Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα s3 και μετα απο μια μικρη πτώση μου κάνει μόνο του επανεκκίνησεις κατα την διάρκεια της ημέρας. Τι μπορεί να έχει γίνει; .και αν διορθώνεται. Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όπως εισαι τώρα κλείσε το κηνητό, πήγαινε στο recovery, πατάς μαζί Volume up(Αύξηση ήχου) + Home button(κεντρικό κουμπί) + Power button(το κουμπί δεξιά που κλείνει το κινητό) και κάνε πρώτα wipe data/fastory reset και όταν τελειώσει κανε και το wipe cache partition. Μετά κανε reset το κινητό μπες στο σύστημα και μην βάζεις τίποτα απο ρυθμίσεις (gmail, samsung account κτλπ.)

Μετά πέρασε την Europe 4.1.2 μπες στο σύστημα χωρίς να βάλεις τίποτα απο στοιχεία και πάλι και μετα ξανα μπές στο recovery και ξανα κάνε πρώτα wipe data/fastory reset και όταν τελειώσει κανε και το wipe cache partition. Μπες στο λειτουργικό. βάλε κανονικά τα στοιχεία σου και πρόσεξε αν σου βγάζει οτι εχει αναβάθμιση να κάνεις αποδοχή της αναβάθμιση και επιλογή της γλώσσας για να δει οτι είσαι οκ.

Στο odin να βάλεις μόνο στο pda την αναβάθμιση .tar! Ξανά διάβασε προσεχτικά τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα που θα βάλεις κάθε αρχείο στο odin!! αν και πιστεύω οτι μόνο το .tar θα χρειαστεί.

Τα'κανα, ολα, δεν βοηθησε....:(

Εχω ακομα το imei που ξεκιναει με 00499.... και σειριακο που δεν συμφωνει με το αυτοκολλητο στο καπακι...:wacko:

Δεν εχω αλλο χρονο να παιζω, χρειαζομαι τηλεφωνο, αν καποιος ξερει κανεναν που μπορει να μου το φτιαξει επιτοπου με λογικο κοστος, ας το πει...

Και απο 'κει και περα, παθων-μαθων...:cry:

Έχω το S3 ελληνικό από τη Vodafone και δυστυχώς έκανα το update στην 4.3 και θέλω να γυρίσω πίσω στην 4.1.2

Επειδή διαβάζω ότι η 4.3 άλλαξε το modem και αν γυρίσω σε παλιά 4.1.2 θα χαθεί το IMEI, προτείνουν επιστροφή στην XXEMG4 για να μην υπάρχει πρόβλημα.

Όμως από τα firmware της 1ης σελίδας βλέπω ότι VF 4.1.2 είναι το: XXELL5 Vodafone (VGR) Ελληνικό firmware 4.1.2 (10 Δεκεμβρίου)

Θα έχω πρόβλημα με αυτή την έκδοση ή να βάλω την: XXEMG4 Ελληνικό (EUR) firmware 4.1.2 (16 Ιουλίου);

Παραθέτω και τα παρακάτω που έχω τώρα στην 4.3, αν βοηθούν

AP: I9300XXUGMJ9

CP: I9300BUUGMJ3

CSC: I9300VFGGMJ5

Μπες σε recovery και κανε αυτο install

Λογικα θα φτιάξει

https://db.tt/WUt4vvt7

Το δοκιμασα,δεν εκανε τιποτα.Ειμαι πια απελπισμενος.:(

Παιδια help.. Γιατι μου σταματει στο get pit mapping και μετα βγαζει failed;

Άλλαξε θύρα usb ,κανε reboot pc και τηλέφωνο και δοκίμασε ξανά .

Samsung galaxy s21+

Έχω το S3 ελληνικό από τη Vodafone και δυστυχώς έκανα το update στην 4.3 και θέλω να γυρίσω πίσω στην 4.1.2

Επειδή διαβάζω ότι η 4.3 άλλαξε το modem και αν γυρίσω σε παλιά 4.1.2 θα χαθεί το IMEI, προτείνουν επιστροφή στην XXEMG4 για να μην υπάρχει πρόβλημα.

Αυτό συμβαίνει και με τα rooted, custom rom τηλέφωνα;

Εγώ είχα 4.1.2 custom rom και πήρα nandroid backup πριν βάλω την 4.3 (revolution hd και οι 2). Θα έχω πρόβλημα να κάνω restore από το nandroid backup;

(efs backup έχω πάρει και με copy-paste και με πρόγραμμα και με τον aroma installer της custom rom)

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Αυτό συμβαίνει και με τα rooted, custom rom τηλέφωνα;

Εγώ είχα 4.1.2 custom rom και πήρα nandroid backup πριν βάλω την 4.3 (revolution hd και οι 2). Θα έχω πρόβλημα να κάνω restore από το nandroid backup;

(efs backup έχω πάρει και με copy-paste και με πρόγραμμα και με τον aroma installer της custom rom)

Οχι δεν θα έχεις πρόβλημα ,αλλά και κάτι να γίνει από την στιγμή που έχεις backup τον efs δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας .

Samsung galaxy s21+

Βρε παλικαρια ακούστε ένα πολύ κουλό που μου έκανε το S3 εχθές.

Αφού είχα περάσει μέσο ΟΤΑ την 4.3 (BTU) με όλα τα κολύματα του, εχθές ειπα να πάρω με ΚΙΕS ένα backup και να κάνω downgrade σε 4.1.2 (MG4).

Στο ΚΙΕS έλεγε κανονικά ότι η (MJ9) είναι η τελευταία έκδοση την οποια την είχε και η σύσκεψη φυσικά.

Διπλα ήτανε "φωτισμένο" το κουμπί που λέει "αναβάθμιση υλικολογισμικου",

δεν βαριέσαι λέω, πάτησε το και ξαφνικά άρχισε την διαδικασία τις αναβαθμίσεις και πέρασε αφού έκανε ένα factory reset (που θα έκανα όπως και να είχε) πάλι την (MJ9).

θα το τεστάρω σήμερα και θα σας πω αν κάτι άλλαξε.

Edited by tini78vj
Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro ....

Εγω το εδωσα το δικο μου για φτιαξημο στην Samsung.Μου λενε εφ'οσον δεν εχει γραψει το flash counter και εκδοση λογισμικου λεει official, μαλλον θα το καλυψουν με εγγυηση.

Θα ενημερωσω για το αποτελεσμα...

Η αναβάθμιση ξεκίνησε και πάλι! Αυτή τη φορά σε T-Mobile. Αναφορές κάνουν λόγο για ύπαρξη KNOX. Περισσότερες πληροφορίες για επιδόσεις κλπ δεν έχουμε ακόμα.

http://www.tmonews.com/2013/11/android-4-3-available-for-original-tmo-galaxy-s3-now/

Η αναβάθμιση ξεκίνησε και πάλι! Αυτή τη φορά σε T-Mobile. Αναφορές κάνουν λόγο για ύπαρξη KNOX. Περισσότερες πληροφορίες για επιδόσεις κλπ δεν έχουμε ακόμα.

http://www.tmonews.com/2013/11/android-4-3-available-for-original-tmo-galaxy-s3-now/

Χαχαχαχα το περιμενα αυτο! Ενας ακομα λογος που ειχαν ξεχασει και την απεσυραν.:lol:

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Χαχαχαχα το περιμενα αυτο! Ενας ακομα λογος που ειχαν ξεχασει και την απεσυραν.:lol:

Εντωμεταξύ άλλοι έλεγαν οτι knox και 4.4 θα πάρει μόνο το LTE και εμείς με το απλό θα πάρουμε αναβάθμιση χωρίς knox και μέχρι 4.3. Ο καθένας ότι του καπνίσει χαχα. Άντε να δούμε τι ψάρια πιάνει.

Εντωμεταξύ άλλοι έλεγαν οτι knox και 4.4 θα πάρει μόνο το LTE και εμείς με το απλό θα πάρουμε αναβάθμιση χωρίς knox και μέχρι 4.3. Ο καθένας ότι του καπνίσει χαχα. Άντε να δούμε τι ψάρια πιάνει.

Εγω περιμενω και επισημη δηλωση τους να πουνε πως επειδη ελειπε το knox δεν ηταν λειτουργικη η 4.3.:p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Όχι, είναι για Branded της T-Mobile.

Δεν είναι για την International έκδοση του Galaxy SIII οπότε δεν μας αφορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

καλημερα

ειχα κανει και εγω την αναβαθμιση σε 4.3 το σκηλομετανιωσα και μετα μερασα την ω51 ωμεγα ρομ.αλλα και αυτη εχει τα θεματακια της ετσι λεω να γυρισω σε 4.1.2 κατεβαζω το I9300XXEMG4 ζιπ.τι πρεπει να προσεξω?με odin θα το φλασαρω να κανω πρωτα και μια επαναφορα απο τισ ρυθμισεις?βασικα μηπως πρεπει να περασω το firmware που ειχα και πριν για να ειμαι ενταξει με τα αυτοκολλητα στην συσκευασια?

καλημερα

ειχα κανει και εγω την αναβαθμιση σε 4.3 το σκηλομετανιωσα και μετα μερασα την ω51 ωμεγα ρομ.αλλα και αυτη εχει τα θεματακια της ετσι λεω να γυρισω σε 4.1.2 κατεβαζω το I9300XXEMG4 ζιπ.τι πρεπει να προσεξω?με odin θα το φλασαρω να κανω πρωτα και μια επαναφορα απο τισ ρυθμισεις?βασικα μηπως πρεπει να περασω το firmware που ειχα και πριν για να ειμαι ενταξει με τα αυτοκολλητα στην συσκευασια?

Γεια σου. Εγω αυτο περασα πριν λιγες ημερες και ολα καλα . Με Odin και θα κανεις οτι λενε οι οδηγιες. απλα να προσεξεις...

να κανεις factory reset απο ΠΡΙΝ ! Εγω την πατησα δεν εκανα και μετα ειχα καποια θεματα μεχρι να κανει .

Αυτα κατα τα αλλα ειναι τελειο το κινητο με αυτη τη rom. Μολις βγει η 4.3 και παιζει καλα την περναμε και τελος.

Γεια σου. Εγω αυτο περασα πριν λιγες ημερες και ολα καλα . Με Odin και θα κανεις οτι λενε οι οδηγιες. απλα να προσεξεις...

να κανεις factory reset απο ΠΡΙΝ ! Εγω την πατησα δεν εκανα και μετα ειχα καποια θεματα μεχρι να κανει .

Αυτα κατα τα αλλα ειναι τελειο το κινητο με αυτη τη rom. Μολις βγει η 4.3 και παιζει καλα την περναμε και τελος.

Φίλε για κινητό Vodafone αυτή η έκδοση κάνει;

Η I9300XXEMG4 είναι έκδοση EUR και όχι vodafone. Θα έχω κάποιο θέμα;

Σήμερα, αφού έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μου έβγαλε μια ενημέρωση λογισμικού. Ξανάκανα root ,αλλά την βγάζει ακόμη. Στο kies μου εμφανίζει πως έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό PDA:MG4/ PHONE:MG4/ CSC:MG3 (XEO) . Να κάνω την ενημέρωση;

Φίλε για κινητό Vodafone αυτή η έκδοση κάνει;

Η I9300XXEMG4 είναι έκδοση EUR και όχι vodafone. Θα έχω κάποιο θέμα;

Δε νομιζω να εχεις θεμα. Εγω το εβαλα σε ξενο κινητο απο Γερμανια .

Καλησπερα. ποιος μπoρει να μου πει πως θα κανω unroot CyanogenMod 10.2. προσπαθω εδω και 2 μερες και δεν κατααφερνω τιποτα. με το Odin v3.07 δεν κανει τιποτα. (κολλαει στο Downloading... Do not turn off target!!) καμια ιδεα??? :worry:

Να κάνεις UnRoot την CM10.2; Μήπως εννοείς να περάσεις επίσημο Firmware; Αν εννοείς αυτό διαβάζεις προσεκτικά την πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Φιλε Νικο ολα τα ειχα κανει αλλα μονο το kies ειχα ξεχασει. Αλωστε γραφει κατω απο την εικονα μου newbie!!! :O

Ολα καλα τωρα. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.:)

• The topic was unpinned