Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι άνθρωποι ΔΕΝ παίζονται. Τους έστειλα μαιλ και δείτε τι μου απάντησαν!

το δικό μου ήταν:

Καλημέρα σας,

Πρόσφατα έκανα την αναβάθμιση για το Vodafone branded κινητό μου στην έκδοση android 4.3. Δυστυχώς τα προβλήματα που προέκυψαν είναι πάρα πολλά. Ενδεικτικά αναφέρω lag στο lock screen, πολλές φορές πρέπει να βγάλω μπαταρία για να κάνει restart από το lock screen μιας και δεν ανταποκρίνεται καθόλου το κινητό, το σήμα χάνετε συχνά, παγώνει πολύ συχνά η συσκευή (όλο το μενού, drain της μπαταρίας πολύ γρήγορα και επίσης αποκορύφωμα με το KIES 3 ΔΕΝ μπορώ να κάνω synch τις επαφές μου.

Θα ήθελα από εσάς:

1) Να μου πείτε αν θα βγάλετε και πόσο άμεσα νέα έκδοση λογισμικού, που να διορθώνει όλα τα θέματα.

2) Που μπορώ να πάω για να βάλω την παλαιότερη έκδοση λογισμικού.

3) Υπάρχει η δυνατότητα για έξτρα μπαταρία και φορτιστή… μιας και τα θέματα που μας δημιουργήσατε έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην αυτονομία.

4) KIES 3 μέχρι να αναβαθμιστεί, πως μπορώ να κάνω synch τις επαφές μου? (με outlook)

5) Θα πρέπει να σκεφτείτε την παράταση εγγύησης, για διάστημα ίσο με το χρόνο που θα χρειαστεί, για να λύσετε όλα τα θέματα.

6) Αν κάνετε beta testing θα ήθελα να συμμετέχω, μιας και αυτοί που έχετε είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από beta testers.

7) Καλό θα ήταν να κοιτάτε και κάποιο forum μήπως και μάθετε κάτι. (http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=121) Φαντάζομαι και οι εργαζόμενοί σας είναι και πελάτες των προιόντων σας. Άρα πολλοί θα ενημερώνονται / αντιμετωπίζουν τα προβλήματα αυτά!

Περιμένω με αγωνία την επίσημη απάντησή σας.

Η απάντηση ήταν:

Αγαπητέ κε. ,

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas, Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρόγραμμα kies3 δεν περιλαμβάνει τη δυνατότητα συγχρονισμού outlook επαφών. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει προκύψει έως τώρα για μελλοντική νέα αναβάθμιση. Η δυνατότητα που σας δίνεται είναι να προβαίνετε σε αναβάθμιση, ενώ αν επιθυμείτε διαφορετικά τότε θα πρέπει να παραπέμψετε τη συσκευή σας σε ένα εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό μας κέντρο, ώστε να ελεγχθεί από τους τεχνικούς μας και να κριθεί καταλλήλως αν μπορεί να γίνει υποβάθμιση. Από τα εξουσιοδοτημένα επισκευαστικά μας κέντρα μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά της συσκευής, όπως μπαταρία και φορτιστή. Το πλησιέστερο σε εσάς επισκευαστικό μας κέντρο βρίσκεται στην Σπάρτης 6 και Πατησίων, Δραπανιώτης Β.,210-8678178. κέρντρερώσουμε ότι η εγγύηση ισχύει μόνο με την επίδειξη της απόδειξης ή τιμολογίου αγοράς και όχι με το IMEI ή το σειριακό αριθμό της συσκευής και πρέπει να συνοδεύεται από την πανευρωπαική κάρτα εγγύησης. Όλες οι παρατηρήσεις σας έχουν ληφθεί υπόψιν.

Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε πάλι με τη Samsung και θα είναι ευχαρίστησή μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση,

Φιλε εγω ειμαι εντελως παντελως ασχετος και χτες εκατσα και διαβασα αναλυτικα ολες τις οδηγιες των παιδιων απο εδω μεσα.

ΚΑτσε περνα μονος σου την 4.1.2. και τελος. Μην ασχολησαι καν με την samsung.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.digitallife.gr/android-4-4-kitkat-all-devices-48233

ειναι δυνατον να παρει την αναβαθμιση το L3 και να μην την παρουν τα δικα μας s3 με 1gb ram ?

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ειναι δυνατον να παρει την αναβαθμιση το L3 και να μην την παρουν τα δικα μας s3 με 1gb ram ?

Απλα Απιστευτο !! Βρηκε και τα κανει η Samsung.

Τουλαχιστον εμεις με το lte θα την παρουμε.:p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

κατσε να την τροποποιοησουν λιγο γιατι ειναι χαλια κ θα την παρουμε κ εμεις..δν εχει κυκλοφορησει για κανενα lte ακομα!!

I Want To Believe

ρε φιλε και εμεις την πηραμε την 4.3 αλλα ηταν χαλια !!

ρε φιλε και εμεις την πηραμε την 4.3 αλλα ηταν χαλια !!

Μα το αρθρο στο link μιλαει για 4.4.:p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Μα το αρθρο στο link μιλαει για 4.4.:p

ναι καταλαβα. Σωστα. Δηλαδη η LTE θα το παρει μονο..καλα δεν ειναι τιποτα δυσκολο να περαστει και στο απλο ΧΩΡΙΣ root εννοειται :)

Edited by SpecialMan

θα παρουμε κανονικα την 4.4,οχι γιατι μας αγαπαει η samsung αλλα για να υποστηριξει το ρολοι της:mad:.δες εδω:http://androidadvices.com/list-android-phones-android-44-kitkat-firmware-update/

φυσικα η 4.4 θα ειναι η τελευταια για το s3 και ελπιζω να μην χρειαστει να ψαχνουμε για custom cernel οπως με την 4.3 που εδωσε τωρα

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Εμένα μου κολλάει η 4.3 της vodafone στο lockscreen και κάποιες φόρες δεν ανοίγει καν όταν πάω να το ξεκλειδώσω και όταν με περνούν τηλέφωνο, κολλάει όταν πάω να τερματίσω την κλήση και πρέπει να βγάλω την μπαταριά... :lol: (καλά είναι να γελάμε με τα χάλια τους)

Ήμουν root στην τελευταία έκδοση 4.2.2 (αν θυμάμαι καλά την έκδοση).

Μου ήρθε ενημέρωση μέσο wifi και δεν την έκανε, έλεγε οτι απέτυχε και πρέπει μέσω Kies πλέον.

Μπήκα μεσώ Kies και ενώ κατέβαζε και έκανε προετοιμασία, όταν έφτανε στο download mode έμενε στο 0%.

Μετά θυμήθηκα οτι ήμουν root. Έγινα unroot (τσέκατα το counder και είναι No και όλα official) και πήγα πάλι μέσω Kies να κάνω αναβάθμιση αλλά και πάλι στο 0% σταματούσε. Τελικά έβαλα μέσω Odin την 4.3 vodafone (έκανα αρκετές φορές restore και μηδενισμούς και πλέον στην κατάσταση συσκευής είμαι Επίσημη έκδοση.)

Τώρα αν και την πέρασα άλλη μια φορά την 4.3 Vodafone μέσω Odin, πηγαίνοντας στο Kies ενώ κατεβάζει την 4.3 Vodafone (στην ουσία η ίδια είναι αλλά θέλω να την περάσω απο πάνω) σταματάει στο 0% και πάλι.

Είπα μήπως είναι απο το csc αλλά πηγαίνοντας απο το βήμα 9 του οδηγού μου λέει com.android.Preconfig not found on your device. Manual mode.....

Λέτε να κατέβω στην 4.2.2 πάλι και μετά να δω αν περνάει μέσω Kies η 4.3? Αλλα πιστεύω οτι πάλι στην εγκατάσταση θα κολλάω στο 0%. Μήπως τελικά είναι το csc?? Αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω..... και αν τελικά πρέπει να αλλαχτεί και υπάρχει τρόπος ποιο είναι το csc για vodafone? Τώρα έχω csc:I9300VFGGMJ5 αλλά πρέπει να είναι το σωστό ρε παιδιά γιατί μόνο root είχα κάνει και μπήκε official rom και πάλι.....

Είμαι ενα βήμα πριν το :dash: HELPPPPP!!! :p

Αν η rom έχει single csc δεν αλλάζει ,και λογικα αυτο έχει η vod .

Δεν έχει διαφορά ειτε με odin την βάλεις είτε με kies .

Samsung galaxy s21+

Αν η rom έχει single csc δεν αλλάζει ,και λογικα αυτο έχει η vod .

Δεν έχει διαφορά ειτε με odin την βάλεις είτε με kies .

Όταν λες single csc τι εννοείς?

Οκ με το Odin μπαίνει και όλα οκ (Δεν είναι όλα οκ γιατί η 4.3 κολλάει το κινητό αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και γιατί απο το kies όταν φτάνει στο download σταματάει στο 0% και δεν περνάει ξανά την αναβάθμιση απο πάνω?

Στην ουσία θέλω το κινητό να ειναι καθαρό γιατι θέλω να το δώσω και να πάω για το S4! ;)

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σου! :)

Edited by tasos_vl

Single ειναι οταν περιεχέι μόνο ενα csc .To kies μπορεί να κολλάει για πολλούς και διάφορους λόγους ,δοκίμασε να κλείσεις antivirus /firewall .

Αν βάλλεις την rom με odin ,κάνεις και ενα factory reset είσαι εντάξει .

Samsung galaxy s21+

Single ειναι οταν περιεχέι μόνο ενα csc .To kies μπορεί να κολλάει για πολλούς και διάφορους λόγους ,δοκίμασε να κλείσεις antivirus /firewall .

Αν βάλλεις την rom με odin ,κάνεις και ενα factory reset είσαι εντάξει .

Θα το δοκιμάσω και με κλειστά antivirus /firewall.

οκ και με το csc!

Αλλά μόλις τώρα πρόσεξα οτι στο donwload mode στο CURRENT BINAARY λέει Samsung Official και αν δεν κάνω λάθος παλιά έγραφε Samsung Official (VGR). Εκεί δεν το λέει? σε κάποια άλλα λέει (EUR)... ή αυτό φαίνεται κάπου άλλου? Μήπως για αυτό δεν κάνει αναβάθμιση μέσω Kies?

Ευχαριστώ και πάλι!!

τελικά το λέει στο system recovery! Λάθος μου!! το είδα απο το αλλο s3 europe μαμά!

στο vod λέει: Appling the csc-code : VGR

και

στο ευρωπαϊκό Applied the scs-code : eur

Εμένα πάντως μου έχει κολλήσει η μνήμη ότι το έχω δει στο CURRENT BINARY:Samsung Official (VGR)

Αν κάποιος έχει μαμά μαμά χωρίς έχει κάνει ποτέ να root η' κάτι άλλο, και είναι συσκευή vodafone και δεν βαριέται, ας το δει αν λέει πουθενά στο download mode (VGR) και να μας πει!! Σε europe μαμά το είδα τώρα και είναι σκέτο CURRENT BINARY:Samsung Official .

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Παιδια συγνωμη αν καπου υπαρχει σχετικο thread, αλλα δεν το βλεπω αυτη τη στιγμη.

Εχω παθει ζημια με το δικο μου S3, και χρειαζομαι βοηθεια.

Οπος πολλοι αναβαθμησα το τηλ. σε 4.3, και αρχισαν τα προβληματα...

Μετα προσπαθησα να του περασω επισημη Cosmote 4.1.2, και εκει το IMEI εγινε κατι σαν 00499.... και δεν εμπαινε σε δυκτιο...

Απο τοτε δοκιμασα να του περασω χιλια δυο αλλα η κατασταση δεν φτιαχνετε :(

Ακομα χειροτερα, τωρα εχει μπει σε factory mode και δεν ξερω τι να κανω πια μονος μου.

Υπαρχει κανενας που μπορω να τη παω τη συσκευη να μου την φτιαξει;

Και με τι κοστος;

Διαβαζω διαφορα και βλεπω οτι τιμες για διορθοση του προβληματος ειναι γυρω στα εικοσι ευρω, αλλα θελω να τη παω τη συσκευη σε καποιον εμπειρο.

Εχετε να μου προτεινετε καποια λυση η καποιον;

Η συσκευη ειναι απλη I-9300.

Πέρασε και πάλι το Firmware από την αρχή και υπάρχει πιθανότητα να φτιάξει.

Φαντάζομαι πως δεν ήσουν Root και δεν έχεις κρατήσει Backup του φακέλου efs.

Αν δεν φτιάξει ίσως χρειαστεί να το πας στο Service.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Παιδια συγνωμη αν καπου υπαρχει σχετικο thread, αλλα δεν το βλεπω αυτη τη στιγμη.

Εχω παθει ζημια με το δικο μου S3, και χρειαζομαι βοηθεια.

Οπος πολλοι αναβαθμησα το τηλ. σε 4.3, και αρχισαν τα προβληματα...

Μετα προσπαθησα να του περασω επισημη Cosmote 4.1.2, και εκει το IMEI εγινε κατι σαν 00499.... και δεν εμπαινε σε δυκτιο...

Απο τοτε δοκιμασα να του περασω χιλια δυο αλλα η κατασταση δεν φτιαχνετε :(

Ακομα χειροτερα, τωρα εχει μπει σε factory mode και δεν ξερω τι να κανω πια μονος μου.

Υπαρχει κανενας που μπορω να τη παω τη συσκευη να μου την φτιαξει;

Και με τι κοστος;

Διαβαζω διαφορα και βλεπω οτι τιμες για διορθοση του προβληματος ειναι γυρω στα εικοσι ευρω, αλλα θελω να τη παω τη συσκευη σε καποιον εμπειρο.

Εχετε να μου προτεινετε καποια λυση η καποιον;

Η συσκευη ειναι απλη I-9300.

Κάνε 2 δοκιμές.

1. Βαλε ξανά την 4.3. Αν επανέλθει βλέπουμε μετά.

2. Δοκίμασε να περάσεις την 4.1.2 και μετά βάλε με Odin το μόντεμ της 4.3

Δοκιμασα και τα δυο και τπτ.

Δεν ημουνα root και δεν εκανα backup το φακελο efs. :(

Εχω δοκιμασει και το καινουργιο 4.3 ξανα,και το Ελληνικο 4.1.2 (cosmote) με το modem του 4.3, και με MG4 modem, κσι παλι τπτ...

Καταφερα και το εβγαλα απο το factory mode αλλα το IMEI ακολουθει να ειναι 00499....

Αυτη τη στιγμη το εχω με επισημο 4.1.2 και MG4 modem.

Δεν προχωραω γιατι δεν εχω πια καμμια ιδεα τι να κανω.

Στο xda developers διαβαζω λυση με nv reader/writer αλλα απο οτι καταλαβα αυτο ισχυει μονο για qualcomm cpu...

Αφού το τηλέφωνο ειναι τελειως official στείλε το στο service ισχυριζόμενος ότι μετά την ενημέρωση δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις , και θα στο φτιάξουν .

Samsung galaxy s21+

Το πηρα μεταχειρισμενο, δεν ξερω αν υπαρχει καπου αποδειξη.

Πριν το παω στο επισημο, θελω να δοκιμασω ο'τι μπορω απο εναλλακτικες...

Το πηρα μεταχειρισμενο, δεν ξερω αν υπαρχει καπου αποδειξη.

Πριν το παω στο επισημο, θελω να δοκιμασω ο'τι μπορω απο εναλλακτικες...

Να σε ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα? Το τηλέφωνο είναι της cosmote, της vodafone ή europe? Γιατί 4.3 έχει βγει μόνο για τα Vodafone.

Αν είναι europe (που είναι τα περισσότερα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα) γιατί προσπαθείς να περάσεις της cosmote 4.1.2 ή της vodafone 4.3??

Για την Greece - Europe δες εδώ. http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=EUR#firmware

Για την Greece - Cosmote εδω http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=COS#firmware

Για την Greece - Vodafone εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=VGR#firmware

(Επίσης εγω παρατήρησα οτι μέσω odin οταν πήγαινα να κάνω αλλαγή λογισμικού, αν άλλαζα παράθυρο για να δω κάτι στο internet, μου έκανε αποτυχία εγκατάστασης και την έκανα πάλι απο την αρχή. Καλά είναι να περιμένεις να τελειώσει η εγκατάσταση χωρίς να κάνεις τιποτα αλλο στο pc σου).

Edited by tasos_vl

Ηταν europe, και του περασα δοκιμαστικη 4.3 μεσω ODIN.Δεν μου αρεσε, και ηθελα να βαλω πισω την 4.1.2 που ειχε.Κατεβασα την 4.1.2 europe, και επαθα προβλημα.

Μετα δοκιμαζα με τη σειρα ο'τι εκδοσεις μπορουσα μπας και φτιαχτει.

Επιδη δεν το καταφερα αφησα προς το παρον cosmote.

Ουτος η αλλος δεν εχει μεγαλες διαφορες απο την εκδοση europe.

Ηταν europe, και του περασα δοκιμαστικη 4.3 μεσω ODIN.Δεν μου αρεσε, και ηθελα να βαλω πισω την 4.1.2 που ειχε.Κατεβασα την 4.1.2 europe, και επαθα προβλημα.

Μετα δοκιμαζα με τη σειρα ο'τι εκδοσεις μπορουσα μπας και φτιαχτει.

Επιδη δεν το καταφερα αφησα προς το παρον cosmote.

Ουτος η αλλος δεν εχει μεγαλες διαφορες απο την εκδοση europe.

Όπως εισαι τώρα κλείσε το κηνητό, πήγαινε στο recovery, πατάς μαζί Volume up(Αύξηση ήχου) + Home button(κεντρικό κουμπί) + Power button(το κουμπί δεξιά που κλείνει το κινητό) και κάνε πρώτα wipe data/fastory reset και όταν τελειώσει κανε και το wipe cache partition. Μετά κανε reset το κινητό μπες στο σύστημα και μην βάζεις τίποτα απο ρυθμίσεις (gmail, samsung account κτλπ.)

Μετά πέρασε την Europe 4.1.2 μπες στο σύστημα χωρίς να βάλεις τίποτα απο στοιχεία και πάλι και μετα ξανα μπές στο recovery και ξανα κάνε πρώτα wipe data/fastory reset και όταν τελειώσει κανε και το wipe cache partition. Μπες στο λειτουργικό. βάλε κανονικά τα στοιχεία σου και πρόσεξε αν σου βγάζει οτι εχει αναβάθμιση να κάνεις αποδοχή της αναβάθμιση και επιλογή της γλώσσας για να δει οτι είσαι οκ.

Στο odin να βάλεις μόνο στο pda την αναβάθμιση .tar! Ξανά διάβασε προσεχτικά τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα που θα βάλεις κάθε αρχείο στο odin!! αν και πιστεύω οτι μόνο το .tar θα χρειαστεί.

Χάχα εσύ τελικά δεν παίζεσαι :-) :-) :-) Εδώ όλοι γράφουν για τα προβλήματα που έχουν (και εσύ έλεγες ότι όλα είναι λογικά για πρώτο update) και εσύ στέκεσαι στη 4.4.

ΥΓ. Φήμες λένε ότι θα διατεθεί και η έκδοση 5.

Χάχα εσύ τελικά δεν παίζεσαι :-) :-) :-) Εδώ όλοι γράφουν για τα προβλήματα που έχουν (και εσύ έλεγες ότι όλα είναι λογικά για πρώτο update) και εσύ στέκεσαι στη 4.4.

ΥΓ. Φήμες λένε ότι θα διατεθεί και η έκδοση 5.

Εγω φταιω που ο φιλος πιο πανω ανεβασε link που αναφερεται στην kit kat?:lol:

Edited by baiosss

• The topic was unpinned