πατάω Root device μου βγάζει ένα μηνυμα: FAILURE: Could not root device Έκανα official update μέσα απο το κινητό σε 4.1.2 Καμιά ιδέα?? Ευχαρηστώ.
×
×
  • Create New...