Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να φύγουν τα logo τις καθε εταιρίας χρειαζεται root .

ωραια το κανω root και μετα περναω την official 4.3 ? Αν ναι μου δινεις το λινκ ? ευχαριστω.

“In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.”

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φίλε το κατέβασα μεσώ MEGA (από μέλος του xda) την περνάω με τον κλασικό τρόπο ε..?? μεσώ odin..? εχεις τιτοτα νεότερο καινούριες εντύπωσις...?

Μόλις κυκλοφόρησε νέο unbranded Ελβετικό firmware 4.3.

Model: GT-I9300

Country: Switzerland

Version: Android 4.3

Changelist: 2303192

Build date: Fri, 13 Dec 2013 13:04:46 +0000

Product Code: AUT

PDA: I9300XXUGML2

CSC: I9300AUTGML1

MODEM: I9300XXUGMK6

Την πέρασα πριν λίγο. Εντυπώσεις: Σταθερότατη όπως πρίν. Τα animations φαίνονται πιο smooth και γενικά είναι ένα κλικ πιο γρήγορη (μην περιμένετε κάτι τρομερό όμως). Επίσης πριν που είχε ένα θέμα με τις πρόσφατες εφαρμογές (άλλοτε τις εμφάνιζε και άλλοτε έλεγε οτι δεν υπάρχει καμία) φαίνεται να λύθηκε και αυτό. Γενικά όλα μια χαρά προχωρήστε άφοβα. TeraFile (Sammobile official), MEGA (απο μέλος του xda).

Edited by giannisS2

φίλε το κατέβασα μεσώ MEGA (από μέλος του xda) την περνάω με τον κλασικό τρόπο ε..?? μεσώ odin..? εχεις τιτοτα νεότερο καινούριες εντύπωσις...?

Ναι μέσω odin και είσαι οκ. Ο τρόπος λογικά ίδιος είναι αλλά γενικά πρόσεχε μην χάσεις αρχεία και κάνε backup το efs. Εντυπώσεις οι ίδιες με την MK6 απλά με μερικές βελτιώσεις στα σημεία και πιο ομαλή λειτουργία. Επίσης η μπαταρία μου άρεσε ειδικά όταν είναι αδρανές το κινητό δεν πέφτει καθόλου ευθεία γραμμή λες και πέθανε. :lol:

ωραια το κανω root και μετα περναω την official 4.3 ? Αν ναι μου δινεις το λινκ ? ευχαριστω.

Πρώτα αναβαθμίζεις και μετά κάνεις root .http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629

Διαφορετικά περνάς μια ελλινηκη (EUR) offucial και δεν χρειαζεται root για να βγάλεις τα logo.

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Ναι μέσω odin και είσαι οκ. Ο τρόπος λογικά ίδιος είναι αλλά γενικά πρόσεχε μην χάσεις αρχεία και κάνε backup το efs. Εντυπώσεις οι ίδιες με την MK6 απλά με μερικές βελτιώσεις στα σημεία και πιο ομαλή λειτουργία. Επίσης η μπαταρία μου άρεσε ειδικά όταν είναι αδρανές το κινητό δεν πέφτει καθόλου ευθεία γραμμή λες και πέθανε. :lol:

χάχα με άρεσε έτσι όπως το είπες σαν να πεθανε:D ευχάριστο κιόλας. backup πως κανό το efs τι είναι..? δεν έχω κανί πότε ..(sory αν σε ταλεπορο)

Καλησπέρα ...μου εβγαλε ειδοποίηση οτι βγηκε η 4.3 για το s3 μου (OTA)..αν προχωρησω στην αναβαθμιση,αρχεια προγραμματα και λοιπα θα σβηστουν; :worry:

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]

χάχα με άρεσε έτσι όπως το είπες σαν να πεθανε:D ευχάριστο κιόλας. backup πως κανό το efs τι είναι..? δεν έχω κανί πότε ..(sory αν σε ταλεπορο)

Backup το efs κάνουμε για να μην έχουμε πρόβλημα σε περίπτωση που καταστραφεί το efs (δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις, χάνεται το imei) μας λόγω κακού φλασαρίσματος κ.α. Εφόσον είσαι ήδη root, κατεβάζεις αυτό το πρόγραμμα και επιλέγεις Backup EFS to /sdcard/efs.img. Μετά συνδέεις το κινητό στο pc και αντιγράφεις αυτό το img για να το έχεις ασφαλές στο pc ακόμα και αν σβηστούν τα πάντα στο κινητό. Οπότε σε περίπτωση που πάθει κάτι το efs κάνεις restore και είσαι έτοιμος ;)

ένα λινκ απευθίας για την 4.3 να την κατεβάσω;

“In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.”

Backup το efs κάνουμε για να μην έχουμε πρόβλημα σε περίπτωση που καταστραφεί το efs (δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις, χάνεται το imei) μας λόγω κακού φλασαρίσματος κ.α. Εφόσον είσαι ήδη root, κατεβάζεις αυτό το πρόγραμμα και επιλέγεις Backup EFS to /sdcard/efs.img. Μετά συνδέεις το κινητό στο pc και αντιγράφεις αυτό το img για να το έχεις ασφαλές στο pc ακόμα και αν σβηστούν τα πάντα στο κινητό. Οπότε σε περίπτωση που πάθει κάτι το efs κάνεις restore και είσαι έτοιμος ;)

Ν άλλα δεν είμαι ροοτ μόνο με ροοτ γίνεται αyto..?

Ν άλλα δεν είμαι ροοτ μόνο με ροοτ γίνεται αyto..?

Ναι θέλει root .

Samsung galaxy s21+

θέλω να βάλω την ελβετική 4.3 αφού βλέπω οτί είναι καλύτερη από την μκ6. αυτή κάνει wipe ή την περνάω πάνω στην μκ6 άφοβα?

Καλησπέρα ...μου εβγαλε ειδοποίηση οτι βγηκε η 4.3 για το s3 μου (OTA)..αν προχωρησω στην αναβαθμιση,αρχεια προγραμματα και λοιπα θα σβηστουν; :worry:

Οχι δεν 8α έχεις κανένα πρόβλημα προχώρα.

θέλω να βάλω την ελβετική 4.3 αφού βλέπω οτί είναι καλύτερη από την μκ6. αυτή κάνει wipe ή την περνάω πάνω στην μκ6 άφοβα?

Φιλε εννοεις μεσω ODIN η καμια σχεση ; Γιατι και εγω εχω της Voda αλλα μου φαινεται οτι εχει τα κουσουρια της προηγουμενης 4.3.

Μερικες φορες αργει να ξεκλειδωσει παλι το τηλεφωνο και βαραει φρικη.

Φιλε εννοεις μεσω ODIN η καμια σχεση ; Γιατι και εγω εχω της Voda αλλα μου φαινεται οτι εχει τα κουσουρια της προηγουμενης 4.3.

Μερικες φορες αργει να ξεκλειδωσει παλι το τηλεφωνο και βαραει φρικη.

ναι με οντιν θελω να την φλασαρω αλλα βαριεμαι να ξαναστηνω το κινητο απο την αρχη και θελωνα μαθω αν κανει αυτοματα wipe οπως η μκ6

ναι με οντιν θελω να την φλασαρω αλλα βαριεμαι να ξαναστηνω το κινητο απο την αρχη και θελωνα μαθω αν κανει αυτοματα wipe οπως η μκ6

θελω να το κανω και εγω αυτο. Μου στελνεις το link με την Rom ;

Εννοειται οτι δεν εισαι Root,σωστα ; Γιατι ουτε εγω ειμαι.

Επισης τι διαφορες εχει η ελβετικη ; Αν ξερεις !

θελω να το κανω και εγω αυτο. Μου στελνεις το link με την Rom ;

Εννοειται οτι δεν εισαι Root,σωστα ; Γιατι ουτε εγω ειμαι.

Επισης τι διαφορες εχει η ελβετικη ; Αν ξερεις !

είμαι ρουτ, την ρομ την κατεβασα απο το xda δυστυχως δεν θυμαμαι που την βρήκα γιατι ηταν λινκ απο έναν χρήστη για να την κατεβάσω από μεγκα και οι διαφορές δεν είναι σημαντικές από όσο είδα. στην προηγούμενη σελίδα λενε κάποιοι τις εντυπώσεις τους

είμαι ρουτ, την ρομ την κατεβασα απο το xda δυστυχως δεν θυμαμαι που την βρήκα γιατι ηταν λινκ απο έναν χρήστη για να την κατεβάσω από μεγκα και οι διαφορές δεν είναι σημαντικές από όσο είδα. στην προηγούμενη σελίδα λενε κάποιοι τις εντυπώσεις τους

Εγινε φιλος,σε ευχαριστω πολυ !!!

επιβεβαιωνω εχω την 4.3 στο κινητο μου.κατα τα αλλα δεν εχει αλλαξει κατι στις εφαρμογες ολες εκει.

Guest pappatas
Σήμερα έλαβα την ενημέρωση του firmware από Android 4.1.2 σε 4.3 στο Galaxy S3, μέσω OTA. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με την επανεκκίνηση το τηλέφωνο έπαψε να αναγνωρίζει την κάρτα SIM! Δοκίμασα διαδοχικά reboot με το ίδιο αποτέλεσμα. Το μήνυμα που βγάζει είναι «Εισάγετε την κάρτα SIM για παροχή πρόσβασης στις υπηρεσίες Δικτύου». Η κάρτα σε άλλο τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Κατέληξα σε Hard reset χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά έμεινα χωρίς τηλέφωνο! Τι πρέπει να κάνω????

Σήμερα έλαβα την ενημέρωση του firmware από Android 4.1.2 σε 4.3 στο Galaxy S3, μέσω OTA. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με την επανεκκίνηση το τηλέφωνο έπαψε να αναγνωρίζει την κάρτα SIM! Δοκίμασα διαδοχικά reboot με το ίδιο αποτέλεσμα. Το μήνυμα που βγάζει είναι «Εισάγετε την κάρτα SIM για παροχή πρόσβασης στις υπηρεσίες Δικτύου». Η κάρτα σε άλλο τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Κατέληξα σε Hard reset χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά έμεινα χωρίς τηλέφωνο! Τι πρέπει να κάνω????

Πρέπει να αναβαθμίσεις το modem σου σε EMG4 ή νεώτερο

Σήμερα έλαβα την ενημέρωση του firmware από Android 4.1.2 σε 4.3 στο Galaxy S3, μέσω OTA. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με την επανεκκίνηση το τηλέφωνο έπαψε να αναγνωρίζει την κάρτα SIM!

... ...

Χρόνια πολλά σε όλους :)

με ποιά εταιρεία τηλεφωνίας έχεις σύνδεση φίλε;

εγώ έχω Q [wind] με 4.1.2 Ι9300XXEMG4 κατασκευής JZO54K.Ι9300XXEMG4

και χθές μέσω ΟΤΑ άρχισε να κατεβάζει την αναβάθμιση με τα περίφημα 429ΜΒ[αν θυμάμαι καλά].

Δεν τη κατέβασα και προς το παρόν μένω με την 4.1.2

galaxy SIII GT-I9300 unrooted

Αγορασμένο από Πλαίσιο χθες επιτέλους μέσω OTA και εγώ στην 4.3 ευτυχώς χωρίς κανένα πρόβλημα. Καλύτερη διαχείριση Ram και γενικά αρκετά smooth. Να αναφέρω ότι είμαι με Next launcher και με αρκετές εφαρμογές φορτωμένο. Καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους.
Finally fiber 100 :!:

• The topic was unpinned