NoName Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Είχα γράψει και εγώ ότι η αναβάθμιση έδειχνε να μου καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. Μετά από 4-5 μέρες χρήσης το επιβεβαιώνω με σιγουριά πλέον. Επίσης έχει ξεκινήσει σε κάποιες εφαρμογές να μου εμφανίζει "κολλήματα" και όταν χάνει το wifi μετά δεν ξανασυνδέεται αυτόματα.:worry: Δεν έχω κάνει hard reset γιατι θα χάσω τις ρυθμίσεις του mail της εταιρείας οπότε θα το κάνω από Τρίτη που θα μπορεί να της περάσει ο ΙΤ μας. Θα σας πώ εντυπώσεις τότε αν και με βλέπω να το γυρίζω στην παλιά αφού υπάρχει η δυαντότητα, μέχρι να έρθει το 5 :) Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Να έχετε υπόψη ότι η αναβάθμιση σε 4.3 το θέλει το factory reset της. Την έκανα πριν μερικές μέρες σε γερμανική συσκευή μέσω mobile odin χωρίς επαναφορά δεδομένων και δεν τα πήγαινε καθόλου καλά. Καθυστερήσεις, όχι τραγικές αλλά υπαρκτές, ειδικά στο ξεκλείδωμα που ήθελε 3-4 δευτερόλεπτα να ανάψει η οθόνη και μερικά κλεισίματα εφαρμογών στα καλά καθούμενα. Σήμερα την έβαλα "καθαρή" μέσω odin και μετά έκανα κι ένα factory reset μέσω του recovery και πλέον μπορώ να πω ότι πάει πολύ καλύτερα. Επανέφερα και τις εφαρμογές μου μέσω TiBU και προς το παρόν δείχνει να είναι πραγματική αναβάθμιση. Ο χρόνος θα δείξει βέβαια, εδώ θα είμαστε... Πάντως τις (λίγες) ημέρες που την είχα ανέπτυξα ανάμεικτες εντυπώσεις. Με χάλασαν τα νέα χρώματα γιατί είναι πιο φωτεινά και εγώ προτιμώ τα σκοτεινά με έντονες αντιθέσεις (ού γαρ έρχεται μόνο...), αλλά έχει μερικές εφαρμογές σημαντικά αναβαθμισμένες (π.χ. email). Σε αναμονή καλύτερη μπαταρία αλλά σε χρήση χειρότερη. Redraws και τέτοια δεν είδα ακόμη και με την "βρώμικη" εγκατάσταση. Τώρα (προς το παρόν) πετάει το S3 κι ας ξαναφορτώθηκε με εφαρμογές και widgets. Είδωμεν! Όσοι την αποφασίσετε, οπωσδήποτε πάρτε backup ότι χρειάζεστε και κάντε factory reset, αλλιώς θα σας σπάσει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1_j Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Συμφωνώ με τον zoo και αν βαριέστε να ξανά στήνεται το κινητό, υπάρχουν εφαρμογές που και να μην είσαι ροοτ μπορείς να πάρεις backup ακόμα και με τα δεδομένα, αλλα νομίζω οχι σε ολες. Με helium εγω δεν ειχα πρόβλημα και το κινητο στήθηκε πολύ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Δηλαδη τι εννοειτε με το να λετε καθαρη εγκατασταση? Εγω που εκανα αναβαθμιση ΟΤΑ και μετα factory reset δεν ειναι καθαρο? Αν οχι τι μειονεκτιματα εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 καλησπερα και καλη χρονια παιδια!μια ερωτηση εχω και αν μπορει καποιος να μου απαντηση.η ελβετικη 4.3 με την ελληνικη τ διαφορες εχουν?ευχαριστω Καμία πέρα από τη χώρα προορισμού. Εχουν διαφορές, είναι (η ελβετική) πιο καινούρια (άλλο build No). Τι διαφορές έχουν είναι...άγνωστο! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makmak06 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Εχουν διαφορές, είναι (η ελβετική) πιο καινούρια (άλλο build No). Τι διαφορές έχουν είναι...άγνωστο! να βαλω την ελβετικη λοιπον?θα εχω updates ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intech Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλησπέρα, καλή χρονιά. Κάποια καλή ιδεα, για Full Backup? ειμαι με "μαμά", Γερμανικο Vodafone, αγορασμένο βέβαια Γερμανία. Εχω 200+ εφαρμογές, κανενα πρόβλημα, μέχρι τώρα, το κινητό πετάει.... Κανονικά δεν πρέπει να το πειράξω, αλλά πάντα με "τρώει", η περιέργεια και η επιθυμία για κάτι καλύτερο. Curiosity kill the Cat and S3 owners.......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoName Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλησπέρα, καλή χρονιά. Κανονικά δεν πρέπει να το πειράξω, αλλά πάντα με "τρώει", η περιέργεια και η επιθυμία για κάτι καλύτερο. Curiosity kill the Cat and S3 owners.......:lol: Καλύτερα μην το πειράξεις περιμένοντας κάποια βελτιωμένη έκδοση ή το kitkat ;) Παράθεση http://nonamegr.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλησπέρα, καλή χρονιά. Κάποια καλή ιδεα, για Full Backup? ειμαι με "μαμά", Γερμανικο Vodafone, αγορασμένο βέβαια Γερμανία. Εχω 200+ εφαρμογές, κανενα πρόβλημα, μέχρι τώρα, το κινητό πετάει.... Κανονικά δεν πρέπει να το πειράξω, αλλά πάντα με "τρώει", η περιέργεια και η επιθυμία για κάτι καλύτερο. Curiosity kill the Cat and S3 owners.......:lol: Με ποια version Android εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intech Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Με ποια version Android εισαι? 4.1.2 με ολα τα updates Vodafone De BUEMJ1, XXEMRH. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ποια έκδοση έβαλες; Μου ήρθε ota κανονικά η ελληνική unbranded(EUR) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Αν έχεις αυτόματο φωτισμό, στην κάμερα γίνεται μέγιστος ενω μόλις μπει στις φωτογραφίες η φωτεινότητα γίνεται ελάχιστη και φαίνονται οι φωτογραφίες σαν ξεπλυμένες ενώ δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Δηλαδη τι εννοειτε με το να λετε καθαρη εγκατασταση? Εγω που εκανα αναβαθμιση ΟΤΑ και μετα factory reset δεν ειναι καθαρο? Αν οχι τι μειονεκτιματα εχω? Μια χαρά καθαρό μου ακούγεται! :) Το factory reset μετά την αναβάθμιση είναι το σημαντικό κατ' εμέ. Το "καθαρή εγκατάσταση" είναι εντελώς προσωπική "ορολογία"... Το χρησιμοποιώ όταν μιλάω για εγκατάσταση πλήρους rom με factory reset πριν και μετά... (Έχω το βίτσιο να μην συμπαθώ τις ΟΤΑ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μια χαρά καθαρό μου ακούγεται! :) Το factory reset μετά την αναβάθμιση είναι το σημαντικό κατ' εμέ. Το "καθαρή εγκατάσταση" είναι εντελώς προσωπική "ορολογία"... Το χρησιμοποιώ όταν μιλάω για εγκατάσταση πλήρους rom με factory reset πριν και μετά... (Έχω το βίτσιο να μην συμπαθώ τις ΟΤΑ...) Α μαλιστα... τωρα καταλαβα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Λοιπον, μετα απο σχεδον μια εβδομαδα που περαστηκε η 4.3 I9300BUUGMJ3 ειμαι βεβαιος πως η μπαταρια τελειώνει πιο σβελτα.Σημερα το κινητο αποσυνδεθηκε αο τον φορτιστη στις 0830 και τωρα ειναι στο 5%. Με την 4.1.2 ηταν με την αντίστοιχη χρηση στο 15-20%. Το κινητο επισης για να αποκτήσει λιγη σβελταδα παραπανω χρειάστηκε να μειωσω τις σελιδες της οθονης σε τρεις και να αφαιρεσω αρκετα widget αφήνοντας μονο τα εντελώς απαραίτητα επανω. Και παλι μερικες φορες κολλαει... Αυτα, ας ελπισουμε η τουλαχιστον εγω σε καποια αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Λοιπον, μετα απο σχεδον μια εβδομαδα που περαστηκε η 4.3 I9300BUUGMJ3 ειμαι βεβαιος πως η μπαταρια τελειώνει πιο σβελτα.Σημερα το κινητο αποσυνδεθηκε αο τον φορτιστη στις 0830 και τωρα ειναι στο 5%. Με την 4.1.2 ηταν με την αντίστοιχη χρηση στο 15-20%. Το κινητο επισης για να αποκτήσει λιγη σβελταδα παραπανω χρειάστηκε να μειωσω τις σελιδες της οθονης σε τρεις και να αφαιρεσω αρκετα widget αφήνοντας μονο τα εντελώς απαραίτητα επανω. Και παλι μερικες φορες κολλαει... Αυτα, ας ελπισουμε η τουλαχιστον εγω σε καποια αναβαθμιση. δοκιμασε να βγαλεις και τις 2 επιλογες της εξυπνης οθονης.γινεται αρκετο πιο γρηγορο ετσι. μου φαινεται παντως οτι η samsung αντιγραφει την apple και στο θεμα των αναβαθμισεων.οπως εκανε η apple με το 4 που εδωσε χαλια αναβαθμιση για να τους αναγκασει να παρουν καινουριο iphone ετσι και σε μας εδωσε αναβαθμιση και απο τοτε το μονο που σκεφτομαι ειναι να βρω να το πουλησω για να παρω αλλο Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 δοκιμασε να βγαλεις και τις 2 επιλογες της εξυπνης οθονης.γινεται αρκετο πιο γρηγορο ετσι. μου φαινεται παντως οτι η samsung αντιγραφει την apple και στο θεμα των αναβαθμισεων.οπως εκανε η apple με το 4 που εδωσε χαλια αναβαθμιση για να τους αναγκασει να παρουν καινουριο iphone ετσι και σε μας εδωσε αναβαθμιση και απο τοτε το μονο που σκεφτομαι ειναι να βρω να το πουλησω για να παρω αλλο Καλησπερα και στους 2. Παιδια εγω δοκιμασα τα παντα . 4.3 προχτες κολληματα,4.2.1. απο εχτες ψιλοβελτιωση αλλα παλι τραβαει τα κολληματα του !!! Μας αναγκαζει να φυγουμε οντος !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 δεν πειραζει μας περιμενει με ανοιχτες η παλια μεν αγαπη αλλα ανερχομενη δυναμη νοκια-microsoft Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Δοκιμάστε, πριν αφήσετε το κορυφαίο Android κινητό, να το ρουταρετε και να βάλετε custom ROM. Θα έχετε άλλο τηλέφωνο. Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Δοκιμάστε, πριν αφήσετε το κορυφαίο Android κινητό, να το ρουταρετε και να βάλετε custom ROM. Θα έχετε άλλο τηλέφωνο. Εγω αν δεν το δωσω αυριο θα το κανω το απογευμα. Ελπιζω να ειναι ευκολο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ναι ρε παιδιά αν σας έχει σπάσει τα νεύρα βαλτε καμια custom να ισιωσει, εγώ με cyanogenmod ξαναγαπησα το κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ναι ρε παιδιά αν σας έχει σπάσει τα νεύρα βαλτε καμια custom να ισιωσει, εγώ με cyanogenmod ξαναγαπησα το κινητό μου. Το θεμα ειναι μην στραβωσει κατι στο root και μετα ψαχνεσαι. Ειχα ενα Defy και ειχε φαει τρελο στραβωμα δεν επανερχοταν με τιποτα και τελικα το εδωσα σχεδον τσαμπα. Δεν ειναι για να χανει κανεις χρηματα αυτη τη περιοδο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaralampos13 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παίδες Καλησπέρα κ καλη χρόνια εχω το γερμανικο εκανα την αναβάθμιση και ολα καλα...η κοπέλα μου εχει το ελληνικό κ δεν υπάρχει δυνατότητα ζουμ στις φοτο αλλα μονο στα βιντεο..ενημερωτικα οι ρυθμίσεις ειναι ιδιες κ στα δύο κινητά. ..ειναι καποιο bug;γίνεται κ σε αλλα παιδια που εχουν το ελληνικο; επισης το φλας τις κάμερας εγινε πολυ φωτεινο στο σκοταδι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλησπερα και στους 2. Παιδια εγω δοκιμασα τα παντα . 4.3 προχτες κολληματα,4.2.1. απο εχτες ψιλοβελτιωση αλλα παλι τραβαει τα κολληματα του !!! Μας αναγκαζει να φυγουμε οντος !!!! Αυτο δεν το ειχα σκεφτει.οτι δηλαδη μπορει και να το κανουν επιτηδες.Απο την αλλη αρχιζω και αντιλαμβανομαι πως παρολο που ειναι η δευτερη διαθεση της 4.3 δεν καταφεραν να την φτιαξιυν και μαλλον θα πανε να γλυκανουν τα πραγματα δινοντας την 4.4 και αρα θα σταματησουν να εξελισουν την ηδη προβκηματικη 4.3. Απο οσο ξερω η 4.2 δρν προοριζοταν ποτε για το s3. Δοκιμάστε, πριν αφήσετε το κορυφαίο Android κινητό, να το ρουταρετε και να βάλετε custom ROM. Θα έχετε άλλο τηλέφωνο. Custom rom ε?? Εδω μερικα προγραμματα πηγα να βγαλω και το ριμαξα το δικο μου το καημένο που να του περασω καστομια. Δεν τις ελπιστευομαι τοσο. Προτιμω γνησια πραγματακια.... Ε και εσεις ρε παιδια ανεβαστε κανα βιντεακι να δπυνε τι ειναι αυτες οι καστομιες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 δοκιμασε να βγαλεις και τις 2 επιλογες της εξυπνης οθονης.γινεται αρκετο πιο γρηγορο ετσι. μου φαινεται παντως οτι η samsung αντιγραφει την apple και στο θεμα των αναβαθμισεων.οπως εκανε η apple με το 4 που εδωσε χαλια αναβαθμιση για να τους αναγκασει να παρουν καινουριο iphone ετσι και σε μας εδωσε αναβαθμιση και απο τοτε το μονο που σκεφτομαι ειναι να βρω να το πουλησω για να παρω αλλο Που ειναι οι επιλογες της εξυπνης οθονης? Δεν τις βρισκω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts