Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου σε ευχαριστώ, το θέμα είναι οτι με το exfat υποστηριζει ταχυτητες αναγνωσης 70ΜΒ/sec .

Να την κάνω κατ'ευθείαν fortat exfat ή να την κάνω fat32? Θα μπορώ μετά να το αλλαξω σε περιπτωση που την κανω fat32?

Γνωρίζεις αν τα ευρωπαικά GALAXY S3 υποστηριζουν αυτο το συστημα (exfat)?

Μπηκα σε διάφορα forums ξενα και απο τα πολλα που προσπαθησα να καταλαβω υπαρχει προβλημα με τις συγκεκριμένες καρτες sdxc pro.

Δεν ξερω αν εσυ το έχεις ψαξει το θέμα.

Aν το γνώριζα δεν θα έδινα την επέλεγα.

ευχαριστω.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε μου σε ευχαριστώ, το θέμα είναι οτι με το exfat υποστηριζει ταχυτητες αναγνωσης 70ΜΒ/sec .

Να την κάνω κατ'ευθείαν fortat exfat ή να την κάνω fat32? Θα μπορώ μετά να το αλλαξω σε περιπτωση που την κανω fat32?

Γνωρίζεις αν τα ευρωπαικά GALAXY S3 υποστηριζουν αυτο το συστημα (exfat)?

Μπηκα σε διάφορα forums ξενα και απο τα πολλα που προσπαθησα να καταλαβω υπαρχει προβλημα με τις συγκεκριμένες καρτες sdxc pro.

Δεν ξερω αν εσυ το έχεις ψαξει το θέμα.

Aν το γνώριζα δεν θα έδινα την επέλεγα.

ευχαριστω.

Μια χαρά τις δουλεύει σε fat32.

Αν θες κάποια στιγμή για οποιοδήποτε λόγο να την κάνεις exfat ή οτιδήποτε άλλο, απλά θα χάσεις τα δεδομένα σου επειδή θα γίνει φορμάτ. Κάνεις δηλαδή ένα Backup και τα ξαναπερνάς.

Εγώ πάντως και σε exfat δεν είχα κανένα πρόβλημα.Άλλοι αναφέρουν πρόβλημα με τα αρχεία μουσικής κυρίως.

Επίσης η ταχύτητα είναι παρόμοια στα 2 φορμάτ.

θελω να συνδεσω με usb την συσκευη στο pc για να δει την καρτα σαν εξωτερικο σκληρο ενω τοσο καιρο ολα πηγαιναν καλα ξαφνικα σημερα δεν βλεπει το κινητο στο pc .εψαξα στο ιντερνετ ολες της πιθανες λυσεις αλλα δεν εγινε τιποτα .γνωριζει καποιος κατι σιγουρο για την λυση αυττου του προβληματος ? γιατι απο οτι καταλαβα ειναι παγκοσμιο προβλημα .
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

θελω να συνδεσω με usb την συσκευη στο pc για να δει την καρτα σαν εξωτερικο σκληρο ενω τοσο καιρο ολα πηγαιναν καλα ξαφνικα σημερα δεν βλεπει το κινητο στο pc .εψαξα στο ιντερνετ ολες της πιθανες λυσεις αλλα δεν εγινε τιποτα .γνωριζει καποιος κατι σιγουρο για την λυση αυττου του προβληματος ? γιατι απο οτι καταλαβα ειναι παγκοσμιο προβλημα .

ειχα και εγω το ιδιο προβλημα προσφατα μετα απο αναβαθμηση του driver που εγινε αυτοματα απο τα windows... κανε uninstall to driver, restart και δοκιμασε ξανα!

μπορω να βρω ποια ενημερωσει εχει δημιουργησει το προβλημα ? εσυ θυμασε μηπως ποια σου ττο δημιουργησε
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

επιτελους ξεκινησε η διαδικασια για αναβαθμιση στη 4.3.

http://www.sammobile.com/2013/11/04/android-4-3-jelly-bean-update-now-rolling-out-for-samsung-galaxy-s-iii-gt-i9300/

Τώρα θα ξεκινήσει η κλάψα, εγώ γιατί δε το πήρα, γιατί δε το πήραμε εμείς ακόμα και άλλοι το έχουν, παλιο samsung κ.λ.π.

Futures από το s4 θα πάρει τελικά;Εννοώ smart pause,smart scroll κ.α

Αν κρίνω από τις φωτογραφίες που δεν ξέρω αν είναι από το χθεσινό Leak, δεν βλέπω να έχει αυτά τα features όπως παραμένει και η σαπίλα το παλιό AccuWeather widget. Θα δούμε όμως. Το κατεβάζω να το περάσω σε κάποιους φίλους και βλέπουμε

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Καλησπερα και απο μενα παιδια.θελω να ρωτησω κατι.εχω παρει ενα s3 εδω και ενα μηνα περιπου απ την cosmote και του αλλαξα το firmware και εβαλα το 4.1.2 EUR μπορει να μου δημιουργησει καποιο προβλημα?ευχαριστω

για Ιρλανδια η πρωτη 4.3 ?

μεσω odin γνεται η δουλεια κανονικα ε?

απο root εχουμε κανενα νεο?

knox περιλαμβανεται?

Edited by crazyio

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

για Ιρλανδια η πρωτη 4.3 ?

μεσω odin γνεται η δουλεια κανονικα ε?

απο root εχουμε κανενα νεο?

knox περιλαμβανεται?

Ναι γίνεται με Odin. Όσο για root πιστεύω πως ναι διότι δεν υπάρχει το Knox σε αυτήν όπως αναφέρεται στο sammobile

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Καλησπερα και απο μενα παιδια.θελω να ρωτησω κατι.εχω παρει ενα s3 εδω και ενα μηνα περιπου απ την cosmote και του αλλαξα το firmware και εβαλα το 4.1.2 EUR μπορει να μου δημιουργησει καποιο προβλημα?ευχαριστω

Κανένα ,εκτός από την εγγύηση ( και αυτό δεν είναι σίγουρο)

Samsung galaxy s21+

Αφου ξαναπερασα το 4.1.2 cosmote δεν μπορουσα να παρω τηλεφωνο μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει μου εβγαζε μη εγεγραμμενο δυκτιο

Αφου ξαναπερασα το 4.1.2 cosmote δεν μπορουσα να παρω τηλεφωνο μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει μου εβγαζε μη εγεγραμμενο δυκτιο

Ουπς,:cry::cry::cry:

Ελπίζω να πήρες backup του efs.....

Αλλιώς έμπλεξες, χάθηκε το IMEI του κινητού Ψάξε για EFS θα δείς άπειρες αντίστοιχες περιπτώσεις...

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Παιδια μια βοηθεια παρακαλω πηρα το s3πριν ενα μηνα περιπου με firmware4.1.2 εβαλα την 4.2.2 δεν μου αρεσε και ξαναπηγα στηβ 4.1.2 της cosmote αυτη που ειχε δηλαδη κι δεν μπορουσα να κανω κλησεις μου εβγαζε μη εγραμμενο δυκτιο ετσι και γω ξαναπερασα την 4.1.2EUR official φυσικα και ελληνικη και το τηλεφωνο δουλευει κανονικα.εχω καποιο προβλημα που δεν περνει την 4.1.2 της cosmote?συγνωμη αλλα ειμαι καινουργιος στο android και τα χω χασει ευχαριστω Edited by makmak06

Για 9305 ξερουμε τιποτα;
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Για 9305 ξερουμε τιποτα;

θα την παρουμε κ εμεις..λιγο υπομονη.πρωτα μαλλον τα ι9300 κ ισως στα ενδιαμεσα ι9305

I Want To Believe

Οσοι εχουμε mg4 περναμε με οντιν 4.3 η περιμενουμε την ειδοποιηση ΟΤΑ?

Περνοντας με οντιν σβηνονται ολα η απλα μπαινει η αναβαθμιση σαν να γινοταν ΟΤΑ?

Να υποθεσω πως δεν θα χρειαζεται wipe κλπ κλπ...

Οσοι εχουμε mg4 περναμε με οντιν 4.3 η περιμενουμε την ειδοποιηση ΟΤΑ?

Περνοντας με οντιν σβηνονται ολα η απλα μπαινει η αναβαθμιση σαν να γινοταν ΟΤΑ?

Να υποθεσω πως δεν θα χρειαζεται wipe κλπ κλπ...

Με odin δεν σβήνεται τίποτα αλλά εάν δεν έχεις καλή απόδοση τότε θα χρειαστεί να κάνεις full wipe και στήσιμο από την αρχή.

Δουλεύω την 4.3 εδω και κανενα 3ωρο και εχω να πω τα εξης:

Στα αρνητικα, το οτι δεν εχει smart scroll και δε ξερω εγω τι αλλο smart ελπιζαμε οτι θα εχει. οπως επισης και το UI της καμερας ειναι το παλιο, χωρις τις νεες λειτουργιες του S4. Δεν εχω βρει κατι που να μ'ενοχλει μεχρι τωρα! Το γεγονος οτι εχει τα παλια widget ή το launcher του S3 πχ, μου ειναι αδιαφορο!

Στα θετικα και μαλιστα πολυ θετικα, το οτι εχω καινουργιο κινητο! δε lagαρει πουθενα, δεν εχω παρατηρησει ουτε ενα redraw στο launcher οταν βγαινω στην αρχικη οθονη, οταν θελω να μπω σε κλησεις, επαφες και μηνυματα, το κανει εντυπωσιακα πιο γρηγορα. αυτα ηταν και θα πραγματα που μ'ενοχλουσαν στην καθημερινοτητα μου με την 4.1.2 και χαιρομαι πολυ που, οπως ολα δειχνουν, ειναι παρελθον.

Μπαταρια δεν εχω ελεγξει ακομα ως προς πιθανο battery drain. Ιδωμεν!

Το προσημο ειναι + ξεκαθαρα!

• The topic was unpinned