Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ ευχαριστω:)Αλλα πως θα το περασω στο κινητο ξανα αυτο το αρχειο??Δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο...μονο μεσω odin

Σβήσε τα υπόλοιπα μέσα από το tar και φλάσαρε το με Odin

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους. Από ότι είδα εδώ υπάρχει η 4.1.1 για Voda ελληνική από τις 17 Σεπτεμβρίου ως OTA Update.

Την έχει δοκιμάσει κανείς; Έχω το 32άρι που το δίνει μόνο η Vodafone και από ότι έχω δει τηρώ τις προϋποθέσεις.

Τι λέτε, να την περάσω ή να περιμένω την επίσημη ενημέρωση;

Device: Samsung Galaxy S III 32GB

Device: Motorola XOOM 3G

Device: HTC Desire

Device: iPhone 4 16GB

Device: iPad Mini 16GB

Καλησπέρα σε όλους. Από ότι είδα εδώ υπάρχει η 4.1.1 για Voda ελληνική από τις 17 Σεπτεμβρίου ως OTA Update.

Την έχει δοκιμάσει κανείς; Έχω το 32άρι που το δίνει μόνο η Vodafone και από ότι έχω δει τηρώ τις προϋποθέσεις.

Τι λέτε, να την περάσω ή να περιμένω την επίσημη ενημέρωση;

Not all OTA updates are officially released to public! Samsung may use OTA firmwares as tests first.

I9300XXDLI5 αντιστοιχεί σε leaked έκδοση που μπορείς να κατεβάσεις και ως full rom... υπάρχουν 7-8 leaked...

Ή θα περιμένεις ή θα περάσεις Πολωνική που είναι official και unbranded...

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

Not all OTA updates are officially released to public! Samsung may use OTA firmwares as tests first.

I9300XXDLI5 αντιστοιχεί σε leaked έκδοση που μπορείς να κατεβάσεις και ως full rom... υπάρχουν 7-8 leaked...

Ή θα περιμένεις ή θα περάσεις Πολωνική που είναι official και unbranded...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα κάνω μία δοκιμή με την Πολωνική και αν δεν ικανοποιηθώ θα επιστρέψω στην αρχική και θα περιμένω την επίσημη.

Έχω διαβάσει βέβαια διάφορα θέματα με την Πολωνική και είμαι κάπως επιφυλακτικός.

Υ.Γ. Άσχετο, αλλά στο XOOM μου πέρασα την 4.1.2. (EOS εννοείται) και το tablet πάει κομμάτια!!! :)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα κάνω μία δοκιμή με την Πολωνική και αν δεν ικανοποιηθώ θα επιστρέψω στην αρχική και θα περιμένω την επίσημη.

Έχω διαβάσει βέβαια διάφορα θέματα με την Πολωνική και είμαι κάπως επιφυλακτικός.

Υ.Γ. Άσχετο, αλλά στο XOOM μου πέρασα την 4.1.2. (EOS εννοείται) και το tablet πάει κομμάτια!!! :)

Και το δεύτερο firmware που εχει βγει για Ισπανία είναι unbranded .

Samsung galaxy s21+

Και το δεύτερο firmware που εχει βγει για Ισπανία είναι unbranded .

και εγω το Ισπανικο σκεφτομαι να βαλω

Εγώ πάντως το σύνδεσα με Κies (έχω Γαλλικό) και μου εβγαλε ότι δεν υπάρχει νέο λογισμικό για αναβάθμιση :worry:

Υ.Γ Με τα παρακάτω που μου βγάζει Γαλλικό δεν είναι ή μήπως κάνω λάθος?

ΑP: I9300XXBLH3

CP: I9300XXLH1

CSC: I9300XEFBLH2

Edited by PanaGeorge

Εγώ πάντως το σύνδεσα με Κies (έχω Γαλλικό) και μου εβγαλε ότι δεν υπάρχει νέο λογισμικό για αναβάθμιση :worry:

Υ.Γ Με τα παρακάτω που μου βγάζει Γαλλικό δεν είναι ή μήπως κάνω λάθος?

ΑP: I9300XXBLH3

CP: I9300XXLH1

CSC: I9300XEFBLH2

Σύμφωνα με το FAQ ναι, είναι γαλλικό unbranded.

Edit: Αναβάθμιση σε JB στην Γαλλία έχουν πάρει μόνο τα κινητά που είναι branded στην εταιρία SFR. Περιμένεις λοιπόν...

Edited by Lakerdas
Μάκης

πως αλλαζει το sales code με jb. βαζω το *#272*ΙΜΕΙ# και δε κανει τιποτα.

Δεν άλλαζε σε πολωνική και σουηδική . Δεν ξέρω τώρα στις καινούργιες που βγήκαν τι γίνεται ,αλλα μάλλον το ιδιο ισχύει ,

Samsung galaxy s21+

Λοιπόν, είμαι ένα βήμα πριν την ισπανική (unbranded) rom. Μιας και το κινητό αποφάσισα για την ώρα να μην το κάνω root, θέλω να ρωτήσω κάποιους που ήδη το έχουν κάνει και γνωρίζουν.

Το backup που παίρνει το Kies, περιέχει και το μαμίσιο firmware προφανώς άρα αν δε γουστάρω τη σπανιόλα 4.1.1 με ένα restore από το Kies γυρνάω εκεί που είμουν ή χρειάζεται να κατεβάσω απλά αυτή που είχα από το sammobile και να την εγκαταστήσω με odin ; :confused:

Στις άλλες συσκευές android που είχα (πριν μείνω στα χέρια της apple για 1,5 χρόνο) δεν έμπαινα στη διαδικασία να ρωτήσω καν το παραμικρό. Root και install new custom rom.

Στο S3 όμως δε θέλω (δε ξέρω γιατί ακόμα :blink: ) να κάνω root τη συσκευή και απλά θέλω να βάλω μία official unbranded ...

περασα σημερα την 4.1.1 ισπανικη. ειχα κανα μηνα τωρα την πολωνικη. Οπτικα ειναι ολοιδιες δεν εχω διαφορες αλλα λειτουργικα τουλαχιστον το widget αγαπημενες επαφες επιτελους δουλευει και δε κανει μια ωρα μεχρι να ανοιξει μια επαφη.
TCe

Έβαλα χθες την Ισπανική. Το τηλέφωνο είναι ταχύτατο, χωρίς κανένα θέμα (οι κλασικές μικροκαθυστερήσεις μόνο οταν ανοίγεις τον dialer) και το KIES το αναγνώρησε χωρίς αλλαγή CSC.
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Έβαλα χθες την Ισπανική. Το τηλέφωνο είναι ταχύτατο, χωρίς κανένα θέμα (οι κλασικές μικροκαθυστερήσεις μόνο οταν ανοίγεις τον dialer) και το KIES το αναγνώρησε χωρίς αλλαγή CSC.

Αυτην εβαλες φιλε μου? I9300XXDLIH

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας και απο εμενα εχω και εγω το s3 και απο οτι εψαξα ειναι NEEBLH2 (nordic countries) μηπως σημαίνει οτι θα μου έρθει επισημα η σουηδική;
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Αυτην εβαλες φιλε μου? I9300XXDLIH

Ναι αυτήν φίλε.

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Και εγώ θεωρώ οτι η Ισπανική εναι σαφώς καλύτερη απο αυτήν της Πολωνίας ,χωρίς βέβαια να εχουν διορθωθεί τελείως κάποια μικροπροβλήματα που υπηρχαν στην 4.0.4

Αλλά σε γενικές γραμμές ειναι αρκετά καλή ;)

Γεια σας και απο εμενα εχω και εγω το s3 και απο οτι εψαξα ειναι NEEBLH2 (nordic countries) μηπως σημαίνει οτι θα μου έρθει επισημα η σουηδική;

Έτσι ακριβώς !!

Samsung galaxy s21+

Και εγώ θεωρώ οτι η Ισπανική εναι σαφώς καλύτερη απο αυτήν της Πολωνίας ,χωρίς βέβαια να εχουν διορθωθεί τελείως κάποια μικροπροβλήματα που υπηρχαν στην 4.0.4

Αλλά σε γενικές γραμμές ειναι αρκετά καλή ;)

Έτσι ακριβώς !!

παιδια ειχα βαλει την προ περασμενη την πολωνικη και εχθες εβαλα την ισπανικη και νομιζω οτι δεν εχουν καμια διαφορα ειναι ετσι γρηγορες οι επαφες εξακολουθουν να ανοιγουν ετσι αργα δεν βλεπω καποια αισθητη διαφορα θα ελεγα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είπα και εγώ κατόπιν αλλαγής απο το galaxy s που το είχα πεθάνει στο φλασαρισμα το galaxy s3 να το αφήσω στην ησυχία του μιας και είναι ήδη γρήγορο. Αφού πέρασε ένας μήνας περίπου απο την αγορά και εγκατέστησα κάμποσες εφαρμογές άρχισαν τα κουλά .. Εχει παψει να εχει τόσο γρήγορη απόκριση ενω δεν λείπουν τα κολληματακια... Ειναι δυνατον το samsung galaxy s με cyannogen mod 10 να ειναι πιο smouth απο το s3???. Το μόνο που με αποτρέπει στο να μην αρχίσω τα φλασαρισματα ξανά ειναι στο αν θα διαρκεί η μπαταρία το ίδιο σε μια custom rom ...
Samsung Galaxy Sιιι

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ένα update που θα σας βγάλει το KIES για την ίδια την εφαρμογή!

το έκανα...και δεν αναγνώριζε το κινητό (S3)

πίστεψα ότι ήταν δικό μου θέμα αλλά το έπαθε και φίλος μου!

Είναι ένα μικρο update..

ΜΗΝ το κάνετε!

αν ξέρει κάποιος ας μας πει!

Είναι ένα μικρο update..

ΜΗΝ το κάνετε!

Εγώ το εγκατέστησα και δουλεύει κανονικά

καλημερα παιδια και εμενα απο εχθες με την παραπανω ενημερωση δεν αναγωριζει το τηλ και κολλαει η ενημερωση στο 99% για ωρες.

σας εχει συμβει και εσας?:blink:

pit mykonos

Είναι ένα μικρο update..

ΜΗΝ το κάνετε!

Και σε μένα κανονικά δουλεύει.....

Samsung Galaxy Sιιι

• The topic was unpinned