inactiveaccount25012014 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Βοηθεια. Προσπαθω να περασω πισω την ελληνικη κι εχω σοβαρο προβλημα με το Odin, το οποιο δε μου εμφανισε ποτε το παραμικρο στον υπολογιστη μου. <ID:0/017> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> I9300XXBLH1_I9300EURBLH1_I9300XXLH1_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/017> Odin v.3 engine (ID:17).. <ID:0/017> File analysis.. <ID:0/017> SetupConnection.. <ID:0/017> Initialzation.. <ID:0/017> Get PIT for mapping.. <ID:0/017> Complete(Write) operation failed. <ID:0/017> Added!! <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Oταν επανελαβα την διαδικασια, κολλουσε στο setup connection και αποτυγχανε εν τελει. Εχω αλλαξει 3 usb θυρες κι εχω κλεισει το firewall των windows που ναι και το μοναδικο. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να τρεχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Τρέξε το odin ως διαχειριστή . Βεβαιώσου οτι εχεις κλείσει εντελώς το kies . Βεβαιώσου οτι firmware εχει κατεβεί σωστά . Αν δεν κάνεις δουλειά τότε ...... απεγκατάσταση /εγκατάσταση το kies ή κατέβασε ξανά τους drivers και προσπάθησε ξανά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Oλα αυτα ελεγχθηκαν. Ευτυχως σε αυτες τις περιπτωσεις υπαρχουν και τα παληκαρια του XDA. Παμε τωρα στον δικο σας οδηγο. 1) Γιατι δεν αναφερονται ολες αυτες οι δευτερες, τριτες λεπτομερειες που πρεπει να γνωριζει καποιος αν κολλησει ; 2) Γιατι προτεινεται ακομα το Odin 3.04 και οχι νεοτερη εκδοση του ; 3) Γνωριζετε οτι απο τη στιγμη που μπουμε σε download mode στο τηλεφωνο μας και μεινουμε μερικη ωρα ετσι, κι αφου το συνδεσουμε με το Odin, αυτο μπορει να σταματησει τη λειτουργια download ; Οτι δηλαδη το προτιμοτερο ειναι να εκκινησει σε download mode, να συνδεθει αμεσως στο ετοιμο Odin και να ξεκινησει αμεσα η διαδικασια. Ξαναγραψτε τον οδηγο, σημερα κιολας. PS. Η διαδικασια εγινε σ'εμενα, κολλησε στο αρχικο λογοτυπο ομως αν και ειχα κανει reset πριν, θα το ρεσεταρω παλι και θα ξαναφλασαρω την ιδια εκδοση για να μαι 100% σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Oλα αυτα ελεγχθηκαν. Ευτυχως σε αυτες τις περιπτωσεις υπαρχουν και τα παληκαρια του XDA. Παμε τωρα στον δικο σας οδηγο. 1) Γιατι δεν αναφερονται ολες αυτες οι δευτερες, τριτες λεπτομερειες που πρεπει να γνωριζει καποιος αν κολλησει ; 2) Γιατι προτεινεται ακομα το Odin 3.04 και οχι νεοτερη εκδοση του ; 3) Γνωριζετε οτι απο τη στιγμη που μπουμε σε download mode στο τηλεφωνο μας και μεινουμε μερικη ωρα ετσι, κι αφου το συνδεσουμε με το Odin, αυτο μπορει να σταματησει τη λειτουργια download ; Οτι δηλαδη το προτιμοτερο ειναι να εκκινησει σε download mode, να συνδεθει αμεσως στο ετοιμο Odin και να ξεκινησει αμεσα η διαδικασια. Ξαναγραψτε τον οδηγο, σημερα κιολας. PS. Η διαδικασια εγινε σ'εμενα, κολλησε στο αρχικο λογοτυπο ομως αν και ειχα κανει reset πριν, θα το ρεσεταρω παλι και θα ξαναφλασαρω την ιδια εκδοση για να μαι 100% σιγουρος. Το ότι κολλάει στο λογότυπο είναι λόγω της διαφορετικής έκδοσης που έβαλες. Το factory reset λοιπόν πρέπει να γίνει αφού την βάλεις την καινούρια και όχι πριν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Το ότι κολλάει στο λογότυπο είναι λόγω της διαφορετικής έκδοσης που έβαλες. Το factory reset λοιπόν πρέπει να γίνει αφού την βάλεις την καινούρια και όχι πριν. Τα ερωτηματα 1,2,3 τι θα γινουν ; Αρα ο οδηγος σας εχει και λαθος παρατηρησεις. Κι αντε εγω εχω κανει καμποσα φλασαρισματα, καποιος που ναι παντελως ασχετος και του κολλησει κατι, τον λουζει κρυος ιδρωτας εκεινη τη στιγμη. ΞΑΝΑΓΡΑΨΤΕ τον. Edited January 19, 2013 by inactiveaccount25012014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Αρα ο οδηγος σας εχει και λαθος παρατηρησεις. Κι αντε εγω εχω κανει καμποσα φλασαρισματα, καποιος που ναι παντελως ασχετος και του κολλησει κατι, τον λουζει κρυος ιδρωτας εκεινη τη στιγμη. ΞΑΝΑΓΡΑΨΤΕ τον. Στον οδηγό γράφει καθαρά ότι αν σου κολλήσει στο λογότυπο να κάνεις factory reset και μέσα σε παρένθεση 2 από τους λόγους που μπορεί να φταίνε (όχι βέβαια όλους γιατί υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες). Άρα δεν είναι λάθος. Και από τη στιγμή όμως που το αναφέρει δε θα έπρεπε να σε λούσει κρύος ιδρώτας, αλλά να κάνεις αυτό που λέει ( factory reset). Το ότι αν το αφήσεις που είπες για ωρα και μετά δε σου προχωράει, δε μου έχει τύχει και περισσότερο μοιάζει με θέμα των Windows. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και νεότερο odin, αλλά η πιο σίγουρη και δοκιμασμένη έκδοση, είναι η συγκεκριμένη. Edited January 19, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Δεν θα παιξουμε την κολοκυθια τωρα, ο οδηγος ειναι ελλειπης για καταστασεις αναγκης, ειδικα σε καποιον που το κανει πρωτη φορα και φοβαται να μην βλαψει το πολυ ακριβο τηλεφωνο του, ερχεσαι και εσυ και αναιρεις αυτα που γραφει (επρεπε μετα και οχι πριν) ενω στη συνεχεια μου κανεις αναγνωση του ιδιου του οδηγου. Που υποτιθεται οτι εισαι γνωστης και εμπειρος. Οποιος ειναι υπευθυνος για αυτον τον οδηγο και την αλλαγη του και νιωθει οτι βαριεται ή οτι ειναι, αδικως, αυθεντια ή οτι δεν βρισκει λογο αλλαγης, προσφερομαι να τον ξαναγραψω εγω αμεσα. Edited January 19, 2013 by inactiveaccount25012014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Δεν θα παιξουμε την κολοκυθια τωρα, ο οδηγος ειναι ελλειπης για καταστασεις αναγκης, ειδικα σε καποιον που το κανει πρωτη φορα και φοβαται να μην βλαψει το πολυ ακριβο τηλεφωνο του, ερχεσαι και εσυ και αναιρεις αυτα που γραφει (επρεπε μετα και οχι πριν) ενω στη συνεχεια μου κανεις αναγνωση του ιδιου του οδηγου. Που υποτιθεται οτι εισαι γνωστης και εμπειρος. Οποιος ειναι υπευθυνος για αυτον τον οδηγο και την αλλαγη του και νιωθει οτι βαριεται ή οτι ειναι, αδικως, αυθεντια ή οτι δεν βρισκει λογο αλλαγης, προσφερομαι να τον ξαναγραψω εγω αμεσα. Την παίζουμε όμως γιατί προσπαθείς να τον βγάλεις λάθος με το ζόρι. Αν επιμένεις στείλε σε μήνυμα τις παρατηρήσεις σου στο τυχεράκιας. Σου απάντησα σε όλα και το θέμα τελειώνει εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Παιδια καλησπερα.Μολις περασα μεσω Odin την Ελληνικη Cosmote 4.1.2. Yπαρχει καμια λογικη να μην δουλευει το recovery μου?Το κινητο παει μια χαρα,εκανα restore τα παντα,αλλα οταν παταω VolUp+Home+Power κανει συνεχως κυκλους Boot και ουτε bootαρει ουτε μπαινει σε recovery.Καπου αναμεσα στα boot δειχνει το πρασινο ανθρωπακι και αν προλαβω να αφησω τα κουμπια εκει,το ανθρωπακι πεφτει ανασκελα και βγαινει ενα κοκκινο θαυμαστικο απο μεσα του και γραφει απο διπλα : #MANUAL MODE# ---Appling Multi-CSC... Applied the CSC-code:COS Succesfully Applied multi-CSC Παιδια σας παρακαλω καποιος να δωσει λεπτομερη βοηθεια γιατι εκανα factory reset και ξαναπερασα απο πανω την 4.1.2 και κανει παλι τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Εν' αναμονή της αναβάθμισης σε 4.1.2.: Ο Nova Prime συνεργάζεται με το TW της 4.1.2 ή "χάνεις" λειτουργίες; :!: Άλλη ερώτηση: :) Το κινητό μου ήταν Cosmote branded...το είχα ρουτάρει και στην προηγούμενη αναβάθμιση πέρασα την EUR και όχι την COS για να μην έχω τα προγραμματάκια της COS. Hard reset πριν & μετά, ΑΛΛΑ μου είχε κρατήσει 1-2 COSMOTE apps. Τώρα που και στην 4.1.2 θα φλασάρω την EUR, δε θέλω τίποτα μα τίποτα από αυτά τα προγράμματα της COSMOTE.(κόλλημα το ξέρω :) ) Τι πρέπει να κάνω; Edited January 19, 2013 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Δεν θα παιξουμε την κολοκυθια τωρα, ο οδηγος ειναι ελλειπης για καταστασεις αναγκης, ειδικα σε καποιον που το κανει πρωτη φορα και φοβαται να μην βλαψει το πολυ ακριβο τηλεφωνο του, ερχεσαι και εσυ και αναιρεις αυτα που γραφει (επρεπε μετα και οχι πριν) ενω στη συνεχεια μου κανεις αναγνωση του ιδιου του οδηγου. Που υποτιθεται οτι εισαι γνωστης και εμπειρος. Οποιος ειναι υπευθυνος για αυτον τον οδηγο και την αλλαγη του και νιωθει οτι βαριεται ή οτι ειναι, αδικως, αυθεντια ή οτι δεν βρισκει λογο αλλαγης, προσφερομαι να τον ξαναγραψω εγω αμεσα. Ο οδηγός είναι γραμμένος με συνεισφορές από πολλούς, γραμμένος έτσι ώστε να είναι ευανάγνωστος, σύντομος και περιεκτικός. Πιο μεγάλοι οδηγοί σύνηθώς προκαλούν διαμαρτυρίες του στυλ είναι πολύ μεγάλος δεν μπορώ να το διαβάσω κτλ. Ο οδηγός υπάρχει αναρτημένος εδώ και ένα χρόνο στο φόρουμ και είσαι ο πρώτος που διαμαρτύρεται. Αντί λοιπόν να απαιτείς αλλαγές με μεγάλα γράμματα και αμέσως κιόλας, θα μπορούσες να βοηθήσεις γράφοντας τις ατέλειες που πιστεύεις ότι έχει σε ένα ποστ, και θα προστεθούν στο πρώτο μήνυμα εφόσον τα λες καλά. Μέχρι τότε καλύτερα να λες "ευχαριστώ" και όχι "ξαναγράψτε". Kαι για να μην αφήσω πράγματα αναπάντητα: 1) Γιατι δεν αναφερονται ολες αυτες οι δευτερες, τριτες λεπτομερειες που πρεπει να γνωριζει καποιος αν κολλησει ; Aναφέρονται ΟΛΑ όσα σου είπαν τα παιδιά, δεν τα έβγαλαν από το μυαλό τους. Και το administrator, και το factory reset. Ο οδηγός έχει γραφτεί για να διαβάζεται ολόκληρος, όχι αποσπασματικά από άσχετους όπως λες. 2) Γιατι προτεινεται ακομα το Odin 3.04 και οχι νεοτερη εκδοση του ; Γιατί η νεότερη έκδοση δεν έχει πλήρως δοκιμαστεί για το Galaxy S 3, αλλά βγήκε για το Note 2. Tα Odin δεν είναι open source, και βγαίνουν ανάλογα με το τηλέφωνο. Είχαμε δοκιμάσει καινούριες εκδόσεις στο Galaxy S, που είχαν βγει μαζί με τα tablets από τη Samsung, και δημιούργησαν κολλήματα. Δε βάζουμε αδοκίμαστη έκδοση στο φόρουμ. Αν προσέξεις τα post του Chainfire στο XDA, για το S3 ακόμα δίνει το Odin 1.85. Όταν μας αποδείξεις ότι η 3.07 είναι υπεράνω πάσης υποψίας, θα τη βάλουμε κι αυτή. 3) Γνωριζετε οτι απο τη στιγμη που μπουμε σε download mode στο τηλεφωνο μας και μεινουμε μερικη ωρα ετσι, κι αφου το συνδεσουμε με το Odin, αυτο μπορει να σταματησει τη λειτουργια download ; Οτι δηλαδη το προτιμοτερο ειναι να εκκινησει σε download mode, να συνδεθει αμεσως στο ετοιμο Odin και να ξεκινησει αμεσα η διαδικασια. Τι θα πει "λειτουργία download"?. Δεν κάνει κάτι download το τηλέφωνο σε download mode, δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Μπορεί να είναι θέμα της θύρας USB στο δικό σου PC το ότι γίνεται reset (στο κάτω-κάτω γιατί να περιμένει κάποιος ώρα με το τηλέφωνο σε download mode?) Edited January 19, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Ο οδηγός είναι γραμμένος με συνεισφορές από πολλούς, γραμμένος έτσι ώστε να είναι ευανάγνωστος, σύντομος και περιεκτικός. Πιο μεγάλοι οδηγοί σύνηθώς προκαλούν διαμαρτυρίες του στυλ είναι πολύ μεγάλος δεν μπορώ να το διαβάσω κτλ. Ο οδηγός υπάρχει αναρτημένος εδώ και ένα χρόνο στο φόρουμ και είσαι ο πρώτος που διαμαρτύρεται. Αντί λοιπόν να απαιτείς αλλαγές με μεγάλα γράμματα και αμέσως κιόλας, θα μπορούσες να βοηθήσεις γράφοντας τις ατέλειες που πιστεύεις ότι έχει σε ένα ποστ, και θα προστεθούν στο πρώτο μήνυμα εφόσον τα λες καλά. Μέχρι τότε καλύτερα να λες "ευχαριστώ" και όχι "ξαναγράψτε". Αντιστοιχοι οδηγοι στο XDA περιλαμβανουν μεγαλα γραμματα, αναλυτικοτατες οδηγιες και δεν παραπονιεται κανεις, ανα τον πλανητη. Εδω, στο myphone ειδικα, εχουμε απο τη μια τον Ελληνα διανοουμενο που απο συντακτικο, γραμματικη και σφαιρικη αντιληψη χωλαινει και απο την αλλη τον πληρως αγραμματο Ελληνα που δυσκολευεται να διαβασει 2 γραμμες παραπανω, αυτο ομως δε μπορει να με σταματησει να διαμαρτυρηθω οταν ο οδηγος εχει σαφεις ελλειψεις, περα απο την απλη περιγραφη της διαδικασιας, ουτε θα σταματησει τους υπολοιπους σε δυσκολη θεση να αφινιαζουν σε αλλα topics και να απαντωνται τα ερωτηματα των μισων εξ'αυτων. Μου λετε ξανα και ξανα ποσο υπεροχος και λακωνικος ειναι και ο ιδιος ο Stratos μου λεει οτι ΔΕΝ επρεπε να το κανω ετσι οπως γραφεται, στο τελος παρουσιαζει εμενα οτι τον βγαζω λαθος. Η βοηθεια μου προσφερθηκε ηδη. 3 σαφεστατες ερωτησεις για 3 σαφεστατα θεματα που κανεις δεν απαντησε ακομα. Επιπλεον, εχω ολη την διαθεση να τον γραψω απο την αρχη, να τον ελεγξετε ολοι κι αμα γουσταρετε τον χρησιμοποιειτε. Και θα μου πειτε εσεις αγαπητε μου οτι δεν βοηθω ; Το μονο που δεν βοηθα ειναι οι ακατασχετες εξυπναδες, κανετε την δουλεια σας απο καλα, μεχρι στιγμης, σε καλυτερα, δινοντας σημασια στις παρατηρησεις απλων χρηστων, χωρις την τυχη moderator, και θα ακουσετε το "ευχαριστω" σας. PS. Κι εφοσον ειχατε την "ευγενη" καλοσυνη να απαντησετε, καντε ενα googling το προβλημα αυτο και ριξε μια ματια τη λενε γενικως. Προσωπικα διαβασα την θεωρια μου, τις 20 διαφορετικες, και ειδα τι εφαρμοστηκε στην πραξη. Edited January 19, 2013 by inactiveaccount25012014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Εν' αναμονή της αναβάθμισης σε 4.1.2.: Ο Nova Prime συνεργάζεται με το TW της 4.1.2 ή "χάνεις" λειτουργίες; :!: Άλλη ερώτηση: :) Το κινητό μου ήταν Cosmote branded...το είχα ρουτάρει και στην προηγούμενη αναβάθμιση πέρασα την EUR και όχι την COS για να μην έχω τα προγραμματάκια της COS. Hard reset πριν & μετά, ΑΛΛΑ μου είχε κρατήσει 1-2 COSMOTE apps. Τώρα που και στην 4.1.2 θα φλασάρω την EUR, δε θέλω τίποτα μα τίποτα από αυτά τα προγράμματα της COSMOTE.(κόλλημα το ξέρω :) ) Τι πρέπει να κάνω; 1) Χάνεις κάποιες λειτουργίες. 2) Το csc το άλλαξες σε EUR όταν την πέρασες; Αν ναι, θα είσαι οκ με την 4.1.2 δε θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Mέχρι τότε, μπορείς να βγάλεις τα apps ως root από το /system/apps. Απλά κάντα delete. Edited January 19, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Αντιστοιχοι οδηγοι στο XDA περιλαμβανουν μεγαλα γραμματα, αναλυτικοτατες οδηγιες και δεν παραπονιεται κανεις, ανα τον πλανητη. Εδω, στο myphone ειδικα, εχουμε απο τη μια τον Ελληνα διανοουμενο που απο συντακτικο, γραμματικη και σφαιρικη αντιληψη χωλαινει και απο την αλλη τον πληρως αγραμματο Ελληνα που δυσκολευεται να διαβασει 2 γραμμες παραπανω, αυτο ομως δε μπορει να με σταματησει να διαμαρτυρηθω οταν ο οδηγος εχει σαφεις ελλειψεις, περα απο την απλη περιγραφη της διαδικασιας, ουτε θα σταματησει τους υπολοιπους σε δυσκολη θεση να αφινιαζουν σε αλλα topics και να απαντωνται τα ερωτηματα των μισων εξ'αυτων. Μου λετε ξανα και ξανα ποσο υπεροχος και λακωνικος ειναι και ο ιδιος ο Stratos μου λεει οτι ΔΕΝ επρεπε να το κανω ετσι οπως γραφεται, στο τελος παρουσιαζει εμενα οτι τον βγαζω λαθος. Η βοηθεια μου προσφερθηκε ηδη. 3 σαφεστατες ερωτησεις για 3 σαφεστατα θεματα που κανεις δεν απαντησε ακομα. Επιπλεον, εχω ολη την διαθεση να τον γραψω απο την αρχη, να τον ελεγξετε ολοι κι αμα γουσταρετε τον χρησιμοποιειτε. Και θα μου πειτε εσεις αγαπητε μου οτι δεν βοηθω ; Το μονο που δεν βοηθα ειναι οι ακατασχετες εξυπναδες, κανετε την δουλεια σας απο καλα, μεχρι στιγμης, σε καλυτερα, δινοντας σημασια στις παρατηρησεις απλων χρηστων, χωρις την τυχη moderator, και θα ακουσετε το "ευχαριστω" σας. PS. Κι εφοσον ειχατε την "ευγενη" καλοσυνη να απαντησετε, καντε ενα googling το προβλημα αυτο και ριξε μια ματια τη λενε γενικως. Προσωπικα διαβασα την θεωρια μου, τις 20 διαφορετικες, και ειδα τι εφαρμοστηκε στην πραξη. Δε σε καταλαβαίνω. Τι εννοείς δε σου απαντήσαμε ακόμα; Σου απάντησα σε όλα και δε σου είπα να κάνεις τίποτα διαφορετικό από αυτά που γράφει ο οδηγός. Ίσα ίσα σου είπα ότι αντί να λούζεσαι από ιδρώτα όπως είπες, να κάνεις αυτό που λέει ο οδηγός. Που σου είπα να κάνεις κάτι αντίθετο; Και δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λες και μιλάς επιθετικά και ειρωνικά. Να απαντάς στο ίδο ύφος που σου μιλάνε οι άλλοι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 1) Χάνεις κάποιες λειτουργίες. OK θα τις δω....βλέπω να μένω αρχικά με TW! 2) Το csc το άλλαξες σε EUR όταν την πέρασες; Αν ναι, θα είσαι οκ με την 4.1.2 δε θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Mέχρι τότε, μπορείς να βγάλεις τα apps ως root από το /system/apps. Απλά κάντα delete. Δεν είχα κάνει τίποτα παρά μόνο το φλασάρισμα πάνω στην COS. Ούτε πρόκειται να κάνω, επειδή δεν το "έχω" το θέμα και σε ο,τι κάνω θέλω να είμαι 100% γνώστης! ;) Τα έκανα delete και στην 4.1.1....ΟΠΟΤΕ θα τα ξανακάνω και τώρα αν χρειαστεί! :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Καλησπέρα και ζητώ συγνώμη προκαταβολικά από όλους αλλά κυρίως από admins γιατί ήδη μου έχουν απαντήσει αλλά έχω κολήσει με την αναβάθμιση.Το kies τη βγάζει,φτάνει στο 100% αλλά δεν ολοκληρώνει ποτέ και το κινητό απλά παραμένει σε download mode, με odin ακολουθώντας όλα τα βήματα του τυχεράκια στην πρώτη σελίδα πάλι απλά μένει σε download mode και ota πάντα κολάει στο 25%. Απλά θέλω να ξέρω εάν η ελληνική ρομ δεν είναι ακόμα έτοιμη (ασχέτως εάν το κινητό μου βγάζει ότι υπάρχει αναβάθμιση, ίσως κάνει μια πρώτη πριν την οριστική) και τέλοςέστω ότι το κινητό μου δείχνει είναι στην 4.1.1 υπάρχει περίπτωση να περάστικε η 4.1.2 αλλά να χρειάζεται reset για να την δεχτεί?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Καλησπέρα και ζητώ συγνώμη προκαταβολικά από όλους αλλά κυρίως από admins γιατί ήδη μου έχουν απαντήσει αλλά έχω κολήσει με την αναβάθμιση.Το kies τη βγάζει,φτάνει στο 100% αλλά δεν ολοκληρώνει ποτέ και το κινητό απλά παραμένει σε download mode, με odin ακολουθώντας όλα τα βήματα του τυχεράκια στην πρώτη σελίδα πάλι απλά μένει σε download mode και ota πάντα κολάει στο 25%. Απλά θέλω να ξέρω εάν η ελληνική ρομ δεν είναι ακόμα έτοιμη (ασχέτως εάν το κινητό μου βγάζει ότι υπάρχει αναβάθμιση, ίσως κάνει μια πρώτη πριν την οριστική) και τέλοςέστω ότι το κινητό μου δείχνει είναι στην 4.1.1 υπάρχει περίπτωση να περάστικε η 4.1.2 αλλά να χρειάζεται reset για να την δεχτεί?Ευχαριστώ. Αυτό πάλι να μην σου δουλεύει κανένα (kies -odin -OTA) δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται .:confused: Ποια rom προσπαθείς να περάσεις ? Το να έχει περαστεί αλλά να μην την βλέπεις.... δεν παίζει κάτι τέτοιο . Εγώ αυτό που μπορώ να σου προτείνω είναι να δοκιμάσεις και σε κάποιον άλλο υπολογιστή . Κάτι γίνεται με το pc σου ή κάτι δεν κάνεις σωστά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Αυτό πάλι να μην σου δουλεύει κανένα (kies -odin -OTA) δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται .:confused: Ποια rom προσπαθείς να περάσεις ? Το να έχει περαστεί αλλά να μην την βλέπεις.... δεν παίζει κάτι τέτοιο . Εγώ αυτό που μπορώ να σου προτείνω είναι να δοκιμάσεις και σε κάποιον άλλο υπολογιστή . Κάτι γίνεται με το pc σου ή κάτι δεν κάνεις σωστά . Δε θυμάμαι κωδικούς αλλά γράφει ( EUR) όταν προσπαθώ μέσω kies. Και βασικά μέσω kies με παραξενεύει ότι γράφει 100% αλλά το κινητό μένει πάντα σε download mode. Θα δοκιμάσω και άλλο pc αλλιώς μήπως ξέρεις μαγαζί samsung για να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Δε θυμάμαι κωδικούς αλλά γράφει ( EUR) όταν προσπαθώ μέσω kies. Και βασικά μέσω kies με παραξενεύει ότι γράφει 100% αλλά το κινητό μένει πάντα σε download mode. Θα δοκιμάσω και άλλο pc αλλιώς μήπως ξέρεις μαγαζί samsung για να με βοηθήσει? Δεν νομίζω οτι το service θα κάνει κάτι που εσύ δεν μπορείς να κάνεις . Για δώσε ενα link με την rom που προσπαθείς να περάσεις με odin . Κάποιο μαγαζί δεν ξέρω ,εκτός απο το επίσημο service της samsung (smartec) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Παντως παιδια δεν ξερω εσας αλλα εμενα η μπαταρια κραταει αρκετα περισσοτερο με τo custom firmware το Ελληνικο που περασα σημερα απο custom που ημουνα κι ας εχασα αρκετα καλουδια(χωρις να θελω να μειωσω την προσπαθεια των παιδιων που εργαζονται για την εκαστοτε custom)...:D Edited January 19, 2013 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Δε σε καταλαβαίνω. Τι εννοείς δε σου απαντήσαμε ακόμα; Σου απάντησα σε όλα και δε σου είπα να κάνεις τίποτα διαφορετικό από αυτά που γράφει ο οδηγός. Ίσα ίσα σου είπα ότι αντί να λούζεσαι από ιδρώτα όπως είπες, να κάνεις αυτό που λέει ο οδηγός. Που σου είπα να κάνεις κάτι αντίθετο; Και δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λες και μιλάς επιθετικά και ειρωνικά. Να απαντάς στο ίδο ύφος που σου μιλάνε οι άλλοι. Ναι ζητω συγνωμη για το υφος, εκεινη τη στιγμη με βασανιζε το ιδιο το recovery, ειναι λιγο tricky και θελει την πολυ συγκεκριμενη στιγμη που αφηνεις το συνδυασμο τον πληκτρων. Ειχαν προηγηθει και τα προηγουμενα, τα νευρα πανω απο το κεφαλι. Πλην του mr.tyxerakias, του οποιου ο τροπος ειναι ενας. On-topic λοιπον: Μου ανεφερες προσωπικα Stratos οτι επρεπε να κανω reset μετα το φλασαρισμα. Πολλοι οδηγοι ομως αναφερουν το πριν αλλα και το μετα. Του μετα θα γινοταν σιγουρα, προτιμησα μεσα στο μυαλο μου να εγκαταστησω την 4.0.4 και να συνεχισω με ΟΤΑ στην 4.1.2, οποτε μετα απο δυο τετοιες αναβαθμισεις θα μουν χαζος αν δε το κανα. Το reset ομως πριν γιατι μου δημιουργησε προβληματα. Οταν πριν λιγο καιρο φλασαρα την αγγλικη δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα, σημερα προεκυψαν ολα. Ο οδηγος ειναι μια χαρα ευαναγνωστος, αν και παραπανω απ'οσο πρεπει. Οταν φτασει εκεινη η δυσκολη η ωρα ομως, βγαζω το καλωδιο ή οχι ; Τι αλλαζω στον ισως εχθρικο υπολογιστη μου ; Τι πρεπει να ξαναδω προς τα πισω ; Το φλασαρισμα ειναι η πιο σοβαρη διαδικασια, αν και θεωρητικα πανευκολη, ολα αυτα που κραξαμε πιο πανω πρεπει να συμπεριληφθουν. Οποτε να προτεινω, εκεινη η κατηγορια "Σημειωσεις", που μονο ψιλα γραμματα δε θα πρεπε να ειναι, θα πρεπε να κατηγοριοποιηθει σε must-do, πριν το φλασαρισμα και μετα το ενδεχομενο "κολλημα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Δεν νομίζω οτι το service θα κάνει κάτι που εσύ δεν μπορείς να κάνεις . Για δώσε ενα link με την rom που προσπαθείς να περάσεις με odin . Κάποιο μαγαζί δεν ξέρω ,εκτός απο το επίσημο service της samsung (smartec) Καλημέρα, βασικά είχα κατεβάσει εδώ και καιρό και τα δικά σας voda και cosmote 4.1.2 αλλά και από sammobile, είχα δοκιμάσει από sammobile πρώτα αλλά ουσιαστικά άμα είναι τα ίδια μάλλον δεν θα δω αποτέλεσμα θα δοκιμάσω από άλλο pc μπας και δω προκοπή. Δεν νομίζω οτι το service θα κάνει κάτι που εσύ δεν μπορείς να κάνεις . Για δώσε ενα link με την rom που προσπαθείς να περάσεις με odin . Κάποιο μαγαζί δεν ξέρω ,εκτός απο το επίσημο service της samsung (smartec) Μήπως έχεις ιδέα πότε θα είναι διαθέσιμο το ελληνικό (eur )? Edited January 20, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Καλημέρα, βασικά είχα κατεβάσει εδώ και καιρό και τα δικά σας voda και cosmote 4.1.2 αλλά και από sammobile, είχα δοκιμάσει από sammobile πρώτα αλλά ουσιαστικά άμα είναι τα ίδια μάλλον δεν θα δω αποτέλεσμα θα δοκιμάσω από άλλο pc μπας και δω προκοπή. Μήπως έχεις ιδέα πότε θα είναι διαθέσιμο το ελληνικό (eur )? Δε γνωρίζουμε, αλλά μπορείς να κάνεις το εξής. Βάλε την 4.1.1 EUR και θα πάρεις μέσω ΟΤΑ το 4.1.2 EUR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Παιδια μου εχει κολησει η διαδικασια με το Kies και δεν ξερω τι να κανω; Ειμαι στο 10% εδω και μιση ωρα. Τι να κανω; Να το βγαλω το Usb; Αν το βγαλω να ξεκινησω την διαδικασια αυτή την φορα με odin , για γερμανικο s3 DBT, είναι σωστο να ψαξω εδώ; Ποιες από τις version θα πρεπει να επιλεξω; Edited January 20, 2013 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goku Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Καλησπερα παιδια. Οσοι περασατε 4.1.2 την βαλατε ΟΤΑ? Ειμαι με 4.1.1 και δεν μου βρισκει ενημερωση ωστε να την περασω ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts