Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή πατώντας volume down /power/home και συνδέοντας το στο pc το κουτάκι του odin δεν γίνετε γαλάζιο ;

Άλλαξε θύρα usb ,τρέξε το odin ως διαχειρηστη και προσπάθησε ξανά .

ενταξει αυτο ηταν αλλαξα θυρα usb και δουλεψε. σε ευχαριστω

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παίδες προσπαθώ να περάσω μία επίσημη rom στο galaxy note, συγκεκριμένα την τελευταία ελληνική N7000XXLT5 και ενώ το κουτάκι του odin γίνεται γαλάζιο κανονικά, όταν πατάω start μου βγάζει αυτό το μήνυμα

<ID:0/007> Added!!

<OSM> Enter CS for MD5..

<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..

<OSM> Please wait..

<OSM> N7000XXLT5_N7000XXLT3_N7000OXXLT2_HOME.tar.md5 is valid.

<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..

<OSM> Leave CS..

<ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7)..

<ID:0/007> File analysis..

<ID:0/007> SetupConnection..

<ID:0/007> Can't open the serial(COM) port.

<ID:0/007> Added!!

<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι έτρεχαν κάποιες υπηρεσίες του kies από πίσω!!

Edited by konstantinoslp
λύση
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά, θέλω μία βοηθειούλα, όποιος έχει Πολωνικό κινητό (csc XEO) και έχει κάνει το update σε XXEMG4 ας μου στείλει ένα pm γιατί μου κάνει κάτι περίεργο το κινητό και θέλω να δω αν το κάνει και σε κανέναν άλλο.

ευχαριστώ πολύ!

ε τι σου κανει δλδ? μυστικο ειναι?

το έχω αναφέρει πιο πάνω, αυτό με το equalizer. και λέω pm για να μην γεμίζω άλλο με posts για το ίδιο πράγμα. απλά μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση που δεν το αναφέρει κανένας και προσπαθώ να βρω λύση. έχω κατεβάσει να flashάρω και την ελληνική MG4 να δω αν θα κάνει τα ίδια, αλλά μάλλον τα ίδια θα κάνει γιατί έχει ακριβώς ίδιο changelist code με την Πολωνική που φοράω τώρα. εμένα μου κάνει για software bug που μόνο η Samsung μπορεί να το λύσει με νέο firmware, γιατί και ένα παιδί που είχε αναφέρει το ίδιο πρόβλημα, του έστειλα pm, το είχε στείλει για service και απλά του πέρασαν την προηγούμενη 4.1.2. απλά μου κάνει εντύπωση που έδωσαν update με τέτοιο bug. σαν προγραμματιστής που είμαι, πραγματικά μου κάνει εντύπωση που δεν το προσέξανε...

Edited by JamesMoore

που μπορω να βρω το νεοτερο γερμανικο firmware, οπως αυτα που εχετε ανεβασει για Ελλαδα και αλλες χωρες και εαν το περασω δεν θα χαθει η εγγυηση απο το service? η αναβαθμιση επισημου firmware δεν θα μπορουσε να γινει εναλλακτικα με clockworkmod touch recovery οπως εδω?

που μπορω να βρω το νεοτερο γερμανικο firmware, οπως αυτα που εχετε ανεβασει για Ελλαδα και αλλες χωρες και εαν το περασω δεν θα χαθει η εγγυηση απο το service? η αναβαθμιση επισημου firmware δεν θα μπορουσε να γινει εναλλακτικα με clockworkmod touch recovery οπως εδω?

Οτι firmware θελεις μπορείς να το βρεις στο SamMobile ,με το cwm δεν περνάς επίσημα firmware ,αυτό γίνεται με odin ή mobile odin .

Για την εγγύηση διάβασε Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S III

Samsung galaxy s21+

Οτι firmware θελεις μπορείς να το βρεις στο SamMobile ,με το cwm δεν περνάς επίσημα firmware ,αυτό γίνεται με odin ή mobile odin .

Για την εγγύηση διάβασε Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S III

πηγαινοντας εκει ειδα οτι στα περισσοτερα firmwares των χωρων εχει δεξια και το σημα του Kies, το οποιο μαλλον σημαινει οτι μπορεις να κανεις την αναβαθμιση και μεσω αυτου του τροπου.

το θεμα μου ειναι οτι δεν ειμαι 100% βεβαιος οτι εχω την τελευταια εκδοση του επισημου firmware, δηλαδη την 4.1.2MG4 παρολο που στις ρυθμισεις/ ενημερωση λογισμικου η συσκευη μου γραφει "οι πιο προσφατες ενημερωσεις εχουν ηδη εγκατασταθει"

Ένα μικρό review της νεότερης έκδοσης για το κινητό μας, της XXEMH1 (ΠΡΟΣΟΧΗ! η UBEMH2 της Χιλής φαίνεται μεν λόγω του MH2 οτι είναι νεότερη αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο παλιά λόγω του διαφορετικού branch της (UBE))

Η εμπειρία είναι πολύ ομαλή. Βελτιώθηκε με την MG4 και τώρα είναι ακόμα καλύτερα. Το multitasking είναι πιο καλό. Προσωπικά δεν είχα δει σταθερά στα 300+mb την ram ως τώρα. Με την MG4 είχα 200+mb ενώ με LLA είχα κάτω απο 200mb. Η μπαταρία είναι μια χαρά.

Γενικά δεν παρατήρησα κάτι αρνητικό. Την προτείνω να την δοκιμάσετε. Να αναφέρω οτι έχει άλλη δομή το EFS όπως άλλωστε όλες οι εκδόσεις μετά την MG4 (Για λεπτομέρειες σχετικά με το τι σημαίνει αυτό, διαβάστε μερικές σελίδες πίσω). Τέλος, μόλις αναβαθμίσετε θα δείτε και μια εφαρμογή Samsung GO. Είναι για τις κάτω χώρες μια υπηρεσία για μουσική κλπ. Δεν ασχολήθηκα καθόλου απλά την διέγραψα.

παιδιά, μία ερωτησούλα: αυτήν τη στιγμή είμαι root και έχω περάσει κάποια mods. θέλω να γυρίσω πλήρως stock. πρώτα πρέπει με το triangle away να μηδενίσω τον counter. μετά άμα flashάρω με odin το firmware που θέλω, θα σβηστούν όλα τα mods από μόνα τους ή πρέπει να κάνω και κάτι εγώ; θέλω βασικά να γίνει πεντακάθαρο stock.

παιδιά, μία ερωτησούλα: αυτήν τη στιγμή είμαι root και έχω περάσει κάποια mods. θέλω να γυρίσω πλήρως stock. πρώτα πρέπει με το triangle away να μηδενίσω τον counter. μετά άμα flashάρω με odin το firmware που θέλω, θα σβηστούν όλα τα mods από μόνα τους ή πρέπει να κάνω και κάτι εγώ; θέλω βασικά να γίνει πεντακάθαρο stock.

Μηδενίζεις με triangle , κάνεις factory reset ,περνάς ένα official firmware, μετά πάλι reset και είσαι έτοιμος .

Samsung galaxy s21+

Η τελευταια Ελληνικη ειναι η mg4?? Λεγοντας Greece EUR...

Εχει ακομα τα γνωστα θεματα οπως με xxella??

Εάν δεν κάνω λάθος, στο κινητό μας η τελευταία επίσημη έκδοση σε όλες τις χώρες είναι η 4.1.2mg4...

Πριν λίγο αυτός που παρουσίαζε το galaxy gear, πέταξε σπόντα για αναβάθμιση που έρχεται για το s3 τον Οκτώβριο. Ας ελπίσουμε οτι όντως είναι η 4.3 που περιμένουμε και όχι άλλη μια 4.1.2 απλά με υποστήριξη για galaxy gear

επιβεβαιωθηκε τελικα η 4.3 θα μπει στο κινητο μας τον Οκτωβριο :)

περιμενουμε και τα καλουδια από το s4 βεβαια

για να δουμε

επιβεβαιωθηκε τελικα η 4.3 θα μπει στο κινητο μας τον Οκτωβριο :)

περιμενουμε και τα καλουδια από το s4 βεβαια

για να δουμε

ποπο ελεος. και μολις το rootαρα για πρωτη φορα....

τελος παντων...

εχεις καποιο λινκ;

ποπο ελεος. και μολις το rootαρα για πρωτη φορα....

τελος παντων...

εχεις καποιο λινκ;

http://www.engadget.com/2013/09/04/android-4-3-arriving-for-galaxy-s-3-and-galaxy-s-4-in-october/

οσο και αν δεν της φαινεται μπορω να πω οτι η αναβαθμιση σε 4.3 ειναι πολυ σημαντικη.την προλαβα οσο ειχα το galaxy nexus,και η διαφορα ηταν η μερα με τη νυχτα.πολυ πιο ελαφρια και γρηγορη και το βασικοτερο στο χρονο αναμονης της μπαταριας ειχα δει σχεδον 10 ωρες παραπανω και σχεδον μια ωρα παραπανω ανοιχτη οθονη.ολα αυτα μονο με update απο 4.2.2 σε 4.3.

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

καλημέρα παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Θέλησα να αλλάξω firmware με μια επισιμη ρομ . Δεν εκανα factory reset απλα κατέβασα την συγκεκριμένη ρομ για Ελλάδα με αρχειο I9300XXEMG4_I9300OXXEMG3_I9300XXEMG4_HOME.tar 1,25gb μέγεθος . Άνοιξα το odin και εκανα την σωστη διαδικασία αλλά καπου στην μέση κόλλησε το downloading και μου εβγαλε fail στο odin και εμεινε εκεί . Μου βγάζει πλεόν στην οθόνη του κινητού firmware upgrade encountered an issue . Please select recovery mode in Kies & try again . Κάποια λύση ;:worry:

καλημέρα παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας. Θέλησα να αλλάξω firmware με μια επισιμη ρομ . Δεν εκανα factory reset απλα κατέβασα την συγκεκριμένη ρομ για Ελλάδα με αρχειο I9300XXEMG4_I9300OXXEMG3_I9300XXEMG4_HOME.tar 1,25gb μέγεθος . Άνοιξα το odin και εκανα την σωστη διαδικασία αλλά καπου στην μέση κόλλησε το downloading και μου εβγαλε fail στο odin και εμεινε εκεί . Μου βγάζει πλεόν στην οθόνη του κινητού firmware upgrade encountered an issue . Please select recovery mode in Kies & try again . Κάποια λύση ;:worry:

Δοκίμασε ξανά τρέχοντας το odin ως διαχειρηστη και βλέποντας αν το kies τρέχει στο backround ώστε να το κλείσεις .

Samsung galaxy s21+

καλησπερα και καλη εβδομαδα!

1.25 gb ? τεραστια μου φαινεται ;απο που την κατεβασες;

thanks παιδια ολα καλα μπορεσα και το ετρεξα ολα καλα . Αλλα δεν εκανα factory reset Ουττε πριν ουτε μετα . Εντυπώσεις άριστες και πλεον μπορω να συνδεθω με το kies . Την κατεβασα απο το official site : sammobile.com :D

Είναι εντύπωση μου ή όντως η MG4 είναι ό,τι καλύτερο έχουμε πάρει;

εχω μεινει στην ΜΒ5. οποτε δεν εχω περασει MG4.

μπορεις να παραθεσεις μερικα στοιχεια που την καθηστουν καλυτερη απο τις αλλες ?

απλα λογο ελειψης χρονου θελω να δω αν αξιζει να την περασω κ να ξανα στησω απο την αρχη. σε ευχαριστω.

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Μη σε πάρω στο λαιμό μου :) αλλά εδώ και μια βδομάδα; δέκα μέρες; που την έχω και σε συνδυασμό με τον nova όλα δουλεύουν ρολόι.

Αφήνει ελεύθερη και λίγη παραπάνω μνήμη απ'όσο καταλαβαίνω και όλα καλά.

• The topic was unpinned