P270 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Και η Γερμανική και η Ιρλανδική έχει τα ίδια θέματα όποτε δεν είναι τυχαίο και δεν νομίζω οτι θα αλλάξει κατι και στην Ελληνική τις έχω δοκιμάσει και τις δυο και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί να επιτίθεστε σε κάποιον που άπλα κάνει κριτική σε προϊόν κάποιας εταιρείας ( samsung ) είναι δικαίωμα του καθενός πιστεύω να γράφει τις εντυπώσεις του ακόμα και αν δεν αρέσουν σε κάποιους η δοκιμή έχει στο δικό μου τη GT -I9300 και ναι είναι τραγικό να πατάς να ανοίξει η οθόνη και να περιμένεις τόσο που σχεδόν πάντα έρχεται το κλείσιμο της όσοι έχουν δοκιμάσει την 4,3 θα έχουν καταλάβει τι λέω και φυσικά δεν προσφέρει τίποτα άλλο σαν rom θα περιμένω να βγει κάποια custom σωστή και καλή και θα πάω πάλι εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 +1 σωστός ο φίλος Πραγματικά είσαι άσχετος στο θέμα εάν περιμένεις ότι η ελληνική δεν θα έχει θέματα ανάλογα. Ρίξε λίγο το βλέμμα σου πάνω και δες τι γράφει '' επίσημα firmwares '' και είτε είναι για Ελλάδα η για Ζιμπάμπουε οφείλει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Αλλά και αυτό μάλλον δεν θα το καταλάβεις οπότε πάσο. ΥΓ Η ασχετοσύνη και η παντογνωσια μας οδήγησε στον πάτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Εχεις Ελβετικη συσκευη? Μαλλον οχι! Εχεις Ιρλανδικη συσκευη? Μαλλον οχι! Με λιγα λογια την περασες μονος σου χωρις να στο ζητησει η συσκευη σου. Και δε ΜΑΣ εδωσαν μια τραγικη αναβαθμιση, ΤΟΥΣ εδωσαν μια τραγικη αναβαθμιση! Επομενως βιαστηκες να βαλεις μια απο τις πρωτες αναβαθμισεις, που πιθανοτατα ειναι προβληματικες και ισως σε βαθος χρονου με διορθωτικα updates θα φτιαξουν και θα δουλευουν καλυτερα. Επισης μονος σου ειπες πως βιαστηκες εφοσον λες πως περιμενεις τοσους μηνες για ενα update, οχι μονο εσυ βεβαια. Μην ανησυχεις! Γι αυτο ειμαστε παντα οι τελευταιοι στην ουρα, γιατι μας δινουν παντα το καλο πραγμα και το πιο ενημερωμενο. Πραγματικα, αν ολοι ειχατε την ιδια αγανακτηση που εχετε για τα updates και σε αλλα θεματα, ισως να σωζομασταν ως χωρα!:p Πραγματικά είσαι άσχετος στο θέμα εάν περιμένεις ότι η ελληνική δεν θα έχει θέματα ανάλογα. Ρίξε λίγο το βλέμμα σου πάνω και δες τι γράφει '' επίσημα firmwares '' και είτε είναι για Ελλάδα η για Ζιμπάμπουε οφείλει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Αλλά και αυτό μάλλον δεν θα το καταλάβεις οπότε πάσο. ΥΓ Η ασχετοσύνη και η παντογνωσια μας οδήγησε στον πάτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 (edited) Ρε παιδιά τα προβλήματα θα στρώσουν σιγά σιγά. Δείτε και τα καλά ομως που το lag σχεδον εχει εξαλειφθεί συν οτι οι αποδώσεις στα games ειναι πολυ καλύτερες. Δοκιμαστε το dead triger με ultra high graphics στην 4.1.2. Δεν παιζεις και κολλάει συνεχεια απο τα lag ενω στην 4.3 παιζει άψογα. Το τηλεφωνο δουλευει πιο σταθερά και δεν ανεβαζει πολυ υψηλές θερμοκρασιες για να κοβει την απόδοση. Εμένα τα μικρα προβλήματα δεν με πειράζουν. Θα φτιαχτούν σιγα σιγα. Άλλα με πειραζουν αλλα οπως η έλλειψη air gestures και smart scroll που ειχανε πει οπως και οτι δεν υποστηριζεται το open GL3 που και αυτο το ειχανε πει οτι θα περιέχονται Edited November 7, 2013 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmak06 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 καλημερα.θελω μια βοηθεια αν ειναι ευκολο.περασα στο s3 μου αυτο I9300XXELLA_I9300COSLL1_COS και δεν μπορουσα να κανω κληση μου εβγαζε μη εγεγραμμενο δυκτιο και μετα περασα αυτο I9300XXEMG4_I9300OXXMG3_EUR και το s3 μου δουλευει μια χαρα εκανα κατι λαθος?θα μου δημιουργηση καποιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 καλημερα.θελω μια βοηθεια αν ειναι ευκολο.περασα στο s3 μου αυτο I9300XXELLA_I9300COSLL1_COS και δεν μπορουσα να κανω κληση μου εβγαζε μη εγεγραμμενο δυκτιο και μετα περασα αυτο I9300XXEMG4_I9300OXXMG3_EUR και το s3 μου δουλευει μια χαρα εκανα κατι λαθος?θα μου δημιουργηση καποιο προβλημα? Είσαι οκ . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Με αυτά που λέτε, φοβάμαι ότι επίτηδες κάναν το S3 να laggαρει για να πάμε να πάρουμε το S4 (όπως έκανε η apple με το ios7 και τώρα όλα τα 4αρια iphone σέρνονται). Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmak06 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Είσαι οκ . ευχαριστω παρα πολυ γιατι ομως ενω εβαλα αυτο που ειχε στην αρχη της cosmote δηλαδη μου εβγαζε μη εγεγραμμενο δυκτιο?(οταν εβαλα το δευτερο firmware το EUR τσεκαρα το counter ηταν 0 τσεκαρα και το κατασταση συσκευης και μου εβγαζε κανονικο)συγνωμη αν γινομαι ενοχλητικος αλλα ειμαι καινουργιος σε android) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 ευχαριστω παρα πολυ γιατι ομως ενω εβαλα αυτο που ειχε στην αρχη της cosmote δηλαδη μου εβγαζε μη εγεγραμμενο δυκτιο?(οταν εβαλα το δευτερο firmware το EUR τσεκαρα το counter ηταν 0 τσεκαρα και το κατασταση συσκευης και μου εβγαζε κανονικο)συγνωμη αν γινομαι ενοχλητικος αλλα ειμαι καινουργιος σε android) Με τo τελυταίo firmware, υπάρχει μία λίγο διαφορετική διαδικασία για downgrade. Γιατί αυτο ακριβώς έκανες.Downgrade. Αν βγει καινούριο τώρα με COS και το βάλεις, θα δεις ότι θα παίζει κανονικά. Μη σε ενοχλεί καθόλου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmak06 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Με τo τελυταίo firmware, υπάρχει μία λίγο διαφορετική διαδικασία για downgrade. Γιατί αυτο ακριβώς έκανες.Downgrade. Αν βγει καινούριο τώρα με COS και το βάλεις, θα δεις ότι θα παίζει κανονικά. Μη σε ενοχλεί καθόλου :) ευχαριστω φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisS2 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 βγήκε η 4.3 πως μπορώ ν την κατεβάσω..? η δεν κυκλοφόρησε επίσημα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Και η Γερμανική και η Ιρλανδική έχει τα ίδια θέματα όποτε δεν είναι τυχαίο και δεν νομίζω οτι θα αλλάξει κατι και στην Ελληνική τις έχω δοκιμάσει και τις δυο και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί να επιτίθεστε σε κάποιον που άπλα κάνει κριτική σε προϊόν κάποιας εταιρείας ( samsung ) είναι δικαίωμα του καθενός πιστεύω να γράφει τις εντυπώσεις του ακόμα και αν δεν αρέσουν σε κάποιους η δοκιμή έχει στο δικό μου τη GT -I9300 και ναι είναι τραγικό να πατάς να ανοίξει η οθόνη και να περιμένεις τόσο που σχεδόν πάντα έρχεται το κλείσιμο της όσοι έχουν δοκιμάσει την 4,3 θα έχουν καταλάβει τι λέω και φυσικά δεν προσφέρει τίποτα άλλο σαν rom θα περιμένω να βγει κάποια custom σωστή και καλή και θα πάω πάλι εκεί Πραγματικά είσαι άσχετος στο θέμα εάν περιμένεις ότι η ελληνική δεν θα έχει θέματα ανάλογα. Ρίξε λίγο το βλέμμα σου πάνω και δες τι γράφει '' επίσημα firmwares '' και είτε είναι για Ελλάδα η για Ζιμπάμπουε οφείλει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Αλλά και αυτό μάλλον δεν θα το καταλάβεις οπότε πάσο. ΥΓ Η ασχετοσύνη και η παντογνωσια μας οδήγησε στον πάτο. Προφανως δεν λετε να καταλαβετε κατι που εχω αναφερει 2 φορες και επιμενετε να κοιτατε το δεντρο και οχι το δασος! Διορθωτικα update!!! Αν οχι σε εμας (στην Ελλαδα) στις ξενες χωρες τουλαχιστον, συνηθως μετα απο ενα update κυκλοφορουν και καποια αλλα μικροτερα που διορθωνουν τυχον προβληματα. Οι συγκεκριμενες χωρες λοιπον μπορει να παρουν αλλα δυο κι αλλα τρια τουλαχιστον τετοια update για να βγει μια τελικη ενημερωνη 4.3 η οποια αργοτερα θα ερθει και προς τα εδω. Το οτι μια αναβαθμιση εχει θεματακια, δεν εχει να κανει με το αν ειναι επισημη η ανεπισημη! Μην κανετε λες και ανακαλυψατε την Αμερικη. Ειχαμε και αλλες συσκευες της sammy στο παρελθον και συνεβη ακριβως το ιδιο εργακι. Για παραδειγμα στο s2 η 4.1.2 των σκανδιναβικων χωρων, ειχε παρει περιπου 3 update και στην αρχη δεν ηταν σιγουρα πληρως λειτουργικη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Πραγματικά είσαι άσχετος στο θέμα εάν περιμένεις ότι η ελληνική δεν θα έχει θέματα ανάλογα. Ρίξε λίγο το βλέμμα σου πάνω και δες τι γράφει '' επίσημα firmwares '' και είτε είναι για Ελλάδα η για Ζιμπάμπουε οφείλει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Αλλά και αυτό μάλλον δεν θα το καταλάβεις οπότε πάσο. ΥΓ Η ασχετοσύνη και η παντογνωσια μας οδήγησε στον πάτο. δηλαδή δεν παίζει να βγει κάποιο update που να την διορθώσει? επίσης ξέρεις κάποιον που την πήρε με OTA? μήπως είναι beta? και γιατί είναι τρίτη ημέρα σήμερα που δεν βγήκε για καμία άλλη χώρα? μήπως κάτι διορθώνουν? τέλος και δεν θα την συνεχίσω άλλο την κουβέντα δείχνει πολλά για την αγωγή σου ο τρόπος που απαντάς έτσι αγενέστατα για ένα τόσο ασήμαντο θέμα όπως είναι η αναβάθμιση του κινητού σου. get a life. εκτός αν είσαι πιτσιρικάς, τότε δικαιολογήσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 δηλαδή δεν παίζει να βγει κάποιο update που να την διορθώσει? επίσης ξέρεις κάποιον που την πήρε με OTA? μήπως είναι beta? και γιατί είναι τρίτη ημέρα σήμερα που δεν βγήκε για καμία άλλη χώρα? μήπως κάτι διορθώνουν? τέλος και δεν θα την συνεχίσω άλλο την κουβέντα δείχνει πολλά για την αγωγή σου ο τρόπος που απαντάς έτσι αγενέστατα για ένα τόσο ασήμαντο θέμα όπως είναι η αναβάθμιση του κινητού σου. get a life. εκτός αν είσαι πιτσιρικάς, τότε δικαιολογήσαι. Καταρχήν είναι επίσημη και εννοείται ότι θα βγουν update αυτό έλειπε δηλαδή. Καταρχήν έκανα λάθος που ασχολήθηκα και με τους δύο σας γιατί δεν έχετε δοκιμάσει, δεν γνωρίζετε το μέγεθος του προβλήματος και παρόλα αυτά έχετε και άποψη. Το θέμα εδώ είναι να υπάρχει ενημέρωση για χρήστες που θέλουν να περάσουν την τελευταία έκδοση που βγαίνει . Για εσένα που μπορεί να παίζεις κανένα παιχνιδάκι και να σερφαρεις στο κινητό σου μπορεί να είναι όντως ασήμαντο αλλά για μένα που έχω χάσει κλήσεις εξαιτίας της αναβάθμισης αυτής είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. ΥΓ. Το περί αγωγής τα αφήνω ασχολίαστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καταρχήν είναι επίσημη και εννοείται ότι θα βγουν update αυτό έλειπε δηλαδή. Καταρχήν έκανα λάθος που ασχολήθηκα και με τους δύο σας γιατί δεν έχετε δοκιμάσει, δεν γνωρίζετε το μέγεθος του προβλήματος και παρόλα αυτά έχετε και άποψη. Το θέμα εδώ είναι να υπάρχει ενημέρωση για χρήστες που θέλουν να περάσουν την τελευταία έκδοση που βγαίνει . Για εσένα που μπορεί να παίζεις κανένα παιχνιδάκι και να σερφαρεις στο κινητό σου μπορεί να είναι όντως ασήμαντο αλλά για μένα που έχω χάσει κλήσεις εξαιτίας της αναβάθμισης αυτής είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. ΥΓ. Το περί αγωγής τα αφήνω ασχολίαστο Γυρνα το στην προηγουμενη εκδοση τοτε και κανε υπομονη για την σειρα σου. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intech Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Είμαι στη Voafone Γερμανίας. Εχω την 4.1.2. Σε 8 μήνες, έχω πάρει 4 updates. Κάθε φορά και κατι καλύτερο. Ειδικά με αυτη που πήρα πριν 2 εβδομάδες, η διαχείριση μνήμης, είναι άπειρα καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Είμαι στη Voafone Γερμανίας. Εχω την 4.1.2. Σε 8 μήνες, έχω πάρει 4 updates. Κάθε φορά και κατι καλύτερο. Ειδικά με αυτη που πήρα πριν 2 εβδομάδες, η διαχείριση μνήμης, είναι άπειρα καλύτερη. Ακριβως αυτο περιγραφω και γω. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
majestus Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=0#firmware Βγήκε για Ελλάδα (Vodafone)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=0#firmware Βγήκε για Ελλάδα (Vodafone)... γενικα πολυ vodafone βλεπω... πως και ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλησπερα το κινητο μου δεν το εχω παρει απο καποια εταιρια αλλα χρησιμοποιω vodafone αν κατεβασω το Update 4.3 θα κλειδωσει στην vodafone και δεν μπορω να χρησιμοποιησω SIM αλλης εταιριας ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλησπερα το κινητο μου δεν το εχω παρει απο καποια εταιρια αλλα χρησιμοποιω vodafone αν κατεβασω το Update 4.3 θα κλειδωσει στην vodafone και δεν μπορω να χρησιμοποιησω SIM αλλης εταιριας ?? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nithe Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=0#firmware Βγήκε για Ελλάδα (Vodafone)... για μας που περιμενουμε την επισημη αναβαθμιση (γερμανικο s3) πειτε μας κανα σχολιο πως βλετετε την 4,3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 για μας που περιμενουμε την επισημη αναβαθμιση (γερμανικο s3) πειτε μας κανα σχολιο πως βλετετε την 4,3 Τελικά δεν βγήκε ακόμα η γερμανική version; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 για μας που περιμενουμε την επισημη αναβαθμιση (γερμανικο s3) πειτε μας κανα σχολιο πως βλετετε την 4,3 Μπορεις να διαβασεις στις προηγουμενες σελιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 περασε κανενας την Ελληνικη? εντυπωσεις? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts