PanaGeorge Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Καλησπέρα παιδιά, εχω το s3 εδω και μερικές μέρες, το πήρα με 4.0.4 (γαλλικο), πριν λίγο αναβαθμισα σε 4.1.1 και δεν εχω ελληνικά! ενώ ειναι επιλεγμένη, βλέπω ελληνικους χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο, γραφει αγγλικά...τι μπορεί να είναι?? Βγήκε επίσημη Γαλλική unbranded? Tελικά τι έγινε με τα Ελληνικά? Υπάρχει θέμα ή κάτι έγινε με την δικιά σου εγκατάσταση? Υπάρχει κάνας άλλος να μας πεί για τα Γαλλικά Σ3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 (edited) LIH ειναι και η πολωνικη , αρα τι γινεται βγαλανε την πολωνικη ως γερμανικη με 1 μηνα καθυστερηση? Ετσι δείχνει. Βγήκε επίσημη Γαλλική unbranded? Tελικά τι έγινε με τα Ελληνικά? Υπάρχει θέμα ή κάτι έγινε με την δικιά σου εγκατάσταση? Υπάρχει κάνας άλλος να μας πεί για τα Γαλλικά Σ3? http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=0&os=1&type=1#firmware Ψάχτε εκεί ότι θέλετε Xμ...τρείς φορές κατέβασα την Γερμανική και τις τρείς μου έβγαλε ότι το αρχείο zip είναι corrupted. Εχει κατεβάσει κανείς την DBT από το sammobile με επιτυχία; Edit, είναι corrupted, το ίδιο πρόβλημα το έχουν και στο forum του sammobile Edited October 22, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Εγώ πέρασα το Σουηδικό και δεν υπάρχει πρόβλημα.Εξάλλου όλες ίδιες είναι. Αν παραμείνετε σε στοκ, το μόνο πρόβλημα σε όλες είναι ότι δεν υπάρχει ελληνικό index στις επαφές. Εσενα σε παρακολουθω :p Οπως βλεπεις πηρα το ιδιο κινητο και περιμενω να βγαλεις ρομ :lol: Το S2 μου το εκανες και πεταγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosgrm Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 (edited) Βγήκε επίσημη Γαλλική unbranded? Tελικά τι έγινε με τα Ελληνικά? Υπάρχει θέμα ή κάτι έγινε με την δικιά σου εγκατάσταση? Υπάρχει κάνας άλλος να μας πεί για τα Γαλλικά Σ3? Σήμερα μου έβγαλε το KIES διαθεσιμη αναβαθμιση...απλά το έκανα με odin! Τώρα ξαναπροσπαθω να περάσω το firmware..ειδαλλως...παω για αλλή χώρα! Edit: Δοκιμασα και σε άλλες γλώσσες, στα γερμανικα που εχει αλλη διαταξη, παλι αγγλικά γραφει, σε γλώσσα Αζερμπαιτζαν εγραψε κανονικα.. Edited October 22, 2012 by christosgrm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Εσενα σε παρακολουθω :p Οπως βλεπεις πηρα το ιδιο κινητο και περιμενω να βγαλεις ρομ :lol: Το S2 μου το εκανες και πεταγε! Άμα προσέξεις την υπογραφή μου θα δεις ότι υπάρχει. Δε θέλω όμως να την βγάλω, γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχω όρεξη για υποστήριξη :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ε οκ Στρατο θα περιμενω.Καποια στιγμη θα σου ρθει... Εκτος κι αν θες να την μοιραστεις μαζι μου.Ειμαι εχεμυθος,ταφος κι εμπιστος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Πειραζει που το πέρασα με odin? γιατι πήγα να το κανω απο το KIES και δεν είχα μπαταρία, οποτε μεχρι να φορτωσει το εβαλα να κατεβαινει και το πέρασα με το προγραμματακι... Μετα απο 2 factory ακομα τπτ... Όχι, δεν πειράζει που το πέρασες με odin. Υποψιάζομαι ότι μάλλον είχε πρόβλημα η rom που κατέβασες ως αρχείο. Κατέβασε μια άλλη, πχ την γερμανική (DBT), κάνε factory reset, πέρασέ την με odin, κάνε πάλι factory reset και πες μας. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Τα νευρα μου!Περιμενα ποση ωρα να κατεβει η Γερμανικη 723mb και τωρα δεν μπορω να το αποσυμπιεσω. Ο φακελος λεει δεν ειναι εγκυρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Τα νευρα μου!Περιμενα ποση ωρα να κατεβει η Γερμανικη 723mb και τωρα δεν μπορω να το αποσυμπιεσω. Ο φακελος λεει δεν ειναι εγκυρος... Αν διάβασες πιο πάνω το DBT είναι corrupted. Αδικα το προσπαθείς. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Είχα αυτή την έκδοση στην 4.0.4 http://i1056.photobucket.com/albums/t364/giannissotiriadis/Screenshot_2012-10-04-21-32-02.png Είδα στο SamMobile ότι η γερμανική 4.1.1 είναι PDA: I9300XXDLIH CSC: I9300DBTDLI2 Παρακαλώ μπορεί να μου πει κάποιος αν αυτή είναι η official αναβάθμιση για το τηλέφωνο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Αν διάβασες πιο πάνω το DBT είναι corrupted. Αδικα το προσπαθείς. Ακριβώς. Η γερμανική έχει θέμα με το zip. Εγώ έβαλα την Γαλλική που είναι πιο πρόσφατο build (σε γερμανική συσκευή) και δουλεύει άψογα. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Κι εγω την Γαλλικη λεω να κατεβασω.Περα απο hotfile εχουμε αλλο link γιατι τωρα μου λεει να περιμενω 20 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Είχα αυτή την έκδοση στην 4.0.4 http://i1056.photobucket.com/albums/t364/giannissotiriadis/Screenshot_2012-10-04-21-32-02.png Είδα στο SamMobile ότι η γερμανική 4.1.1 είναι PDA: I9300XXDLIH CSC: I9300DBTDLI2 Παρακαλώ μπορεί να μου πει κάποιος αν αυτή είναι η official αναβάθμιση για το τηλέφωνο μου? Ναι αυτή είναι !! Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ναι αυτή είναι !! Να είσαι καλά φίλτατε. Επειδή έχω την πολωνική 4.1.1 και περίμενα τη στιγμή που θα βγει η επίσημη γερμανική για να την περάσω και να ξαναγίνει εντός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 (edited) Διαβαζα οτι πολλα παιδια πηραν σημερα την Γερμανικη 4.1.1 αλλα δεν την εχει στα top 10 latest στο samfirmware. Επισης καποιος εγραψε οτι κατεβασε σημερα την Γερμανικη Ι9300XXDLID αλλα δεν υπαρχει τετοια ρομ.Μονο η I9300XXDLIH ειναι στο Γερμανικο. Πωπω εχω μπερδευτει,δεν ξερω τι να κατεβασω... Απο την αλλη ολες Οκτωβριος του 2012 ειναι οποτε δε νομιζω να εχουν διαφορες. Κι εγω την ΧΧDLID εχω. Και ειναι Γερμανικο και σημερα κατεβηκε ΟΤΑ. Edit. Πατησα τα γνωστα κουμπια στον πινακα αριθμων που τηλεφωναμε,και βρηκα τα εξης. AP: XXDLIH CP: XXDLID CSC: DBTTDL12 Και οπως ειπα,δουλευει πολυ καλα. Edited October 22, 2012 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Εμείς δλδ που έχουμε EUR csc τι κάνουμε ? Να περάσουμε την γερμανική με odin ? Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι για Omega :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 και γιατί κρατιέσαι περνά την έστω άπλα για να την δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Σήμερα το πήρα και θέλω να το εγκαινιάσω με σωστό τρόπο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 πως ξερουμε ποτε βγαινει η αναβαθμιση για το τηλ μας? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 πως ξερουμε ποτε βγαινει η αναβαθμιση για το τηλ μας? :( Δεν ξέρουμε. Θα βγει όταν δεήσει η μαμά Samsung. Θεωρητικά σύντομα. Όποιος δε μπορεί να κάνει υπομονή, περνάει άλλης χώρας μόνος του, και χάνει την εγγύηση. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Ούτως η άλλως απο τη στιγμή που κάνουμε root το τηλέφωνο δεν βγαίνουμε εκτός εγγύησης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Αν διάβασες πιο πάνω το DBT είναι corrupted. Αδικα το προσπαθείς. Και τι κάνουμε? Το να κατεβάσω την 4.0.4 που είχα, να την φλασάρω και να το πάρω ΟΤΑ είναι καλή ιδέα? Βασικά downgrade γίνεται ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 φίλε jg νομίζω πως με odin μπορείς να κάνεις οτι θες με τα firmwares... δεν νομιζω να εχεις θέμα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Και τι κάνουμε? Το να κατεβάσω την 4.0.4 που είχα, να την φλασάρω και να το πάρω ΟΤΑ είναι καλή ιδέα? Βασικά downgrade γίνεται ή όχι? Μπορείς να κάνεις downgrade αλλά μάλλον θα χρειαστεί full wipe. Αλλιώς πιθανά να υπάρξει πρόβλημα (ακόμα και να μην ξεκινά το τηλέφωνο) Εχω βρεί ένα link αλλά δεν ξέρω την αξιοπιστία/προέλευσή του. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Μπορείς να κάνεις downgrade αλλά μάλλον θα χρειαστεί full wipe. Αλλιώς πιθανά να υπάρξει πρόβλημα (ακόμα και να μην ξεκινά το τηλέφωνο) Εχω βρεί ένα link αλλά δεν ξέρω την αξιοπιστία/προέλευσή του. Ευχαριστώ. Επειδή βαριέμαι ξανά μανά τα στησίματα, θα περιμένω να δώσετε σήμα για το σωστό ζιπάκι της DBT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts