ola-kala-einai Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Ναι τον yank555.lu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Εγκατέστησα και εγώ την 4.3 μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάποιο laggάρισμα, αντίθετα μου φαίνεται ότι οι καθυστερήσεις στις επαφές και τα redraws έχουν φύγει. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πολλές επαφές έχουν διπλές/τριπλές/τετραπλές καταχωρήσεις θα δω και πως πάει από κατανάλωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Εγκατέστησα και εγώ την 4.3 μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάποιο laggάρισμα, αντίθετα μου φαίνεται ότι οι καθυστερήσεις στις επαφές και τα redraws έχουν φύγει. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πολλές επαφές έχουν διπλές/τριπλές/τετραπλές καταχωρήσεις θα δω και πως πάει από κατανάλωση Μαλλον στους γκρινιαρηδες τυχαινουν οι κακες rom.:p Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 μολις την περασετε την 4,3 μετα κανετε factory reset????????? Θελει οπωσδηποτε αλλιως την περναει απο πανω!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 μολις την περασετε την 4,3 μετα κανετε factory reset????????? Θελει οπωσδηποτε αλλιως την περναει απο πανω!!! Το λογικο ειναι να κανουμε και πριν αλλα και μετα ενα factory reset/wipe data ωστε να μην συνανταμε προβληματα αργοτερα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 εννοειται οχι factory reset αν περιμενουμε ota, ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 εννοειται οχι factory reset αν περιμενουμε ota, ετσι; Μετα το περασμα της ακομα και ota καλο ειναι να κανεις ενα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbouk Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 καλησπέρα. θέλω να μου πείτε μια εφαρμογή για να αποθηκεύσω παιχνίδια που εχω στο s3 πρώτου κάνω αναβάθμιση σε 4.3. με το odin3.Δεν θέλω να τα χάσω.το τηλέφωνο δεν είναι ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 σε συνδρομητες κοσμοτε εχει παρει καποιος την αναβαθμιση ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 καλησπέρα. θέλω να μου πείτε μια εφαρμογή για να αποθηκεύσω παιχνίδια που εχω στο s3 πρώτου κάνω αναβάθμιση σε 4.3. με το odin3.Δεν θέλω να τα χάσω.το τηλέφωνο δεν είναι ροοτ Απο οτι ξερω αυτη η εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup&hl=el κανει backup εφαρμογων με τα δεδομενα τους και δεν απαιτει rout. Οποτε παιρνεις το backup σου, αλλαζεις rom και μετα απο τις συνοπτικες διαδικασιες κανεις και το restore σου. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Πάντως δεν ξέρω αν ευθύνεται η google ή samsung αλλα το όλο σύστημα με τις αναβαθμίσεις ειναι για τα μπάζα. Κοίταγα για παράδειγμα να δω αν εχει βγει 4.3 για galaxy s3 lte. Και φυσικά δεν υπάρχει σχεδόν σε καμια χώρα. Λες και ειναι άλλο τηλέφωνο. Κάτσε ρε samsung φτιάξε την αναβάθμιση για όλους και για όλα και στείλτη μαζικά. Όχι να τα τάδε τηλέφωνα οι τάδε χώρες οι τάδε εταιρείες κλπ κλπ. Μπακαλολογιστικη μου θυμίζει το γεγονός. Και για να προλάβω μερικούς είχα iphone δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος αλλα απο τις αναβαθμίσεις δεν είχα παράπονο. Και ήρθα samsung εδω και ένα χρόνο και βλεπω μερα με τη μερα οτι αυτη ειναι χειρότερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 γεια σας, μόλις έβαλα στο S3 το τελευταίο firmware και μετά μου ζήτησε να βάλω KIES 3...που έβαλα.. το πρόβλημά μου είναι ότι ΔΕΝ έχει το kies3 τίποτα για συγχρονισμό επαφών... δεν βλέπω κάτι ή υπάρχει θέμα???? έχω 2500 επαφές και πρέπει να τις βάλω.... από outlook... βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 γεια σας, μόλις έβαλα στο S3 το τελευταίο firmware και μετά μου ζήτησε να βάλω KIES 3...που έβαλα.. το πρόβλημά μου είναι ότι ΔΕΝ έχει το kies3 τίποτα για συγχρονισμό επαφών... δεν βλέπω κάτι ή υπάρχει θέμα???? έχω 2500 επαφές και πρέπει να τις βάλω.... από outlook... βοήθεια! Κατέβασε εφαρμογή που κάνει συγχρονισμό outlook όπως αυτή, ή συγχρόνισε το outlook με το gmail και μετά θα έρθουν στο κινητό σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) ένα print screen για την κατανάλωση σε 4.3. το ποσοστό της μπαταρίας είναι 57% Είναι χειρότερη από την 4.1.2 αλλά όχι πολύ ένα άλλο θετικό, δεν νομίζω να είναι τυχαίο: όποτε συνδέω το τηλ. με το PC πάντα συνδέονται, ενώ πριν, με την 4.1.2, ήμουν στο 50% Edited November 12, 2013 by aris71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofo988 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση γιατί κάτι δεν πάει καλά. Ένας φίλος με (XEF) μόλις πήρε την 4.3 Εγώ με (XEF) τίποτα. Την πήρε κανένας άλλος;; Τσεκάρω και στο Sam αλλά βγάζει τελευταίο firm 13-8-2013. Παράθεση OnePlus Community Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkoukoun Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Υπάρχει τρόπος εφόσον έχει γίνει αναβάθμιση να γυρίσει πίσω?? ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 να ρωτησω και εγω κατι... μιασ και μενω Κυπρο... υπαρχει περιπτωση (λεω εγω τωρα) η αναβαθμιση της Κυπρου να ειναι καλυτερη απο την αναβαθμιση της Ελλαδας και να μην κανει αυτη την καθυστεριση στο ξεκλειδωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Υπάρχει τρόπος εφόσον έχει γίνει αναβάθμιση να γυρίσει πίσω?? ευχαριστώ!! Ναι γίνεται ,διάβασε στην πρώτη σελίδα τις οδηγίες και βάλε το firmware που θελεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 πάμε καλά?? είναι δυνατόν να το παρέβλεψαν.... με ποιο σκεπτικό.... δεν ενοχλεί κανέναν άλλο???? υ.γ. Αγαπητέ φίλε σε ευχαριστώ. αν έχεις την καλοσύνη πες μου και άλλες αντίστοιχες εφαρμογές.... ειλικρινά δεν το πιστεύω! Κατέβασε εφαρμογή που κάνει συγχρονισμό outlook όπως αυτή, ή συγχρόνισε το outlook με το gmail και μετά θα έρθουν στο κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 πάμε καλά?? είναι δυνατόν να το παρέβλεψαν.... με ποιο σκεπτικό.... δεν ενοχλεί κανέναν άλλο???? υ.γ. Αγαπητέ φίλε σε ευχαριστώ. αν έχεις την καλοσύνη πες μου και άλλες αντίστοιχες εφαρμογές.... ειλικρινά δεν το πιστεύω! sync outlook android ---google it Αν και σε 5 λεπτά με τον άλλο τρόπο που σου είπα, θα είχες τελειώσει. Δεν το ξέχασαν.Είναι καινούρια η έκδοση 3 και δεν είναι ολοκληρωμένη. Θα μπει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intech Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Πάντως φίλος που έβαλε σήμερα την 4.3 στην Αγγλία (επίσημη), παρατήρησε τα ίδια προβλήματα, που αναφέρονται εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Πάντως φίλος που έβαλε σήμερα την 4.3 στην Αγγλία (επίσημη), παρατήρησε τα ίδια προβλήματα, που αναφέρονται εδώ. αφού και η Αγγλική 4.3 έχει το ίδιο κωδικό changelist και την ίδια ημερομηνία build. κοινώς, την έδωσαν έτσι χωρίς καν να την κοιτάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intech Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ακριβώς..χωρίς αλλαγή του kernel, που παντου στην 4.3 είναι 3 4 και οχι ο παληός!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Πάντως φίλος που έβαλε σήμερα την 4.3 στην Αγγλία (επίσημη), παρατήρησε τα ίδια προβλήματα, που αναφέρονται εδώ. Έκανα και εγώ με την σειρά μου την αναβάθμιση σε 4.3 μέσω ΟΤΑ. Το τηλέφωνο είναι από Cosmote αλλά από την δεύτερη μέρα που το πήρα ( πέρυσι τον Αύγουστο )το άλλαξα σε αγγλικό +csc, οπότε έτσι και η αναβάθμιση. Αυτά που παρατήρησα είναι τα εξής: 1. δεν έχω την καθυστέρηση στο ξύπνημα της συσκευής, 2.με το που τελείωσε η διαδικασία άμεσος έκανε ενημέρωση της περισσότερες εφαρμογές ( λογικό μου φαίνεται ) 3. δεν λειτουργεί σωστά η οθόνη κλειδώματος, δηλαδή, όταν πατάς το παραθυράκι με το μήνυμα η μία αναπάντητη δεν σε πάει αυτόματα σε dialer η σε μηνύματα, μπορεί να θέλει κάποια ρύθμιση, δεν ξέρω. 4. όταν είμαι στο μαμά πληκτρολόγιο και θέλω να πάω από το κουμπάκι στις ρυθμίσεις του ( 4 φορές που δοκίμασα ) μου έκανε restart το τηλέφωνο. με το καιρό θα δούμε τι άλλο θα βγάλει........ Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Έκανα και εγώ με την σειρά μου την αναβάθμιση σε 4.3 μέσω ΟΤΑ. Το τηλέφωνο είναι από Cosmote αλλά από την δεύτερη μέρα που το πήρα ( πέρυσι τον Αύγουστο )το άλλαξα σε αγγλικό +csc, οπότε έτσι και η αναβάθμιση. Αυτά που παρατήρησα είναι τα εξής: 1. δεν έχω την καθυστέρηση στο ξύπνημα της συσκευής, 2.με το που τελείωσε η διαδικασία άμεσος έκανε ενημέρωση της περισσότερες εφαρμογές ( λογικό μου φαίνεται ) 3. δεν λειτουργεί σωστά η οθόνη κλειδώματος, δηλαδή, όταν πατάς το παραθυράκι με το μήνυμα η μία αναπάντητη δεν σε πάει αυτόματα σε dialer η σε μηνύματα, μπορεί να θέλει κάποια ρύθμιση, δεν ξέρω. 4. όταν είμαι στο μαμά πληκτρολόγιο και θέλω να πάω από το κουμπάκι στις ρυθμίσεις του ( 4 φορές που δοκίμασα ) μου έκανε restart το τηλέφωνο. με το καιρό θα δούμε τι άλλο θα βγάλει........ μπορεις να δοκιμασεις αν στη συλλογη φωτογραφιων οταν πας να στειλεις μια φωτο μεσω gmail ας πουμε,σου κρασαρει η εφαρμογη?εχω κανει wipe data και συνεχιζει να μου το κανει Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts